Popüler Konu Sevgili günlük...

Yarın yine kurs var.
Son 3 hafta içine girmiş olacağım.
Az kaldı, sabrediyorum.

Sabah kardeşim Antalya'ya gidiyor.
Çok mutluyum. Bilgisayar bana kalacak.
Rahat rahat dizilerimi filmlerimi izlerim artık.

Tabi ancak kursa gitmeden önce ve sonraki zaman dilimlerinde...
Oysa tüm gün izlemek isterdim.
Bu felaket sıcaklarda dışarı adım atmak yapılacak iş değil nasılsa.
Sadece akşama doğru çıkılabilir.
Ama ben tamamlamam gereken eğitimim yüzünden mecburum öğle sıcağında yola çıkmaya.

Yalnız ne iyimserim görüyor musun...
Hiç demiyorum ben de tatilde olsam, sıcak kumlardan serin sulara atlasam falan...
Durumumu kabullenmiş vaziyette, olabildiğince olumlu olmaya çalışarak devam ediyorum yaşamaya.
Olsun olsun, iyi böyle.

Çizelge oluşturmamın da son derece enteresan bir nedeni var günlük.
Şimdi bana bazen geliyorlar ve ona mesaj atmadan duramıyorum.
Ama atmamam gerektiğini de hissediyorum bir yandan.
E hal böyle olunca dedim ki beni engelleyen bir şey olsun.
Bu çizelgeye baktıkça da öyle bir seviniyorum ki yuppiii şu kadar süredir hiç görüşmedik diye.
Orada konuşmadığımızı gösteren gün sayısı arttıkça büyük bir zafer kazanmış gibi hissediyorum kendimi.
Çok işime yaradı bu çizelge.

Seni yeni aldığım vişne çürüğü rengi rujla boyanmış dudaklarımla bol bol mucukluyorum, bay.

eskiden okuduğum bi kitabı yeniden okumaya başladım günlük
farkettim ki yeni yeni anlıyorum içinde yazanları, kendime pay çıkarıyorum ve birazda kendimi buluyorum içinde.
sonunu bildiğim için çok heyecanlı olmasamda sürükleyiciliğini koruyor benim için ve sonum aynen öyle olacak biliyorum.
bu kitap sayesinde yeniden kararlar almaya başladım. uygulama konusunda zorlanacak olsamda aklıma koyduğum şeyler var artık.
sonu güzel bitmiyor bu kitabın vede ben kitabın sonunu kendi sonuma benzetiyorum. ama kitap bile bi yere kadar gidecek. ya sonra ? kitapta anlatmamış sonrasını ama benim sonum çok daha güzel olacak inanıyorum. birşeyi çok istersen olur buna ianıyorum artık. istediğim şeyleri inatla, bıkmadan ve sabrederek bekliycem. herşey olacağına değil benim istediğime inatla beklediğime varıcak inşallah. Allah gönlümdeki herşeyi biliyor, neyi ne kadar istediğimide. 'O' ol derse olur herşey. isteyip sabretmenin yanında dua edersem amaçlarıma ulaşıcam.

yarında erkek arkadaşımla buluşucaz. güzel bigün olsun

Son düzenleme:
sürpriz sürpriz nedir bu sürpriz ?
ben tahmin ediyorum %99 bi yüzük
bekliyorum şimdiden heyecan bastı çok özel bişey olcak bu :78:
bugün dediki o sürprizi birlikte yapsak olurmu , anlamamazlıktan geldim nası yani onudamı yapamıyosn dedm
birlikte seçelim anlamnda diyo aslında begenerek alırım güzel olur ama ahh eşşekkafalım yaa insan güzel bi yerden yer ayırtır öyle sürprizle takar dimiiii :97:
off offf neyse artık o da bşka bişeye kısmet olur :82:

kendi kendime gelin güvey oluyorm bide başka bişeymş o sürpriz biyerimi açar kendime gülerim artık

dipnot : herzaman gittigimz yerin sahibinden nefret ediyorum artk '!

hayal kırıklıklarımın,kalp kırıklıklarımın her birini bir cam parçası sayarsak.kalbime batmıs bir sürü parça var irii ufaklı ve ben artık hangisi daha derinde hangisi daha çok acıtıyor çözemiyorum...

