Popüler Konu Sevgili günlük...

Mutsuzum be günlük...
Aylar sonra yazıyorum sana...
Ve...OLMADI İŞTE... diyorum...

evet eylülde benden bıktı..herkesi bıktırdım ben dahada içimdekini birine anlatmak yok..hem yok olmak istiyorum hemde anlatıyorum yok olmak istiyorsan sus demi içine at seni yesin aslında biliyorum niye anlatmak istediğimi...çünkü bu kalbim bu ruhum bu ben,, içinden küçücük diyor ki;Belki...belki etrafında onca konuşan insana inat birileri ona,onu anlatsa.. Belki dedim..ama ben kimim herkesin hayatı kendine herkes mutlu olmak peşinde kim etrafındakileri o mutluluğa ulaşmak için çırpıdığını görür ki:(( laf dedikodu kaldı öyle beni kötülemeye çalıştılar onun gözünde başarılıda oldular.. kim çıkıpta gerçeği söyledi..kim niye söylesin kim kötü olmak ister

Günlük güzel başlayan bir gün sıkıcı devam ediyor.
Sabah aşkımla kahvaltıya gittik, çok güzeldi ama şimdi o evde ben işte...
Bir de üstüne sabah malum döneme girdim.
Karın ağrısı bir yandan uykusuzluk bir yandan.
Akşam olur mu dersin?

Son düzenleme:
kimse yok..hiçkimse...annem ne teklif etti biliyormusun..onu arayayım mı dedi.. çok şaşırdım günlük..ağlıyorum tabiki çok şaşırdım.. yok gerek yok dedim ama..keşke arasaydı günlük...keşke zamanında arayıp ne yapıyorsun deselerdi günlük zorbalıkla kavgayla ucuz numaralarla ortalığı karıştırıp hesap sorar gibi yapacaklarına bir kişide özelce konuşup bu kızı sevdiysen niye böyle yaptın deseydi bi abla bi abi bi anne baba kardeş gibi konuşsaydı..şimdi gelmiş bana bunu diyorlar ben ölüyorum daha kim ne yapsa boş benim kardeşime aynısı olsaydı ben onu üzen çocugu bulur iki kelime ederdim benim kardeşim oralı bile olmadı dersleri hayatı kendi.. şimdide anlat dinlerim ben diyopr hiç inandırıc değil Allah 'ım

ay bu boşluk öldürecek beni...her yaz böyle olacak ya...ha bir de farkettim ki hayatımda bir hedef yokken yaşayamıyorum ben...şimdiki takıntım malum...tatlım...olmayacak ama...kıymete bindi mübarek...hem istemeyen ben hem şimdi yanıp yakılan ben...aklıma...

Bugün Pazar ve ben uyuyacaktım öğlene kadar.....
Amaaaaa saat 7'de telefon çaldı,uyandım.İşyerinden arıyorlar 'o nerde,be nerde'.....Gayet sakince cevaplar verip telefonu tamamen resetledim.Tekrar yattım,saat 8:30 da tekrar zil....Zile basan da yanlış basmış
Ve ben artık uyuyamadım,kalktım mutfakla uğraştım biraz...
Çok sabırlıyım çokkkkk

Günlükcan....

Dün arkadaslarim bana bekarliga veda partysi düzenledi... Cok super gecti ya..
Seviyorum arkadaslarimi... ayyy duvakli tac almislar.. tüm aksam onunla gezdim..
Millet bakip bakip duruyo.. tebrik edip duruyo.. Cikariyim diyorum.. hayir diyorlar..
Ayy ama mükemmeldii yaaaa...

Dügünüme son 19 gün..

