Hiç gerçek arkadaşım yokmuş günlük.
O çok sevdiğim, özlediğim lise arkadaşlarımın hepsi fos çıktı. Hepsi bir kazık attı. Oysa çok seviyordum ben onları kardeş gibi görüyordum. Hele bir tanesi vardı ki; yeri hepsinden ayrıydı. Ara sıra görüştüklerim, üzerinde durmadıklarım daha sahici daha gerçek arkadaş çıktılar.
Üzülüyorum ya, hakikaten.
Güncemmm; Ben kötü bişey yaptım galibaa..:18::18:
Bu akşam mutfaktaydık annemle (kayınvalidem) dışarıdan'da korna sesleri geliyordu..
Annem aaa gelin gidiyor galiba dedi, bende hee evlensin de görsün anasının gözünü dedim.. Kadıncağız bi kahkahaattı ama sonrasında hiç yorum yapmadı bişey demedi... Çok utandım yaaa...:78: Kaç gündür çok yorgunum bugünde bayağı yoruldum vallaa 3 gündür çamaşır yıkayıp asmaktan kollarım uzadı... Ne yapıyım yanii sıcak zaten bunalmışım böyle bi densizlik ettim işte ayıp olmuşmudur acebaa..?? Şimdi odamın kapısını açtı..
Hımmm beni çağırıyorr hadii çaya sigaraya diyooorr gidiyim barii... Seviyorum ben bu hatunu yaaa...
(oğlunu daaaaa...)
sevgili günlüğüm pek değişen bişey yok bu ara annem burda ben hergün denize akşam gezmeye işte bu yüzden yazı seviyorum insana düşünücek zaman kalmıyor herşeyden sıyrılıyorsun bütün sıkıntılarını düşüncelerini denize güneşe bırakıp rahatlıyorsun, arkadaşla önce kuaföre gittik saçlarımın rengini değiştirdim sonra gezdik alışveriş yaptık çok rahatladım iyi geldi değişiklik iyidir ben çabuk sıkılırım kısaca mutluyum huzurluyum gerisi boşşşş :87::87::87:
günlük ,
son günlerde annemlerin agresifliğiinden dolayı benimde keyfim yok
her ne kadar üzmeyeceğim kendimi desemde etkilenmiyor da değilim
neyi paylaşamıyorlar , neden birbirlerinin üzüyorlar bir anlayabilsem günlük
günlükcan ben bugün çok ağladım hemde hıçkıra hıçkıra
bana bağırdı bende içimde biriktirmekten yorulmuş olcam bi patladım ki sorma sonra gelmiş balkona benden özür diliyor hiç pas vermedim ne vercem ona her istediğinde bana bağırcak şurda nişanımza kalmış 1ay dedim sen her istediğin şeyi o anda uygulayamazsnbıraktım orda ou çıktım geldimm
Arkadaşım olan erkeklerin bir süre sonra arkadaşlıktan daha fazla şey istemeleri ve bunu bana sürekli dile getirmelerinden artık sıkıldım...
Size normal davranıyorum hatta bazen kaba çoğu zaman umursamaz tavırlar içindeyim.
Yani anlayın ben arkadaşlıktan daha fazla bir şey istesem böyle davranmam zaten size...
Yakınlaşma çabalarınızı görmezden geliyorum bazen imalarda bulunuyorum ama yok yok yok...
Ne diyebilirim ki bende böyleyim bi kere arkadaş gözüyle baktıysam daha öteye gitmiyor...
Ve birini kendime yakın hissedip onu istiyorsam onunlada kesinlikle arkadaş olmuyorum...
Neyse böyle giderse tekrardan arkadaş çevremden uzaklaşmak zorunda kalıcam.
Ama bu durum canımı sıkıyor...
sevgili gunlukcum,
içim kıpır kıpır.. Yarın 2 tane iş gorusmem var aslında ikiside cok iyi ama ben bi tanesinin olmasını ole cok istiyorumki..
