Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok kötüyüm günlük. "Kötü" demek bile yetersiz...

Çaresizim daha doğru bi kelime olur belki....

Allah'ım bu mübarek günde sana acılan ellerimi geri çevirme. Nolur

Dua edin bana

yine onlarca şehit verdik ve n'yaptık ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ...
doğru mu hayır deil !
o şehitler ÖLDÜ onlarn çocukları öksüz yetim, eşleri dul ,anneleri babaları evlatsız, dostları dostsuz kaldı ...
bizimi içimizin acısı onların saniyelik acısına bile bedel deil ..ateş süştüğü yeri yakar ...
gelelim vatan bölünmez e malesef o da bölünür bu millet bu kadar saf iken ve bunu istiyoken bölünür !
evet içimiz acıyo üzülüyoruz ama o ........lerin başındaki adamla masaya oturarak bunları kendimiz yaptık biz!
allah ailelerine sabır versin malesef elimizden bişey gelmez...

neyse bu konuyu konuştukça sinirleniyorum
yarın aşk'ın doğum günü bakalm nası geçicek
neyseki o gittiği dönemde şe....sizler eylemsizlik kararı almıştı rahatça atlattık biz bekleyenlerede üzülüyorum offf sabır versin allah

Bu Gecenin dörtte biri geçtikten sonra, Cebrail geldi ve şöyle dedi: "Ya Muhammed başını kaldır. Bir de baktım ki, cennet kapıları açılmış.

Cennetin birinci kapısında dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyor: "Ne mutlu bu gece rüku edenlere.

İkinci kapıdan dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Bu gece secde edenlere ne mutlu".

Üçüncü kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece dua edenlere ne mutlu." Dördüncü kapıda duran melek dahi şöyle sesleniyordu: -"Bu gece, Allah'ı zikredenlere ne mutlu".

Beşinci kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Allah korkusundan ağlayan kimselere ne mutlu."

Altıncı kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Müslümanlara ne mutlu." Yedinci kapıda da bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Günahının bağışlanmasını dileyen yok mu ki, günahları bağışlansın.

Bunları gördükten sonra, Cebrail'e sordum: "Bu kapılar ne zamana kadar açık kalacak?

Şöyle dedi: "Ya Muhammed, Allah-u Teala, bu gece, Kelp kabilesinin koyunlarının tüyleri sayısı kadar kimseyi cehennemden azat eder."

herkesin kandili mübarek olsun.. Allah'm şehit haberlerini aldığmız şu kötü günde dualarımızı kabul etsin.. Vatanımızı milletimizi ülkeyi bölenlerden o alçaklardan korusun..amin

Gün gelir hayatımızda her şey ters gider ,

Yüzümüz gülmez .

Ömür bir su gibi akıp gider ,

Elimizden bir şey gelmez .

İşte o zaman hatırlarız .

Bakarız gökyüzüne

Bizi görsün diye

Dualarımızda haykırırız

Bizi duysun diye

Halbuki o her yerdedir.

Darda kalınca değil ,

Zorda kalınca değil ,

İyilikte , güzellikte

Gecede , gündüzde

Aldığımız her nefeste

Biz O’nun eserleriyiz !

Zaman geçer ,

Bir kandil günü sabahında

Aklımıza sevdiklerimiz gelir .

Onların duasının kabulü bizim duamız olur .

