sevgili günlük
en son ne zaman yazmıştım sana, ilk okul 5 mi? ah evet sanırım öyle..
birbirimizi hiç özlemediğimizin farkındayım, 12 yıl olmuş görüşmeyeli.. 12 yıl demişken şimdi 22 yaşındayım.. seviyorum bu yaşı.. üniversiteden mezun olmama da bir yıl kaldı zaten.. evet evet, 22 yaşında olmayı seviyorum.
2011'i de seviyorum.. güzel şeyler oldu bu yıl hayatımda..
2 ay sonra gidiyorum günlük.. ailemi sevdiklerimi sevgilimi yeğenimi bırakıp gidiyorum gurbet ellere.. avrupalara.... içimde bitmek bilmeyen bir kariyer sevdasına tutulmuş gidiyorum.. çok özlicem buraları biliyorum, ama 6 ay gözle açıp kapayana kadar geçer dimi günlük? evet de bana, buna ihtiyacım var...... hani çok çok yaşamayı isterim ya hep, işte bana fırsat.. gezmediğim ülke kalmasın derken anadoluyu karış karış dolaşıp sıranın dünyaya gelmesine şaşırmamalı... çok şanslıyım, şanslı biriyim.. şükretmeyi de bilirim (çok şükür)... yakınlarda aldığım güzel bir haberle daha da şenlendi dünyam..
ben aşk'ın hasretine nasıl dayanacağım 6 ay derken mail kutuma bir e-posta düştü dün.. açtm ve gözlerime inanamadım... canımın içi sevgilim hasretime dayanamayacak olması sebebiyle şimdiden yanıma geliş biletini almış ve bana göndermişti.. sırf noeli birlikte geçirelim diye onca sıkıntısının arasında parayı denkleştirip biletlerini almıştı... ve bana soruyordu: "hayatımın kadını, yeni yıla benimle birlikte pariste mi girmek istersin venedik de mi?" diye... Allahım nasıl da seviyorum onu.. 4. yılımız dolmak üzere biliyor musun? 40. yılları da görmek nasip olsun inşallah.... yanıtımı merak ediyorsun di'mi günlük? tabiki venedik.. hayaller diyarı....
bu haber dünyamı nasıl aydınlattı bilemezsin...
mutluyum günlük, hem de çok mutlu..
çünkü o var, çünkü o kendimi bildim bileli benimle,, çünkü o beni çok seviyor... çünkü ben onu çok seviyorum.......