Popüler Konu Sevgili günlük...

ben geldim günlüüüük
çok neşeliyim, muyluyum Allah bozmasın
alışverişe gittik bugün annem ve kardeşimle. aslında kardeşimede birşeyler alıcaktık ama o beğenmedi hiç birşey.
bana elbise, pantalon, veeeee doldu topuk ayakkabı aldım sonunda
aşık oldum resmen ayakkabıya o kadar rahat ki. çokta güzel oldu bana. aldığım elbiseyle muhteşem bi kombin oldu. giyip ortalığın tozunu attırırım artık annemlere ve annemin arkadaşına ufak çaplı bi defile yaptım zaten.
çok beğendiler beni, bende çok beğendim kendimi çok yakıştı hepsi

benimkiylede aramız iyi Allah nazarlardan saklasın bi sorunumuz yok şuan. ama genelde söz konusu o ve ben olunca sorunlar bizi bekliyor oluyo. neyse kötü düşünmek yok, herşey güzel ve çok daha güzel olucak.

Son düzenleme:
[SUB]biz neyi bekliyoruz günlük ?
nerdeyse 2 yıl olucak hala ne bi yüzük ne bi aileyle tanışma !
işin tuhaf yanı ciddiyetinden en ufak bi şüphem yok ,az çok insanları tanıyorum ..
çok seviyo evlenmekten söz ediyo ben daha bişey demeden yüzük takmak istedigini ailesiyle tanıştırmak istedigini söyledi..
ama hala bi sonuç yok annesiyle kaç kez telefonda knuştuk arada selam söylüyo bizimkide annem seninle tanışmak istiyo diyo eee neyi bekliyosun :95:
bugn bi arkadaşmla knuştum daha yeni başladılar yüzük takılmış ailesiyle yemege gitmiş bugün
ben nerde yanlış yaptımda bu kadar bekletildim peki ?
aslında bunlara pek önem vermiyodum çünkü etrafımdakilere bakınca 2 ayda tanıştıranlarn hepsi ayrıldı
çnkü bütün kız arkadaşlarını tanıştırıyolarmış benim erkek arkadaşm bundan önce tanıştırmak bi yana önceden söz bile etmemiş o yüzden ona göre normal ama insan istiyo
daha yeni başlayanlar bu kadar ileri gderken ben hala bekliyorum:78:
aile arasında bi yüzük olmıcak bu yaşta tabiki ama yaşımız çok küçük değil pastane yüzügü denen şeyde olmıcak tbiki
çok ayrıntılara takılıyo bu knuda knuştuk daha önce daha dogrusu kendi açtı knuyu böyle bişeyi düşünmüyorum sanma aklımda diye annemin parasıyla almam ben sana onu kendi paramla alırım ki bi anlamı olsun dedi ama işede başladı hala ne bekliyo !
bekliyorum günlük - bekle biblo - bekle biblo bekle ve o güne kadar sus ! [/SUB]

Son düzenleme:
günlükcüm bayağıdır yoktum...
ama sana yazasım geldi bugün,geri döndüm sana....
bugün kuzucumla sahil keyfi yaptık.
çekirdek çıtladık,dondurma yedik,hoplayıp zıpladık(zıpladım=)
kaydırağa binmek istedim ama görevli izin vermedi
ordaki irikıyım çocuklardan çok daha hafifim halbuki

şu kpss puanı açıklansa da artık rahatlasak...
ne olur güzel bir punan alsın,lütfen şu kontenjanlar yüksek olsun,lütfen atansın...
koca yılı deli gibi çalışarak geçirdi,emekleri boş olmasınn

gunlukcuuumm
artık bnmde bi işim vaaar :)) telekomda cagrı merkezinde calısıcaaammm :)
umarım artık hersey ii olur gunluk resmen yeni bi sayfa actım kendime
yeni insanlar yeni bi ortam..
Allahım utandırmasın inşallah,inşallah karşıma duzgun yalansız cirkef olmayan insanlar cıkartsn karsıma iki yuzlu pisliklerden uzak tutsun beni..
İi geceler gunlukcum..

Zaman yaklaştıkça heycanın yanında birde hafif bi endişe başladı bende.
Bilmiyorum az bi zaman kaldı bundan sonrası artık orası olsun diyorum.
Olur mu ?
Olmalı.... Olsun...
Ve bi çok şey için bi başlangıç noktam orası biliyorum...
İstiyorum..
Daha fazla vakit kaybetmemem lazım...

