Popüler Konu Sevgili günlük...

Ben geldim günlüüükk
Neşeliyim anladın hemen di miii. Sonunda tatil planlarımı netleştirip kuşadasından rezervasyonumu yaptım. Pazar izmire doğru yola çıkıyoruz ordan da kuşadasına geçeceğiz. Aslında bu yıl serin ve yeşillik biyerlere gitmek istiyodum ama kuzenimle kuşadasını tercih ettik. Pek sein olmayacak ama deniz ateşimizi alır heralde
Çok sıkılmıştım bu tatil çok iyi gelcek bana günlük. Bu arada doktor kontrolüm vardı pazartesi günü ama tatilde olacağım için biraz ertelemem gerekiyor, yarın da gidemem çok işim var. Alışverişe çıkmam lazım kendime yeni bişeyler almak istiyorum, Hadi öptüm seni kaçıyorum ben

Sevimli günlük,
Çok özledim bugunde,:2:
Her şeey yolunda da olsa arada pürüzler oluyor.
Mutluluğu hissediyorum onunla,korkularıma rağmen.:103:
Hayırlısı,hakkımızda hayırlısı.:123:
Allahım sen sevenleri kavuştur,herkese hayırlısını nasip et.:87:

günlük
herşey bu akşam habertürkte bilinmeyenler denilen o programda o adama denk gelmemle başladı adam anlatıyor ama kuranlada destekliyor o sarı cadı da çürütmeye kalkıyor aklınca sonra netten araştırdım kıyamet alametleri falan diye Allahımmm biz ahir zamandaydık biliyorum da biz baya bi ahir zamandayız günlük biz yanmışız biz kül olmuşuzda görmüyor gözümüz nefsimize o kadar aldanmışız ki ne günahlar işledim yarabbimm ben ne yapıcam ben nasıl gelicem senin karşına ah ah nasıl böyle oldu ben şimdi ne yapıcam düşünüyorum bulamıyorum bulsam yetmiyor Allahım sen bizi gazabına uğratma aminnn bizi affeyle bizi doğru yolundan ayırma günlükkk sana da yazayım dedim saçma deme sakın gerçek bu hemde kaçınılmaz denilenden hiç ölmücez sanıyoruz ya en büyük aldanışımız o 1432 ye gelmişiz günlük ne kaldı ki şurda mehdi as. da gelmiş ben niye böyle oldum günlük

"Gerçekte Ye'cuc ve Me'cuc her günde güneşin ışığını görecekleri derecede (önlerindeki seddi) kazıyorlar. Başlarındaki olan: "Hadi dönün, yarın kazarsınız" der. Allah Teala onu (seddi), öncesinden daha muhkemleştirir. Zamanlarına ulaştığı ve Allah da onları insanlar üzerine göndermeyi murad ettiği zamana kadar güneşi görecek derecede (tekrar) kazarlar. Başlarındaki: "Haydi dönün, Şüphesiz yarın kazacaksınız." der “İnşallahu Teala” diye istisna ederler. Bunun üzerine sedde geldiklerinde bıraktıkları gibi kalmıştır. Onu kazarlar ve insanlar üzerine çıkarlar. Suları içerler. İnsanlar onlardan kal'alarına sığınırlar. Ye'cuc ve Me'cuc oklarını semaya atarlar. Okların uçları şiddetli kırmızı kana bulandığı halde üzerlerine düşer. "Biz yer yüzündeki ahaliyi kahrettik, gök ehline yükseldik " derler. Derken Allah Teala neğaf adlı böceği kafalarına gönderir. (O böcek burunlarından beyinlerine çıkar. Ve) Bununla onları öldürür."

Sefgili günlük ya işler neden yolunda gitmiyor soruyorum sana ?
Neden neden neden ? Bir kazma neden bir mesaj atamaz neden neden neden ?
Neden niye diye soramaz, neden seviyorum diyemez, neden cevap veremez, neden neden neden ?:18::18::18:
Bitti mi şimdi bizim hikayemiz ? Bitmesin istiyorum...(((( Başlamadan bitmesin ((( Sildim ama ben böyle olmasını hiç istemedim ki...
Bu işte benim bir suçum var mı bilemedim ki...Allah'ım ona beni sevdiğini söyleme cesareti ver Ya Rabbim.. Benden çekinmesin..

