Popüler Konu Sevgili günlük...

Günceeeemmm; Dün gece karma karışık rüyalar gördüm. (Rüyalarım korkutmuştur hep beni..) Uyanınca da rüyamda gördüğüm kiş beni aradı, eniştem davetiye ulaştıramamış.... Aslında alakasız biriydi neden rüyama girdi??? Düşünüp de yatmadımki.. Sonra Annem aradı rüyamda gördüğüm kişilerle sinop'a gitçekmiş bu gece bu sıcakta onca yol...!! Kızdım gitme dedim gülerek;Rüyamda da aynısını demişdin dedii... Neeeee rüyandamı?? Anne yaaa gitmeee bu rüyalar canımı sıktı gitmeee.. Teyzemin oğlunun kına gecesi...!!! Düğüne git yeter kınaya niye gidiyorsun yola dayanamazsın... Olmaz teyzen bizim herşeyimize geldi benim de gitmem lazım.. Doğru söylüyorsun bitanecik teyzem o benim...
Şimdi içim hiç rahat değil güncem.. Annem oraya varana kadar ve istanbula dönene kadar da rahat olmicak sanırım..
Rabbim kazadan beladan korusun seni canım Annem Hayırlısı ile gidip gel Seni Çok Seviyorum Canım Pamuğuuum... ilaçlarını da yanına aldın inşaallah..!!
Hayırlı yolculuklar...

Günlük;
Dün yazamadım sana sabahtan akşama kadar aşkımlaydım.Çok yoruldum ama çok güzeldi.Biraz tartıştık ama sonunda tatlıya bağladık.Sinemaya gittik İNCİR REÇELİNE....... o kadar övgü duymuştum ki tamam sonu duygusaldı ama abartılacak kadar güzl bi film değildi bence.Neyse bugünde aşkımla havuza gittik.Oyyyyy günnüş yaa tenim çok beyaz olduğu için hemen bronzlaşamıyorum şu anda kıpkırmızıyım inş. 3-4 güne kararırım. Bugün sevgilimle havuç yağı aldık deneyelim bakalım kararacak mıyım?
Yarında ablam gelecek çok özledim onu.Aslında yarın aşkımla başka planlarımız vardı ama olsun ablamı görmek daha ağır bastı.

ehliyete yazılıppppp kırmızı üstü açık araba almaya karar verdim günlüüüüüüüüüüüükk

ve veee bana değer vermeyen insanları hayatımdan çıkartıcam artık..herkesi kendin gibi düşünmeyecekmişsin madammm millet şeytan olmuş. herkese herşeyi anlatmayacaksın bazı şeyleri içinde yaşayacaksııınnn..gerek yokkmuş paylaşmaya..:82:

askerimle aramız düzeliyor....dün saatlerce konuştuk..madammm var yaa bu yaptığını torunlarımıza bile anlatıcam dedi kızdı bağırdı nefret etti ama güldü sonraa hahahah çok seviyorum onuu onunda beni gerçekten sevdiğini biliyorum...:81:

hataydı bitti.
bitmeli yada

Canım sıkkın günlüğüm. Ailem, akrabalarım hayatımı zorlaştırmaya devam ediyor. Hayat beni yeteri kadar yoruyor, siz neden daha çok yaralıyorsunuz anlamıyorum ki?

Offffffffffffffff

günnüş her şeye sinir oluyorum.yapacak bir şey yok bomboşum.mutsuzluğun dibi yani...

Çıldırmama az kaldı. Beni deli ediyor bu çocuk deli. :95:

Karşımda olsa bir tane çakıcam suratına amaaa...

Çok kötüyüm. :85:

İstediğimi vermiyor bana bir türlü.

Nasıl bu şekilde devam edeceğim hiç bilmiyorum.

Onu görmem lazım mutlaka diye düşündüğümden net bir şey de demiyorum bitmesi için.

Gerçi hoş ortada başlamış bir şey yok ki bitsin.

Acaba falcıya mı gitsem bugün okul çıkışı? :26:
Evet gitsem iyi olacak. Ne zamandır para verip gitmiyordum.

Hayatta aklıma gelmezdi bir gün onun için böyle üzülebileceğim.

Yahu zamanında deli divane olduğum, hayatımın içine eden insan zerre umrumda değilken, vaktinde hiç sallamadığım adamın peşine düşmüş durumdayım şu anda.