Günlükk
Ben güzel şeyleri hak etmiyor muyum?Sevgilim neden bana hiç süpriz yapmıyor. çok monoton bir ilişkimiz var yaa 5 senedir çıkıyoruz ama 5 kere sürpriz ya yapmıştır ya yapmamıştır.
Bu monoton ilişki nasıl normale dönerki acaba ??

günlüğüm guzum çok sıcak kim der bu akşam banyo yaptım deyyi
içimde bi kötü çürümüş sanki sinüzitim çoşuk vaziyette sürekli bi geniz akıntısı neyse Allah başka keder vermesin tabi buna şükür
bi de bu amerikanlar düzgün film çeksin ya adam psikopat olmuş kazmayla milleti öldürüya ya azcık kendinize gelin ya bu kadar saçma senaryo mu olur

Ankara'da nefis bir gece... :))

Yağmur ve deli gibi esen bir rüzgar var. :))

Günlük;
Gök gürültüsünden uyuyamadım şimşekte çakıyo korkuyorum Ranzadan inmeye üşenmesem annemin yanına gidicem ama üşeniyorum valla yaa
Sabahta erken kalkcam ama uykum kaçtı
Günlük saçımın rengini değiştirmek istiyorum ama hangi renk karar veremedim kendimde değişiklik istiyorum biraz.Aşkitoom kızıyo saçımı boyamama ama napim değişikliğe ihtiyacım var.Kızıl tonlarına boyatıp aşkımı kudurtsam ne ka hoş olur Direkt beni kuaföre götürüp saçımı doğal rengine boyattırır.Sence risk almalı mıyım Tahmin edemediğim şeyleri yapmasından korkuyorum Kızıl tonlarını denemek istiyorum banane yaa
Gidiyimde birazcık tonlarına bakıp karar veriyim

günaydın pempişş.. bugün toplantı var şirkette.. patronu bekliyoruz.. doların artışı nedeniyle ithalat çalıştığımız için ürünlere zam geldi.. müşteri kabul etmiyor.. bu sebepten işler nanay anlıycağın.. kıyıma gitçek yane patron.. son gelen ilk gider mantığıyla yaklaşırsa talya yolcu demektir..napalım bir kapı kapanır biri açılır dime.. ramazanı evde geçirirm sonra bakarım yeni bir iş.. veya bakmam kendi işimi kurma fikri vardı biliyosun kovulursam belki bizimkiler onaylar bu düşüncemii.. anaa kovulayım diye duamı etsem napsam 6 aydır burdayım zam istemeyi düşünürdüm tamda.. maaşa zam işe sonbukadar insan işsizken iş konusunda bu söylediklerim biraz şımarıklık olabilir belki:26: ama aslına bakarsan sıkıldım biraz burdan ondan da bu şekilde düşünüyorum.. herşey aynı her sabah gel hesap al fiş işle bu yani.. buradan öğrenebileceklerim bundan ibaretti.. öğrendimde herşeyi o yüzden pek takmıyorum kovulmayı neyse günlüküm gelirim yine olan biteni anlatmaya tabi hala bu masada bu pc başında olabilirsem

Günlük aslında bugüne çok iyi başlamıştım...

Ta ki sabah işyerinde 2 yan oda da bi abinin ani ölümünü duyana dek.
Yaşı epey vardı ama insan yinede ani ölümlere üzülüyor.Üstelik eşiyle beraber vefat etmişler.
Tabi ki ölüm nedenleri trafik kazası ! allah çocuklarına sevenlerine sabır versin ...
Allah mekanlarını cennet eylesin inş....

Cumartesi günü can arkadaşlarımdan birinide dünya evine soktuk :)
Düğün salonuna bayıldım süperdi.Eşide zaten çok güzel bi kızdı.
Tanışamamıştık başka şehirlerde yaşayınca.Ama sanırım kızda beni çok merak etmiş.
Barış hemen dedi eşine rahatladın mı tanıştın mı diye :)
Kız da küçükmüş tahmin ettiğim gibi, abla hitabından anladım :)
Ama ben çok sevdim gelinimizi :) Barışıda çok seviyo ve değer veriyo onu anladım ...
Allah bir yastıkta mutlulukla sağlıkla kocatsın inş... Boy boy çocuklar nasip etsin rabbim :)
Darısı da diğer can arkadaşlarımıza :) Bu arada düğünde çok uzun zamandır görmediğim sevdiğim bi arkadaşımı gördüm.
Evlenmişti gidememiştim düğüüne.Onun eşide hem çok candan hemde çok güzeldi.
Herhalde hemşehri olmamızında kaynaşmamızda etkisi var :) ya sevmiyorum öyle kıskanç eşleri,
can dostlarımıza doyasıya sarılamıyoruz sohbet edemiyoruz bile.
Sarılmak derken kıskançlık yaratmayacak ölçüde kardeşçe.Bunu anlayanlar anlıyo :)
Allahtan kocacımda bu konularda anlayışlı ...

