Popüler Konu Sevgili günlük...

off günlükk off karşı ki dağlar yıkıldı az önce benim bu off çekişimee sıyırcam kafayı yaaa :95::95:

yeni ismime kavuştumm
duyanlar duymayanlara söylesin eski 335dc oldu size BibLoSuRat :81:

bi arkadaşm demiş beni görünce biblo gbi diye ordan esinlendim :78::78: çok iyi oldu çokta güzel oldu bence

Kara bahtım kör talihim hiç yalnız bırakmıyor beni günlük.
Artık tamamıyla bir başımayım.
Aşk maşk uzak dursun benden! Dertten başka bir b*ka yaramıyor hayatımda.

13 can..
nedemek be günlük..
üstelik yemek yedikleri esnada ve atılan bombaların çıkardığı yangında şehid olmuşlar...

RABBİM sen ailelerine sabır ver...

Güncem; Çok üzgünüm, sinirliyim.... Diyarbakır yine karışık şehitlerimiz var.. Sizin kökünüz,sopunuz ne zaman nasıl kuruyacak? Ne istiyorsunuz? Derdiniz nee??? Rabbimm çok şey yazmaak istiyorumm amaa yazamıyorum.. O kokarcaları sana havale ediyorum yine.. Erkek olup askere gidip onlardan biriyle karşı karşıya gelip anlının ortasından vurmayı çook isterdim...!!! şunu bilsinler ki;
ŞEHİDLER ÖLMEZ..! VATAN BÖLÜNMEZ..!!! BUNU ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ......!!!!!!!

Son düzenleme:
off günlük offff..!!!
13 derken 15 oldu.. tam 15 kişi hayatlarının baharında hayalerinin en başında vatanımız için bizim için feda oldular..
keşke elimden bişey gelse.. keşke o başlarının gidip kafasına sıkabilsem..
sinir doluyum bu gece..
nerde bizim hackerlerimiz..?
onların sitelerini yerle bir etsinler..hepsi binbir türlü belaya uğrasınlar..
dayanamıyorm ben böyle şeylere..
zaten doluyum oturup ağayacagm şimdi..
birileri bişey yapsın artk durdursun bu ş.refszleri..
keşke alsalardı askere bizi de en azından birkaç köpeğini öldürürerek rahatlardm..

Günlük ben geldim....
Şehitlerimize bende çok üzüldüm.Tv yi hemen kapattım izleyemedim yaa çok üzüldüm.
Allah ailelerine sabır versin
Bugün sabah ablam kahvaltıya geldi sonra kuzenler geldi yedik içtik buraya kadar normal ama tüm herşeyi ben yaptım yemeğiydi kahvaltısıydı kahvesiydi çayıydı tatlısıydı oyyyyy çok yoruldum yaa...Tatildeyimya ev kızı modundayım ben okul kızı moduna geçmek istiyorum mümkünse
Yarında sevgilimle sabahın kör saatlerinde buluşacaz........ gidicez günlük.Aslında benim uyumam lazım ama oje sürdüm kurumasını bekliyorum bugün çokta yoruldum aşkımııda çok özledim sabah olsada sımsıkı sarılsam bitaneme
Aşık olunca gerçekten hayat bambaşka güzel oluyo be günlük.Aşk gelince yüreğime bahar geliyoo

Günlükcan ben geldim...
10 Gün sonra Türkiyeme, kocacigima ucuyorum cok sükür..
ve 2 hafta sonra bugün dügünümüz olacak Allahin izniyle :78:
Heyecan basladi, hemde fena sekilde.. son esyalarimi almam lazim, evi temizlemem lazim, bavulumu hazirlamam lazim..
Gündüz calisiyorum.. eve gelincede baya yorgun oluyorum.. sabah saat 6da basliyorum normal ama dimi..
Allahima binlerce kez sukurler olsun.. Hersey yoluna girdi, butun dualarimiz duyuldu.

Dügünden sonra Marmarise balayina gidecegiz..
ve ondan sonra kocacigimi koluma alip Hollandaya ucacagiz..
Inanmakta guclük cekiyorum.. 4 sene vize islemleriyle ugrastiktan sonra ve 15 ay askerlikten sonra, basardik..

B E R A T
Kandiliniz Mubarek Olsun, Allah Bütün Dualarımızı Kabul Eder Inşallah...

