Popüler Konu Sevgili günlük...

bundan tam 23 yıl önce kalbimin diger yarısı dünyaya geldi

bunu hisseden melek dayanamadı onsuz 2 yıl sonra o da açtı aşkın oldugu dünyaya gözlerini ..

çok tatlı tontiş bi bebekti ailesine verilen bi hediyeydi ama o ufaklık asıl başka bi hayatın daha *hediyesi *şansı oldu ..

seni seviyorum bitanemmm :123: nice mutlu beraber gecircegimiz yıllara

18dk var ama dayanamadm

Bu civanperçemi çayı ne kadan da iğrenççç öyykk:120::120::120::120::120:hastayım yahuu cok hassasım bende off kadın olmak zor işşş
Bugünüm diğer günlere nazaran daha iyi geçti sanki..
Ama babamla görüştüm üzdü yine beni
offfffffffff düzelmezzz hiçbişey artık ümidim yok
Annem ise uzak diyarlarda evli barklı mutluluk en çok onun hakkı
Mutluluk benim hakkım değil mi peki

Son düzenleme:
aşkitomu sefiom ben günlük yaa
her ne kadar beni çok sinir etse de olmuo onsuz
bi de ben annemi özledim galiba şimdiden

:87::81::78::92::98::97::82::103::108::118::119::125::124::123::127::131: ahhhhhh böyle iste günlügüm

kandilimiz kutlu,gönüllerimiz mutlu olsun arkadaşlarım...

Hiçbir şeyde netlik olmasa da vazgeçmiyorum hayalini kurmaktan.
Peşini bırakmıyorum. İstediklerim için savaşacağım.
Artık durup beklemek söz konusu değil.

Günlüükk kııızz ,
Hayal misin sen dedim öptü yanakımı bak gerçeğim dedi .
Gözlerine baktımm doya doya ,aşksın dedim en özel duyguylaa .
Kötü hissettim bazı anlar kızdırdığımda ama dayanamadı sardı beni çekti içine..
Aşk ; budur. evet bu .:81::103::103:
Allahm sen hayırlısını ver,herkese hayırlısını nasip et.:109::109:

Gunaydin günlügüm yüzümde bir siritmayla uyandim bu sabah Bir hosum bu sabah, sarhos gibi, ne sarhosu acaba?

Cezmi Ersöz´un "Kirk Yilda Bir Gibisin" Kitabini bilirmisin sen günlügüm??? Benim icin o kitabin artik apayri ve farkli bir anlami var bambaska yeri o kitabin bende artik ah ahhhhhh

Bir gün bu kitabin benim icin böylesine güzel bir anlam tasiycagini hic tahmin etmezdim :78: insallah güzel seyler olmaya basliyor sanki hayatimda...

sevgili günlük

nie böle oluyo annamıyom sandaleti alınca istediğim çantayı almaya gittim ama satılmışşş sonra başka çantaya kaldık tabisi ee çantayı alınca cüzdan alayım dedim bide o cüzdanda 4- 5 aydır raftaydı yanından geçtim durdum sonra bi baktım çarşıda fiyatı iki katı koştum yetişirim sandım amaaa oda satılmış
yaw ben neyi almaya karar versem satılıyooo aylardır rafta olan bile offf ya offf delircem

Son düzenleme:
Ah günlü ah...
Şu 2-3 gündür bi çıkmazın içindeyim sanki öyle zoruma gidiyorki yaşadığım şeyler...
Eskisi gibi olmak istiyorum onunla yine aşkımızı dolu dolu yaşayalım istiyorum.......

sevgili günlük,, bu ara çok çabuk sinirleniyorum ve daha da kötüsü sinirlerimi kontrol altına alamıyorum ve insanları kırıyorum... yardım et bana ben böyle biri değilim ki... az önce annemi kırdım mesela, hatta bağırdım ona

dolunay etkisi midir sence bu? genelde dolunay olduğu zamanlar kendimde bi gerginlik gözlemlio gibiyim sanki :44:

günnüş onu görmeyi tam bir ay oluyor....özledim...bir daha görecek miyim...meçhul...Rabbim ne olur bizi temelli kavuştur...

