Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunaydin günlügüm öyle seyler olduki dün gece anlatamam ben bile o gelmesini istedigim günün bu denli cabuk gelecegini beklemiyordum:26: Nasil anlatsam ne desem inan bilmiyorum tek söyleyebilecegim su ki gercekten kimsenin ahi kimsede kalmiyor...

Cok ama cok sasirdigim seyler söyledi bana hatta bu benim tanidigim adam degil diyorum karsimdaki iki yil önce tanidigim adam degil bu...

Ama büyük konusmamak gerekirmis herseye ragmen onu öyle görmek icimi aciti ama dedim ya kimsenin ahi kimsede kalmiyor iste...

Neyse simdi kafam allak bullak olan biteni sonra anlatirim kafami toplayinca...

Günlük Selam Canikooommm :119::119::119::119:
Bugün Evliliğimizin 43. günü ne güzel ya neden bunu gelip yazmak istedim bilmiyorum ama içimden geldi.. :124::124::124:
Öyle hızlı geçiyor ki zaman anlatamam :105: ne zaman evlendim de bu kadar zamanı geri de bıraktık bilmiyorum bile :82::82::82::82:
Bu hafta sonu denize girmek istiyorum malum ramazan geliyor bundan sonra 1 ay Allah yardım etsin bize güç kuvvet versin hepimize :103::103::103:
KK'nın da sanki eski tadı kalmadı gibi yaa ne biliyim eskiden herkese yetişmeye çalışırdım şimdi bi kaç kişi ile genel sohbetteyim :86::86::86:
neyse öptüm hepinizi bunu okuyan herkesi seviyorum :103::103::103:

Günlük selam. Bu kadın beni deli etmeye mi çalışıyor nedir ya? İnsanın hergünkü derdi çocuklarının aileleli olur mu ya? Hergün oğlunu aramana alıştık da bana rahat ver be kadın. Kocamın hiç tanımadığım dayısının hiç tanımadığım kızının düğününe gitmek için 4 saatlik yol yapmak istememem normal değil mi? "Davet etmediler deme yani buyur gel" demenin amacı gerçekten davet etmek mi yoksa stratejik bi oyun mu bu da ? Ben davet ettim, benden yükü kalktı demek için davet etme ya! etme ! daha bi kaç hafta önce senin yüzünden oluşmuş bi krizi zar zor atlatmışız, oğlunu arayıp da marjinal neden beni hiç aramıyor diyip oğlunu gaza getirip yeni bir kavga sebebi olmaktan korkmaz mısın be kadın??( 10 gün önce konuştuk daha, ama arayan oydu, ben değil ve bu çok farkedermişşşşş, önemli olan konuşmak değilmişşşş)

Oğlunun nesini eksik ediyorum? Gömleği ütülü, yemeği kahvaltısı hazırlanıyor, okumuşluksa okumuşum, çalışmaksa her an işe girip kallavi maaşlar alabilirim, hoşsohbetim, nazım ve maddi düşkünlüklerim yok, pis değilim, düzenliyim, oğlunun yediği yemeğin kalorisini bile hesap edip de çaktırmadan, işkenceye dönüşmeden kilo versin diye uğraşıyorum... Nedir derdin? Seni benimsememişim, kocanın sohbeti hoşuma gitmiyormuş, 3 günde bir aramıyormuşum. Bu mu dertlerin ? İlla arıza gelin olmak lazım sanırım. Arızasız ama mesafeli olunca yaranılmıyor kimseye.

Zaten öyle bi çekesim var ki kendimi evliliğimden de, eşimin ailesinden de.... Kafam başka yerlerde olsun, başka insanlarla uğraşsın istiyorum. Bıktım gerçekten. Ben bunları yaşamamak için çabaladım yıllarca, şimdi umrumda olamayacak insanlar yüzünden ve asılsız astarsız meseleler yüzünden hayattan soğudum. Ben kendime bakmalıyım günlük di mi? Kendimi eğlendirmeli, hoş tutmalı, kimseden birşey beklememeli, mutsuz edilmeye çalışsam da olmamalıyım. İş bularak işe başlamalıyım sanırım. Bir an önce ! Kimseden hayır yok be günlük. Kendinle kalıyorsun yine. Kendini kendinden başka koruyacak kimse yok.

