Popüler Konu Sevgili günlük...

Offf günlükk çoook sıkılıyorummm ne yapcamm benn ..Çığlık atan smileyy nerde bulamadımmmm :84: heh buldumm :84::84::84: Aşkım da çok sıkıldı artık herşeyden. Allahtan ki o var benim bitanemm.Sabır taşı olsa çatlardı yemin edeirm bu ne ya onu bekle bunu bekle şunu bekleeeeee ayyyyyyyyyyyyyy çıldırcammm :84: şimdi de iş bekliyoruz bakalımmm....Ahhh evlilik ahhh :98: neden bize de uğramıyorsun? Evlensek herşey çok güzel olacak gibi yaa.Ahh aşkımm hayallerimiz gerçek olsaa:123:

Bizimde yollar bitmiyor be günlük...
gidiyoruz geliyoruz gidiyoruz geliyoruz ...
yok arkadaş tükenmiyor ...
ömrümüz yollarda çürüdü be ....
bebekte gelmiyor vuslatta ....
yani diyorum biri bi iyilik yapsada bana birinden biri olsa ....
zaten 2. dileğim dolaylı olarak olacak :)

Selam günlük bugün çok sinirliyim biri bana ters bişey söylese patlayacam
Sabah sabah patronum yine bir sürü iş sıraladı ve gitti

Sevgili Günlükkk,
Suanda işe geldim ve yorgunum çok yorgunum...
Az önce kayınvalidemle olan bir olayımı paylaştım forumda ohhhh içimin kurtlarını döktüm....
İyi ki varsın sevgili günlük sevgili forum sizi çok sevdim beeen umarım hiç ayrılmayız
su hayat denene yolsa iyi kötü herseyi paylaşırız
EEE ne demişler Mutluluk paylaştırkça Çoğalır, Üzüntü paylaştıkça azalır

deliyim ben yaaa ; şaşırıyorum bazen yaptıklarıma desem de aslında ben bu konuda hep böyleydim ki niye şaşırayım... cesaretim mi yoksa sabırsızlığım mı bana bunları yaptıran bilmiyorum ama umarım bu seferde patlamaz bi tarafımda :26:

Selam günlük,
Nedenini bilmiyorum ama iki akşamdır çok fena tartışıyoruz ve sonra hiç bi şey yokmuş gibi devam ediyoruz, bi tuhaflık var bizde.Büyümü var üstümüzde ne :26:
Boşver geldi geçti, şimdi iyiyiz.
Çok uykusuzum,belkide onunda sinirleri benim kadar gergin, vücudu benim kadar yorgun...
Anlayışlı olmak gerek...
Her şey güzel olucak,kocamı çok seviyorum, rabbim bizi birbirimizden ayırmasın, dün akşam bende onu, o da beni çok kırdı.
Ama hatasını anladı, öteki konuda olduğu gibi ZAFER BENİM...
istediğim sonunda oldu dün akşam, bana olan bedeli ise fazlasıyla gözyaşı,sinir krizi
Bütün yaşananlara rağmen artık görüşmücekler ben kazandım

sevgili günlük ben sana ilk defa yazıyorum..........

bu aralar bedenen çok yorgunum hem asker yolu beklemek hem işte yasanan problemler beni çok bunaltı en son aldığım karar ile bankadan az bir meblada kredi çekip tüm borçlarımı kapatmak ve agustos 15 de işten ayrılık askımın gelmesıne 1 ay kala evde oturcaM onun gelmesını beklıycem.
o geldıkten sonra iş bakmaya baslarım belki yada düğün olucak zaten hem onun heyecanı ve stresi beni bir hayli yordu olsun artık askım gelsin ve biz artık aıle olalım bu dusunce benı azda olsa mutlu edıyor. onun gibi biri ne bılım cok sevıyorum cok asıgım ve gercek bır aska sahıbım sevıldımı bılmek benı cok mutlu edıyor.... ama aılesı ile hiç anlaşamıyorum onlar benı ben onları ıstemıyorum allahım sonumuzu hayır etsın :84: çünkü ben onsuz oda bensiz yasayamaz :98:

