Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük ne kadar bktan br gün böyle. tek güzel şey sevgilimin sürekli arayıp hal hatır sorması planlar yapmasıydı. birde canım annemin destekleri. hele insanları anlamak imkansız ötesi

herkesin günlügü günlük..

ne cok sey var böyle kafama takipta uzattigim
yazsam liste olur..
of biktim artik.. valla biktim

Çocukluğumun alışkanlığı, süslü püslü güncelerim... Ne çok yarım bıraktım,sırt çevirdim.. Başkaları okuyor diye neler neler sakladım sizden...Uzun zaman sonra yeni Günce'de sayfalar açılmış... Büyüdüm artık yarım bırakmicam seni..
Midem ağrıyor sevgili günce.. Bugün de boşlukta gibiyim Püüff

Son düzenleme:
selamm günlük ben geldimmkısaca anlatmak gerekirse herşey çok güzeldi çok yorulduk ama değdi aya yorgi insanları kazıklasada orayı çok ama çok seviyorum tabikide birsürü foto çektik:) bir aksilik çıkmazsa cmt gene gitcez böyle iştee çok yorgunumm görüşmek üzeree

Bugün m.a.c mağazasındaki profesyonel makyözlerden biri alışverişim bittiğinde, "bir ara gelin yine, size makyaj da yapalım. Zaten şimdi makyajınız var ve çok da güzel yapmışsınız. Eliniz çok yatkın belli. Bir gün de biz yaparız burda." dedi.Aayyyy çok sevindirik oldum yaaa... M.a.c markasının profesyonel makyözünden bunları duymak çok ama çookkk hoşuma gitti. Bu işte iyi olduğumu zaten biliyordum da bir de duymak gerek çifte gurur için.

:97::97::97:

Daha yazacak şeyler var da, yazmamak gerek onları. Allah'ım nazarlardan korusun.

Hadi baayyy...

Duyduk Duymadık Demeyinn =)
yakında sözleniyoruz

Son düzenleme:
ben geldiiiiim
ay nasılda özledim seni günlüğüm.
ceza almıştım da giremedim o yüzden ://
kk'sız da zaman zor geçiyomuş bunuda anlamış oldum.

o kadar çok şey istiyorum ki bu aralar biri bana dur demeli artık.
saçlarımın uçlarını boyatmak istiyorum ben galiba
bunun galibasınıda ben buldum galiba. offf bilmiyorum ki yakışır mı ? yıpranır mı ?
annem de boyama diyo zaten. bi değişiklik istiyorum gücüm kendime yettiği içinde kendimden başlamak istiyorum.
odamıda değiştiresim var aslında. yazsam istekklerimi ufak çaplı bi roman olur sanırım.
almam gereken almak istediğim biçok şey var.

benimkiyle de küsüz şuan. onun mesaj hakkı olmadığı için ben atıyorum tripleri ama haklıyım.
özledim onu da gelsede görüşsek artık (ablasına gitti de )
bütün buluşmalarımızda son buluşmamız gibi olsun inşallah

çok seviyorum ama bazende boğasım geliyo onu çok sinir ediyo beni
kıskançlıkları hele bitmez tükenmez kıskançlıklar. elinden gelse sokağa çıkarmıycak
off çok kavga edicez bu huyu yüzünden 2 ay sonra ://
1. senemizi doldurduk bu arada 10 temmuz 2010 da başlamıştık ve 1 sene 2 gün oldu
ne çabuk geçti zaman. kavgalarla küsüp barışmalar...
bizim sonumuz ayrılık bunu görebiliyorum er yada geç olucak bişey bu.
diceksin ki madem biliyosun niye devam ediyosun sabrımın sonuna kadar devam etmek istiyorum
onun da bi sonu var çünkü biliyorum.

neyse bu kadar yeter bu günlük. hadi öpüldün

Son düzenleme:
Selam günlük epey bir zaman sonra sana yazıyorum.Nerdeydin dersen ben de bilmiyorum.Onca çaba onca emek boşa gitti galiba...En son ücretli öğretmenlik yaparken yazmıştım sana.KPSS'ye hazırlanıyorum,sınava az kaldı diye okulu bir hafta erken bıraktım.Çocuklarımla vedalaştım.Canlarım ne kadar ağladılar bi görseydin,ben de ağladım.Şimdi çok özledim onları.Neyse sonra yüksek lisansın final sınavına girdim ve çok şükür dersimi geçtim.Yüksek lisans bitti.Sonra kendimi eve kapattım ve KPSS kitaplarına gömüldüm.Geçtiğimiz perşembeye kadar kanımın son damlasına kadar çalıştım.O gün nişanlım geldi bana sınav günü destek olmak için.Cumartesi sınava girdim sabahki gayet iyiydi fakat öğleden sonra onca çabanın boşa olduğunu hissettim.Birileri koltuğunda oturup bizimle oyun oynuyor sanki...Bu kadar olmaz günlük.Ne olacak hiç bilmiyorum biliyo musun?Yine belirsizliklerle kalakaldım böylece.Netlerim beklediğim gibi değil ama işe yarar diyolar ne biliyim.Bi umut bekliyorum sonuçları.Nişanlım da dün gitti.Birbirinden güzel 5 gün geçirdim onunla.Öyle alışmışım ki evdeki varlığına şimdi garip geliyo.Evlilik planları yaptık yine.Ama şartlar işte bakalım.Yarın da mahkememiz var babam ve annemin bitmek bilmeyen boşanma davası...Her şey ne kadar karışık di mi günlük?Birkaç ay sonrasını görmeyi öyle çok isterdim ki...Hayırlısı...

