Popüler Konu Sevgili günlük...

:26:Eski sevgiliden yeni sevgili olur mu? Sen hiç içinden kurt çıkan elmayı gönül rahatlığıyla yemeye devam edebilir misin?

Selam günlük
İnan artık gücümle birlikte sabrımda tükeniyor.
Birilerine patlayacam artık sadece biraz daha sabır bu defaki patlamam daha kötü ve geri dönüşü olmayacak
!!!Şuan işyerindeyim ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum

Son düzenleme:
aramadı hala,
ilk defa bu kadar çok dayanıyor bensizliğe, bense aramasını isteyip istemediğimi bilmiyorum.
onunda sabrı taştı heralde diye düşünüyorum, ama arıycak biliyorum.
uzun bir süredir hiçbir ayrılığımızda ağlamamış hatta üzülmemiştim bile.
bu sefer hem ağladım hemde üzülüyorum.
daha demin onun çok kızdığı ve yapmamam gereken birşeyi yaptım ://
seviyorum ben onu, onun beni sevmesini daha çok seviyorum.
ama her gün kavga etmekten, mutlu günlerimizinde 3 gün sürmesinden bıktım :/
aşk konusunda şanssız mıyım acaba ben ?
elimden geleni yapmaya çalışsamda ona yetmiyor bu, elimden başkada birşey gelmiyo zaten.
dün inadımı ve gururumu yenip arama tuşuna bastım, yapamadım sonra engel oldu birşeyler.
hiçbir zaman yapamadım zaten bunu. ilişkinin ilk başlarında gururumdan ve inadımdan o kadar çok ödün vermiştim ki bu sefer onları bir kenara bırakmadım, bırakamadım.
ağlayarak uyudum dün gece. uzun bi aradan sonra onun için ağladım ben.
en fazla 5 saat dayanabilmişti bensizliğe ama bu sefer 2 gün oldu herhangi bi atak yok.
dün fal baktırdım burda. benden bi adım beklediğini benim çabalamamı istediğini, söyledi.
biliyordum bende bunu zaten. elim telefona gitti o tuşada bastım ama olmadı.
elimden geleni yaptığıma inansamda gönlüm rahat değil.
hiç gülmüyor değilim ama sanki o gülüşler bana ait değiller.
nasılda her anıma işlemiş. aklımda yokken bile en ufacık şey onu hatırlatır oluyor.
sadece hayırlısını istiyorum.

Günlükkkk;
Rüya gibi 1 hafta nasıl çabucak geçti yaa:97: daha aşkıma doyamadım ben ama üfffff......
Hergün beraberdik sabahtan geceye kadar Evi otel gibi kullandım yatmaya eve geldim
Aşkım bugün işe başladı hiç dinlenemedi kıyamam ona yaa.Günlük onu çok seviyorum ben yaa çoookkkkk

20 gündür işsizim günlük
ya boş boş oturmak çok kötüymüş patladım evde resmen yaa
çok sıkı ders çalışmam lazım onu yapmıyorum
annemler yok ben de onlarla mı gitseydim keşke
herkes bi yerden çağırıyor gezmeye de gitmiyorum
burda hiç arkadaş kalmadı burda da çıkmıyorum
kafayı yemek üzereyim sıkıntıdan
ağustos atamasına mı katılsaydım diye düşünmeden edemiyorum yani

Limangodan siparişim geldi kolye ısmarlamıştım salak herifler koca bi kutunun içine direk koymuşlar kutuda ne köpük var be başka bişi sadece kolyeyi salmışlar içine sinir oldum

gidin yaa kişkirtsinlar sonrada biz suçlu olalmm türkçemde ne varmiş herkes kendi türkçesine baksin kimi ne ilgilendirir benm türkçem forum kurallarnda istedigimiz türkçeyi kullanmayan üye banlancaktir die bi madde yok bu nerden çikti ki hem türkçmede gayet iyi bahane buldnz uslup şuymş buymuş banliyorsnz amannn siz çok iyi usluba ve turkceye sahipsiniz tebrikleeeeeeer ..

Böyle gelen şikayet sonrasında gene sinirlerime hakim olamadım ve üyemize ;

Editor olarak değil Duygu olarak yazıyorum sizi mezun eden hocanında sizi eğiteninde size bu Türkçe doğru diyeninde ........

Anladınız siz beni.....