midem bulanıyooo :95:
başım agrıyooo :95:
başım dönüyooooo :95:
bi ekşın olmadan hamile mi kaldım yoksa

dipnot: bademciklerimden ve üzerindeki beyaz iltahaplardan nefret ediyorm ! :84:

selam günlük,
uzun zamandır yazmıyorum yazayım dedim.
geçen hafta kayınvalidemler geldi. cumartesi de gidecekler...
kadın sürekli iş yapıyo ya kendimi tembel hissediyorum. geldiğinden beri yemek ve çay dışında 1 dk oturduğunu görmedim
işyeri de çok stresli bu aralar. ama dişimi sıkıyorum mecburen. rezillik olmadan vezirlik olmuyor biliyorum
az önce iş yaptığımız bir firmayı aradım. kadın esra-ceyda kardeşler gibi konuşuyo resmen nasıl sinir oldum, hala böyle tipler var mı ya o kardeşler dışında
ondan öncesinde de çarşıya çıktım işlerm vardı. taa ortaokuldan sınıf arkadaşımla karşılaştık. 'az kalsın laf atacaktım güzelliğe bak diye bi baktım bizim why_be' dedi. asılmaya başladı numaramı filan istedi.
vermedim. şirket hattım var özel numaram yok dedim. o sırada yüzüğüü farketti. farketsin diye saçlarımla oynamaya başladım çünkü:)
evlendin mi dedi evet 3 yıl oluyo dedim. çok şaşırdı. yüzündeki ifade görülmeye değerdi. çok komikti
'naptın sen ya şaka mı yapıyosun' dedi 'yoo , kızım var 2 yaşında' dedim. iyice affalladı.
sonra da lafı uzatmadı iyi dileklerde bulundu ve gitti.
ortaokulda çok uyuz oluyodum ona yıllar sonra karşıma çıktı yine anladım ki hala uyuzum
bayram olsa da tatile gitsek artık şuan tatil yapan ve gidecek olanlara söyle , benim için de bol bol eğlensilerzaten ehliyet sınavım için de hiç çalışasım yok direksiyon konusunda baya ilerledim ama yazılı kısmı için herhangi bir çabam yok henüz
bakalım, hayırlısı deyip kaçıyorum günlük...

günnüş bir daha fal baktırmayacağım...tövbe yani...kendi cesaretsizliğime sinir oluyorum.ailemin her şeye karışmasına da.evde kalma triplerine de...

sinir oldum gunluk sinir.ben sana yalanmı soyluyorumda neden bana ınanmıyorsun arastırıp duruyorsun.bazen her gercek herzaman soylenmıyor bende sana soylemedım ıste.neyse gunluk bazen ahtapot gıbı 8 kollu olasım gelıyor kıme yetısecegımı sasırdım artı uzerımdekı baskısındanda.benı kafese kılıtlese sımdıkı halımden ıyıdır sanırım.

günlük ya son 58 gün kaldıııı
düşünebilyo musun 200 lü rakamlardan buralara kadar geldik
darısı evlenemeyenlern başına

sevgili günlükk
biz de dün nişanlımla konuştuk kısmetse düğünümüz 3.6.2012 de ama tabi pürüzler yok mu var tabii ki kaynımda nişanlanıcak haftaya kaynanam da ilk o evlensin istiyor pürüz yapıyor çünkü kendisi :2: bi de kaynımın müstakbel nişanlısının abisi var 32 yaşında hala bekar onun ailesi de abin evlenmeden sen evlenemezsin diyor yani 2 abi bekliycez onlara kalsa biz zaten herşeyimizi kendimiz yapmak istiyoruz kimseyi karıştırmak istemiyoruz günlük istediğimiz tarihte evlenmek hakkımız değilmi

