günlük evde bi telaş bi telaşki sorma
vay be bugünleridemi görcektk diyorum arada
annemin yıllardır yaptığı çeyizler ayrılıyor.. tüm çeyizlerin envanterini çıkardı önce, sonrada miras paylaşır gibi bu sana bu ablana
iyide anneciğim o kadar çeyizi götürdük götürmesinede nereye koycaz biz onları
şuanda bile zaten kilerimiz amacından saptı.. herkes bakliyat yicek vs koyar biz çeyiz
pazar gününü böyle evde geçirdik anlıyacağın.. sevdiceğimde zaten üç gündür işyerinde evede gitmiyor canım benim.. deri koltuk üstünde yatmaktan bu sıcakta pastırma olmuştur
gerçi çalışmasalar sözleşmeli iş ve mesaiye kalmasa yetişmicek birde tazminat ödemesi var bunun.. bugün msjda diyorum üç gündür süründün resmen, evde oturcağıma çalışayım diyor, bizim için diyor
biz gerçekten ne zaman biz olcaz aceba
bekle bekle günler, aylar, yıllar geçsin ama biz yerimizde sayalım..başkalarına bakıyorumda 3 ay çıkıyorlar 3 aydada nişan düğün oh valla hayat onlara güzel.. bazen acayip dokunuyor günlük.. bugünde sitem ettim zaten anneme herşeyi ablama ver gitsin boşuna niye ayırıyosun bunları.. nede olsa beni vermemekte diretiyosun ee bende başkasıyla evlenmeyeceğime göre luzum yok dedim..arsızlık belki yaptığım ama napayım.. kavgalar ettik olmadı, hastalandım süründüm resmen olmadı, güzelce konuştum yine olmadı.. nasıl olcak pekii?? off yada hiç olmuycakmı dersinn..zaten iki gündür yine fenalardayım.. atak dönemi başlıyor sanırım hastalıkta.. kronikleşti çünkü.. ve ben birşeyleri kafama taktıkça stres yaptıkça en zayıf anımda gösteriyor işte böyle kendini..neyse günlüğüm yazıya nasıl başladım nasıl bitirdim.. dua et benim için.. çünkü biz elimizden geleni yaptık sevdiceğimle bundan sonrası allaha kalmış