Canım çok sıkkın bu günlerde. Sinirlerim bozuk. İyi hissetmiyorum kendimi.
Tail de yapamıyorum, çıldıracağım bu nefes almayan şehirde.
Okulumun bitmesine 5 hafta kaldı.
Yarın sunumum var, heyecanlıyım biraz ve aynı zamanda çok da umursamaz bir hal içindeyim.
Yani yarını atlatırsam bir oh çekeceğim.
Onunla da yaklaşık 1 haftadır hiç iletişime girmedik.
Umrunda değilim işte, ne olsun. Ne bekliyorsam hala salak gibi.
Terk ettiğim sevgilimle yeniden konuşmaya çalışarak hata yapıyorum ama tutamıyorum kendimi.
Şimdi de o naza çeken taraf.
Bıraktım, ne hali varsa görsün.
Artık hiçbir şey yapmayacağım. Her ne kadar beni sevdiğini ve özlediğini söylese de inanmıyorum buna artık.
Çok daraldım günlükcüm.

Yine de sahip olduğum tüm güzellikler için şükürler olsun. Ben de çok mutlu olurum elbet bir gün.

sevgili günlük..
dün gece sevgilim bildiğim insan bana rağmen gece dışarı çıktı tanımadığım insanlarla.. boyu bir defa aramadı arasa üzülmem
sabah nerde uyandı kim bilir.. hani olur ya bir yandan bi nefret girmiştir içine bir yandan deli gibi düşünür durursun kıskanmışsındır bir yandan da bittiğinin ilk ciddi sinyalidir için yanar çok kötü çok...

Sevgili günlük ,
Şuanda çook yorgunum 1 sene sonra evin bütün odalarının şeklini değiştirdik eşyaları o odadan digerine gecirdik canım kocacıgımla büütn gün uğraştık
ama uğraştıgımıza değdi.. sözde 2 hafta agır bi iş yapmıcaktım bebiş işin çalışıcaktık... ama cok fazla kendimi zorlamadım sanki inşallah bişi olmazz...
heyecanlı günler bizi bekliyor sonu ya mutluluk ya hüzün....:26:
allahım sen hakkımızda güzel şeyler nasip et....
Evimizde bir şey eksik bir gülüş bir vıyaklama :))) bıcır bıcır bir bebiş istiyorum .....

Evim evimmmmmm güzel eviiimmmmmmmmm!
Dünya varmış gözünü sevdiğimin evi ya ne özlemişim evimi ya hafta ayrı kaldım ama sonunda ta tam burdayım

Bir virajı döndün arkadaşım...
Bir adım attın kendi yoluna doğru...
Bugün şahit oldum heyecanına,mutluluğuna...
Sonu,gidişatı güzel olur inş'Allah...

Sevgili günlük,
Canım sıkılıyor şu an.Niye hayırdır diyecek olursan(e bir zahmet)bilmiyorum canım sıkılıyor işte.Sıkı can iyidir deme,espri kaldıramam şu an yani.Farkındaysan seninle konuşuyorum burada.Canım bir halt karıştırmak istiyor ama halt yok ki.Hattım var ama telefon hattı.Onun konumuzla ilgisi yok.Bak görüyor musun bir harf nelere maloluyor.Öfff .Şimdi bir sevgilim olsa iyiydi ama o da yok.Hem zaten erkek milletinin de kahrı çekilmiyor.Şu an nedense seni de çekememe hissi ile dolup taşmaya başladım.Sen de mi erkeksin be günlük.Kesin erkeksin.Baksana o kadar konuşuyorum ama bir cevap bile yok.Nato kafa nato mermer.Amannnnn ne halin varsa gör.Hal,halt,hat...Halaybaşı olasım var ama oynamayı da bilmem ki.Bir halaybaşıyım ben bu dünya düğününde,ayağıma bastılar,mendilim kayıp.Halaybaşı ayrı mı yazılır bitişik mi?Bitişik gibi geldi.Ben bir çay alayım günlük.Sen bunları bir düşün.Fikrin gelirse ben burdayım.

ağlıyorum günlük ağlıyorum gözlerim şişene kadar da ağlıcam.
Kabulum ben sucluyum her zamanki gibi
kabulum senibi çıldırrrım heer zamanki gibi
Kabulum ben cocupum her zamanki gibi
Kabulum herşey kabulum keşke demi ağzı var dili olmayan bir insan olsaydım da sende rahat ederdin