Neyse günnüş, arkadaşlarıma saadetler dileyerek kapanışa geçiyorum

sevgili günlük
uzunca bir süredir bu forumdayım. ama okumaktan hiç yazmaya fırsatım olmamıştı.
bu aralar konuşacak hiçkimsem yok..
hastayım günlük. Allah devasız ders vermesin.
çok şükür çaresi var hastalıklarımın ama tamamen iyileşmesi söz konusu değil. ömrümce devam edecek.
yüksek tansiyona alıştım. bana getirdiği eksileri de kabullendm. başıma açtığı hastalıkları da atlattım(kısmi felç, kalp krizi gibi)
şimdi de şeker ve guatr çıktı.
onlara ilaç başlandı.
akraba evliliği nedeniyle ırsi olan hastalıklar. ama hepsi bir arada bende bulunuyor artık. hım bir de astım var.
daha 27 yaşındayım. 5 senelik evliyim. ve neyazıkki hala bir bebeğim yok.

eşim bunları kafama taktığım için bana kızıyor. üzülme üzüldükçe daha çok hastalanıyorsun diyor.
iş sıkıntısı var . ben çalışıyorum ama eşim uzun bir süredir işsiz. o nedenle bebek için tedavi de göremiyoruz.
çok çok çok daraldım günlük.

Selam günlük;
Aşkımla geçirdiğim güzel bir haftasonunun ardından yine çook sıkıcı ve yorucu bir gün beni bekliyor Şuan yanımda olsaydı nolurdu sanki... Pazartesi sabahlarından belki de en çok bu yüzden nefret ediyorumm; aşkımı alıyor benden...
Biraz sonra patroncum gelir keşke gelmese :) Sevmediğimden değil ama o yokken daha rahatım en azından bütün gün oturup kk ya yazabiliyorum :)
Uzun lafın kısası bugun moralman çöküğüm ben yaaa ( Çabucak geçsin şu 5 gün cts yine aşkımla denizde çıpı çıpı yapalımmm :)
See youuu

öncelıkle gecmıs olsun canım allah yardımcın olsun...

sevgılı günlük kk 'ya katılalı kısa bır süre oldu ama sana ılk kez yazıyorum.
bugun hafta bası ve hıc sevmem hafta baslarını.hastanede calıstıgımda dolayı en yogun günüdür haftanın.saat ::7 de kalktım ben 8 de hastanedeydım 9:00da da basladık muayeneye bır sürü derdı olan ınsanlar bazen dıyorum ne ıslerı var sabah sabah 'amcam yengem uyuyun' evde calısan düsüncesı surda olmasam asla bu saatte gelmem hastaneye allah muhtac etmesınde ıns demek lazım belkıde ...
1 yıl 1 aylık evlıyım 7 aydır bebek ıstıyorum pcom var alıstım onada ama herkes bızden artık bır bebek ıstıyor benımle evlenen herkesın bır bebegı oldu yada hamıle ..bende cok ıstıyorum dıyorum ama hayısıda dıyorum.etraf yoruyor ınsanı bırazda.kocacımsa benden daha sabırlı daha anlayıslı bır zamanı vardır dıyor canım benım.tedavıde oluyorum oysa süreklı doktorumla konusuyorum bana zaten 100 adım fılan ılerıdee olacakkk sacmalama dıyor hatta onunda esı pcoluymus 1 ay klomen kullanmıs sonrakı ay kendılıgınden olmus. ultrasondakı doktor 6 ay kullanmıs sonra olmus falan fılan belkı de kısmet demek zamanını beklemek lazım.bende hıc olmayan bır özellık sabır lazım.
allahım bana sabır ver lütfen....

okul başlasın istiyorum bi yandanda boş boş oturmaya devam etmek istiyorum
başlasınki hemen bitsin mezun oluym paramı kazanıym istiyorum
ama daha önümde 2bçuk sene var :96:
bende çalışmak aileme yardımcı olmak çeyizimi kendim hazırlamak ve bian önce aşk'a kavuşup :123: EVLENMEK istiyorum

"Sevgi"lim...
Yazın o kadar yakışıklıyla tatil yapmama rağmen hala sana deli gibi aşığım. Bu da demektir ki artık şıpsevdi değilim, aşığım

Ay günlük

dün kocişle yok yere tartıştık ayda yılda bir tartışıyoruz malum(allah tartıştırmasın)
o sayede gerildim ya odadaki tülleri,perdeleri indirttim o kadar resmileştim ki"lütfen şu perdeleri indirir misiniz"dedim
akşam oluyo bu olay bi de

indirdi,bende o hışımla camları bi güzel silmişim

makine bitti

rica etsem takar mısınız perdeleri dedim,taktı

sonra sırnaşmaya çalıştı ama başarılı olamadı

yürüyüşe çıktık,bi cafe de oturup sorunumuzu çözdük güle oynaya evimize döndüüük

çok seviyorum ben bu adamı yaa günlük,yani kocamı

Selam günlük,
Dik duramıyacak kadar halsizim, sürekli oturduğum koltuktan aşaya kayıyorum, çok fena terliyorum, dün klima çarptı beni.
Başım çatlıcak.
Ailemle eşim arasında pestil oldum, seslerimde çıkmıyo, bütün olanlara dur diyemiyorum.
Ne söylesem boş günlük, su akar yolunu bulur ama arada ben gidiyorum.
Çok bitkimin çok huzursuzum...
Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…