Ben Geldimmmmm, Ara verdim birazcık ve döndüm sonunda... ablamın evinin badana işleri vardı 2 gün orda kaldım yardım ettim 120 metre kare ev offf allahım düşün artık halimii
neyseki sağ salim atlattık boya badana işini ve sonra ben evime geçtim, babamla beraber önce bakırköyü turladık sonra sahil keyfi yaptık sonra beğendiğim o 2 badinin peşine düştüm mağza mağza ve en son marmara foruma geçtim orda buldum çok şükür ve hava güzel diye yürüye yürüye eve gidelim dedim ben ( kaşındım resmen) eve geldiğimde ayakkabımı çıkardığımda topalladığımı hissettim ve bir baktımki sağ ayak parmağımın yanından kemik fırlamış allahım o ne acı o ne ağrı yok böle bişi yaaa
neyse ağrı kesici içtim ve hafta sonunu evde oturarak ağrı kesicilerle geçirdim, bugün ortapediye gittim babamla, ortapedi inceledi cildiyeninde görmesini istiyorum dedi üst kata sevketti neyse orayada geçtim.. sonuçmu? çok ayakta durmicakmışım dar ayakkabı giymicekmişim, losyonumu sürerken parmak aralarına pamuk koyucakmışım... Yahu doktor hanım bu sıcakta evde oturulurmu heleki bennnn? Olcak iş değil
neyse bir müddet evde dinlenmeye çekildim bugün itibariyle ama bu akşam öyle misairfler geldikii birde gelmeden 1 saat önceden telle aradılar evdemiyiz die ( sevmiyorum ansızın gelen misafirleri) hemen çikolatalı büskivi pastası yaptım attım dolaba onlar gelene kadar.. neyse 12 kişiye hizmet ettim bu ayakla
önce kahve sonra dondurma sonra çay eşliğinde yaptığım tatlı ve yanında bikaç şey ardından kiraz ve en son olarak kola servisi canım çıktı resmen, bulaşıkları dizdim makinaya çıkardım üstümü ohhh şimdi keyif zamanı bende diyerek açtım neti... Facebook'u açim dedim bir mesaj
9 saat önce Burak ...
Sizi tanıyorum yani gördüm :))
6 saat önce Gamze ...
nasıl ve nerde
4 saat önce Burak ...
karıştırıyo olabilirim :) bugün zeytinburnundamıydın :)
3 saat önce Gamze ...
evet
3 saat önce Burak ...
cildiye? :)
2 saat önce Gamze ...
nasıl yani yaaaa
2 saat önce Burak ...
yanlış mıı :)
2 saat önce Gamze ...
dogruda nasıl oluyo bu ? Gözler radar gibi
2 saat önce Burak ...
genelde değil :) bi güzelde
2 saat önce Gamze ...
2 saat önce Burak ...
ee tanışmak istermisin benimle :)
2 saat önce Gamze ....
peki sen hangi bölüme gittin hastanede?
2 saat önce Burak ...
ortopedi :))
2 saat önce Gamze ...
geçmiş olsun neyin var?
2 saat önce Burak ...
benim değil :) annem kemik erimesi
1 saat önce Gamze ...
hımm geçmiş olsun, yalnız bişi sorucam bu nasıl bi istikrardırki onca gamzenin arasında buldun beni üstelik profil resmim gözlüklü
1 saat önce Burak ....
:)) Gamze ...deydi sıra doktor odasında yazıyodu
1 saat önce Gamze ....
hımm dikkatliyiz sanırım bu tür konularda :)
1 saat önce Burak ...
öyleyiz :)) ama hala fikrini söylemedin tanışmak ? :))
1 saat önce Gamze ...
ee zaten yarı tanıştık gibi :)
1 saat önce Burak ...
buda demek oluyoki :)) ben burak
1 saat önce Gamze ...
bende gamze ( biliyosun zaten) ('',)
1 saat önce Burak ...
hmm baban çok şeker bi insan :)
1 saat önce Gamze ...
öyledir benim babam, sende farketmişssin bunu :)
Bu Nasıl Bir İstikrardır yahuuu :) Ben Bugün Doktora Gittim ve geldiğimde Mesaj Kutumda Bir Mesaj.. "Ben Sizi Gördüm sanırım, zeytinburnunda ve cildiyenin önünde.. " yahu bu nasıl bişidir nasıl radar gibi gözler var bu erkek milletinde :) isim ve soyismi sen cildiyenin üstündeki panoda çıkan yerden hafızaya kazı ve facede arat onca gamzenin arasında beni bul ve bana mesaj at.. Maşallah diyorum :)
Böle Bişi işte günnüşüm Şaşırdım kaldım yaa ne dikkatli bi çocukmuş isim soy isme bakıp hooop facede arattır ve üstelik profil resmim güneş gözlüklü bir resmim maşallah çok dikkatli bi çocukmuş :) babama anlattm geldi okudu resmi varmı çocuğun belki tanıyorumdur dedi ,gösterdim yok tanımıyorum dedi, annem bile şaşırdı yahu bu neydi böyle gece gece :) neyse bundada vardır bi hayır diyelim ... ben gidimde uyim artık çok yoruldum çünkü, herbikesleri öpüyorum gamze kaçaar paii paii