sevgili sukufe :) bugun pazar ve ben calisiyorum.herkeste pazartesdi sendromu olur bendeyse pazar. ama olsun yinede huzurluyum.dukan diyetimin 4. gunu

herşeyin başı saglık ondan başka hiçbişeyi dert etmemek lazım :78:
babanemin gitgide kötüleşen durumunu gördükçe bunu anlıyorum
ama insan işte bugün anlıyorum yarın unutuveriyorum !
hiç bişey idert etme biblo derken ertesi gün çok saçma şeyleri dert edebiliyorum ...
Allahım affetsin onca dert varken ufacık şeyleri dert etmek cidden çocukca !
tek kendim için konuşmuyorum şuan dert ettigim belli bişeyde yok aslında burdada yazılanları okuyunca kavrıyorum saçmalıkların..
Herkes sevdigiyle kavuşsın acı çekmesin ,beraber olsun :123: ama sırf bu derttende hayatını mahfetmesin! :97:

nerden geldik bu knuya bilmiyorum :96: aama sana yazdıkça rahatlıyorum
heyecan istiyorum günlük tatlı heyecanlar tek kendim için deil mesela çok yakın arkadaşlarımdan biri sözlense
birlikte kahvesini yapsak o heyecanına tanık olsam

ben ne zaman görcm acaba o günleri :98:
okulumun bitmesini bekliyoruz ama :97: o bitince herşeyimiz tam olucak mı ki ?
evlilik için ev şart diye bakıyorum ama o da bizde yok

napıcaz bakalmm aileden ev kalanlar şansınızı iyi bilin
çalış biblo çalış bay c gerçi biblo çalışana kadaaaaaaaaarrr bay c yaşlanır
ahh kuzumm ben mezun olana kadar herşeyi tek yapmak zorunda

iflas eden babalarıda kınıyoruz kın - kın - kınnnn

Son düzenleme:
günlükk.. hatırla sana birkaç gün önce yazmştım aşkım geliyo cuma günü nasıl gelecek diye...
cuma günü geldi... süslendim püslendim aşkımı karşıladım... 3 gün tozuttuk gezmenin eğlencenin dibine vurduk..
o gelmez denen cuma geldi üstünden 2 koca gün geçti ve sevgilimi az önce otobüse bindirdim..
gidene kadar tuttum kendimi sıktım ağlamayacağım diye..
tam gidecekken sarıldık ben bir başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra içimi çeke çeke ağladım....
tam ayrılacakken döndüm tekrar kokusunu son kez çektim içime daha bi ağladım...
yıllar oldu ayrı şehirlerdeyiz çok görüştük uğurladım hepsinde ağladım ama hiçbiri bugünkü gibi değildi...
çok moralim bozuk canım sıkkın...
eylül gelir mi günlük..
gelir di mi .
hatta o da geçer..
ve ben gene ağlarım....

Laf dalaşına girmeyecekmiş benimle !
Başkalarıyla karıştırdı herhalde beni herhalde.
Laf dalaşına girecek olsam konu ortasında on kere girerdim kimden korkacağım ben ?

Şu yaşıma geldim ilk defa böyle bir kural duydum.
2006 senesinden beri şu forumdayım.
Bu forumdan öncesi de var.
Böyle bir durumun farkına varamadıysam yuh olsun bana !
Gerçekten cahil kalmışım demek ki bazı konularda.

Ben ne kişiliğine laf etmişim ortada hakaret yok hiçbir şey yok !
Demek ki O ya hiç tartışma görmemiş ya da lüzmundan fazla tartışma görmüş.
Laflarımı canı istediği gibi algılamış !

Yine de özrümü dilerim ben gocunmam.Buraya da yazdım işte.
Konuyu tekrar tekrar bölme gafletinde bulunmak istemiyorum artık !

Çokkkk öfkeliyimmm günlükkk çokkk nerden başlayayım ne söleyeyim bilmiorum ki ....

bir süre görüşmeyelim dedim sevdiceğime günlük en azından süre kırılmaz yüreğim tmm belki su sefer haklı idi eşekkliğin büyüğü bende idi doğum gününü unuttum ama öleyim mi günlük telafi etme şansı bile vermedi bana kzıdı durdu kendi söledi ben dinledim ve ona artık çok yorulduğumu en azından bir süre onu aramayacağımı rahat etmesini söledim iiiyi mi ettim bilmiorum ama vardır herşeyde bir hayır diorum artık gönül yorgunluğum belki bir nebzede olsa azalır

hayırlısını ver yarabbim sen herşeyin iyisini bilirsin çokkk yorgunum be günlük şimdi ışıkları kapatıp odamın kapısını da örtüp birazcık ağlayıp rahatlamak istiorum gönlüm çok kırgın çokkkkk

