Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük;
Bugün aşkımla havuza gittik.Uzun zamandır hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.
Ama varya acayip yandım yaa şu an her yerim sızlıyo yaa acıdan
Aşkımı bu hafta izinli tatile gitmek istedik ama annem izin vermedi Aşkıma sen gitt dedim sensiz ne anlamı var dedi kuzum benim yaa Sanırım 1 gün havuz 1 gün piknik diye haftayı bitirecezz

Ben Geldimmmmm, Ara verdim birazcık ve döndüm sonunda... ablamın evinin badana işleri vardı 2 gün orda kaldım yardım ettim 120 metre kare ev offf allahım düşün artık halimii neyseki sağ salim atlattık boya badana işini ve sonra ben evime geçtim, babamla beraber önce bakırköyü turladık sonra sahil keyfi yaptık sonra beğendiğim o 2 badinin peşine düştüm mağza mağza ve en son marmara foruma geçtim orda buldum çok şükür ve hava güzel diye yürüye yürüye eve gidelim dedim ben ( kaşındım resmen) eve geldiğimde ayakkabımı çıkardığımda topalladığımı hissettim ve bir baktımki sağ ayak parmağımın yanından kemik fırlamış allahım o ne acı o ne ağrı yok böle bişi yaaa neyse ağrı kesici içtim ve hafta sonunu evde oturarak ağrı kesicilerle geçirdim, bugün ortapediye gittim babamla, ortapedi inceledi cildiyeninde görmesini istiyorum dedi üst kata sevketti neyse orayada geçtim.. sonuçmu? çok ayakta durmicakmışım dar ayakkabı giymicekmişim, losyonumu sürerken parmak aralarına pamuk koyucakmışım... Yahu doktor hanım bu sıcakta evde oturulurmu heleki bennnn? Olcak iş değil neyse bir müddet evde dinlenmeye çekildim bugün itibariyle ama bu akşam öyle misairfler geldikii birde gelmeden 1 saat önceden telle aradılar evdemiyiz die ( sevmiyorum ansızın gelen misafirleri) hemen çikolatalı büskivi pastası yaptım attım dolaba onlar gelene kadar.. neyse 12 kişiye hizmet ettim bu ayakla önce kahve sonra dondurma sonra çay eşliğinde yaptığım tatlı ve yanında bikaç şey ardından kiraz ve en son olarak kola servisi canım çıktı resmen, bulaşıkları dizdim makinaya çıkardım üstümü ohhh şimdi keyif zamanı bende diyerek açtım neti... Facebook'u açim dedim bir mesaj
9 saat önce Burak ...
Sizi tanıyorum yani gördüm :))

6 saat önce Gamze ...
nasıl ve nerde

4 saat önce Burak ...
karıştırıyo olabilirim :) bugün zeytinburnundamıydın :)

3 saat önce Gamze ...
evet

3 saat önce Burak ...
cildiye? :)

2 saat önce Gamze ...
nasıl yani yaaaa

2 saat önce Burak ...
yanlış mıı :)

2 saat önce Gamze ...
dogruda nasıl oluyo bu ? Gözler radar gibi

2 saat önce Burak ...
genelde değil :) bi güzelde

2 saat önce Gamze ...

2 saat önce Burak ...
ee tanışmak istermisin benimle :)

2 saat önce Gamze ....
peki sen hangi bölüme gittin hastanede?

2 saat önce Burak ...
ortopedi :))

2 saat önce Gamze ...
geçmiş olsun neyin var?

2 saat önce Burak ...
benim değil :) annem kemik erimesi

1 saat önce Gamze ...
hımm geçmiş olsun, yalnız bişi sorucam bu nasıl bi istikrardırki onca gamzenin arasında buldun beni üstelik profil resmim gözlüklü

1 saat önce Burak ....
:)) Gamze ...deydi sıra doktor odasında yazıyodu

1 saat önce Gamze ....
hımm dikkatliyiz sanırım bu tür konularda :)

1 saat önce Burak ...
öyleyiz :)) ama hala fikrini söylemedin tanışmak ? :))

1 saat önce Gamze ...
ee zaten yarı tanıştık gibi :)

1 saat önce Burak ...
buda demek oluyoki :)) ben burak

1 saat önce Gamze ...
bende gamze ( biliyosun zaten) ('',)

1 saat önce Burak ...
hmm baban çok şeker bi insan :)

1 saat önce Gamze ...
öyledir benim babam, sende farketmişssin bunu :)

Bu Nasıl Bir İstikrardır yahuuu :) Ben Bugün Doktora Gittim ve geldiğimde Mesaj Kutumda Bir Mesaj.. "Ben Sizi Gördüm sanırım, zeytinburnunda ve cildiyenin önünde.. " yahu bu nasıl bişidir nasıl radar gibi gözler var bu erkek milletinde :) isim ve soyismi sen cildiyenin üstündeki panoda çıkan yerden hafızaya kazı ve facede arat onca gamzenin arasında beni bul ve bana mesaj at.. Maşallah diyorum :)

