Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük bgn müdür vekili olarak ilk icratımı yaptım yazıları yanlış yerlere gönderdim:)))))) napalım olur öyle vakalar dimi.... brzdanda mesaiyi bitirir eve giderimmmmm oleeeyyyyyy

çok sinirliyim o sevgilimi alıp çöp konteynırına sokup günlerce orda hapsetmek istiyorumm.. o pis kokuların içinde boğulsun kalsınn... nedenmii günlüğüm?? yaa of valla hatırladıkça sinirleniyorum akşam iş çıkışı gelip alıcak onu boğmaz yada öldürmezsem iyidir.. geleyim nedenine bir hafta önce sağolsun kendisi bana bir sürü kıyafet aldı ama görsen günlüğüm yani hiç biri benim bedenim değil.. kimi dar kimi çok bol.. yani bi tunik almış hamile kalınca bile giysem yine bana büyük gelir o tunik.. bi gömlek almış ondan kollarım geçmedi öyle dengesiz bi durum yanii.. he birde pantalon almış sağolsun bedenimi bildiği halde küçük beden almış neymiş olursa sevinirmişim zayıfladım sanıp kendimi.. aldıklarından bir gömlek 2 badi bi tunik birde ayakkabıyı bıraktırdım.. dedim bunları bi şekilde kombinler giyerim.. değiştirmesi içinde 2 gömlek bi pantalonu geri yolladım al bunları götür değiştir bide aldığın şeyi tut elinde bu talyaya olurmu diye düşün öyle al dedim:95: neyse bugün dışarda işi var diye gitmiş onlarıda değişmiş tlf açtı bana derki pantalon 36 beden aldım ama geniş kalıp.. ya 36 bedenin genişi nekadar olabilir allah aşkınaa... dedim ben ortaokudayken bile 36 giymiyodum .. böyle dedim diye bozulmuş paşa ve aldıklarını çöpe atmışş.. ayy tamam bende kapris yapmış olabilirim ama önce bi aldıklarına baksın yada tezgahtarın gazına gelceğine benim bedenime göre olanı alsın.. dedim bundan sonra bana çöp bile almıyosun.. öyle bozuştuk.. elbiselerde ben göremeden çöpe gitti tabi böyle işte bana sinirlendiğinde gözü hiç bişeyi görmeyen bi sevgilim var benim ama bu akşam o gözü morartçam ben görür oo

çok canım yanıyo be günlük,
bile bile tuz basıyorum yarama. Elimde değil.
kendim ettim kendim buldum biliyorum.
Kimseye zararım dokunmadı, tek zararım kendime...

İçimde yaşadım, yaşıyorum...
İçim kanıyo günlük. Anlatmaya cesaretim yok...

yok günlük sanki şafak 99'a düştüğünden beri bi yavaş geçiyor sürekli her vakit bulduğumda telefondan takvime bakıyorum bu haftayı saymazsak sevdiceğimin gelmesine 10 hafta var. az kalmış dimi be günlük???? ama sıkılıyorum işte sıkılmaktan ziyade şafak sıkıştırıyor dedikleri bu mu acaba :85:

şu çeyiz alışverişide beni fena gerginleştiriyor. her sorduğum şeyin fiyatı 3 ay öncesine göre pahalanmış Allah benimde herkesinde yardımcısı olsun.

iş konusuna geleccek olursan 3 aya kadar yeni ofise daha doğrusu plazaya taşınacağız. oraya adapte olma süreci sıkıntısı şimdiden beni düşündürüyor.

Dedemi yoğun bakıma almışlar günlük yaa
Çok ağır değilmiş durumu çok şükür ama 3 gün kalacakmış.
Allah'ım sen şifa ver dedeme...
O gülen gözleriyle baksın yine bize inşallah...

günlüğüm bugün ilk kez onu rüyamda gördüm...ve onsuzluğun dayanılmaz olduğunu canımın acıdığını hissettim...Rabbimden tüm kalbimle diliyorum:kavuştur ve bir daha ayırma bizi...

Sevgili günlük bende bu kadar cok iyi kalpli arkadas varken kimse beni üzemez bu gercegi bugün daha iyi anladim ..................

40 derece sıcakta şu saatte cici bebe ve süt korkunç bir fikirmiş günlük yaaa... denemek isteyen olursa vazgeçsin hemen

yine küsüz günlük
daha 1 hafta bile geçmedi diğer küslüğün üstünden ://
bu sefer aramıycam dedi, aramıyoda gerçekten. bende aramadım aramıycam
bıktım gereksiz triplerinden usandım artık.
kendi aramak isterse arar yoksa yolu açık olsun.
telefon elimde aramasını da beklemiyorum zaten
karalar bağlamış bi halim yok. düşünmeye fırsatım oluyo böylece, kendimi dinliyorum.
çok ayrılıp barıştık ondandır belkide üzülemeyişim.
gerçi gündüz kötüydüm ama geçti gitti.
kırdı yine beni :// çok kırdı hemde.
bana beni sevmiyosun diyo. ben sadece vazgeçmeyi biliyorum o kadar.
benim sevgi anlayışımla onun ki uymadı hiç.
şu 1 sene içinde toplasan 3 ay küs olmamışızdır.
bıktım günlük ://
onun için o kadar çok dibe vurmuştum ki ben çok seviyorum onu ama artık bıkkınlık getiren bi sevgi oldu bu. bugünkü söylediği sözlerde kırdı beni ama yine barışıcaz biliyorum evet eskisi kadar sevmiyorum onu ama niye ayrılamıyorum onu hala bilmiyorum ((

şaşkınım günlük..
bulutların üzerinde uçuyorum resmen.
okadar mutluyumki hamdolsun..
mucizem belirtilerini göstermeye başladı.
yani kırk yıl düşünsem midemin bulanıcağının,istifra edeceğimin
beni mutlu edeceği aklıma gelmezdi.
gelecek hafta inşallah kalp atışlarını duymak için gidicem doktora.
inşallah inşallah bi aksilik çıkmaz.
bebeğim inşallah benimledir...

