Popüler Konu Sevgili günlük...

Açılınnnnnnnn bennnnnnn geldiiiimmmmmmmm

1hafta aradan sonra burdayım yine ...
Neler oldu neler 1haftada hayatıma ne çok şey sığdırdım ya neyse...
Benimki geldi sonunda
Herşey istediğim beklediğim gibiydi
Yeniden aşık oldum yeniden unuttum herŞeyi bıraktım kendimi ona...
Daha önce olanların hiç bi önemi yoktu o yanımdayken
Gözlerine aşığım Gülüşüne Bakışına Herşeyineee Aşığım
Bu çocuk eşim olmalı kocam olmalı off ondan başka kimseyi istemiyorum ben
Rabbim inşallah nasip eder onu bana
Yanındayken ağladım gitme diye bu gece gidicek gözlerimden öptü
Söz verdi elinden geldiği kadar sık gelicek yanıma

Daha uzun anlatmak istiyodum aslında naptım nasıl süslendim neler yaptık
Ama yorgunluktan gebercem

Çünküüüüüüü işe girdimm yazlık bi iş havuzda çalışıyorum

İşte öyle günlük Mutluyum yaa Evett

Son düzenleme:
biri şu düğünü sustursun artkk..
kafayi yiycem ya..
bir tek türkçe şarkı çalınmaz mı..?
sanki yurtdışındaym günlüğüm..
yeter ama yaaa burası türkiye dilimiz türkçe..
offff.. deliriyorm günlüğüm sanki evin içinde çalıyor..

Son düzenleme:
Kıııızz günlük ben geldim,
Korkuyorum , bana böyle güzel duyguları yaşatıp,unutulmayacak anları yaşatıp bir gün hayatımdan çekip giderse diye..
Eminim aslında ama korkutuyor çevremdeki ayrılıklar..Zordur.
İşte gözlerini kapatıp , omzuna başını koyup, en güzel ritmin kalbinin çarpışı oldğnu hissetmek:78:
Aşk.
Off üzgünüm,dönecek çünkü.
Ama kalan günlerin tadını çıkarıyorum,nasılsa üzlüp özlemek için zamanım olacak.
Sevmek,kokusunu içime çekmeeekk..
Allahım sen hayırlısını nasip et,herkese hayırlısını nasip et.
:81:

ayyy günlük benim bu kaderimi nasıl değiştirebiliriz yarın gene gidiyor benimki napayım ben nerelere gidiiiim yanımda en fazla on gün duruyor sonra bi bakıyorum aramızda km ler varr offf off napsam bilmiyorum ki keşke izin verseler bende gitsem onunla ama bu karın kırmızı yağması gibi bi şey ayy ayy sevdalandım sevdalandım sevgili istiyorum hep yanımda istiyorum onu bana veriiiiiiiin bi kere göğsünde uyusam yeter uyucam yaa walla uyucam yeminle bi şey yapmıcam ama o da yok oy ben nerelere gideyiim ben napayım inşallah yarın sağsalim varır yerine inşallah koca dudaklı aşkım görsen nasıl tatlı öyle bi gözleri var bakarken için erir göğsüne yatınca huzur bulduğum ilk kişi annem ikincisi "o". off gidiim şu çocuğa evlenme teklif edeyim bari deyim al beni al beni onu böyle mucuk mucuk yapmak istiyorum o da beni yapabilir yani sorun değil nolacak aramızda sen ben mi var bir gün kapımda ellerinde çiçeklerle görmek nasip olur inşallah ve inşallah da mutlu son:123:

yeni bir kitaba başladım dün akşam

bundan bir kaç ay önce okusam sanırım bu kadar kavraya bileceğim bir kitap olmazdı,
o zaman hiç bir tereddüt e yer vermeyeceğim inandıklarım
şimdi kuşkularım oldu,
şimdi ki kuşkularım ise yine de umut besleyebilecek kadar geçmişe inanan,eski ben yeni ben yine ben ..... işte

kabullenmek ?
evet,yaşadıklarımı kabullenmeye çalıştığımı hatta bunu başardığımı
canımı can kırıkları yaparak yine de devam ettiğimi düşünürdüm
ve daha sonra bunca şeye rağmen ne kadar güçlü olduğumu,
bunları yapmışım belki ama
"TEVEKKÜL " etmemişim
Bu kelimenin anlamını bilirdim,ama o kadar ince anlatmış ki şems Tevekkülü
ben aslında sadece yaşananlara katlandığımın farkına vardım
ben hiç tevekkül etmemişim
ben hiç teslim olmamışım,
dışarıda olaylarla savaşırken içimde ki beni yormuşum,

Naber kız günlükcan?