Böle Bişi işte günnüşüm Şaşırdım kaldım yaa ne dikkatli bi çocukmuş isim soy isme bakıp hooop facede arattır ve üstelik profil resmim güneş gözlüklü bir resmim maşallah çok dikkatli bi çocukmuş :) babama anlattm geldi okudu resmi varmı çocuğun belki tanıyorumdur dedi ,gösterdim yok tanımıyorum dedi, annem bile şaşırdı yahu bu neydi böyle gece gece :) neyse bundada vardır bi hayır diyelim ... ben gidimde uyim artık çok yoruldum çünkü, herbikesleri öpüyorum gamze kaçaar paii paii​

Son düzenleme:
Allah'ımmm hakkımda hayırlısını ver pişman olacağım şeyler yaptırtma.
Kendimi tanıyamıyorum.
:84:

Prenses peri , inş iş görüşmen çok iyi geçer kabul edilirsin ve sonrası mutluluk olur ...

Ayşemmmm canım kıyamam ya .. Deme öyle ... Rabbim sanada inş sevdiğin adamla o güzel duyguyu tattırır... Sen iste dua et .. allah yardım eder ....

Günaydın günlük, dün eşimin yanından gelmiştim ya , nasıl ayaklarım şişmiş...
Dünde kk dan topikdaşlarımın 2 siyle buluştk :) tabiki süperdi ... Sanki yıllardır arkadaşmışız gibi :)
Ama eve gittiğiğmde ayaklarım sıcaktan pişmiş yolculuktanda şişmişti ...
Ama değdi tabi :)
Bu arada dün çok güzel bi haber aldım (yatmadan evvel)
Kardeşimin uğraştığı bi sınav vardı .. Onu geçmiş .. Geçen yıl elenmişti .. bu yıl olacak inş ...
Son 1 aşama daha kaldı ama sanırım o kısım zaten geçen yılda hallolmuştu bu yılda olur Allahın iziniyle...
Rabbim kimseyi işsizlikle cezalandırmasın ... Herkesin gönlünce versin herşeyi...
cümle sıkılmışlara darda kalanlara sen yetişirsin Allahım .. Herkesin derdine derman gönder ...
Bir iş haberi heleki devletten gelen bir iş haberi kadar yüz güldüren birşey yok bence insan hayatında ...
Başlangıçç bu çünkü .. evliliğe de çocuğada yani güzel bir hayata başlangıç sağlam işten geçiyor (önce sağlıktan sonra)
Bu haberi 2 kere aldım kendimde ve eşimde. ... şimdi kardeşimden aldım ...
dilerim burda da isteyen herkesten alırım bu haberi ... İnş sizlerinde ayaklarınızın yere basmayacağı rüyada sanacağınız o günü yaşamak nasip olur .....

insanlar neden sadece kendını dusunurki arkasına bakmadan sadece kendısını.az once kardesım babama yalan soyleyerek arkadaslarıyla bı yere gıdecek ve araba kıralaması ıcın sevgılımı arıyor ve bana soylememesını ıstıyor ne sacma.neden uzuyorsunkı canım babamı o kımı dusunsun ayagı catladı kendısınımı evımı borclarımı benımı kardesımımı annemımı bırde huysuz kendı annesınımı anlamadım gıttı.sen bır kere uzmussun hepımızı annem doktorlarda surunmus senın yuzune babam boynu bukuk dolasıyor kardesım senın yuzunden butun derslerı okulu dereceyle bıtırecekken bır anda ters dondu herkezı arkamızdan konusturdun

benmıı herseye ragmen gucluyum gucluyum işte.sen bırkez olsun benım sıkıntılarımı anladınmı hayır aglarken bu kız neden aglıyor dedınmı hayır hayırlar cok işte.neyse gunluk ya için sıkıldı

özledim seni günnükümmm
tam 20 gündür yokum buralarda özlediniz mi sizde beniii
yazlıga gittik yazlık deil pansiyon mübarek herkes bizdeydi
tatilde tek çekilmiyo zaten
aşkı çok özledim oralarda yaa -biliyomusun bugün 20. ayımız bitti :123:
allah nazarlardan saklasın
bu arada çok yakın bi arkadaşm erkek arkadaşından ayrıldı çocuk o kadar karaktersizmiş ki anlatamam bide evlenmekten söz ediyodu annesiyle falan tanıştırdı zaten bütün kız arkadaşlarını tanıştırıyomş bizimkine özel bişey deildi :97:

bu sıcak havada üşütmeyi becermişim biliyomusun değişik bi insanım gerçekten
dün öyle fena bi haldeydim ki heryerim agrıyo sanki igne batıyo , başım dönüyo , midem bulanıyo , ateşim tavan yapmış ,boğazım şişik
annem yazlıkta kaldı ben babamla döndüm yollamıyodu istanbula zorla geldim tabi babamada belli etmemeye çalıştm kendi kendime sirkeli su yaptm ilaçlarımı içtim aşk'a kavuşmam lazmdı napıym
dün buluştuk hastaysan bşver aşkm dedi yok dedim buluşcaz iyiyyim..:
yanına bi gittim ayakta duramıyorm kızdı biraz 15 dk oturdk eve geri götürdü beni
akşam knuşuyoduk beni azarladı azcık
dur msjı yazıym ...
sen bana deseydin aşkım kötüyüm ama özledim göriyim ben 2 dakika görmek için bile gelirdim yanına aşkım işkence çekmene gerek yoktu sözüümü dinliceksin artık kızmadm sana ama üzüldüm .... :123:
dedi haklıydı çocuk sustm