Hayat böyle bir şey işte.
Aklım çok karışık, kalbim isyanlarda. Rahata ermek istiyorum.

Günlük kpss puan hesaplaması, sıralaması derken kafayı yemek üzereyim.Beklemek ne kadar zor...Bi umutlanıyorum, bi bir şey olmaz diyorum.Şu puanlar bi açıklansaydı..O kadar emek verdim ya..Evliliğim, ailemin durumu hep buna bağlı..Off...​

Selam günlük bugün çok kötüyüm eski erkek arkadaşımı rüyamda gördüm birlikte fıstık yiyorduk.
Sabah uyandığımda ağzımda fıstık tadı vardı.
İnan onu çok özledim
Zaten ne zaman biri bana teklif etse hep onu rüyamda görürüm
Tam unuttum derken yeniden onu düşünmeye başlarım
Ne olacak bu durumum bende bilmiyorum

herşeye rağmen geçiyor günler günlüğüm...
ama çok yavaş geliyor bana..
onun aklını okuma gibi bi özelliğim olsaydı lkeşke..
inan çok merak ediyorum acaba o da benm kadar düşünüyor mu beni..?
hayal kurmaktan sıkıldım..
gerçek aşkı yaşamak istiyorum artk..
okudugum kitaptaki gibi romantk büyüleyici aşkı yaşamak istiyorum artk..

Günlük Lem ,

Az önce bi haberlere bakiim dedim bakmazolaydım ayol
benim uçmaya niyetlendiğim babadağından iki kişi biri pilot yere çakılmışlar tırstım olum.
Ama bu yapmayacağım anlamına gelmiyorreeee

heyecan yaptım bak

Allahım konuş kaderimle

Allahım konuş kaderle değişdirsin alınyazımı ,sil başdan yazsın
yosun tutmasın gözlerim, gülsün artık
ciğerimdeki yara son bulsun
hayat benle oyun oynuyor belli
sabrımı deniyor gibi ama ben yorgunum bu yıllar süren bekleyişden
hergün aynı mücadeleden, savaşamıyorum
dayanamıyorum minicik bir el tutmak istiyorum sadece
bana ait olmayan bedenlerle avunuyorum
günler ,seneler geçiyor
alemin keyfi yerinde ben neredeyim
millet pencerede yağmuru izliyor
oysa yağmur benim gözlerimden süzülüyor
çok bişey değil sadece canıma can istiyorum yalnızlığımda
Ey yüce yaradan kaderimi değişdir......

Sevgili günlük bebek kokusu özledim ............

Sanırım arık aklımı yitirmek üzeryim...Bi insanın gözleri bu kadar mı güzel olabilir...Güldüğü zaman kalbim duracak sankii...Her şey iyi güzeldi o da benim sevse ya olmazmıı..azıcık bi değer verseeeeeeeeeee

Sana ilk kez yazıyorum. Neden yazıyorum onu da bilmiyorum. Konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var. Hiç olmadığım kadar yalnız hissediyorum. Çevremde onlarca insan var ama ben hiç olmadığım kadar yalnızım.

Aklımda hep o ne işe ne de hayata verebiliyorum kendimi. Yaşıyor muyum ondan da emin değilim. Duyumsamıyoum. İçimde tuhaf acınası bir özlem. Burnumda hep onun kokusu...

14 gün oldu günlük... 14 günde ne bir telefon, ne bir mesaj, ne bir haber. Saatler asırlara eş yokluğunda. Bizi kavuşturan tüm falcılara inat o gelmeyecek. Hep aynı soru aklımda hiç mi sevmedi? Hiç mi umrunda değilim? Peki ben nesini sevdim? Neden yıllar sonra bu kalp ilk kez onun için titredi? Oysa kapatmamış mıydık bu konuyu? Tekrar açmayacaktık hani aynı acıları yaşamayacaktık. Üzülmeyecektik bir daha... Karar vermiştik kalbim ve ben olacaktık sadece neden yapamadık?

O dönmeyecek günlük, acı ama gerçek... Yüzleşme zamanı... Bekleme artık...