Günlük;
Bugün bizim kızlarla görüştüm alışveriş yaptık yemek yedik kahve içip fal baktık...
Ordan ablama geçmeyi düşündüm ama regl olmuşum eve geldim.
KArnım ağrıyo yaa ilaç içmekte istemiyorum
Uykum var ama uyumak istemiyorum
Canım bişiler istiyoo ama mutfağa gitmeye üşeniyorum:84:
Sıcaktan mayıştım koltukta heee offfff ne yapmak istediğimi ben bile bilmiyorum.Aşkımlada akşam sert konuştum.REgl stresini ondan çıkardım anlayacan:76: Napim yani ben onu hergün çekiyorum o da beni ayda 1 gün
çekiversin çok mu yaniiiiii

Bugun sınav sonucları acıklandı bekledıgım gıbı bı pua alamadım cok fenayım bu saate kadar uyumadım halen uykum yook. Mıllete gulumsuyorum ama takmadıgımı zannedıyolar... canım cok sıkkın.. Ben eylulde nerede olucam kurtarabılecek mıyım kendımı gunluk...? Artıık cok sıkıldım....
aslında pek ısteyerekte yazmadım neden cunku ne zaman bişi yazsam bı engelleme mesaj sayımı ındırme mudahalesı ıle karsı karsıya kalıyorum... ve keklık06 le hıc gorusemıyorum bu cok sinir bozucu.... KEKLIK06 NOLUR DUYSESIMI :/

Yasim geldi 31*e - aslinda evlenmem lazim - ama canim cok sIkkIn

bu sene tam 5 davetiye avusturyada aldim (4*dü evlilik davetiyesi ve 1*i nisan) 4*düne gittim - neseynen gecti, ama sonrasi canim cok sIkkIn
forumlardan ve internetden birsürü beyfendi merak ediyor - ama ginede canim cok SIkkIn

gine Türkiyeden 2 evlilik davetiyesi ve bir sünnet davetiyesi aldim - ginede canim cok SIkkIn

Türkiyeye gittim canimin SIkkInlIgInI gidermek icin - olmadi - gine canim cok SIkkIN kaldi

neden böyle anliyamiyorum - bu SIkkInlIgIda nasil gecirecem onuda bilmiyorum :123:

CANIM SIKKIN
Kategori: Belirtilmemiş

Canım sıkkın.. Hani bunalıma giren insanlar derler ya zaman zaman “Daralıyorum, nefes alamıyorum, içim geçiyor, dünya başıma yıkılacak gibi geliyor, vs” öyle değilim ama sıkılıyorum işte...

Canım sıkkın.. Hani olur ya bazen, tam mide ile kalbin arasındaki yerde kuru bir sıkışma hissi oluşur..öyleyim..yanında da bi porsiyon iflas etmiş kafa yapısı..Yüreğimden bahsetmiyorum bile.. Değmeyin keyfime!!!

Hayatı akışına bırakmak mıdır bizi yoran, yoksa akıntıya kürek çekmeye alışmışlığın getirdiği bir birikimin artık atıl şekilde beklemesi midir?

Bilmiyorum..Ama sıkılıyorum .. Tek bildiğim bu..

Can sıkıntısından geçtim bu sefer klavyenin başına hırslarımı , arzularımı, hayallerimi, düşlerimi, bugünümü, yarınımı, seni düşünmeyi, onu düşünmeyi, bunu düşünmeyi her şeyimi bıraktım..Bugün ülkeyi kurtarma planları yapmak bile gelmiyor içimden..

Word belgesine derdimi anlatmaya çalışıyorum.. karalıyorum ve ne yazdığımı bilmiyorum..İlk defa beynime hükmeden akışına bıraktım parmaklarımı..

Gün boyu akşamı, sonrasında geceyi bekledim..Gündüzün başıboşluğunu atacaktım güneş batarken.. ve yıldızları sayacaktım gece düşerken gözlerimden.. Ama yağmur yağıyor..Gökyüzü benden karanlık..Ne ay, ne yıldız..Gökyüzü de küsmüş sanki..Gecelerde huzura erdirmez oldu ruhumu..Tebdili mekanda fayda var demişler ama evin odaları yetersiz geliyor..Kendimi atmak istiyorum uçsuz bucaksız sokaklara ama şehir üzerime gelmesin, yağmurlar ıslatmasın beni.. Sadece rüzgarlar olsun ve alıp savursunlar beni..Uzaklara, çok uzaklara gideyim..Nereye, ne zaman, nasıl olur bilmeden gitmeli çok uzaklara...