Şimdi oturda bi sen düşün bakalaım sen hep doğru davrandın bu hayatta
hiç mi hatan olmadı bana ,
hiç mi kırmadın beni
hiç mi gönlümü kırmayı bırak parçalamadın

sen unutmuş olabilirsin yaptıklarını ama ben unutmadım sen asla kabul etmesen de hatalarını seni de onlar gibi AFFETMİYORUM

şimdi otur düşün altı sene öncesine dön ve nerde hata yaptığını bul

BULAMAZSIN SEN

ANCAK BENİM HATALARIMI BULURSUN

İÇİMDEN PARCALAR KOPUYPOR SUAN HOSCAKAL

İnanamıyorum. İnanamıyorum. İnanamıyorum.
Deli gibi ağlamak istiyorum. Bıktım artık.
Yer yüzündeki en yalnız insan benmişim gibi hissediyorum.
Helal olsun ona da. Pislik!

Yuvamızı kuralı, aynı yastığa başkoyalı bugün 1 yıl oldu günlükcan. Kabuslar biteli, evime huzur dolalı ise 10 ay.....

Yemek yenildi, şampanya içildi, hediyeler verildi ve çapkın gülüşler eşliğinde koltuklarımıza yerleştik
. Cuma akşamı Amasrada bize özel mekanımızda kutlamıştık zaten ama bugünü de yemeksiz geçirmek istemedik....

Ve biricik kocama bu satırlar, ben de okuycam diye tepemde dikilen kocama

Yıldönümümüz kutlu olsun aşkım... Tüm yaşanılanlardan sonra bana "keşke" yerine "iyi ki" dedirttiğin için, senden uzaklaşan ellerimi ısrarla tutuğun için, üşüyen ayaklarımı ısıttığın için, ağrıyan başıma omuz olduğun için, hastalığımda tüm beceriksizliğine çorba yapıp pipetle içirdiğin için ve en önemlisi; o kocaman kalbini bana verdiğin için teşekkür ederim... Seni Çok Seviyorum. İyi ki varsın.... İyi ki benim minnak odunumsun

Sevdiğine kavuşamayan bir insan dünyada en büyük acının bu olduğunu sanır değil mi günlük...:26:
Sadece aşk mutlu edecektir onu
Eeee evlendim sevdiğime kavuştum
Dertler bitti mi
Bizim dışımızda gelişiyor olaylar ve bunları düşünmekten kendimizi düşünmüyoruz çoğu zaman...
Kimse bunlar yeni evlidir diyen olmadı herkes bir alem
Allahım sabır ver bana:93::93:

Sevgili günlük,

Terör almış başını gidiyorken, şehit aileleri acı içinde yaşıyorken, düşünmek bile suç sayılabiliyorken, açlıktan çocuklar ölüyorken, bizler için her gün yeni bir imtihanken, insanlar neden bir spor takımının formasını giyip bütün gün sokaklarda bağırmak yerine gururun asaletin simgesi olan Türk bayrağıyla donanmış giysileri giyip "bir" olduklarını hatırlamıyor hatırlatmıyor?

Çok merak ediyorum...

sadece 1 saat öncesine kadar mutluyken yine içimi bi sıkıntı kapladı..
ne oldugunu anlayamadıgm beni üzen yalnızlaştıran bi sıkıntı..
belki tanıyamıyorum insanları değer verdiklerim canımı acıtıyor..
güvenmemek gerekiyor kimseye belki de..
sadece yalnız kalmak istiyorum..
yine hayal kırıklıkları yaşamamak için..
gülebilmek için seni ve geçmişimi unutmak istiyorum..
bu hayattan bir anda yok olmak istiyorum..
üzülmektn beklemekten sevilmeyi istemekten yoruldm..
bu genç yaşımda yalnızca toprağın olmak istiyorum..

Sevgili günlük,

Bu gün bir film izledim,hayatımın filmi koptu.Şimdi nasıl yapışır ki yine yeni yeniden bu yapboz ömrüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…