[/ günlük bebeğim henüz küçük ve düşme tehlikesi var,aşşağıya inmiş yaramaz...tek dileğim sağ sağlim onu dünyaya getirmek..inş bişey olmaz..merdivenleri yavaş yavaş çıkıyorum..her adımım dikkat istiyor...çok zormuş anne olmak ama onu görmeninde heyecanıyla yinede güzel..görümcem bni arayıp tebrik bile etmedi dün eşimle konuştu benimle hiç konuşmadı..oda yetmezmiş gibi bugün kayınvalidemden büyük kızının 2 ciye hamile olduğunu bi kızı olacağını duydum..oysa eşime yada bana söyleyebilirdi..bende küçük kızına mail atıp dedim başkalarından öğreniyoruz,kaynanamada dedim beni tebrik bile etmedi kızını şimdi senden öğreniyorum dedim..sorunumda yok oysa geçen senemiz hep beraber geçti sayılır..eşim o kadar işlerinde yardım etti..bize olan borçlarını bile hala vermediler..bişey dediğim yok ama insan bi tebrik eder yaa.... sinir oldum inş sağ sağlim bebeğim doğarsa bende mevlüde falan çağırmayacağım onu..kıskancak bi durumuda yok annem yaşında..anlamış değilim..insanda az düşünce olur..işleri düşşe hemen ararlardı ama..ahh günlük kimseye fazla değer vermiceksin.. en iyisi uzak kalmak..:79: COLOR]

Şimdi sen gidiyorsun ya sevgilim ,

Ne herkes sana benzeyecek , ne de bir başkası senin kadar sevilecek .

Geceleri seni düşünerek uyuya kaldığım bu yataktan sabah senin yokluğunla uyanacağım.

Çoğu sabah gözyaşlarım eşlik edecek uyandığımda.

Her ağladığımda gözyaşlarımı silen hatta dayanamayıp ağlayan sen olmayacak mısın artık ?

..

Beraber kahvaltı yapacağız pazar günleri (bazı pazarlar yaptığımız gibi )

2 bardak hazırlayacağım sana ve bana ; .

çayı sen çok seversın çünkü ;.

Sürekli Yokluğunun Farkına Vardırıyor Herşey Beni ,

Ben Ne Kadar 2 Kişilik Yaşasamda Herkez Bozmaya Çalışıyor Bunu ..

Ne herkes sana benzeyecek ne de bu kalp bir başkası için atmayı kabul edecek .

Süpriz yapmak için sabahın bir köründe uyanıp senden önce msj atamayacakmıyım artık ?

sabahın köründe şirinevler metrosunda göremicekmiyim artık seni ?

kavga ettiğimizde ertesi sabah dayanamayıp metroda beni bekleyip usulca arkamdan gelip sarılan sen de mi olmayacaksın ?

..

Elele yürümeye başlayacağız her zaman geçtiğimiz sokaktan ,

Bir kaç adım sonra ..

Bir tanıdık ; Seni Soruyor ?

- Gitti ' diyemiyorum sevgilim .

anlatamıyorum 7 haziran 2009 akşamı saat 20:00'de o kapıdan ağlayarak çıktığını ve beni öldürdüğünüüü(

Ne herkes sana benzeyecek ne de bu kalp bir başkasıyla bu kadar mutlu olacak .

hep üstünde görmeye bayıldığım mavi gömleğini giymeyecekmisin ben göremeyecekmiyim

Kime kızacağım yatma erkenden uyuyakalma özlüyorum diye .

Kumpir yerken seni izlerdim bilirsin ve patateslerini bile yerdin sonrada o çocuk gülümsemen olurdu yüzünde, ben artık göremicekmiyim onu?
..

Markete gideceğiz beraber çikolata alacağız çeşit çeşit bilirsin çok severim senin kadar olmasa da , haa birde dondurma alacağız olmazsa olmazımız .

Ve dışarda oturup yemeye başlayacağız , çikolatalar azalacak yavaş yavaş sevgilim .

Ve bir dallama oturuyor sağıma tam senin oturduğun yere yüzüme bakıp gülümsüyor bana aptal mı ne ?

Bağırıp çağırıyorum sonra kalkıp gidiyor ne olduğunu anlamadan .

Ama onlar bilmiyorlar sevgilim benim seninle yaşadığımı , içimdeki seni bilmiyorlar.

Benim 2 kişi olduğumu bilmiyorlar..

Ne herkes sana benzeyecek ne de bu can aldığı nefesten mutluluk duyacak .

Beraber nefes alışlarımız vardı hani birbirimizin kalp atışlarını hissederken..

'' Sadece gözlerine bakardım'' utanırdın ve gülümserdin her defasında .

Bense , çoktan kaybolmus olurdum o gözlerde .

Sarılırdın sonra sımsıkı , nefes alamazdım çoğunda ama mutlu ederdi bu sarılışlar beni .

Kimsede yoktu senin sıcaklığın sevgilim .

Üşüyorum bu sıcak temmuz gecesinde sevgilim ,

Yoğun bir toprak kokusu ,

Toprak çok soğuk ,

Burası çok karanlık .

Korkuyorum .

ve yok oluyorum sevgilim!!

senı hiç görmemecesine ....................

