Popüler Konu Sevgili günlük...

Ya günlük

1 yıldır klimamız var ama eşimin tembel arkadaşının dükkanında duruyo,biz sadece kumandanın varlığını biliyoruz
bi insan 1 senede klimayı getirip takmaz mı yaa

vantilatör var allahtan da gece bile açarak uyuyoruz bu nasıl bir sıcaktır yaaaaaaa

tatili yanlış zamanda yaptık aslında şimdi gitmek lazımdııı..

allah güneyde yaşayanlara sabır versin..

Tatilim Hiç güzelll gecmediiiii Tatile gidenler hic dönmese bende evimde kocacmmmla bas basa kalsammogglumm uyusadaa bendee uyusam hıc ellemeseler beniii

Bir hafta sonra güzel bir tatil bizi bekliyor
Sevdiklerimle doyasıya eğleneceğim hiç bir şey umrumda değil
Ama gelmesini istediğim bir kişi var ve çok meraklardayım
Eminim o da merak ediyor beni
Dün gün boyunca gelecek mi acaba diye düşününce rüyama giriverdi
Beraber geçirdiğimiz günlerden kesitler gördüm
Bugün de rüyamı düşündüm ve sonuç olarak bugünümü de dün gibi katletti
Kendi bileceği iş.. Gelirse bi'şans vereceğim ona
Sanki umursamıyormuş gibi oldu bu ama doğrusu böyle
İçimle dışım çok başka. Nefret ediyor gibi görünüp aşkımdan ölebilirim
N'apayım ama huyum böyle
Hem geldi diye de kollarımı açmam ona
Madem kendini naza çekiyor böyle beni elde etmek istiyorsa çabalasın biraz
Hem ne demişler ileri atlamak için bi'kaç adım geri geri gidilir :82:

niye bu kadar susuyorum günnük?
onlara iyilik kendime en büyük düsmanligi yapiyorum böyle susarak biliyorum..
ama yine de en iyisi susmak galiba, kimsede kalmadi ah'im bugüne kadar, elbet onlarinda hak ettiklerini buldugunu görücem..
hep derim istemeyi bilenler ve bencil olanlar mutlu olur diye..
artik bende öyleyim günnük, zaten eskisi gibi kimseye icimi acamiyorum..
ailem ve sevdigim bana yetiyor..
ohh günnük bugün ve yarin evdeyim, yarin gidip güzel bir alisveris yapayim en iyisi...
zaten sonra yine is hep is..
eylülde yarim biraktigim okuluma geri dönücem zaten, bakalim hayirlisi... :97:

Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layik görmedigi için.
Düsünmekten korkuyor, sorumluluk getirecegi için.
Konusmaktan korkuyor, elestirilmekten korktugu için.
Duygularini ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktugu için.
Yaslanmaktan korkuyor, gençliginin kiymetini bilmedigi için.
Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birsey vermedigi için.
Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmedigi için.
* W.SHAKESPEARE *

'Mesafeler hiç bir şeye engel değil ki , yine geleceğim ' dedi.
Ağladım göz yaşlarımı sildi,gözlerimi öptü.:85:
Ağladı.
zordu,zor da .. :97:
Ama aşk işte üstesinden geliyor. Nazar
Pek iyi değilim günlüküümm,hüzünlüyüm haliyle. :85: :84:
Yarın geleceğim yine,belki birlikte ağlaşarız seninle..
Allahım sen bütün sevenleri kavuştur,hayırlsını nasip et.

Bu Ne Sıcaktır Yaaaaa, günde 6 kere duş alınırmı yaaaa... Sıcakta Yemekte Yenmiyor, Çikolata,Dondurma,kola,cips Biraz ekmek ve suyla Besleniyorum Vantilatörle Yatıp Sabah İki Büklüm Kalkıyorummm :44: Çatıda Yada Buzdolabında Yatmak İstiyorum BEN yAAAA Biraz Serinlikkkk Ya Sıcaktan Yada Yememezlikten Ölücemmmmm eriyip gidicemmmmmm

"Hüzün olgunlaştırır, kaybetmek sabrı öğretir." demiş Mevlana..Ne de güzel demiş.Bana bu kadar uyan başka bir söz var mıdır acaba?Hüzün...Yapışmış yakama..Kaybetmekse yeni tanıştığım duygulardan biri.İkisi de beni benden almakta ve aynı zamanda beni büyütmekte...Kendime çok kızıyorum biliyo musun günlük?Hep yaptığım gibi...Herkes rahat bırak kendini.Bu kadar kötü olma diyor ama benim kendimle derdim bitmek bilmiyor.Her yaptığımda kendimde kusur buluyorum.Başkasına kızıyorum,kendimi üzüyorum.Bir an geliyor kim suçlu kim suçsuz ayırt edemiyorum.Her şey o kadar anlamsız geliyor ki bazen...Seçme şansım olsaydı eğer hani deselerdi yaşamak ister misin diye istemezdim galiba.Çünkü hayat dediğimiz şey çelişkilerle,zorluklarla,çırpınmalar ve bekleyişlerle dolu...Bense o kadar güçlü değilim.Bana göre değil yani.Beceremiyorum işte ötesi var mı?Zorla olmuyor işte...​