selam günlükk
herşey monoton devam ediyo. dükkana geldim şimdi annemde evde dinlensin biraz diye. ben bakayım bugün hem o zaman aşkımla buluşmaya giderken izin almam daha kolay oluyo.
bazı anlar sevmiyomuşum, o olmasada mutlu olrmuşum gibi hissetsemde çok seviyorum onu
oda beni çok seviyor
dün akşam aradım inat edipte numarasını benim operatörüme taşımıyordu, gitmiş başvurmuş 2-3 güne taşınır dedi :)). ohh be daha iyi olucak böyle konuşmak. çalışmaya başlıycakmış iş başvurusu yapmış. kabul olursa hangi saatlerde çalışıyım diye fikrimi sordu söyledim bende, tamam dedi.
şimdilik böyle günlük. inşallah kabul olur başvurusu inşallah.
hadi ben kaçtım, öpüyoreee

Yine kendimi birazcık özlettikten sonra geldim günlük
Sabah sabah başım ağrıyo kötüyüm. Hayat garip be günlük malum şahısla ilgili pek gelişme de yok. Bikaç gündür arıyo soruyo konuşuyoruz buluşuyoruz, hoşlandığının sinyallerini veriyo ama net olarak düşüncelerini açıklamadı hala. Bizim yemeğe gittiğimizi birileri görmüş eski sevgilisine yetiştirmiş hemen. O kız da bunu aramış niye onunla yemeğe gittin 3 saat oturmuşsunuz orda demiş. Bu da sanane sen bana ne karışıyosun diyip ağzının payını verememiş. Ben de sanane deseydin diyemedim çünkü aramızda bişey yok karışamam hayatına, hem tepkisiz kalıp bu tür şeyleri ondan öğrenmek de işime geliyo. Tepki versem belki o kızın aradığını konuştuklarını filan anlatmaz. Kızın ailesi istemediği için ayrılmışlar 5-6 ay olmuş, ama kız hala peşinde gibi ben ailemi ikna etmeye çalışıyorum sen hayatına yeni birilerini alıyosun demiş. Ayrıca ben bu kızı tanıyorum lisede aynı okuldaydık herkese mavi boncuk dağıtmayı çok sever o zamanlar bile ayrıldığı sevgilileriyle sırnaşmalar sanki çıkıyolarmış gibi filan.
Çocuk iyi biri olmasaydı beni etkilemeseydi görüşmek istemezdim ama ne bileyim günlük çok kibar birisi uzun zamandan sonra beni heyecanlandırmayı başardı. Onunla görüştükten sonra çok mutlu oluyorum. Ama ama amalar var işte. Allahım benim için hayırlı mı değil mi bana bir yol göster lütfeeeennn:44:

sevgili günlük buraya ilk defa yazıyorum nedense yazmak içimden geldi bir cumartesi günü ne yapcağımı bilemez halde sıkıntıdan patlıyorum sıkıntım biraz geçsin diyede kadınlar kulübündeyim. bugün bu sıkıcılık ve üzerimdeki uyuşuklulukla nasıl geçecek ??

Sevgili günlük.
Son zamanlarda olmasını istediğim her şey oluyor hayatımda. Bundan çok memnunum. gerçekten yakınım olan insanları anlıyorum. henüz ymeeyi bıraktığım ,uzattığım tırnaklarımla, derslerimle,sevgilimle,dostlarımla,ablamla ben çok mutluyum :) ama şu yaz sıkılmışlığına bir son vermek için geçen gün bu siteye de üye oldum. Keyifli görünüyor. Düşüncelerimi salıklı bir şekilde daha sonra yazarım . :)

o la la laa
mut-lu-yum allahm sen bozma
hazırlıklar bitti gibi sırada aşkın gelmesi var :123:
koş aşkm hadi koşşş özledimmmmm
kavuşuyoruz

bir haftayı daha devirdik günlük,
zaman o kadar çabuk geçiyo ki...
yarın da pazar:81:
tembellik yapcam, akşama kadar kafa dinlicem. akşamda bi arkadaşın nikahına gidicez
planlarım şimdilik böyle :)
iyi tatiller herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…