Aman be günlük ya..Bu insanlar nasıl yaşıyorlar anlamıyorum.Çoğunlukla konuları okurum nadiren yorum yaparım ama şaşıyorum okuduklarıma.Okuduklarımı yaşayanlarla aynı dünyadan olmadığımı düşünüyorum bazen.Yalan yanlış,saçmasapan ilişkiler yaşayıp adına aşk demiyorlar mı deli oluyorum.Bi de bu yalan hayata inanıp ağlayıp üzülmüyorlar mı yok artık diyorum ya..Şimdi bana ne tabi bunlardan ama öyle düşündüm sadece.Bana gelince...Ben gerçek dünyada gerçek kişilerle gerçek şeyler yaşıyorum.Mutluluksa en gerçeğinden..Acı çekiyorsam da en gerçeğini dibine kadar yaşıyorum.Tüm bekleyişlerimin,özlemlerimin,gerçekleştiremediklerimin sebebi de hayatın gerçekleri ve olması gerekenleri..Evet çok zor ama ben o sahte dünyadansa bunu tercih ediyorum.İnsanların konusuna balıklama dalıp bunları söylemektense ve kalp kırmaktansa buraya yazıyım dedim günlük...Öyle işte...​

Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim... Ne hissettiysem onu söyledim , onu yaşadım. Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım. Asla keşkelerim olmadı. Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım. Karşıma bazen gerçek yüzler, bazen sahteler çıktı ama ol...sun ben yine sadece hislerimle yaşadım. Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim , ya da asla birini severken karşılığını beklemedim. Dostluğuma değer biçmedim , sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim. Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim. Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım ama hata insana mahsustur dedim. Affettim , af diledim. Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim. Onlar belki beni saflıkla yargıladılar. Belki de içten içe sinsice güldüler ama asıl unuttukları şuydu: Ben aldanmadım. Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar. Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için... Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için... OYSA BEN HİÇ İNSAN KAYBETMEDİM. SADECE ZAMANI GELDİĞİNDE VAZGEÇMEYİ BİLDİM O KADAR.

Günceemm....; 2 gündür temizlik yapıcam nedense yapamıyorum... Bi miskinilk var üzerimde kolum kalkmıyor.. Ha şimdi ha şimdi diyorum gene kıpırdamıyorum! Süpürge koridorda kalakaldı evi b...k götürüyoo ben neden böyle pasaklı oldum yaaa kayın valideme'mi benzemeye başladım yoksaaa..?? Allahım ne olur eski halime döniyim heryeri köşe bucak temizliyim.. Allahım neolur yarın 11 değil de 10'da kalkıyım bariiiiiiii,alarmı kapatmayayım... Ne olur Allahım yarın camları silip perdeleri yıkıyımm....
Hava çok sıcak ondanmı böyleyim acep??
Püüüff....:18::18::18::18:

off günlük off..!!1
bu işin bu kadar zor olacagını nerden bilirdim ki..
oysa ne hayaller kurmştum ilk aldığm parayla anneme neler neler almak istiyordum..
çok zordu be günlüğüm.. bana yaptırmadkları iş kalmadı biraz sessiz buldular sanırım..
beni özel işlerinde kullandılar bana hiç öyle söylememişlerdi ki..
düşün patronun oğluna yemek bile yaptm.. tuvaleti bile bana temizlettirdiler..mutfağı yağdan çürümüş heryeri temizledm..
sanki ben markette değilde hizmtçilik yapıyodum.. Allah'm ne zormuş..:97:
evde annem bana kıyıp hiç o işleri bile yaptırmadı.. yemek yaptm tabiki ama o kadar ileri işleri hemde ilk günümden yaptıracaklarını düşünmemştm..
öyle iyi anladım ki evimin annemin değerini.. Allah uzun ömürler versin tüm annelere anne olacaklara..
yorgunluktan ölüyorum izninle uyuycam günlükcümm..
iyi geceler herkese..:79::79:

Sevgili Günlük,

19 Gün... Asker gibi şafak saymakta varmış, kaderde. Kalbim kırık, onarılmasını bekliyorum. Aklımda hep aynı cümle 'ONU ÖZLEDİM!' Ben yoruldum be günlük. Beklemekten yoruldum. Gelecekse gelsin artık. Kimse onun kahrını benim gibi çekmez ki

Son düzenleme:
Sevgili günlüğüm,
Zaman geçmek bilmiyor, bakalım hayırlısı, yine bir beklenti içinde bekliyorum. Bakalım birtanecik balımın yüzü bu sefer gülecek mi

kafamın içi karma karışık düşünüyorum, gelecekte neler yapıcağımı planlamaya çalışıyorum, insan canından çok sevdiklerinden bile ayrılabiliyo, en sevdiklerim bana kazık attı. hepsini çıkarıcam hayatımdan, çok uzaklara gitcem, bedenim gitmesede ruhum sevdiğimi sandığım sahte insanlardan kopacak, herşeyin bir zamanı var. işte beklediğim zaman geldiğinde benim ne olduğumu herkez anlıcak, kinim nefretim, sevgimi insanlığımı alıcak içimden. az kaldı.........devamı gelecek

Günlüğüm,
öyle çok uykum var ki, gerçektende çok kilo verdim. düzensiz bi hayat ne beklersin. sanki yığılıcam olduğum yere, hiç takatim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…