Yookk yokkkk anladım ben çok sıcak yaa o yüzden ben böyle miskinleştim...
Yoksa ben bu değilim güncem valla değilim..

günlükkk
dün gece rüya gördüm aşkım diyodu ki bana
sevgilim sana sürpriim var..
ne oldu hayatım diyorum meraklı meraklı
diyo ki bileyt aldım geliyorum ben sevinçten ölüyorum :81:
bir kalkıyorum ki rüyaa
bugün noldu ??
aşkımı aradım demez mi bana iş yerinden izi aldın
perşembe akşamı otobüsteyim
tabii ben uçuyorum sevinçten havalara...
günlük söyler misin ben nasıl cumayı beklicemmm
2 gün nolur geçççç
günlük o kadar planlar yaptık ki sabırsızlanıyorummm :82:

Selam günlük,
Sabah sabah yaşadığım sinir harbinden sonra bu günden pek bi şey bekleyemiyorum.
Kendimi avutmak için,sinirimin geçmesi için alışveriş sitelerini dolaşıyorum, ama nafile...
Bitsin artık yaa bu kabus, uyanıyım ben artık 30 eylülde.
Karar veremiyorum bi türlü bi şeye.
Allahım bana çıkış yolu göster, kapana kısıldım kaldım.Kimin tarafından olucaımı şaşırdım.
Beterin beteri var diyip kendimi avutmaktan başka bi şey yapamıyorum.
Bazen çok bocalıyorum,yardım et Allahım.

Günlüğüüümmmm,

İçimde tarifi zor, anlamlandıramadığım bir neşe bir heyecan sorma gitsin. Yaklaşık yarım saat önce onu beklememeye kadar verdim. Bosuna zaman geçiyor ve ben elimdekini tutamıyorum. Kim bilir beni bekleyen ne fırsatlar var ama ben gözlerimi dış dünyaya kapattım. Eskisi kadar koymuyor da sanırım. Kendi bilir, benim gibi anlayışlı, onu çok seven onun her türlü kaprisine katlanan bir deli daha bulamaz nasılsa. Ama ben onun gibi 10 kişiyi cebimden çıkartırım hııııııhhhhh:)

Oh be dünya varmış. ÖZGÜRÜM! Kaç dakika sürecek bilmiyorum ama olsun şimdilik özgürüm.

Not: bunda dün gece gördüğüm rüyanın payı da yok değil hani, kısmeti kaçmasın diye anlatmıyorum şimdilik

Son düzenleme:
Icimden cok sey yazmak geliyor ama parmaklarimin ucu sanki uyusmus...

Son düzenleme:
Yaklaşık 3 yıl önce onunla buluştuğumuzda, 1 haftanın her gününü beraber geçirmiştik.

Son gün, gitmesine dakikalar kala ağlamaya başlamıştım. İnanamamıştı.

Bu kadar üzülebileceğimi tahmin etmiyordu herhalde.

O da ağladı. Sarıldı bana. Öptü hep.

Eve geldim. Hayatımda yaşadığım en berbat ruh hallerinden biri içinde boğuluyordum.

Böylesi bir ruh halinde olma nedenimi çözememiştim.

Sonuçta beni çok seviyordu, mutluyduk. Her zaman yanıma gelirdi.
Hatta benim şehrime taşınacaktı, ev bakıyordu.

Yani benim için her şeyi yapmaya hazır bir erkek vardı karşımda.

Yıllar sonra bile hala o günkü ağlama ve kendimi o kadar kötü hissetme sebebim meçhul.

Çünkü gittikten 1 hafta sonra onu hiç sevmediğimi anlayıp, ipleri koparmıştım.

Bir insan nasıl bu denli büyük bir duygusal değişim gösterebilir?

günlük hamile olmak çok güzel ama bir o kadar zor.. bugün ilkkez kustum acı su hemde boğazım yandı sanki..yinede o halimle bebeğime bişey mi? oldu diye sordum kendime..annelik daha doğmadan başlıyorsa ben o büyüdüğünde ne yapacağım hiç bilmiyorum.. ilk göz ağrıma dün ciciler aldım..cinsiyetini o kadar çok merak ediyorum ki..içime hep kız doğuyor ellerim kız elbiselerine gidiyor..hayırlısı..inş sağ sağlim şu ramazanıda atlatsaydım nasıl? oruç tutacağım bilmiyorum..tutmasam çalışıyorum herkesin içinde ne yiyeceğim..işim zor..:44: inş fazla sıcak olmaz ağustos..rabbim şu zamanda doğum yapacakların yardımcısı olsun benim iyiki şubata denk geliyor yoksa vantilatörle yatmak çok zor..açmasan sıcak..açsan karnın ağrıyor üşütmicen hiç.aksi gibi dün gecede hiç esmedi.. yandım sıcaktan.. bu sene denizede gidemediğim tatilde yapamayacağım için yazdan nefret ediyorum..kış gelsin hemencecik bende bebeğime kavuşayım istiyorum..ömrüm yeterse inş..herşey yolunda gider inş günlük eşim bu aralar müdüre çok gıcık valla zor zabdediyorum yoksa işi bırakacak nerdeyse..inş sabır gösterir..allahım insanı doğru düzgün çalıştırmayanların cezasını versin..nasıl olsa biliyorki baba olacak muhtaç..allahım islah etsin..sabır yarab sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…