SELAM GUNLUKK

dun gece akrabamızın nısanı vardı cok guzeldı ama bır o kadarda huzunluydu benım ıcın.guzelce suslenmıs gıyınmıs heyecanlı mutlu ılk gordugumde onu gozyaslarımı zor tuttum.birgun bende bu mutlulugu sevgıdım adamla yasayabılecekmıyım bilmem cok zor gıbı gelıyor bana cok uzak.nisan dugun heyecan bır o kadarda stres hıc olmayacakmıs gıbı neyse gunluk hayırlısı Rabbım herseyın hayırlısını ve hayırlı kapılar acsın (AMIN )

ıse basladık bakalım bu ara bıraz sıktım kendımı maddı olarak maasımın yarısıyla cumhurıyet almak sıktı ama olsun baska turlu bırıkmıyor bu para.ogle aralarıda yemek ıcın eve gıdıyorum kıyafette almıyorum almıyacamda yaz gecsın oyle alıcam.ramazandan sonra antalyaya gıdıyoruz askımla tatıle yupyyyy yupyyy.ankarada bugun nasıl ozledım onu benden uzak olunca hıc gelmıyecekmıs gıbı heran gormeye alısmısım onu neysekı aksama burda sevıyorum onu cook hemde :))

sewgili günlük..hayat ne kadar enterasan..her geçen gün farklı umutlar doğuruyor..zaman zaman da umutsuzluklar..
bazen herseyi yoluna sokuor bazen herşeyi altust edıor..
çok garip..

Merhaba Sevgili Günlük,

Evet yeni umutlarla başlıyorum haftaya. Yazı hissediyorum artık.
Belki de insanı hayatında en çok korkutan şey bilinmezlik, bir sonraki adımı görememe.
Ama ben bu sabah huzurluyum, sakinim.
Haftaya ne olacak bilmiyorum ama yine de sakinim...

Kullanılmış kilimlerini yeni evimize sermemizi teklif eden ananın oğlu da tatil için ancak öğrenciyken gidilebilecek salaşlıkta olan olimposa ya da bin kez gittiğimiz kuşadasına gitmeyi teklif ederdi ancak. Bu adamda neden hiç yaratıcılık, yaşam kültürü yok? Neden birşeylerin peşini ben bıraktığım anda anasının babasının hayatını yaşama moduna geçiyoruz ? Bir erkek hiç mi yanındaki kadını etkilemek için bile olsa ultra süper değişik şeyler yapmaya uğraşmaz ? En azından bir kaç saat bakınmaz internette ? Ben buna mı layığım acaba , bunu mu demek istiyor? Kaldı ki bugune kadar hiç öyle nereye gidilmiş, hediye olarak hangi kuyumcudan ne takısı alınmış, pahalıya mı ucuza mı kaçılmış tarzı düşünen biri olmadım.Muhabbet olsun, kalpler bir olsun insaıydım hep. Belki de olması gereken buydu be günlük. Kendini ağırdan satmak gerekirmiş gerçekten. Ben kadın nazı yapacaktım ki o da kadını memnun etme telaşında olsun. Gözün yükseklerde olmazsa adam da seni alçaklarda sanıyor işte. Ah günlük ah. Bi yerde çok büyük hata yaptım, yerini de biliyorum:84:

günlükk yaaaa tatile gitmek istiyorum,karşımda deniz,hafif bi rüzgar,şezlongta uyuyup kalmak istiyorum.kafamdaki bütün sorulardan kurtulmak istiyorumdöndüğümde herşey rayına oturmuş,hayatım bi düzene girmiş olsun istiyorum.çok şey mi istiyorum:26:ama bunları yapmaya vaktim yok:26:
aslında 4yıldır bu günü bekliyorum amaa hiç hayal ettiğim gibi olmadı,neyse buna da şükür tabi,hayırlısı bakalım