- Bebis isteyenlere bebis verir Inşallah..
- Sevgilisinden/Askerinden/Sözlüsünden/Nisanlisindan/Kocasindan uzak olanlari kavusturur Inşallah..
- Okul'a gidenlere Diploma verir Inşallah..
- Iş yerinde daha cok yükselme ve bol kazanc verir Inşallah..
- Hasta olanlara acil Sifa verir Inşallah..
- Depresyonda/Stresste olanlara Sabir verir Inşallah..
- Küs/Dargin olanlari baristirir Inşallah..
Veeeee bütün diger dualarimiz kabul olur Inşallah..

Diyarbakirda $ehit düsenlerin ailelerine allah sabir versin.. Terürü Lanetliyoruz!!!!

Son düzenleme:
Rabbim askerimi ve tüm askerlerimizi koru ... dağda askerim..nasıl korkuyorum Fırsat verme kötülere rabbim.Kandilin hürmetine...
yanarak şehit olan askerilerimize çok üzüldüm..Kimelerin canı yandı yüreğine ateş düştü kim bilir...çok zor be günlük....
:98:

Günlüğümm güzel haber namaza başlıyorum
Ehliyete yazılıyorummmm eylülde nasipse ehliyetim varrrr önümüzdeki aylarda arabam

Değişmeliyim günlük.. Ona karsıda kendime karsıdaaaa..Hata olarak kabul etmek istemezdim ama onun yaptıklarına bakılırsa çok kötü bir hata yaptım ben...

Günlük !

Barış için açılım dediler ..... Kardeşiz dediler ....

Barış ve kardeşlik için mi 13 şehit !!!

Yeter artık yeter !! kimsenin canımzı yakmaya hakkı yok !!

Analar kardeşler helaller ağlamasın artık .. Çocuklar yetim kalmasın !!

Çıkın artık şehit anaları, sesinizi yükseltin....

Sesimizi kısmayalım artık !! O pislik orda beslenirken bizim kardeşlerimiz yerinde rahat değil...

Verilsin artık cezası ... Leşi gelsin artık o pisliğin ..... şehitlerin ruhu şad etsin ....

YEter SUSMAYALIM ARTIK !!!!

Yoksa şehitlerimizin hakkı bize haram !!!!

artık insanlarımızda bir ne diyeyim uyuşma var.sanki çok normal birşeymiş şehit vermemiz.dün akşam şehitlerle ilgili haber aramak için kanalları geziyorum.bizim şu dizi izlediğimiz malum 4-5 kanalda alt yazısı bile yok.haber kanallarının birinde sarımsak tartısıyor diğerinde yeni bir tarikat çıkmış onu diğerinde şike araki şehitlerle ilgili haberi bulasın..sanki 13 eve hiç ateş düşmedi..

daha şehit haberini almadan kardeşimi aradım aradım ulaşamadım.bugun 8 gün oldu haber yok.hiç bu kadar aramadan durmazdı.şehitlerden sonra içim yanıyor.bir yandan da o aklıma takılıyor.Allahım sen hem kardeşimi hemde tüm askerlerimizi koru ya rabbim..

Söyleyecek sözler boğazına takılı kalıyor insanın.
Böyle hain, böyle insafsız, şe...sizler yüzünden hayatının baharında kaç tane şehit verdik!
Kalkmış bir de özerklik istiyorsun. Özerklik verilse kim bilir daha neler çıkacak ortaya.
Anlayın artık tek dil tek bayrak!

Değişen hiç birşey yok. Olan o gencecik insanlara oldu.
Ne kadar yürüyüş de düzenlense isyan da edilse değişen birşey yok bitmiyor terör bitmiyor lanet olsun bitmiyor.
Geçen sene asker beklerken, bu zamanlar her gün gazetelerde şehit haberi vardı.
Ne oldu? Aradan 1 yıl geçti unutuldular. Tekrar yine şehit verir olduk. Bitmeyecek bitirmeyecekler bu terörü.
Allah geride kalanlarına sabır versin. Söyleyecek söz bulamıyorum. İçim yanıyor.

13 şehit verildiğinde öyle üzüldüm ki

allah cezalarını versin!

öyle içim acıyor ki, aileler,sevdikleri,eşleri,çocukları ne haldedir kimbilir .

yeter artık buna dur denilsin.

tv kanallarında şike,dizi,vs.haberler var..

Böyle olmamalı,şehitden önemli ne var yahu,

şu mübarek gününde rabbim sabırların en büyüğünü,güçlülüğünü onlara versin,askerlerimizi koru yarabbim..

