Popüler Konu Sevgili günlük...

Yarın mesai var, ben bu saatte ayaktayım. ki gözlerim şu an bile şiş.
hava aydınlanıncaya ne olacak bakalım.
o mu ? uyuyor horul horul.
bi aşk bu kadar acıtabilir mi ?
tamam ufak şeyler ama birikiyor. sonrada işte böyle.
ama ilk defa sinirliyken konuşmadım. sakinleşince konuşucam seninle dedim.
artık ne istediğimi bilmiyorum.
hayır hayır aşktan bahsetmyorum.
hayatla ilgili. yoruldum be günlük.

4 Gün sonra askimin yanina ucuyorum ve 8 gün sonra dügünümüz olacak Allahin izniyle.. Aiii baya heyecanlanmaya basladim.. :89:
Bugün ve yarin son i$ günüm.. 3 hafta izinliyim ondan sonraaa

Günlük
aşkım bana çiçek almış dün bugün ulaşıcak elime internetten gönderiyor çünkü... Tabi ben anladım bişeyler olduğunu araştırdım öğrendim.. çiçekte yazıcak olan nota kadar herşeyi hemde.. bu internet çok fenaa benim bildiğimi bilmiyordu.. taki akşam arkadaşımla konuşurken telim yanlışlıkla açılıp bizi dinleyinceye kadar.. offf yaaa

sakinim olabildiğince huzurlu.. dokunmasınlar bana nolur, karışmasınlar hayatıma.. kurallarla örflerle adetlerle yasaklarla gelmesinler bana..
doya doya hissetmek istiyorum yaşadığımı, gömmesinler mutluluğumu mezara..
herkese bir pay biçilmiş işte bu hayatta..

günlüğüm.....
sanırım güzel günler bizi bekliyor..
hergün biraz daha ilerlyor ilişkimiz..
iş nedeniyle fazla vakti olmuor bana ama olsun..
onun içide kıpır kıpır..
sesi bile sarhoş ediyo beni...
ahh ah aşk sen nelere kadirsin..
ayrıca işi de bıraktm günlüğüm..
daha fazla dayanamadm patronun oğluna özel hizmet etmektense bıraktım..
zaten o da bana çok kızdı o patronun oğlu daha neler isterdi dedi..:18:
kızdım saçmalama diye..her neyse iş hayatm da bu kadar kısa sürdü yani..
aslında haklı herkes öğrenciyim ve ramazan ayında yaklaşıyor bu sıcaklarda nasıl çalışacaktm...

Selam günlük sonunda olan oldu o kadar stresten sonra hasta oldum!!
İşyerinde tekimde izin de alamıyorum...
Allah'ım lütfen bugün zaman çabuk geçsin biran önce eve gidebileyim...

Günlüğüm,

Dünkü heyecanım, neşem çabuk bitti. Hanı yaşayacaktım ya, hani onu düşünüp zamanımı boşu boşuna harcamayacaktım. Yapamadım Ben bu kadar iradesiz biri değilim aslında!!! Sadece özledim. Ve dün bir değişiklik yapıp sinemaya gittim. Bugün yine gideceğim, yarın da... Hayatımdaki acılar geçinceye kadar, her yeni filmde farklı bir karaktere bürüneceğim.

Ben olduğumu bir an olsun unutacağım. Ben onu SEVİYORUM, günlük

kk ya girmeyeli mekan yine değişime ugramış...uzun uzun tatil ve gezmeler sonucu nihayet evimde 1 hfta hiç bir yere çıkmadan kalabildimözlemişim evimi düzenimi....kızımla çok güzel vakit geçirmeye başladık günlük büyüdü kocaman bi kız oldu artık 9.5 ayı geride bıraktık....evde yanlız hissetmiyorum artık kendimi varlıgı hem ruhumu hemde bütün vaktimi dolduruyor...bu müthiş bişey onca sıkıntılı günlerden sonra....
gelecege yönelik bütün dert ettiğim şeylerden kurtuldum hayatımdaki problemli insanlardan arındım dogum sonrası süreci hep olumlu şeyler kattı bana şükürler olsun..eşimin bundaki katkısını da unutmamalıyım tabi..sanırım kızım bize bol bol şans getirdi kendiyle birlikte...bu ara melegimin yürüme çabaları var ve hiç bir yere sıgmıyo emeklemekle yetinmek istemıyo dogal olarak ama çok yorucu bi süreç anne baba için sürekli elerinden tutup yürütüyoruz bakalım ne zaman ayaklanacak kuzucuk..
kk yı ekşi sözlük gibi kullanıyorum artık çok sık yazamıyorum bebişimle evimle ilgili neyı merak edıyosam bi yorum buluyorum mutlaka..şimdi biraz araştırma yapmalıyım bazıı özell konular hakkında hadi ben kaçtım yıne yazarım buraya yazmak iyi geliyo uzun süre geçtikden sonra okudugumd vay be dedirten şeyler oluyo neyse kaçtım şimdi kızım uyuyoken gezineyim kk da biraz byee:80:

Selam günlüğüm,
Bu çekişmeler, dedikodular,çekememezlikler ve bütün bunlar yaşanırken de ben olanları çaresizce izliyorum. tAbi ki eşimden yanayım.Çünkü biliyorum abim haksız...
Neyse 30 eylül gelsin de bitsin bu çile....

