Selam Günlük,
Çalışmam gerek, fuarlar, marketing planlar, bütçeler arasına gömülmem gerek. Ben ne yapıyorum. Sana yazıyorum.
Günlük, ben onu ÇOK ÖZLEDİM. Aklımdan çıkmıyor ki oturup işime konsantre olayım. Vedasız kopuşumuzun üzerinden tam 18 gün geçti. Oysa bu sefer o kadar farklıydı ki, yürütmek istemiştim. Kayıtsız şartsız ilk defa bir ilişkiyi sürdürmek istemiştim. Alttan bile almıştım çoğu zaman... Belki burda hata yaptım ben yine ben olsaydım, onu kaybetmemek için ödün vermeseydim, değerli olurdum.
Günlükkkk, bazen nefes alamadığımı hissediyorum. Yüreğim sıkışıyor, geceleri belki arar diye uyumuyorum. Aramayacak değil mi? Özlemedi bile
Neden günlük ben onu çok sevmedim mi? Kokusu burnumda, sesi kulaklarımda, gözleri aklımda kaldı. Ben o kadar benimsemişim ki onu, o kadar alışmışım ki... Devam edemem gibi geliyor.
Ederimmm, günlük, ederim. Kimlere rağmen bu hayat devam etmedi ki, ben yine kalkarım ayağa, yine kapatırım uzun bir müddet bu yüreği sevdaya... Ama olsun toparlarım. Bir gün gelir gerçekten hak eden çıkar karşıma, belki yüreğim yine titrer. Titrer değil mi günlük?