Uzun zamandır yoktum, İstanbul'a gittim ordan da memleketime geçtim tekrar evime geldim. İstanbul'umu ve aşkımı çok özlemişim günlük. 3 gün görüşebildik ama çok gezdik - tozduk İstanbul'un altını üstüne getirdik diyebilirim
Bende değişik bir fantezi var, gittiğim yerlerden mutlaka bişey topluyorum. küçük metal bir kutum var, hani filmlerde olur ya, sevenler mektupları fotoğrafları saklarlar işte öyle bişey. aşkımla gittiğim yerlerden mutlaka bişey alıyorum, sinema bileti, broşür, kartvizit veya kafelere özel basılmış peçeteler, anahtarlık, magnetler vs. kutuma koyuyorum ne varsa, tabi tarihleri de unutmuyorum. zaman zaman baktığımda o güne dair herşey aklıma geliveriyor. bende böyle değişikim valla

He birde günlük yemek yapmaya başladım, öğreniyorum diyordum ya maşallah ne güzel yapıyorum yemekleri kız, sevdim ben mutfağı valla

Son düzenleme:
sevgili günlük :87: kısaca mutluyum huzurluyum hava sıcak deniz kum güneş ve ben gerisi boşşşşş ruhumu bıraktım serin sulara arındım tüm birikmişliklerimden hafifledim durgun su gibiyim bu aralar :87: ördek gibi hergün denizdeyim akşamları sahilde geziyorum yazın herşey ayrı bir güzel oluyor zevkli oluyor gezmesi gülmesi arkadaşlarla sohbetin tadı bile başka güzel oluyor unutmadan annem yanımda onunla ilgileniyorum keşke yaz hiç bitmese benim mevsimim yaz :87: şimdilik bu kadar devamı gelicek......

selammm ben geldim günlükcann ne özlemişim kadınlar külübünü...1 aydan fazla oluyor sanırım girmeyeli günlüğe birşeyler yazıp rahatlıkla çıkmayı..

ilk öncelikle süper bi tatil geçirdim..kimse karışmadan kimseye bir hesap vermeden çok eğlenceli tatildi.
2 hafta merkezde kalıp 2 haftada köyümüze gittim.kuzenler arkadaşlar falan hep birlikte saat 6 buçuk 7 gibi kalkıyordum pikniğe birde eve 10da giriyordum.sora 10dan sorada teyzeme çaya gidiyorduk kuzenlerle gece 2 de geliyorduk eve.
dedem köyde izin vermeyince afacan çocuklar gibi kaçıyordum gece :)

çok eğlenceliydi kafamı dağıtıp geldim ..bugün 10 gibi babam arabayla aldı beni..
cuma günü 5de kalktım sabah ve hala uyku uyumadım yorgunum.duş aldım yemek yedim pcye oturdum resimleri aktarıyordum 800 tane resim çekilirsen böyle olur :)

babam pikniğe götürcekti ama hiç gidecek halim yok evde yeriz artık...
günlük bu arada aman nazar değmesin neşemde keyfimde yerinde
9 aydır bekarlıgın tadını dibine kadar yaşadım oh olsun.... görende boşandı sanacak hahaha

Sevgili günlük bugün herseyi bosveresim bi isyan edesim var .....Kader kader sen bize nazik davranmadin kader kader herkese esit yazilmadin hayat hayat sen bize nazik davranmadin hayat hayat herkese esit yaklasmadin ,,evet tek ve son söz KADERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..............

Son düzenleme:
selam günlük
aslında yazıcak bişeyim yok ama yinede canım sana yazmak istedi
benimkinide özledim yahu
inşallah iş başvurusu kabul olur onunda :26:

9 gün sonrada yeni yaşıma basıcam günlük 19 olucam artık
okul zamanıda dershaneye başlıcam bu sene hazırlanmadığım için bi sene dershaneye gidip öyle hazırlanıcam ve kazanıcam inşallah
o yüzden bu seneden pek bi umudum yok kısmet seneye artık
öyle işte günlük

sevgili günlük

en son ne zaman yazmıştım sana, ilk okul 5 mi? ah evet sanırım öyle..

birbirimizi hiç özlemediğimizin farkındayım, 12 yıl olmuş görüşmeyeli.. 12 yıl demişken şimdi 22 yaşındayım.. seviyorum bu yaşı.. üniversiteden mezun olmama da bir yıl kaldı zaten.. evet evet, 22 yaşında olmayı seviyorum.

2011'i de seviyorum.. güzel şeyler oldu bu yıl hayatımda..

2 ay sonra gidiyorum günlük.. ailemi sevdiklerimi sevgilimi yeğenimi bırakıp gidiyorum gurbet ellere.. avrupalara.... içimde bitmek bilmeyen bir kariyer sevdasına tutulmuş gidiyorum.. çok özlicem buraları biliyorum, ama 6 ay gözle açıp kapayana kadar geçer dimi günlük? evet de bana, buna ihtiyacım var...... hani çok çok yaşamayı isterim ya hep, işte bana fırsat.. gezmediğim ülke kalmasın derken anadoluyu karış karış dolaşıp sıranın dünyaya gelmesine şaşırmamalı... çok şanslıyım, şanslı biriyim.. şükretmeyi de bilirim (çok şükür)... yakınlarda aldığım güzel bir haberle daha da şenlendi dünyam..

