Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüüğüüümmmm
Sevgilim İzmit'ten döndü
Yarın buluşacağız inşallah
Dua et n'olur bi' aksilik çıkmasın:18:
Çok özledim aşkımı çoook
:103::124::119::123:

selam günlükk...
bugün günüm eşya kolilemekle geçti.. sabah taşınacağız... bu ev bana uğur getirdi desem yalan olur..
umarım o evde artık acı üzüntü görmem..
bugün facebookuna baktım onun haberi olmadan, hep kimi sevsem sendin sen farklısın vs vs.. bana paylaşmadığı kesin günlük ben hep 2. plandamıydım..
bana davranışları bir yalandan ibaretmiş..
ama Allah büyük.. benim sesimden iğrendiğini söylemişti.. Allah verir elbet karşılığını..
Bana sınav haftamda yaptığı eziyeti, söylediği hakaretlerin cezasını Allah verir elbet...

Son düzenleme:
ahh bu gitmeler günlük.....
el sallamak sevdiklerini taşıyan otobüsün ardından...
ve geride kalanın ruh hali....
ağlamaklı, düğüm düğüm, yüreği terkedilmiş....
kal diyememek, onlarla gidememek....

güle güle gidin annecim, babacım....
en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle....

günaydın günlükcan..
dün heybeliye gittik aşkımla birlikte..yanımızda ortak arkadaşımızla aşkımın kuzeni abimiz vardı.. süper süper eğlendik..saatlerce bisiklete bindik şimdi oturamıyorum acısından çok yorgunum günlükk her tarafımdan ateş fışkırıoyor resmen ama yinede çok mutluyum..

Günaydın Günlüğüm,

Benim pek keyfim yok bugün. Niye mi? Arabamı satıyorum. Tamam modelini yükselticem belki ama yine de ilk sahipliklerimle aramda duygusal bir bağ kuruyorum farkında olmadan Eşim de kızıyo boş yere kendini üzüyosun diye ama napim ben, o bnm ilk gözağrımdı, ilk yolda kalışımdı Arabamla aşk yaşıyomuşum öle dio bi de

Neyse bi iki haftaya alıcam yenisini de acım dinicek azcık

selam günlük

dün gece aradı benimki tirip attı. onun mesaj hakkı yokya neymiş ben az mesaj atıyomuşum
yahu günde en az 30 mesaj atıyorum artık kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyo
bende canın trip atmak istedi heralde dedim. umrumda değil istediği kadar trip atabilir. o trip atarken benim ağladığım zamanlarım geçti artık o kendi kendine trip atadursun.

bende iyiyim günlük. ama tatile gidip kendimi dinleyesim bronzlaşasım var azcık
iskelede kitap okuyup sıcaktan bunalıncada o iskeleden kendimi serin sulara bırakasım var
off tatil yapasım var :84::84:
öyle işte günlük

Son düzenleme:
Dedem hasta günlük....
Hastanede yatıyor dünden beri..
Nesi olduğu da belli değil daha...
Çok dua et günlük çok dua et olur mu?

üzgünüm malesef...
tam olarak üzgün de denmez de böyle bir garibim..
havada asılı kalmış toz zerresi gibiyim.. ne düşecek ne de tutunacak bir yerim yok..

Günlük,

Alışmak sevmekten daha zor geliyor biliyor musun?
Alışmak bir yara bağrımda kanıyor
Sen yoksun kollarım boşluğu sarıyor
Alıştım bir tanem alıştım sana...

Selam günlük,
Haftabaşı durmak çok, çalışmaya devam. Göz kapaklarım nasıl şiş bi bilsen, uykusuzluktan...
Hiç halim yok uykusuzum yorgunum, Allah tan çok şükür şimdilik herşey yolunda, gibi gözüküyo : )
Artık bi süre çalışmak istemiyorum gelsin şu eylül 30.
Borçlarımı kapatıyım, evimde oturup yemek yapmak istiyorum, kocam geldiğinde kapıyı açmak isityorum, ütü yapmak istiyorum.temizlik yapmak istiyorum, çocuk yapmak istiyorum

Sorma günlük yaa, daha evlendim evleneli, evimin balkonunda bi çay içemedim, bi yemek yiyemedim. Hasretim yahuu
Sabah çık akşam gel, ne akşamı gece.
Bu nasıl hayat bilmiyorum ama Allahım beterinden korusun,Borçlarımızı ödeyelim bi de ev alalım. Allahım sağlık bereket huzur ver.
Günlükk buna da şükür :26:

Günlükcan,
Bugün yıldönümümüz...
Ama o uzaklarda şimdi.
Geçen yıl bu saatlerde kollarında açmıştım gözlerimi, ama şimdi...
Yine de biliyorum, yüreği benimle atıyor, hissediyorum... Çok isterdi o da yanımda olmayı, ama kader!
Seneye bugün yine beraber uyanacağız inşallah. Ve ondan sonraki her sene
Seni seviyorum hayat arkadaşım Seninle bir ömüre........

selam :) başka şehirde okuyan sevgilimi 5-6 hafta göremediğim zamanlar da oluyorken ve yazın her gün görmeye alışmışken bu 3-4 günlük sağlık nedenli yolculuk da nereden çıktı? umarım en kısa sürede düzelir babanın rahatsızlığı.
Sınava gireceğim bu sene için çalışmalara başladım 3 gündür. Unutmamışım! o kadar çok sevindim ki. Karşılığını almak için dişimi tırnağıma takıcam . Sanırım bu cümle gerçek anlamıyla da geçerli :C tırnaklarım da yeni kılığa girdi ,şimdi stresle onlara bişey yapmaktan çok korkuyorum . konudan konuya atladım ama böyle işte psikolojim. hadi öptüm :)

Şimdi annem, kuzenlerim, teyzelerim, yengelerim teyzemin kızının akşam yapılacak kına gecesi nedeniyle bir evde toplanmış şakalaşıp gülüşürken ve akşam için saç, makyaj, kıyafet hazırlıkları yaparlarken; ben burada annemi arayıp düdüklünün düdüğünü kadırsam mı inik mi dursun diye sormak zorundayım. Çünkü evin hanımı benim annem gelene kadar ve yemek pişirmem gerekiyor haliyle.