Hemen olsun pzt baslayım istiyorum var ya ole bişe olursa eger sana soz gunluk burayad da yazıyorum ilk maasımla 5 fakir doyurcam...
Allahım ne olur olsun istediğim yerdeki iş bu ara sıkıntılı hersey bari bu iyi olsun..
Yarın yazarım yine gunluk..
Buarada kocacımıda ozledim cok daha 2 gun var gelmesine..
İyi geceler..
mrb günlükk.konserden geldim biraz önce.malum gazlı iceceğin gençlik ve kendini genç hisseden gençliğe düzenlemiş olduğu konser.tarkannn adamım yaa coşturdu yine.manganın da hakkını yemeyelim.eğlendim çok eğlendim.artık girmiş olduğum depresyon moduma çok iyi geldi.oynadık güldük döktük kurtlarımızı
sonra o arayıp durdu.midemi bulandırıyo.kaldı ki sesini duymak.söyliyceklerimi de icimde tutamadım.ağır gelmiş olucak ki teli yüzüme kapadı.ama ben yine de söyledim söyliyceğimi.gerçekleri duymak ağır ve bi okadar da incitici geldi.umarım verdiğim örneği hiç unutmaz oturmuştur ok gibi göğsünün ortasına
artık çok rahat olucam çokkk.şimdi yemeğimi yiyip uyamam lazım iyi geceleeerr
Hiçbir şeyi sorgulamıyorum günlük şu an içinde bulunduğum dönemde.
"Neden ama neden" demiyorum.
Çok lüzumsuz oluyor zaten çünkü cevabı yok.
Sızlanmıyorum.
Kabulleniyorum yalnızca bazı şeyleri.
Ve mutsuz olmayı reddediyorum.
Büyük bir umursamazlık içindeyim.
Onu hiç arayıp sormuyorum.
Ne yaptığı zerre alakadar etmiyor beni.
Dün onun için ağlarken bugün bu kadar kayıtsız kalmama anlam veremiyorum.
Belki de çok mantıklı düşünen biri olduğum içindir.
Ama böyle iyiyim ben, hem de çok çok iyi.
Günlük dün kk da okuduğum bi topik yüzünden gece uyuyamadım ..Tısrtım.. :18: Benim neyime öyle şeyleri okumak dimi ama..Zaten ödleğim gidiyorum daha çok korkutuyorum kendimi Bende gittim annemin yanına yattım.. ohhh
İçimi yedi bu çocuk.. Sevgiliyiz bi anda arayıp sormuyor nedenini sorunca cevap gelmiyorr ayrıldığımızı düşünüyorum bi bakıosun face profil resmi bir kızla ve imalarrr
ne bu şimdi
bu ne şimdi
bu şimdi ne
şimdi bu ne
ne şimdi bu
şimdi ne bu
bi erkeği severken çok yüceltmiceksin egoları kabarmıcak hele kiiiiii aşığım dersen bööyle halt sanarlar kendilerini
Erkeğin seni daha çok sevmeli :44: Ahh ne varsa ilk göz ağrımda var beni gözünden sakınıyorrr deli divane oluyor hala..şu durumda bile..seni haketmiyorum ama sen başkasın..Bizim aşkımız hep başkaydı..Bu durumdan kurtulup o lanet olasıcayı tamamen çıkartmak istiyorum.Eski biz olalım senin sadece senin olayım istiyorum...Bu çocuğu düşündükçe içimden bir şeyler kopuyor..Üzüyor.. Oysa ki sen üzmezdin beni.. Nankör ben..Kendime gelmeliyim.
Yepyeni bir ülkeye yerleşmek istiyorum
Hırvatistan yunanistan italya malta gibi
Veya Tunus Ürdün derdim ama olmaz, Arap baharı ve etkileri devam ettikçe tehlikeli
Sevgili günlükcümm :))
Bir şey yapasım yok bugün, hava da o kadar sıcak ki...denize girmek istiyorum ancak arabamıs bosulduuuuu yarına kaldı ( Bu yüzden moralim bozuk , hoşçakal günlüğüm..