Günlük :18:
Borsa altüst mahvetti milleti ya
düne kadar ki zarar zara değilmiş onu anladım
Hesabı açmamala ee paranın yarısı nerde demem bir oldu
Beni geçtimde hele o adamcağız naapsın yaa Lütfen herşey normalleşsin (
Kiriz istemiyoruzzzzz
Borsayı bi yana koy, onca insanın haline nice olur.
Şirketler adam çıkaracak aileler çocuklar perişan olacak
Dilerim ki gerçekten bizi teğet geçsin
Hayra yoruyorum ağzıma hayırsız almıyorum, herşey güzel olsun lütfennnnnn

Son düzenleme:
Günlüük günlük günlüük sonuçlar açıklandı!
Hemen girip baktım puanıma geçen senekinden 20 puan fazla yapmışım geçen sene 80bin küsur kişi içerisindeydim bu sene 50binlerdeyim.
Çok heyecanlıyım günlük gidiyorum sanırım!
Hayalimdeki üniversite-bölüm için puanım yeterli olmasa bile diğer alternatiflerim tutuo buruk bi mutluluk var içimde Marmara olsun çok istemiştim ama olsun istediğim diğer üniversitelerden birine gireceğim.

Üni.öğrencisi adaylığından terfi ediyorum!

Yok mudur senin senden başka bir şey bildiğin
Demin kırılıp ağladığına değecek hiçbir şey yoktu
Bağladın gözünü ellerinle bağladın unuttun dününü
Sanki o ellerini tutacak hiç kimse yoktu
Harcama kinini harcama sevgini
Bırak başka şeylere kalsın

Sebebini bilmeden değerini görmeden yaşıyor musun?
Hayat mülk değil alınıp satılmaz biliyor musun?
Seni kırmadan kalbinden arınmadan
Günahını almadan git ne olursun

Bu nasıl yaşamak deyip kendinden geçtin
Hayat bir susamak haddinden fazla içtin
Boğuldum diye dert yanma
Bakıp gör arada bakılmaktan ziyade
Yeter dur şurada haramlardan helale
Gidip gelmeyi aşk sanma
Zorlama gücünü kollama öcünü
Çek gitsin acını bir dem kalsın

Sebebini bilmeden değerini görmeden yaşıyor musun?
Hayat mülk değil alınıp satılmaz biliyor musun?
Seni kırmadan kalbinden arınmadan
Günahını almadan git ne olursun.

merhaba günlük sanada hep can sıkıcı haberle geliyorum malum hamileyim ve bugün böbrek ağrısı çektim yarın taş mı? değilmi? belli olck..inş değildir..yoksa hamileyken kırdıramamda..işim zor..inş taş değil üşütme falandır..merakla bekliyorum..bebeğimi rabbim korusun çok zor...

ve evet buldum yaşadıklarımın sebebini:

"...benmişim kendimden bir korkak yaratmışım
kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm
benmişim kendimi savunurken en çok hançerleyen
bir meçhul olmuşum failim ben..."

ben geldimmm
şu 1 gün içinde bile o kadar çok şey oldu ki.
dün gece annemle kavga ettik çok büyük bi kavgaydı keşke nedeninide söyleyebilsemde rahatlasam ama olmaz :/ çok şey oldu annemle aramda. olmamalıydı ama oldu,haklıydım ben.

dün benim ki msndeydi bana yazmamak için dirensede yapamadı ve yazdı. benim onu sevmediğimi düşünüyormuş. bi şarkı gönderdi bana zaten msnde konuşurken ağlamaya başlamıştım o şarkıyla daha beter oldum. hıçkıra hıçkıra ağladım evdede kimse yoktu rahat rahat ağladım.

aradım sonra onu ağlamaktan konuşamadım tabi kapattım. dayanamadı ağlamama mesaj attı beni arar mısın diye aradım konuştuk. ben ağlamamak için zor tuttum kendimi niye böyle oldum bilmiyorum. üzüldü oda ağlama dedi. yarın buraya gel dedi. tamam dedim.

gittim bugün yine adaya gidip aynı ağacın altına oturup aşk tazeledik bana bakarken gözleri doldu. bak şimdide sen ağlıyosun dedim :)) oturduk şarkı dinledik güldük eğlendik. onun yanında zaman hiç geçmesin istiyorum günlük. hep onunla kalıyım hep başımı omsuza yaslıyım istiyorum. çook seviyorum ben onu bu ayrılık bana onu hatırlattı, onu çok sevdiğimi unutmuştum ben. o msnde yazmsa ben onu aramazdım sanırım. illa ilk adım ondan gelicek. ah şu inatçılığım ve gururum :/
biz evliymişiz gibi hissediyomuş öyle dedi. oda beni çook seviyor ayrılıp barışmaktan bıktım ben ama ondan bıkamıyorum.

allahım nolur artık düzelelim, hep böyle olalım

Son düzenleme:
Sevgili günlük bugün cok mutluyum galiba kader banada gülecek herkesin dilegine kavusmasini diliyorum ve iclerinde benimde

Annelik Hormonları Beni Bayağı Bir Değiştirdi , Öyle Hissediyorum
Pek Bir Benimsedim Bebeğimi..
ELA'm KIZIM Allah Seni Bize Bağışlasın.

Hayat Güzel Be Günlük , Alıştım Artık Yuvama.
Ama Ailemi Çok Özlüyorum.
Beraberim Şimdi Anneciğimle Babacığımın Yanına Geldim Bir Kaç Gündür Burada Kalıyorum.
Kardeşimde Askere Gitti Çok Yalnız Hissediyorlar Kendilerini , Onları Yalnız Bırakmak İstemiyorum.
Eşimde Çalışıyor Tek Geldim Bende Ne Yapayım.
Biraz KOCA Biraz ANNE BABA :)

Evimizde Net Olmadığı İçin Ben Epeydir Giremiyorum Uzak Kaldım Buralardan
Ama Bayağı Özledim KK Ailemi...
Sizleri Çok Seviyorum Yine Yazarım Görüşmek Üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…