Okulum vardı, gidemedim. Düğündür dernektir... Yıllar oldu katılmayalı.
Oysa ortalıkta salınmak vardı şimdi o tüm meraklı gözlerle insanları süzecek olan akrabaların arasında.

Yine de halime şükrediyorum. Artık tek kelime etmiyorum neden böyle diye. Kısmet.

Selam Günlük,

Çalışmam gerek, fuarlar, marketing planlar, bütçeler arasına gömülmem gerek. Ben ne yapıyorum. Sana yazıyorum.

Günlük, ben onu ÇOK ÖZLEDİM. Aklımdan çıkmıyor ki oturup işime konsantre olayım. Vedasız kopuşumuzun üzerinden tam 18 gün geçti. Oysa bu sefer o kadar farklıydı ki, yürütmek istemiştim. Kayıtsız şartsız ilk defa bir ilişkiyi sürdürmek istemiştim. Alttan bile almıştım çoğu zaman... Belki burda hata yaptım ben yine ben olsaydım, onu kaybetmemek için ödün vermeseydim, değerli olurdum.

Günlükkkk, bazen nefes alamadığımı hissediyorum. Yüreğim sıkışıyor, geceleri belki arar diye uyumuyorum. Aramayacak değil mi? Özlemedi bile Neden günlük ben onu çok sevmedim mi? Kokusu burnumda, sesi kulaklarımda, gözleri aklımda kaldı. Ben o kadar benimsemişim ki onu, o kadar alışmışım ki... Devam edemem gibi geliyor.

Ederimmm, günlük, ederim. Kimlere rağmen bu hayat devam etmedi ki, ben yine kalkarım ayağa, yine kapatırım uzun bir müddet bu yüreği sevdaya... Ama olsun toparlarım. Bir gün gelir gerçekten hak eden çıkar karşıma, belki yüreğim yine titrer. Titrer değil mi günlük?

Son düzenleme:
Ben kk mı özledim günlük.Hemde çooooook.şimdi dışarda işim var çıkacağım ama gene geleceğim.:78:KK acaba benim onu ne kadar sevdiğimi biliyormu

Son düzenleme:
Öyle güzel, öyle temiz ve masum, öyle umut dolu, huzurlu ve mutlu duygular yesermeye basliyorki icimde ben bile inanamiyorum olanlara ve en cokta kendime :)) Sanirim güzel günler kapida :))

canım sıkkın ama ne olduğunu anlatmıycam
daha deminde gözlerim doluyodu ama dükkandayım diye ağlama evresine geçemedim
fil izlicem şimdi NOT: Seni seviyorumu
duygusal diyolar ama ağlatmaz inşallah

günlük çok sıcak yaaaa.
bu sıcakta evb toparlayayyım diye bir hafta izin aldım. ama naptımmm tabikide yattım bol bol. sabahları 11 de kalkıp kahvaltı yaptım. öğleden sonrda bu sıcakta ev toplnmaz deyip uyuykladım. e akşamlar çok kısa hiç bişey yapılmaz. :) tembelmiyim neyim. neyse şu tayin işi olsun toplarız daha bir yere kaçmıyoruz demi :)
ama ev de öyle boş boş durmakta güzeldi beee :)

sevgili günlük
canım çok ama çok sıkkın dokunsan ağlayacak hatta aradada ağlar durumdayım bazen bazı şeyleri yapmak için başkalarına muhtaç olmak sinir ediyor beni herşeyi kendimiz yapabilsekte ha yapsın ne zaman yapcak kimse anlamazki zaten benim için önemli bir iş sen gerekmesen zaten yaparım ben onu offf offf

slm sevgülü günlük
ben kendimi çok şanssız zannederdim emme baya şanslıymışım ya sınırları zorladım resmen valla hayrat ettim kendime eşimde pek şaşırdı oda pek sevindi merak ettmişindir şimdi sen ne bu şans diye cumartesi günü koparatifteki evin çekilişi vardı hangi daire kimin olcak diye ben çekmiyim dedim hep eşime kesin 1.kat bize çıkar dedim şanslı birini bulup ona çektirelim dedim yada sen çek dedim oda olmaz sen çek dedi bi çektim en son kat bi yanda deniz manzarası bi tarafta dağ be bitarafta şehir manzarası muhteşem bi yerden çıktı çok sevindik birbirimize sarıldık ilkten ama sonra acı gerçekle yüzleştik günlüş yüklü bi şerefiyesi ve artı eve gerekli olan para vardı biraz korkuyoruz çünkü daha yeni bi ev aldık içine bişeyler yaptık bişeyler aldık bide üstüne bu çıktı Allah büyüktür dedik günlük Allah yardımcımız olsunda borçlarımızı ödüyelim inşallah Rabbim cümle kullarının bizimde yardımcımız olsun inşallah Rabbim işimizi gücümüzü rast getirsin herkezin gönlüne göre versin günlük inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…