Merhaba günlük,
Haberler gazeteler bugün şehitlerimiz için hep... 13 can, 13 yuva, 13 anne, 13 baba, 13 sevgili, 13 hala, 13 dayı, 13 amca, 13 teyze, 13 dede, 13 nine, 13 yeğen... Hepimiz öldük günlük, bir hiç uğruna hepimiz öldük!
Oysa birlikte yaşamadık mı hep? Birlikte büyümedik mi? Sokaktaki insana ne dinini, ne mezhebini, ne ırkını sorduk biz.
En sevmediğimiz insanla bile küsünce annelerimiz 'Siz kardeşsiniz ne ayıp' diye barıştırmadı mı?
Yıllar önce bu ülkeyi kurmak için atalarımız aynı sipherde, aynı hedefte çarpışmadı mı? Kurtuluş savaşında silahını kapıp
sipere koşana Sen zazasın, sen kürtsün, sen türksün, sen lazsın, sen alevisin ayrımı mı yapıldı? Ya da bu insanlar işgal
altındaki vatan söz konusu olduğunda farklı ırktan, farklı mezsephen olduklarını sizce hiç düşündüler mi?
Aradan geçen 88 yılda biz birbirimize ne yaptık? Ne oldu da bunca düşman olduk? Dış güçlerin, bizi bize kırdırmak isteyenlerin
oyununa bu kadar kapıldık? oysa bu oyunları biz Osmanlı İmparatorluğu'nda da görmedik mi? Yine aynı oyunlarla koca bir devlet
yıkılmadı mı?
Peki sonra, kim kazandı? Dış güçler hangi eşkiyasına, hangi isyankarına hangi bölücüsüne verdiği sözü tuttu?
Uyanın, kandırılıyorsunuz!!!
Hey millet! Ben de Güneydoğulu'yum! Benim de dedelerim kürt! Ben de Kürt kökenliyim! Hem de TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ vatandaşı olmaktan
bu toplumun bu vatanın bir parçası olmaktan GURUR duyan bir kürt! Çünkü biliyorum ki, BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR,TOPRAK EĞER UĞRUNDA
ÖLEN VARSA VATANDIR! Ailem bize böyle öğretti.
Yüreğine kor düşen analar! Evlatlarınızla gurur duyun! Rabbime kardeşlerimi cennetine kabul etmesi için dua ediyorum!
Durmak yok son ananın da yüreği yanana dek, son evlat da nefesini verene dek AÇILIMA devam! Durmak yok yola devam!