Son düzenleme:
Bu ilk içimi döküşüm buraya... Çok dolmuşum sanırım böyle bir yer istiyordum derdime derman oldu.

Burçak Çerezcioğlu'nun "Mavi Saçlı Kız" güncesini okudum ve bitirdim az önce. Ne öğrendim biliyor musunuz?

Bundan sonra bana uzun boyumla dalga geçmek için arkamdan bağırmalarına,
Benden büyüklerin, sevgilim dahil "Küçüğüm" diye seslenmesine,
Kemik torbası diye dalga geçilmesine kızmayacağım...

Odam küçük diye hayıflanmayacağım, dün bunu niye böyle yaptım diye uykumdan fedakarlık etmeyeceğim.
Kardeşim bilgisayarıma oturdu, kumandayı kaybetti diye azarlamayacağım.
Sınava deli gibi çalışmama rağmen kötü not aldığımda sinirimden ağlamayacağım.
Hayatta siyahla beyaz dışında renklerin olduğunu hatırlayacağım.
Aklıma takılan bir pürüz yüzünden kendimi eve kapatmayacağım.

Hayata bir kere geldiğimi aklımdan çıkarmayacağım!
Yaşamak güzel şey...

"ister acıklı, ister mutlu; ister uzun,ister kısa ..
film bitiyor bir gün. olması gereken, olması gerektigi zamanda oluyor...
o an ısıklar yanıyor.. perdedeki görüntüler son'a eriyor.
seyrettikleriniz hayal oluveriyor."
Kitaptan bir alıntı...

Hayatın değerini bilmek için kaybetmek gerekmiyor kimi zaman. Okumayanların mutlaka okumasını tavsiye ediyorum.
Burçak Çerezcioğlu, mekanın cennet olsun... Allah'ım tüm hastalarımıza şifa ve güç versin inşallah!

günlük evde bi telaş bi telaşki sorma vay be bugünleridemi görcektk diyorum arada annemin yıllardır yaptığı çeyizler ayrılıyor.. tüm çeyizlerin envanterini çıkardı önce, sonrada miras paylaşır gibi bu sana bu ablana iyide anneciğim o kadar çeyizi götürdük götürmesinede nereye koycaz biz onlarışuanda bile zaten kilerimiz amacından saptı.. herkes bakliyat yicek vs koyar biz çeyiz pazar gününü böyle evde geçirdik anlıyacağın.. sevdiceğimde zaten üç gündür işyerinde evede gitmiyor canım benim.. deri koltuk üstünde yatmaktan bu sıcakta pastırma olmuştur gerçi çalışmasalar sözleşmeli iş ve mesaiye kalmasa yetişmicek birde tazminat ödemesi var bunun.. bugün msjda diyorum üç gündür süründün resmen, evde oturcağıma çalışayım diyor, bizim için diyorbiz gerçekten ne zaman biz olcaz aceba bekle bekle günler, aylar, yıllar geçsin ama biz yerimizde sayalım..başkalarına bakıyorumda 3 ay çıkıyorlar 3 aydada nişan düğün oh valla hayat onlara güzel.. bazen acayip dokunuyor günlük.. bugünde sitem ettim zaten anneme herşeyi ablama ver gitsin boşuna niye ayırıyosun bunları.. nede olsa beni vermemekte diretiyosun ee bende başkasıyla evlenmeyeceğime göre luzum yok dedim..arsızlık belki yaptığım ama napayım.. kavgalar ettik olmadı, hastalandım süründüm resmen olmadı, güzelce konuştum yine olmadı.. nasıl olcak pekii?? off yada hiç olmuycakmı dersinn..zaten iki gündür yine fenalardayım.. atak dönemi başlıyor sanırım hastalıkta.. kronikleşti çünkü.. ve ben birşeyleri kafama taktıkça stres yaptıkça en zayıf anımda gösteriyor işte böyle kendini..neyse günlüğüm yazıya nasıl başladım nasıl bitirdim.. dua et benim için.. çünkü biz elimizden geleni yaptık sevdiceğimle bundan sonrası allaha kalmış

Kafam çok karışık günlük.
Şehir dışında mı okusam kendi şehrimde mi?
Kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek adına ailemden uzaklaşmak istiyorum ama bi yandan da tedirginim yapabilir miyim diye.
Gitmeyi,başka şehirde okumayı çok istiyorum ama sanki annemi bırakıp gidersem ona bişey olacakmış gibi gelio neden?
Daha önce hiç uzun süreli ayrı kalmadığımız için mi acaba?
Ama bu his öyle kuvvetli ki...
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Ev halkından biriyle tartıştığımda yok diyorum ben burda kalamam kesinlikle gideceğim.
Ama sonradan yine kararsızlık yine korku başlıo.
Sence ne yapmalıyım günlük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…