Nereye gittiğimi bilmiyorum günlük ama sakin adımlarla ilerliyorum. İşallah sonunda güzel şeyler çıkar.

hediyemi almaya gittim ve sonunda aldım :78:
faBrıkadan gömlek aldım bitanecige bu sene bi hazırlık yapamadm gömlegini vericm sadece sanırım
çok yoruldum ama ya

bu arada topigime gelenlere selam gelmeyenlerede aşk olsun

bide ben ismimi değiştirmek istiyorymm ama mübaret bütün isimler kapılmş bu KK'da

Son düzenleme:
Ben o kadar da güçlü değilim… Neden anlamıyorsunuz? Ben yıkılmaz değilim, her derdin, her ağırlığın altından sandığınız gibi kolayca kalkamıyorum… Canımdan daha can olanlar, o ağırlıklarda ezilmesin diye giriyorum bunca yükün altına, aslında omuz veriyorum ama bir bakıyorum ki üstüme kalmış onca yük… Sandığınız kadar direnç gösteremiyorum aslında hayata. Bunun altından kalkarsın demeyin artık ne olur… İnsanım ama, önce kadınım ben!
Sandığınız kadar iddialı değilim aslında, sadece akılsız değilim, sandığınız kadar sert değil kabuğum, sadece kırıldığımda ses çıkmıyor içimden, sandığınız kadar çelikten değil sinirlerim, sadece naifliğimi perdeleyen bir mağrurluk var içimde, sandığınız kadar sevmem hayatla kavgayı, sadece beni koruyacak bir yürek olmadığından, sandığınız kadar delikanlı değil ruhum, sadece dürüst davranıyorum ve sevmekten korkmuyorum.
Erkek gibi kadın değilim ben, sadece siz erkek olmayı beceremiyorsunuz! Güçlü kadın sevmez ya sizin millet, kadının gücünden rahatsız olur ya altta kalmak korkusuyla, ya da sorun gördü mü uzar gidersiniz ya, sorundan kurtulmanın yolu kaçmak ya sizin için… Aslında siz kendi aczinizden kaçıyorsunuz!
Alın işte ispat size; madem sizden daha güçlüyüm, neden benim kadar güçlü olmayı denemiyorsunuz? Hani erkektiniz siz? Yani neymiş? Erkeklik güç, güç de erkeklik değilmiş…
Belki adam dediğimiz adam olsa, önce kendine, sonra yanındakine sahip çıkmayı bilse ve mertliğin peynir gemisini yürüten laf kalabalığı ile olmadığını anlasa gerek kalmaz benim şu halime… Güçlü değilim aslında, sadece üzüntülerimi, mutsuzluğumu, acılarımı, sabaha kadar yastığıma akıttığım gözyaşlarımı size göstermiyorum. Kimselerden medet ummuyorum, kimseye minnet etmiyorum.
Ben değilim erkek gibi kadın olan, sadece bir kadının korunmak, örtünmek, sıcak kalmak için sığındığı, sarmalanmak istediği o paltoyu siz, taşımayı beceremiyorsunuz… Anlayacağınız, sorun sizin kalıbınızın adamı olamayışınızda…
Ben iktidar sevmiyorum ama fikri dar sevenleri de adamdan sayamıyorum…

yine yaktılar canımızı günlüğüm..
moralim alt üst oldu..bu kadar basit mi mehmetçiklerimizin canı?
Allah'm onlara bu acımızdan kat kat fazlasını ver aponun p..çlerine..
1 gider 1000 gelir dogru..ama böyle diye diye sonu gelmiyor sehitlerimizin...canakkale de bu topraklar ugruna ne kanlar döküldü ne sehitler verildi ama simdi halen veriyoruz PKK kahrolsun onlarin bir kismi dagda bir kismi mecliste....böyle hainlik hic bir ülkede görülmedi görülemez de...pkk yla birlikte yandaslari da k...ahrolsun ve hatta ülkesini topragini düsmanlara satanlarda....Lanet olsun

söylesem tesiri yok,sussam gönlüm razı değil
sana söleyeblsem bi....

vıstık kaanka seni özleddk len ay oldu girmedn

vayyy arkadaş herşey mi ters gider
ülkem karışık
ailem karışık
ben karışık
ilişkim karmakarışık
Patlıcaam sinirden stresten
İçine edeyim böyle dünyanın ben
Olumlu düşünürsem iyi yaşarmışım, herşeyin güzeline sahip olurmuşum
Palavra
Palavra
Palavra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…