ben aşk'ın hasretine nasıl dayanacağım 6 ay derken mail kutuma bir e-posta düştü dün.. açtm ve gözlerime inanamadım... canımın içi sevgilim hasretime dayanamayacak olması sebebiyle şimdiden yanıma geliş biletini almış ve bana göndermişti.. sırf noeli birlikte geçirelim diye onca sıkıntısının arasında parayı denkleştirip biletlerini almıştı... ve bana soruyordu: "hayatımın kadını, yeni yıla benimle birlikte pariste mi girmek istersin venedik de mi?" diye... Allahım nasıl da seviyorum onu.. 4. yılımız dolmak üzere biliyor musun? 40. yılları da görmek nasip olsun inşallah.... yanıtımı merak ediyorsun di'mi günlük? tabiki venedik.. hayaller diyarı....

bu haber dünyamı nasıl aydınlattı bilemezsin...

mutluyum günlük, hem de çok mutlu..

çünkü o var, çünkü o kendimi bildim bileli benimle,, çünkü o beni çok seviyor... çünkü ben onu çok seviyorum.......

Sevgili günlük;
Ne haldeyim ben ya... Bugün daha iyiyim galiba dün gece uyuyabildim rahatça...
Güçlü olduğumu düşünüyorum bir anda yıkılıyorum aşığım ona seviyorum diyorum...
Oda sensiz yapamaz arar sorar diye düşünüyorum hep hatta geri döner eminim diyorum bi arkadaşımda öyle diyor...
Beni deli gibi severdi o değişemezki 1 günde...
Ah ah zaman sen her şeyin ilacısın.......

ayy ben kendimi pek seviyorum günlük yaaa... nasıl keyfiliyim anlatamam ; zamanında beni sallamayan adam bugün benle konuşmak istediğinde görüşürüz deyip yürümeye devam eden beni daha bi çok seviyorum... görmen lazımdı ama yüzünü yaaa ; iyi oldu iyi ...

Günlükcanım selam,
Uzun zaman oldu yazmayalı. İş hayatı yorucuymuş meğer:) Eve gelip anca dinleniyorum, nete öyle çok giremiyorum. Buna da çok şükür, işyerimde çok mutluyum, huzurluyum daha nolsun. 1 hafta sonra da tatile gidiyorum, 1 hafta kalıp dönüyorum ve yoğun tempoya devam. Umarım bütün kk arkadaşlarım çok iyidir, huzurludur. Herkesin gönlünden geçeni rabbim nasip etsin. Görüşmek üzere...

meraba günlükcüm

uzun zamandır yoktum. bişeyler yoluna girsin, toparlanayım,bu sürede de mümkün olduğunca herşeyden elimi çekeyim ,susayım,fazla düşünmeyeyim,kafa yormayayım,günlük rütinlerimi robot edasında hissiz yapayım,günler gelsin geçsin,gözümü açayım kapatayım açayım kapatayım ve en son açtığımda beni darmadağın eden tüm herşey geçmiş olsun İSTEDİM.Çok şey de istemedim aslında ve asla isyan etmek değil niyetim.ama artık öyle bir noktaya geldim ki sabrımın hudutları sınanıyor sanki,hissediyorum.sabır istiyorum Allahımdan; SABIR VE ŞİFA.

yaklaşık olarak 3aydır bir hastalıkla boğuşuyorum.Allah daha büyüklerini vermesin ama bu öyle bir illet ki nedeni bulunamıyor.ve haliye tedavi de edilemiyor.10 kadar doktora göründüm,10larca tahlil test yaptırdım kutu kutu ilaçlar içtim ama hala bir adım dahi ilerleyemedim.sessiz sessiz ilerleyen gözle görülebilecek bir bulgu vermeyen bir hastalık olsa eminim bu kadar aklıma takmazdım,dua ederdim bol bol,doktorlara güvenir ve sakin sakin tedavime devam ederdim.ama gördükce bu halimi artık moralim altüst oluyor,kendimi cok yıpratıyorum, çok ağliorum,bir yandan da aileme yansıtmamak için çabalıyorum,psikolojim bozuldu resmen.boğulduğumu hissediyorum bazen.

ufffffff..... sebebi her ne olursa olsun insanın çaresiz kalması çok zormuş.bişeylerin kötüye gittiğini görmek ve hiç bir şey yapamamak...Allah kimseye yaşatmasın. okadar doldu ki içim artık boşaltmak biraz olsun rahatlamak istedim...peki rahatladım mı? işte onu bilmiyorum.....

çok yoğun bi gündü günlükcüm yaa...
ama sana süper haberlerle geldim.. vee beklediğim oldu iş başvurum kabul edildi..
ilk işim olcak okullar açılana kadar çalışacağm..
kendi ayaklarm üzerinde duracağm sorumluluklarımı alacağım ve en önemlisi ailem için biraz destek olacağım için çook mutluyum..
bugün onuna hiç görüşemedik ve hiç dinenmedim bile daha..
o'na bu ilk günümde çok ihtiyacm vardı...svncimi paylaşmak istemştm..
neyse olsn günlükcüm yarın benm için yeni bi sayfa açılıyor...
ve çok mutluyum..
şükürler olsun...
Allah'm herkesin gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…