Duygularım o kadar karmaşık ki.. İçinde ne olduğu belli olmayan binbir çeşit malzeme olan makarnadan farkı yok.. Üzerinde ketçap ve mayonez eksik sadece.. Midem ile küçük çaplı sorunlarımı düşününce de anlayın haleti ruhiyemi..

alinti yapilan site: http://vivaforever.blogcu.com/canim-sikkin/770300

Son düzenleme:
Günlük iki hafta sonra esmer_sekerimle bulusuyoruzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
‎_____Anything is better than to be alone. ____

istanbul iyisin hoşsun ama çok sıcaksın ya....

tam hazırlanıyorum kitap okuyim biraz derslere bakayım,yol çalışmaları başlıyor sabah 8den akşam 8'e kadar çekilmezki ya.....

onların yüzünden camlarıda kapatıyorum busefer yanıyor evin içi....

sabah 5de gelen msja uyandım sorada uyku tutmadı..

gelen msjda sadece buydu

:)

evet evet sadece bu
( :) )
.......
aynı msjı geri yolladım ne anlama geliyorsa biyandanda gülüyorum:)

günlük ben memleketimi çok özledim mervemi çok özledim canım kardeşimi dün epey konuştuk üzgündü o üzgün olunca bende direk oluyorum.
bi iş var halletmeye çalışıyoruz inşallah olur...

kaçtan beri ayaktayım ama hala kahvaltı yapmadım.midem isyanlarda...
ben bu mideyle nasıl ramazanda oruç tutucam....
ilaçlarımı almalıyım yoksa geçen seneki gibi tüm ramazanı yerim.doktor yasaklamıştı..ee dayanamıo mide .kabus gibiydi geçen seneki o ilaçlar...
neyseki bu sene mide korumalarımı içersem tutabilirm inş.
mide çok zor ya bizde genetik.
baba hala amca ben vs vs.....

günlük karar verdim.evlilik için 5 yıl kadar önümde yol var.
tabiki kısmet ama 5 yıla kadar bekar bekar takılıyore:)
bekarlık sultanlıkmış...
bir ay boyunca gezdim tozdum tek başıma ne anne ne baba ne koca ne sevgili ohhh...
dır dır yok bişe yok bide kocaya hesapmı vericez yok şurdayım yok burdayım.
tabi şaka bi yanada

ne diyoruzz BEKARLIK sultanlıktır...

(evde kalıyorum çaktırmayın)

Selam günlük..
Sana ilk kez yazıyorum,bu zamana kadar hep okudum,bazen mutlu oldum bazen üzüldüm yazılanlara..
Hayatımda hiçbirşey yolunda değil belki ama insan sabretmesini de öğreniyo.
Hep sabrediyorum ve karar verdim,okulumdan başka birşey düşünmemeliyim.
2 yıl dediğin nedir ki..Hatta 2 yıl bile değil..Geldi çattı sayılır üni.sınav zamanı..
Şimdiden sıkı tutmalıyım ipleri..Azıcık salıyosun gidiveriyo.
Öyle işte günlük,sana yazmaya çalışıcam hep inş. :) Öptümm.:82:

Günlük ben ayrılmak istiyorum. nerden tosladım bu öküzcüğe bilmiyorum ki. dün akşam ablası ile konuştuk, inanır mısın o bile "Allah sana sabır versin, tek mağduru sen değilsin bize karşıda böyle, senin arkandayım biliyorum ben kardeşimin ne olduğunu" filan dedi. yazık kız o kadar anlayışlı ki, sevgilime ne zaman ulaşamasam onu aradım da ulaştım. ama sabrım kalmadı günlük, birde bana "sabredemiyorsan çek git, sabredemiyormuş" filan dedi. bu lafın üstüne ne yapılır söylesene? düşünüyorum saatlerdir ne oluyor bize diye. onun hayatına karışamaz mışım,uğraşamazmış benle,herşeyi ben yapıyormuşum,onun hiç suçu yokmuş,hak ediyormuşum tavırlarını, neler neler. bana sorarsan ben ne yaptım ne yapıyorum anlayabilmiş değilim. düşünüyorum, düşünüyorum her ilişkide olabilecek şeyler yaptığım... günlük bi akıl ver bana :2:

bugün dükkana geldim günlük
çok sıcak ve ben sıcaktan patlıyorum :84::84:
dün benimki pazartesi arkadaşlarımla çıkmama izin vermişti ama dün gece gitme buluşalım dedi
zaten gitmeye pek niyetimde de yoktu tamam dedim
ama yüzyüzeyken git diyip telefonda tavır yapması sinirimi bozdu
görüşelimde sorucam hesabını