Herkesin berat kandili mübarek olsun..

Hayır günlük durdurabilirz bu kanı !

Milletçe tek ses olup durdurabiliriz. Yöneticilere sitemimizi belli edebiliriz ...

Mecbur bırakabilriiz o ........lerin kökünü kazımaya...

Evet belki çok can yanacak ama bir yerde son bulacak !!

Ben susmak istemiyroum .... Terörist başının leşini istiyorum !!

Medyaya gelince onlarıda kınıyorum !!
Prenslerin düğünü bile günlerce haber oldu ..
şehitlerimiz vaken bile şike olayı 1 numara !!
Bugün olağanüstü birgün .. sıradan değil ...
İşte sessizliğin medya yansıması !

Son düzenleme:
kadınlar kulubunde bence herkes türk bayrağı koymalı banner türk bayrağı olmalı bence...

Offf günlük sabah sabah gözyaşım hiç dinmiyo,
Kaçıp gitmek istiyorum uzaklara çookkkk. Tanıyamıyorum kendimi artık, bambaşka biri oldum.
Her seferinde en başa dönüyorum.Kendimle mücadele etmekten yoruldum,
Kocamı kaybediyorum, hayatta en çok sevdiğim kişiyi.
Elimden bi şey gelmiyo, hiç bi şey yapamıyorum çok çaresizim.
Her şey yolunda giderken birden tepetaklak oluyorum.
Sorunlara çözüm bulamıyoruz, hep boşa kürek çekiyoruz.
Günlüğüm sana içimdeki sevgiyi bi gösterebilsem,nasıl seviyorum,nasıl kıskanıyorum...
Kafamdaki bütün bu düşünceleri silebilmek için ona çok ihtiyacım var günlük, onun ellerine onun sıcaklığına, sözlerine, bakışlarına....
Korkuyorum günlük onu kaybedicem diye çok korkuyorum, ama kaybediyorum bunu da biliyorum.
Gün günn eriyoruz...
Sustum.

Merhaba günlük,

Haberler gazeteler bugün şehitlerimiz için hep... 13 can, 13 yuva, 13 anne, 13 baba, 13 sevgili, 13 hala, 13 dayı, 13 amca, 13 teyze, 13 dede, 13 nine, 13 yeğen... Hepimiz öldük günlük, bir hiç uğruna hepimiz öldük!

Oysa birlikte yaşamadık mı hep? Birlikte büyümedik mi? Sokaktaki insana ne dinini, ne mezhebini, ne ırkını sorduk biz.
En sevmediğimiz insanla bile küsünce annelerimiz 'Siz kardeşsiniz ne ayıp' diye barıştırmadı mı?

Yıllar önce bu ülkeyi kurmak için atalarımız aynı sipherde, aynı hedefte çarpışmadı mı? Kurtuluş savaşında silahını kapıp
sipere koşana Sen zazasın, sen kürtsün, sen türksün, sen lazsın, sen alevisin ayrımı mı yapıldı? Ya da bu insanlar işgal
altındaki vatan söz konusu olduğunda farklı ırktan, farklı mezsephen olduklarını sizce hiç düşündüler mi?

Aradan geçen 88 yılda biz birbirimize ne yaptık? Ne oldu da bunca düşman olduk? Dış güçlerin, bizi bize kırdırmak isteyenlerin
oyununa bu kadar kapıldık? oysa bu oyunları biz Osmanlı İmparatorluğu'nda da görmedik mi? Yine aynı oyunlarla koca bir devlet
yıkılmadı mı?

Peki sonra, kim kazandı? Dış güçler hangi eşkiyasına, hangi isyankarına hangi bölücüsüne verdiği sözü tuttu?
Uyanın, kandırılıyorsunuz!!!

Hey millet! Ben de Güneydoğulu'yum! Benim de dedelerim kürt! Ben de Kürt kökenliyim! Hem de TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ vatandaşı olmaktan
bu toplumun bu vatanın bir parçası olmaktan GURUR duyan bir kürt! Çünkü biliyorum ki, BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR,TOPRAK EĞER UĞRUNDA
ÖLEN VARSA VATANDIR! Ailem bize böyle öğretti.

Yüreğine kor düşen analar! Evlatlarınızla gurur duyun! Rabbime kardeşlerimi cennetine kabul etmesi için dua ediyorum!

Durmak yok son ananın da yüreği yanana dek, son evlat da nefesini verene dek AÇILIMA devam! Durmak yok yola devam!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…