günlükkkkk günlüüüüüüüükkk her günüm bir öncekinin aynııı bıktımm artıkk hayat neden bu kadar zor ve anlamsızzzz.Bu hayatta bizi böyle yakamızdan tutacaksa,hadi böyle yaşa derken kalbimize sormuş mu?:95:

bitmek bilmeyen mide bulantım git artık :95:
4 tane ilaç kullanıyorm hepsinin yan etkisi mide bulantısı :95:
işin komik tarafı midem bulandıgı içinde ilaç kullanıyorm onunda yan etkisi bulantı gülermısin aglarmısın ya
yan etkisi bulantı olcaksa neden kullanıym bn bunu kardeş

neyse yarın babamın mahkemesi var okuyan arkadaslardn rica etsem iyi dilekte bulunabilirler mi ?
bahsetmiştim eski ortak olayı .. maddi-manevi hasarsız atlatırız inş çok yıprattı bu süreç bizi

ımmm bide erkek arkadaşm nisanda işe başladı şmdi her ay annesine para veriyo
tmam dogal vermesi ama biraz biriktirsede araba alsa kurtulsak şu işkenceden dimi ya !!! :95:

çok kötüyüm......hayat bana güzel olan hiçbir şey sunmuyor......gözyaşından başka hiçbir şeye sahip değilim...

Günlük yaaa ilk defa bir müşterimden nefret ediyorum... hayatımda böyle çirkef hatunlar görmedim ben... bir de "i cant belive you" diye başlayan cümleleri yok mu çileden çıkarıyor beni yaaa... ruh hastası yaptılar beni yemin ederim işimden soğuttular... nasıl başa çıkacağımı şaşırdım valla ağızlarının payını vermek istiyorum da müşteri işte off... tamam yarından itibaren onlara karşı ruhsuz bir kişilik sergilemeyi deneyeceğim zaten beni de kendileri gibi salak sanıyorlar en azından benim canım sıkılmaz... işe yarar mı dersin ?

Sevgili günlük,
Bugün sabah o kadar mutluydum umutluydumki.
Şimdi ne haldeyim bir bilsen...
Umutlarım tek tek kırılıyor sanki artık hissediyorum bunu bizimde bi sonumuz olucak.........

Sevgili günlük bugün eski bir arkadasin iyi oldugu haberini aldim mutluyum dilerim bugün sana ugrayan herkes benim gibi güzel bir gün gecirmislerdir..

Her şey çok yolunda, çok heyecanlı Günlükcannn...
Önce nikahımıza (muhteşem bir mekanda ) ve sonra düğünümüze (amanın bu da çok çılgın güzel bir yerde ve organizasyon çok fenaaa ) çoooookkkkkk az kaldı...

Evimiz güzel evimiz öyle cici oldu ki, çok şükür Tanrıya, her şey dilediğimiz gibi. Tek eksik avize kaldı bir de sehpa...
Onları da bu aralar alır sevdiceğim.
Ben geldim ailemin yanına gene İstanbul'a, o da gelecek nikahtan evvel, ayyyy çok şahane Günlük bacı
Allah kem gözlerden, kıskanç insanlardan korusun bizi, bu vakte kadar her şey yolunda gitti, umarım yine böyle tamamlarız bu süreci...

Tanrı tüm evlenenlere, evlenmek isteyenlere kolaylıklar ve bolll şans versinnn

günaydın günlükkkk yine her sabah gibi işe geldim canımcım arkadaşım görevden gelmiş bana süpriz yaptıııııı bgn güzel geçicek inanıyorummmmmmm

hayatın akışına bırakmaya çalışıyorum düğünümü düşündükçe umutlanıyorum ama babamsız gelin olmayı düşünemiyorum ve kabul edemiyorum

Günaydınn günlük
Hep gece geliyodum ya bugün sabah yazayım dedim sana. Çok şükür okuldaki sorumluluk sınavları bitti de tatile girebildik. 2 gündür dinleniyorum. Tatile gidebilecekmiyim bilmiyorum kuzenlerimin planları uyarsa hep birlikte karadenizi gezmek istiyoruz, inşallah gidebiliriz günlükk dua et olur mu sıkıldım artık. Yeşillik bir yer istiyorum, yeşil yeşil ağaçlar mavi gökyüzü serin rüzgarlı bir hava, elimde sigaram çayım veya kahvem. Ahhh aaahhh hadi beni ışınla günlük öyle bir yere gönder bidaha da gelip başını ağrıtmam hiç. Hadi öpüyorum seni tatil planları için otel araştırayım biraz :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…