Günlükcüm selamm

Bayadır yazmıyorum sana özlemişim seni günlükcan
Beni soracak olursan bildiğin eşşek gibi çalışıyorum günlük kendime bile zaman ayıramıyorum 3 ay oldu işe başlayalı Allah kimseyi işsiz bırakmasın valla ben eşşek gibi çalışmaya razıyım
Sevgilimde işten çıktı 1 aydır işsiz ona da üzülüyorum rabbim ona da en hayırlısından bir iş nasip etsin günlükcan
Evimiz ekimde teslimdi öyle demişlerdi ama ocağa attılar ne yapalım geç olsun güç olmasın dimi bizde nasipse Allahım nasip ederse ocağa kadar en geç ocakta nişan yapacağız günlükSöz nişan bir arada olucak öyle istiyorum ben telaşa gerek yok dimi günlük ikisi bir arada çıksın Evimizde ocakta biticek zaten aşkım ev bittikten 5 -6 ay sonra evlenelim diyor ailesinede söylemiş eve kiracı sokmayalım ilk o evde didemle ben oturmak istiyoruz demiş bende çok cadı gelin olucam sanırım sevgilmin ailesi evi koray evlenene kadar kiraya veririz diyorlarmış tabi ben bunu duydugumda olmaz oyle sey dedım sevgılımde tamam ben soylerım bızımkılere dedı ve nitekim söyledi yerim onu benBakalım nasipse bu hafta eve bakmaya gideceğiz daha kaba inşaat ama olsun bu haliylede görmek istiyorum evimizi
Biz çok kavga ediyoruz günlük ama yine barışıyoruz inşallah evlendiğimizde bu kavgalar azalır yada biter..
Ama değişmeyecek tek gerçek ben onu çok seviyorum günlük rabbim nazarlardan korusun inşallah

günlükcann

uzun zamandır yazmıyorum sana

yer değişikliği oldu işyerinde.başla bölüme geçtim işim aynı ama ilerde orda kalabilirmişim inşallah çok istiyorum en azından sadece bir bölümün işlerini yapıyor olucam..

sınavlarada az zaman kaldı ve ben sadece dersaneye gidiyorum.elime alamadım kitabı.alsamda pek isteksizim ve brakıyorum..ağustosun ortalarında sıkışuıcambiliyorum sonrada bunalıma g,rcem.en azından şu 1 hafta içerisinde 1 ders bitirmiş olmam gerekiyor..

merhaba günlük,,,

bu aralar canım fena halde sıkılıyo sanki zaman çok ama çok hızlı geçiyo ve ben bu zamanı dolduracak hiç bişey yapmıyorum gibi,,

bir sürü dileğim var sadece onların gerçek olmasını bekliyorum o zaman gerçekten çok mutlu olucam,,,

bir daha ki yazdığımda umarım daha güzel şeyler yazarım,,, bunu çok istiyorum çünkü,,,

hayat bize her istediğimizde istediğimizi vermez,, bunu için yürekten istemek ve sabredip beklemek gerek,,,

hayatı seviyorum ,,,,, ben,,,,,

"Bebekle köpek aynı evde olmazmış" mış mış ta mış mış İnsan cahil olunca, hurafelere inanıyor sonra gelip bana söylüyor.
Yaptım! O L A C A K !
:118:

bütün gün nette takıldım.. ablamın nişanı için kıyafet arayışındayım.. eğer iyi bir terzi bulursam diktircem.. ama diktirmek birazda risk ayy bilemiyorum öyle karmakarışık haldeyim anlıycağın.. iştende erken çıkıyorum bugünlerde ne güzel bişi ya 6 da evde olmak.. ahh ahh keşke hep böylle olsa.. ama gözünü sevdiğimin özel sektörü canını yemeden bırakırmı insanı.. işin yoksa bile 7ye kadar bekletir sonra çıkılır.. bizim patron sağolsun işimin olmadığını gördüğünde haber yolluyor işi bittiyse çıkabilir diye.. allahım o ne büyük mutluluktur.. uça uça gidiyorum eve.. heleki bu sıcaklarda çalışmak hiç çekilmiyo valla.. şöyle loto toto herneyse bizede çıksa ya bişiler.. ne dersin günlüğüm oynasammı?? belkide çıkar he.. gerçi bana bikere küçükken cipsten güneş gözlüğü çıkmıştı hahahahahahahahyy o zaman beş yaşında filandım 20 yıl sonra tarih tekkerrür eder şansım döner belkideaman saçmaladım icene hee ben biraz forumda dolaşayım en iyisi gerçi bütün gün nette dolaşıp pcye bakmaktan kurbağ gözlü oldum

güzel bi gün günlük

Rabbim şuan kimin üzerinde sıkıntı, hüzün varsa hepsini gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…