Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm,

Az önce içim cız etti. Birinin bir yorumunu okudum. Hem kendimi gördüm, hem de gerçeklerle yüzleştim. Vakti zamanında o da benim gibi falcı falcı dolaşıp dönmesini umuyormuş sevdiğinin. Ama olmamış. Hayat koca bir yalan değil mi günlük? Hep koskocaman bomboş bir mücadele içindeyiz. Nereye gideceğini, neyle sonuçlanacağını bilmeden koşturuyoruz.

Sonunda, aradan yıllar geçince, geriye dönüp baktığımızda elimizde kalan koca bir hiç oluyor. Ben seni koca bir hiç uğruna 'SEVMEDİM!' diye haykırasım var dağlara...
Benliğimi tekrar kazanmaya ihtiyacım var. Eskisi gibi mutlu, hiçbir şeyi kolay kolay takmayan kız olmak istiyorum ben.

Ne vardı? Yıllar sonra gönül defterinin kapağını tekrar açacak? Ne gerek vardı?

Al işte. Sonuç! Acı çek, dönsün diye ağla sızla şimdi. Beynim, doğru söylüyor "Sen yaptın KIZIMMMM!", "Milyon kere kalbine değil bana güven dedim!" derken, çok ama çok doğru söylüyor.

Üzülme demek için çok geç, yeni başlangıç için ise erken. Bir kavsağın ortasında ne yöne sapacağımı bilmeden bekliyorum sadece. Ne kadar süreceğini bilmeden....

Günnüş
geçen haftasonu izmir e gidiodum kaçan uçağımla beraber tüm hayallerimde gitti bitti kül olduu sevgilim oraların güzellikleirni anlatırken o kadar üzülüyorum ki :2:
Her şer de bi hayr arıyarak kendimizi tesseli ediyoruz.
Bayram tatili için plan yapıorum..
Ben bu kadar para harcarken çeyiz paramı nasıl biiriktiriciğimmm
Seneye nasipse bende evlenenler kervanına katılıyorum..
Herşey gözümde o kadar büyüyor ki paranın gözü kör olsun..
Rabbim yardımcımız oolsun valla zor işlermişş peeh
Aşkitom dün geldi izmirden çok özlemişim çoook..
Bu kilolardan da kurtulmam gerekkkk...offf offf

ah be günlük keşke hiç bişeyi içimde tutmasamda herkese herşeyi söylesem böyle içimde tuta tuta nereye kadar

Herkes, herkesin hayatı hakkında ne kadar da çok söz sahibiymiş meğer...
Kendi yaşadıklarımız,üzüntülerimiz, hayal kırıklıklarımız yetmiyormuş gibi bir de herkesin yorum yapmasına sabredemiyorum artık...
Tek yaptığım susmak...Bakalım nereye kadar...

Dedemin durumu da aynı..
Dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor...
Burada destek olan, dualarını esirgemeyen arkadaşlara da çoook teşekkür ederim...
Umarım çabucak, sağlıkla gelirsin yuvana dedecim

beni gerçekten hala çok çok çoook temiz,saf,duru insanların olduğuna inandırabilir misin günlük?
inandıramazsın...
sende de bende de onda da bi bebeğin saflığını,temizliğini şu yaşında bulamazsın
neden çok mu zor insanın kendine sahip olabilmesin,nefsine dur diyebilmesi
neden bu kadar zor
hayatındaki ilklerin özel kalması bu kadar mı zor,son olmasi bu kadar mı imkansız
insanları tanımak istemiyorum günlük her yeni bi insan yeni bi suçluluk biraz daha kirlenmen demek
sen hiç temizliğinle kirlettin mi birini
her yeni deneyim temizliğinin gölgelenmesi demekki....

hala ses soluk yok günlük. beklemiyorumda zaten. hayırlısı

Bir beyaz bayrak gerekiyor artık bana.
Bütün mevzilerini kaybetmiş bir komutanın onurunu daha fazla zedelemeden teslim olmayı bilmesi gerek.Uzun sürmez esaretim.
İçimde bu yenilginin acısını yıllarca taşıyacak olsam bile bir yolumu bulup kavuşurum özgürlüğüme.
Gidiyorum.
Geride yaşanmamış zamanları bırakarak.Sende ürkekliğinle baş başasın…

Hep tamamlanacak değil ya, buda böyle yarım kalsın

Son düzenleme:
Selam günlük canım çooookkk sıkkın keşke kimsenin bana ulaşamadığımı bir yere gidebilsem.
Herkesin beni tanıdığı gibi güçlü değilim artık gücüm yok

içim sıkılıyor günlük kırgınım,üzgünüm...bu aralar hep böyleyim
değmiceğini bile bile kendimi üzüyorum ama elimde değil
zaman ama buda geçicek biliyorum geçicek....

Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni.
Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim.
Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim.
Tıkandığım o an,
Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte,
Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim.
Ellerim boşlukta, ben darda kaldım.
Ellerim buz gibi, ben harda kaldım.
Bir senfoni vardı kulağımda çalınan,
bitti artık hepsi...

Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme.
Bakış açım belli oldu yine.
Geride kalan, ardından bakar gidenlerin.
Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.
Dağlara çarptım her esişimde.
Yollara küfrettim her gidişinde.

Demiştim sana hatırlarsan:
“Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil,
‘zamanla bırakmamak’tir..”
Şimdi bana, geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır

Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...

NAZIM HİKMET

Günlük bi anda içimden geldi yazmak.
ne biliyim böyle ben yazıyorum senden ses çıkmıyor ya biraz da olsa rahatlıyorum. en azından derdimi anlatıyorum işte.
Evlenen kişi 40 gün beladan kurtulmaz derlerdi genelde de öyle oluyormuş her günümüzde bi problem çok şükür bizden yana değil.
ahh abi ahh ! içimdekileri sana döksem herhalde sende yaşayamazdın bende :95::95:
Ailem yıkılmasın diye annem babam üzülmesin diye dimdik duruyorum gaddar gibi oluyorum ama gel bide işte bana soracaksın
yıkılmamak için öyle zor duruyorum ki anlatamam:78: Rabbim bir yol göster bize. hakkında hayırlısı nasip et.. :84:

Sıcak,sıkıntı,bitmek bilmeyen bekleyiş..Sonunda patladım.Saçmaydı sanırım ama uzatan oydu.Bazen beynimi burada bırakıp gitmek istiyorum bir yerlere.Çünkü ancak o zaman rahat edebilirim.Düşünmeden öylece yaşamak istiyorum.Bu mümkün mü?Değil tabi ki...Bazen her şey çok zor geliyor.Hayırlısı ne diyim ki...​

Bekleyişlerimin artık son demlerini yaşıyorum .
Yoruldum evet hem de çok...
Kararsızlıklarım ,tedirginliğim , soru işaretlerim hepsi son bulsun istiyorum ...

Günlük,

Her bekleyiş bir gün biter değil mi? Benim ki de illaki bitecek. Hayat her şeye rağmen devam ediyor. Ne yaşarsak yaşayalım, ne kadar yorulursak yorulalım, ne kadar acı çekersek çekelim, düştüğümüz yerden kalkıp devam etmesini biliyoruz. Yeri geldiğinde çevremize bile belli etmiyoruz çektiğimiz çileyi. Sadece susuyoruz. Susup, içimize atıyoruz.

Ben o kadar sessizim ki son günlerde... Bir konuşsam, bir açılsam sanki bi daha durmayacakmışım gibi hissediyorum. Oysa içimde biriken ne çok şey var. Anlatsam bir, bir rahatsam. Bir diyebilsem, 'kırgınım ama bir umut hala bekliyorum' diye...

Gözlerimi kapayıp kollarında kaybolmayı istemek suç mu günlük?

Son düzenleme:
Geri sayım başladı Günlükcan. Son günler...
Tanrı tüm evlenenlerin yardımcısı olsunnn...

Cuma günü saç makyaj provam var Ali Gür amcada.
Umarım bi şeye benzetirler.

Gelin saç aksesuarım, duvağım ve el çiçeğimi perşembe günü teslim alacağım, özel yaptırıyorum.

Annem dikişleri bitirdi, annem babanem ablamın evi temizlendii...:92:

Pazar günü bekarlığa veda yaptım kızlarla, Nevizade'de harika geçti...

Cumartesi sevdalım gelsin, pazar günü alsın beni ahahhahaha çok az kaldı çokkkkkk

günlük april evlleniormuş öncelikle ona mutlulukar diliorum kocaman kocaman ımmm bi de acaba ayakkabısının altına bnm de adımı yazar mı

Yaklaşık 1 saat sonra kuzenimin düğünü var Türkiye'nin bir ucunda. Herkes orda.
Herkes birbiriyle güzellik yarışına girmiştir. Ama ben ben ben... :84::84::84::84:
Ankara'da hapis kaldım. Ancak Lady Gaga'dan Judas'ı açıp coşabilirim kendi kendime.
Üüühhhüüüüü... :84::84:
Kim bilir orda olsam nasıl ortalığın tozunu attırırdım deee miiiii günlük??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…