çok uzun yazdım yine 20 günün acısını çıkardm
görüşürüzzzz

2 hafta sonra yani ayın 25nde RABBİMİN izniyle
meleğimin kesesini görüp ve kalp atışlarını duyucam günlük..
inşallah
inşallah
inşallah....

İsolde; süper bu :)
Günlük isolde uzun zamandır bebek istiyordu sanırım ? yanılıyor muyum acaba ?
İsoldeyi çok tebrik diyorum.İnş 25 inde müjde verecek bize :)

günlük;
gıcığımı göremiyorum nerde ki acaba ya, tatile mi çıktı ki ??? kaçış modunda mı ki ???
şu gıcık bana bir açılsın, ah günlük sana neler neler yazacağım daha dur daha durr...

Sevgili günlükcüğüm,

Dün birden acayip moralim bozuldu. Yeni buldugum arkadaşımı seni kaybettim(
hiç suçum yokken engelledilr beni neymiş birileri şikayet etmiş.. bende onları sana şikayet ediyorum
bilmiyordum bilmeden suç işlemenin cezası bu olmamalıydı
herneyse bundan sonra daha dikkat edicem ama cok üzüldüm yanii belkide hasas dönemimdeim o yüzden bu kadar alındım..
neyse sana kavuştuğum için mutlyum...
inşallah daha çoook şey konuşucazz senle sevdim senii sende beni sevvvvvv

günlük..
göğsümün tam ortasında çok büyük bir sıkıntı var bugün
sanki kalbimi iki yandan çekiyorlar
Allah'ım hayırlara çıkarsın inşallah
çok daraldım balkona çıkıyorm hava almaya geçmiyo..
çok enteresan ilk defa başıma böyle birşey geliyor..
iyi hissetmiyorum hiç kendimi

Meraba günlüküm burdaki çok degerli arkadaşlarıma birşey hatırlatmak istiyorum,

11 Temmuz 1995 yılında Avrupa'nın tam ortasında vahşi Sırplar tarafından adice, hünkarca, şe..zce katledilen Bosnalı kardeşlerimi rahmetle anıyorum... Katliamın ardından tam 16 yıl geçti

"Savaşta büyük zulme uğradınız. Zalimleri affedip affetmemekte serbestsiniz. Ne yaparsanız yapın, ama soykırımı unutmayın. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır."

Aliya İzzet Begovic

gunlukum engellenen engellenene uyarı gelse bari ılk oncede yaptıgımız seyı bılsekte yapmasak..neymıs gunluk kurallarına uyulmamıs..bana tebrık msjı atınca birileri nezaketen tabıkı cvp verecegım..neyse oldu bıttı ama sacmaydı...ılk once uyarılmalı tekrarlanırsa engellenmelıydı..neyse gunlukkkk..sevgılım yanına gıttım istanbula..okadar güzel bir gündü ki..el ele göz göze..cok özlemısım..oda bu hafta sonu gelıyor yanıma.gercı yıne kavga ettık.annesıne neden soguk davranıyomusum..kadının kucagına oturcak degılım ya hayret bısı.bende benı annenle tanıstırdıgın o eskı kız arkadasınla karıstırma ıstersen ben annenın isminin arkasına teyze kelımesını getırebılıyosam bu bıle benım ıcın buyuk bır adım.genelde sızlı bızlı konusurum dedım..kapıstık neden eskı kız arkadasını bu konuya karıstırıyomusum..sınır oldum tartısmaya devam ettım..ozaman sen sacmamaya devam et dedı..haytet bısı..ıyı ederım sacmalamaya gunluk...

dentplus'a söyle günlüğüm iyi geçti. dün tüm kalbimle dua ettim ona. uzun uzun konuştuk çok güzel bir insan. dilerim hakettiği mutluluğu bulur.
onunla sohbet etmek çok güzeldi, yine konuşacağız.

pamuk_helvama söyle arasın beni, oda çok ama çok özlendi.... mesajını alır almaz yüzüm güldü ilet ona

Yanıma Keyfimin Kahyasını, Paşa Gönlümü ve Tepemin Tasını Alarak Hep Beraber, Burnumun Dikine Gitmeye Bayılıyorum

Sevgili günlük,

Kararsızlık ne kadar zor bişey ya uff ben niye böyleyim ya,ne yapmam lazım bu tavrımdan kurtulmak için çok mağdur oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…