Dualarınız kabul , Kandiliniz mübarek olsun !

herkesin kandili mübarek olsun. Allah dualarını kabul etsin inşallah
şehitlerimizede Allah rahmet eylesin ( mekanları cennet olsun. Allah bi daha aynılarını yaşatmasın inşallah. Allah ailelerine sabırlar versin.

dün sevgilimleydim günlük. buluştuktan sonra 2 saat boyunca tartıştık. zaten akşamdan sinyalleri verilmişti bunun. yine sinirlenmeler bağırmalar. bende tercih zamanı istanbuldan gidiceğimi söyledim çok sinirlendi. hani artık benden vazgeçmicektin dedi. bıktığımı söyledim. yemin etti gidersen yaşamam diye.

zaten gitmicem ama korksun istiyorum gitmemden. ona göre davransın istiyorum. ben onu bu kadar sinirli görmemiştim hiç. bana karşı öfke doluydu resmen. zaten onun sinirli halleri korkutmuştur beni hep. kendine zarar verir diye korkuyorum. 2 saat boyunca tartıştık. sonra birden sarıldı seni kaybedemem diye.

adalara gittik yine. oturduk gezdik. tartışmayla başlasada bitişi aşk dolu oldu bana mutaç olduğunu söyledi. biliyodum zaten bunu. bu çocuk biraz düzelse artık aynı sebeplerden kavga etmesek herşey daha güzel olucak.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun
gönül güneşiniz hiç solmasın
yüzünüz aydın olsun
kabriniz nur dolsun
makamınız Firdevs
dualarınız kabul olsun
Kandiliniz kutlu olsun..

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun
gönül güneşiniz hiç solmasın
yüzünüz aydın olsun
kabriniz nur dolsun
makamınız Firdevs
dualarınız kabul olsun
Kandiliniz kutlu olsun..

23 yılda bişey değişmemiş, şimdi mi değişecekti...
hep yek bundan sonra...

Şehitlerimizden biri Tekirdağ'danmış günlük. Annemler orada her yer bayrağımızla donatılmış. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Hepsine ayrı üzüldüm ama şehidimizn bizim oralardan olması daha bir kalbimi yaktı. Bu Şarköy'ün verdiği 2. şehit. Milletimizin başı sağolsun..

bugün izin günü dünde buluşmadık saat 2 bçuk:97: hala buluşalım demedi ölmeyi uyumak sanıyo kanımca :82:
akşamı bekliyo sıcak tepeden insin diye ama biblosu incek tepesine akşam haberi yok

bayağıdır yazmıyordum buraya nerden bilirdimki 13 şehid verip içimi dökmek için geleceğimi...
o kadar canım yanıyorki.. üstelik elimizden duadan başka gelen hiçbirşey yok.. o anneler belki bu kandil evladlarının esini duyacaktı kandilin kutlu olsun anne diye...şimdi kefene sarılı tabutlardan önlerine geldi halaylarla gönderdikleri daha 90 91 doğumlu yiğitleri..bu acıya yürek nasıl dayansın..ben 3 aylık hamileyim günlük..bende anne olucam..eskiden bu kadar o acı nasıldır diye düşünmezdim..ne zamanki canımdan bir parça var göbeğimde o günden beri anneleri daha iyi anlar oldum..daha yolun başında olmama rağmen.. .. büyüt uykusuz geceler geçir, damat edicem diye bekle... yada eşide beklesin.. sonra önünde cenazesi.. çook acı allahım sabırlar versin..ve o adi köpekler o hainlerde dilerim allahımdan en acı şekilde can versin onları hala utanmadan savunanlarda inş bu acıyı tatsın..bizlerin acısına gülenler ohh iyi olmuş diyenler dilerim şehidlerimizin kıyamet günü yüzüne bakamasın ve şefaatine değil nail olmak cehennemin odunları olsunlar.. bu acı bambaşka bir acı ama ateş düştüğü yeri yakıyor tabi..bizler bu kadarını yaşıyorsak o haneleri düşünmesi bile kötü..haberleri açmadım sabahtan beri..çünkü biliyorumki kahrolacağım..tüm islam aleminin berat kandilini kutluyorum.. inş benim gibi bebek bekleyenler seneye evladlarımız kucağımızda olur...onalrı kazasız belasız dünyaya getirmek nasip olsun..rabbim olmayan yıllardır hasret çeken gerçekten düzgün iyi kalpli anne olmak isteyen hanım kardeşlerimede evladlar versin.... inş bir daha şehid haberi duymayız...artık bişeyler yapılsın..daha ne kadar anaların yüreği yanacak...inş dualrımız kabul olur bu gece.. Rabbim tüm günahlarımızı affetsin...sözün bittiği yer...bugün..