karar vermek çok zor
belli düzende her şey yolundayken herşeyi riske atıp asıl yapmak istediklerin için yaşamak istediğin şehir için elindekileri gözardı etmek..
sevdiğini ? onunla ilgili planlarını ertelemek ya da bazı şeyler için erken verilmiş kararlar olduğunu düşünmek ?
peki bunları yaparken durup dururken ve ortada birsey olmadan yapıyorrsam sadece asıl hayallerime ulaşmak için yapıosam neresi kötü..
onu seviyorum ama daha 21 yaşımdayım.askerden geldiğinde evlenmeyi düşünmüyorum artık..önce hedeflerim hayallerim daha olgunlaşmış ben ve sonra evlilik..
o mu...kızıyor belki neden böyle yapıyor diyor ama erkenden evlenme gibi bi zorunluluğum yok..seviyoruz ama ortada bi düzen olması gerek önce..
tamam olucak zamanlaa
ama o zaman geldiğinde evlilik için düşünücem..
yaa işte böyle çoook zor.:96:

aslında ne bu ekşın arayışımmm anlamış değilim..ahh hırsım nefret ediyorum senden.neden herkes gibi kırıp dizini oturup askerini bekleyip evlenmezsin..nedir bu yaaa .. çok uyuzsun madam yaaa

ve daha yazamadığım çok şey

Ahhh günlüğüm ahhh, o kadar kıpır kıpır ki içim...Bundan sonra hep pozitif olucam, aklıma kötü şeyler getirmicem.
Çikolata yiyince anne karnındaki bebeğin kıpır kıpır hareket ettiğini bilimsel olarak kanıtladım ben de nihayet :86:Ultrasona girmeden önce yedim çikoları, sonra ultrasona bi girdim, bebek ters Doktora "neden ters" dedim, "yerinde durmuyor ki amuda kalkmış" dedi Esnek yavrum anası gibi uyuşuk olmayacak, ya da çikoların coşturucu etkisine maruz kaldı bebeğim

Günlük..
Eskileri hatirlamak insana neden buruk bi duygu verir ? Özlemden dolayi mi?
Yasanan seyler hos olmasa bile özlem duyabilir mi insan,
sanmiyorum ama adini da koyamiyorum..

Bu günler de yeni hayatim icin hazirlaniyor hersey, hem hüzünlüyüm hemde mutluyum..
Psikolojiyi bozan durumlar yasiyorum:) Bunun adina evlilik diyorlarmis..
Bekarligimin son 19.günü.. Tadina varmaliyim özgürlügümün..
Bugün isten cikip eve gidince bulasiktir,yemektir, temizliktir telasi olmadan
bacak bacak üstüne atip keyfime bakmak istiyorum..!

Sonra özlersin diyorlar..
Hayatim hep birseyleri özlemekle mi gececek ?

Daha önce de bahsetmiş miydim günlüğüm? Ben ne zaman kendimi çok berbat hissetsem genelde rüyama sarı saçlı, mavi gözlü dünyalar güzeli bebekler giriyor ve beni teselli ediyorlar. Gülümsüyorlar yüzüme, içime büyük bir mutluluk ve huzur salıyorlar. :)) Dün nasıl da kötüydüm veee gece rüyama yine sarı saçlı mavi gözlü "olamaz böyle bir güzellik" dedirten bir kız bebek girdi. Bu bebek annemin daha önce bakıcılığını yaptığı, bana çocuk aşkını veren çok sevdiğim bir bebekti. Artık ailemizden biri gibi zaten, ayrı şehirlerde yaşıyor olsak da. Ve artık büyümüş olsa da. Neyse... Rüyamda bebek halindeydi. Tombuldu biraz, bembeyaz, mis kokan teniyle yanımdaydı. Etrafı dolaşıyorduk beraber, car car konuşuyordu o da minik ağzıyla. :))
Uyandığımda bugünkü sunumu düşünmekten ve ne giysem diye dolabımı talan etmekten aklım karman çorman olduğu için hiç odaklanamadım rüyama. :)) Ama meğerse bir hikmeti varmış bu işin. Sunumumdan 90 aldım. :))) Çok heyecan yaptım sınıfın karşısına çıkmadan önce ama sahneye adımımı attığım an rahata erdim biraz ve kendimi bazı bazı zorlayıp tamamladım görevimi. Çok mutluyum bu sebeple.

Ve diğer mutluluk sebebim...
Zaten seviyorum sevmesine, ama deli gibi aşık olasım var ona.
Henüz hiçbir şey net değilse de, şimdilerde iyi gidiyor şükürler olsun.
Ben de şimdiye odaklıyım zaten, hiç düşünmüyorum osunu busunu... Her şey olacağına varır nihayetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…