selaaam
bizimkiyle aramız limoni hala. dün gece 5te aradı açıklama yapıyo kendi kafasına göre. bende herşeye tamam diyip geçiştirdim. oda arayanda kabahat dedi. hiçbişey demeyip kapattım telefonu
ben bu konuda sitem etmekten bıktım, dilimde tüy bitti. artık knedi dırdırımdan ben bıktım. kendisi haber vermeden çıkıp gezebiliyo neymiş mesaj hakkı yokmuş, arayamamışta istediğinde öyle güzel arıyo ki.
sabahta bi mesaj attım dokundurucu bi mesaj.
aslında şuan ona nispet benimde dışarı çıkmam gerekir ama canım istemiyo ://

bu aralar bana ne olduğunu anlayamıyorum. depresyonda gibiyim, yemek yiyemiyorum sadece uyumak istiyorum
Allah hayır etsin bu durumumu
böyle işte günlük, herşeyden herkesten sıkıldım, bıktım.

c.tesi günü sultanahmet buluşmamız var K.K olarak istanbullular olarak güzel bi buluşma düzenliyor deryaa ve bolşekerlimle yani burcumla bizde katılıyoruzz ımm eminim harika geçicekkkkkk

günlük yazmayı unuttum annem sabah merdivenlerden düşmüş ://
ben uyuyodum bi baktım annem bağırıyo evdede annemden ve benden başka kimse yok
koştum hemen. canım annem nasıl ağlıyodu, içim parçalandı onu görünce
hemen içeri getirdim pansuman yapıp krem sürdüm
anne çok başka günlük ya. nasıl dışarı koştuğumu anlatamam sana. hele ağlaması ://
o halde dükkana gitti. ordanda hastaneye gidip film çektirmiş bişeyi yokmuş çok şükür
ne zaman içim sıkılsa bişeyler oluyo ://

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

Son düzenleme:
Seninle olmak yaşamın bana verdiği en büyük mucizelerden biri.
Mucizelere inanmayan ben, şimdi bu mucizeyle yaşamaya alıştım.
Bir kez kondu yüreğim yüreğine.
Anla beni ve tut elimi…
Yürüyelim birlikte bu sevdanın yolunda.
Bu aşk bize çok yakışıyor sevgilim.
Yakışanı üzerinden çıkarma…

Mehmet Coşkundeniz

Lady Gaga'nın Judas'ındaki çok yakışıklı + karzima Judas'ın adının ne olduğunu öğrenip rahata erdim.
Şükürler olsun.
Eskiden çirkinmiş, gaganın klibinde süper ama.

bademcik ! :84:
aşk'ın doğum gnü var 16snda bugün hediye baktım ama içime sinen hiç bişey olmadı bi planımda yok o güne ait zaten geç çıkıcak işten napıcam bilmiyorm :26:
bugün kızlarla buluştum tatil sebebiyle 20 gün görememiştim özlemişim kerataları :82:
2 de gittim 8buçuk da döndüm çok dedikodu birikmiş

MELEKSIN

biliyorum
sen bir meleksin
bana yardım için gönderildin

biliyorum
sen bir meleksin
zor günlerimde çıkageldin

yüzümü güldürdün
başımı döndürdün
acımı dindirdin
yolumdan çevirdin

eğlendirdin
sakinleştirdin
ehlileştirdin
ve daha bir sürü şey

canım mısın sen
benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin

ya gelmeseydin
yetişemeseydin
beni bulamasaydın
ne yapardım
yarım kalırdım melek

biliyorum
sen bir meleksin
seni sevmem için gönderildin

biliyorum sen bir meleksin
son demlerimde çıkageldin

ya gelmeseydin
yetişemeseydin
beni bulamasaydın
ne yapardım
yarım kalırdım melek
yanlış yapardım melek

Sevgili günlük can arkadasim bana bu sarkiyi armagan etmis cok mutlu oldum biliyormusun sevilmek cok güzel ........... Su an bu sarkinin sözlerini okuyan güzel ziyatercilerin hep sevdikleri ile beraber olurlar insaAllah..

Of günlük yaa kocişim yine şehirdışında
adam bir an önce gelebilmek için gece gündüz çalışıyor il il geziyor
patron 3 senedir zam da yapmadı ama benim kocam çile çekiyo,çıtını çıkarmıyo
bu nasıl bir adalet yaa
nasıl bir sistem!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…