Şeklinde cevap yazdım günlük

çok ayıp oldu ama tutamadım kendimi....

yok be ayıp filan olmadı iyi oldu site görüşü değil ki kendi görüşümü yazdım

Çok güzel bir haber aldım günlük :)
Topiğimiz yeğeni dünyalar tatlısı güzeller güzeli bi kız olacakmış :)
Aslında topiğimizin 2. güzeller güzeli kızı :)
Ben hamile kalırsam benimkide kız olacak gibi geliyo sanki ....
Topikçe bütün kızlar toplandık modundayız yani :) Gelen meleklerimizde hep kız :)

Güzel günler kapinin esiginde hissediyorum bunu cok ama cokkkk az kaldi günlügüm o firtanali yagmurdan sonraki gökkusagini görmeye cok az kaldi allahin izniyle

Günlük yaa.. Hani biz moderatörler olarak oraya buraya şikayet ediliyoruz ya.. Ben de özelden beni taciz eden, kışkırtmaya çalışan, uyarı aldığı ya da ceza verildiği halde aynı şeyi yapmakta ısrar eden üyeleri şikayet edebileceğim bir yer istiyorum

Son düzenleme:
Günnüşümm ben geldim

kına gecemiz, düğünümüz, balayımız müthişşş geçti, herşey kusursuzdu
Allahım tüm genç kızlara gelinlik giymeyi nasip etsin,
harika bir duygu
doya doya giydim gelinliğimi, oynadım güldüm eğlendim çünki bizim günümüzdü

evlilik çoook güzel

en yakın zamanda sizlerleyim yine öpüldünüzz

07.06.2009 Gününden Beri Artık Gitmiyorum Bakırköye, Avşara Salon 1'e asla Gitmiyorum Film İzlemeye, Kimseye "PAŞAM, ÖMRÜM" Demiyorum Demekte istemiyorum... Minübüste asla En Arkayı ve Cam kenarlarını tercih etmek istemiyorum , Şirinevler Minübüsüne yada metrobüse Binmemeye çalışıyorum Bindiğimde İse Şirinevlerden Geçerken Gözlerimi Kapıyorum, Hiç biyerde 15 dakikadan fazla bekleyemiyorum eve gelmek istemiyorum dışarıda dolaşmakta istemiyorum, Nefes almak isterken kalbim dursun diyorumm lanetli bişii bu farkındayım .. Ölmek isterken yaşamakta istiyorum ; Uyumak ıstemiyorum ama uyumakta istiyorum rüya görmek istemiyorum ... Dedimya Bakırköyü sevmiyorum profiteroldense nefret ediyorum ; Parmağnda yüzük taşıyan Bayanlara herşey okadar masum değil diyip gözlerini açmaları gerektiğini söylüyorum ; Kimseye güvenmiyorum kimseyle beraber bişiler yapmıyorum gibi gibi gibiiii ...Kısacası yaşayamıyorum yaşamıyorum yaşamakta istemiyorumm ama bi okadarda çok seviyorum bu dünyayı nasılsın diye soranlara İYİ DEĞİLİM AMA İYİ GİBİYİMM DİYORUMM gerçektenn İYİ DEĞİLİM AMA İYİ GİBİYİMMMM........

Özlemek,özlemeye bile aşık olmak ardından..
Ağlamak istiyorum bir yandan da durduryorum kendimi.
İçimde hoş olmayan bir his var .
Korkuyorum.
Günlüükk ben ona çok aşığım.:78:
Allahım sen sevenleri kavuştuur ,seven insanların arasına kimseyi sokma. Sen herkese hayırlısını nasip et .:87:

Edepli edebinden susar, Edepsiz ben susturdum sanar.bu söz ne kadar güzel bir sözmüş böyle ya.bugun herkes beni mi buluyor nedir.gidip yatayım şu günü bitireyim Allahım yarın hayırlı insanlar karşılaştır sen beni...

slm günlük...
bgn evliliğimizin 3.yılını doldurmuş bulunmaktayız..

3 sene önce bgn düğünümde fıkır fıkır oynamış
ve şu saatlerde evimde .......

neyse çok ayrıntı vermeyelim

kociş bgn bana yıldönümü hedaayesi olaraktan cep telefonu almış.
hemde varya en istediğimden..
ay çok sevindirik oldum..
am aben ona bişi almadımm.
daha ne alıcam yaaa Rabbimin izniyle 9 ay sonraki hediyesinin müjdesini verdim ben ona

pazartesine az kaldı.
heyecandan geberecem nerdeyse..
bıdığımın kalp atışlarını duyaydım bi.
kesesini göreydim bi...

kendimi anlamıyorum ki karşımdakini anlıyım..
kesinlikle biliyorum ki hayatımda öyle birine yer yok..olamaz bundan çok eminim
peki niye hala düşünüyorum onu mesaj yazmadan,aramadan duramıyorum
takıntı haline getirdim sanırım eskiden o benim peşimde koşarken tam tersi olduk
ben bu olamam hayır kesinlikle olamam acilen toparlanıp kendime gelmeliyim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…