sevgili günlük,iki gün önce toprağa verdik O'nu.o mavi gözlerin söndüğüne hala inanamıyorum cansız bedenini görmüş,dokunmuş,su dökmüş olmamama rağmen.geçen yıl gene aynı morgda,aynı zamanda bir çift göz daha söndü orda,gene dokundum,yıkadım,ağladım,ağladım..birinde annesini verdik,birinde kızını verdik toprağa.öyle zor ki birilerinin hayatından yitip gitmesi,kulaklarında kahkaları duruyoken bi daha gelmeyeceğine inanmak..
verdiğimiz şehitler de var günlük,düşünsene benden küçükler dökülüyor sapır sapır toprağa,reva mı bu,hak mı?
kötülerinsin sen dünya,iyileri öldüren dünya...

evi toplayıp temizlemem lazımmmmmm ama canım istemiyo üşeniyorum babam yazlıga giderse yarın mecbur temizlicem

ya bu çocugun doum gnünde nereye götürcm ben off :82:

Sevgili günlük...

Dün akşamdan beri boğazımda bir yumru... Ben bu acıya böyle tepki veriyorsam o 13 yiğidin anası, sevdiği nasıl dayanabiliyor? Nasıl bu kadar aciz bir millet olduk, 13 şehit vermişiz ama hala birilerinin umrunda değil, hepsinin Allah belasını versin !!! Ve daha nereye kadar Vatan sağ olsun diyeceğiz... Artık bu sözler bile klişe Vatan sağ olsun, Türk Milletinin başı sağ olsun... Hayır kardeşim biz artık şehit haberi almak istemiyoruz !

Yarın KK'nın Sirkeci'de buluşması var, aslında hiç keyifli değilim ama önceden verilmiş bir sözüm olduğu için katılacağım. Merak ediyorum kızları, hem ne zamandır Gamzeyle buluşmak için konuşuyorduk yarına kısmetmiş.

Ûzûlme ..! Derdin ne olursa olsun , bir abdest al nefes gibi...ve bir seccade ser odanin bir kösesine . Otur ve agla , dilersen hiç konusma . O seni ve dertlerini senden daha biliyor unutma..!

Sewgili günlük abdest aldım dua ettim dedim bu gece mübarek bir gün ama aldığım bir msjla bütün sinirlerim tepeme çıktı böle bir gecede bile beni delirttiler ya bişey demiyorum....

daha yolun çok başındayım ama nefes alamadığımı hissediyorum şuanda ele karışmak ne zormuş ya bıktım artık
saçma sapan konuşmalarından dengesiz hallerinden inan ağlaya ağlaya yazıyorum ben ewim için hayaller kurarken aldığım bir msj beni yıktı açıkça yazmıcam ama gerçekten seni annen gibi baban gibi saran yokmuş herkes kendini düşünüyormuş ****GELİN****olunca adın az da olsa dışlanıyormussun ben herkesi RABBİME havale ettim içimi biliyor kim için ne hissettiğimi düşündüğümüde biliyor ama insanlar neden bukadar düşüncesiz sözlüm beni çok iyi anlıyor herşeyi ona söylüyorum oda doldu napcam ben günlük

susup sabır mı edim yoksa......

ama sonunda onsuz kalmak ta var 2 tane dengesiz insan içn aşık olduğum adamdan mı oliyim....

BENCE SABIR ETMELİYİM AŞKIMI ÇOK SEWİYORUM ONUN İÇİN HERŞEYE KATLANMALIYIM YAPICAMDA HERKESE GÖSTERCEM GÜNÜNÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…