Popüler Konu Sevgili günlük...

sürekli bi uyku hali var bende günlüğüm..
bazen diyorlar doğduğuna pişmansın diye..üzülüyorum
evet belki pişmanım ama sebebi yaşadıklarım..
genç yaşımda beni ölü gibi yaşamaya zorlayan insanlardı..
ve ben şimdi istesemde eskisi gibi mutlu olamıyorum hep içimde bi hüzün var..bi eksiklik..
olmamalıydım hiç gözlerimi açmasaydım bu dünyaya diyorum..
ama isyan etmek istemiyorum... sadece mutsuzum bu hayatta..
birgün herşeyin biteceğini bile bile yaşıyoruz işte yaşamak zorundayız acıları kederleri az da olsa mutlulukları..
beklemek yordu beni tüketti.. mutlu olacağım günü beklemek..insanlara aslında öyle değilim demek yordu beni....
günlüğüm şu an sessizce kimseler bilmeden çekip gitmek istiyorum bu dünyadan...

selam şaika :) bu yasta hiper tansiyonmu olurmus :) daha yasım 22 ama vücudumun gösterdiği tepkiler hiper tansiyon belirtileri. sanırım en kısa zamanda gidip bir ölcüm yapmam gerekiyor. oynak masallah asena gibi :)))

bakma böyle güldüğüme aslında içimde sıkıntı var. moralim bozuk ama nedenini bilmiyorum. sanırım bazı seyleri kafama cok takıyorum psikolojik desteğemi ihtiyacm var acaba. anlatsam ne olacakki oturup dinleyecek sonra fikirlerini söyleyecek. bi daha gitcekmiyim sanmıyorum.
en iyisi böyle yasayıp gitmek işte :=)

günlükk neler olduğunu bilsen hayyatta inanmazdın
ayy ama ben çok heyecanlıyımm :78:

bundan sonra kimseye gerektiğinden fazla değer yok !! iyice arıza yaptınız beni bi ben miyim milletin enayisi geri durun artık hooşştt ah bide karşımda olsan yedin yumruğu

Günlük; bahar demiş ya ...

en çok pazartesilerden nefret ediyorum aşkımı benden alıyo diye...
Al benden de o kadar be günlük...
Benden aşkımı benden kopardığı için önce pazar gecesinden sonrada pazartesiden nefret ediyorum..
Oysa cumaları öylemi, kavuşmasakta kavuşmaya adım var ...
Off be günlük, bitsin bu hasret .. versinler tayinimizi...
O kadar da dua ediyoruz kabul olmadı ( ama inanıyorum ben allahıma tabi,ki vakti saati var.
Demekki dolmamış ...

Bu arada eşime yeni kararıma çok sevinmiştir diye düşünüyorum.
Artık k.validemle tartışmamaya karar verdim.Hayat sallamayınca ne kadarda kolay be günlük..
Tepemin tası atarsa anlaşma biter o ayrı ama sanırım o bana, bende ona alıştım.
Ya beni değştirmekten pes etti, olduğum gibi kabul etmeye karar verdi (3 yılın ardından)
Yada inadımla başedemedi lanet olsunda dediğin olsun dedi sanırım...
Ama sanırım ilk şık geçerli.. artık kabul ettik, etmekte zorundayız.
O oğlu için bende eşim için.Bu kıskançlık niye ?
1 erkek 2 kadın ! hepsi haddince yaklaşsa dünya ne kolay seven sevilene ...
ama işte kadınlık ve kıskançlık ... zamanla halloluyo sanırım ... içten yok olmasada dışa vurumu azalıyo demekki ...

Ankarada neden deniz yok ki sanki..

haftasonu Foçaya gittik geldik,ama sanki ruhum nefes aldı..
denize falan girmiyim,ama denizin karşısında efil efil bi esinti eşliğinde kahvemi yudumlıyım.
başka da bir şey istemem

Sevgili Günlük,

Az önce bir telefon aldım ve insanoğlunun dünyaya gelen en acımasız, en tutarsız ve hain varlık olduğuna bir kez daha karar verdim. (Okuyucu dikkate almasın sözüm meclisten dışarı)

Yeni işe başyadım. 3 hafta oldu. Danışman firma, referanslarımı alamamış, bu 3 haftada ve bugün son çalıştığım yerdeki son müdürümü aramışlar. (Ordaki 3 yıllık çalışma hayatımda 3 tane müdür değiştirdim de hepsi bir şekilde gitti ben yerimde kaldım :))

İşten ayrılırken duygusal referanslarına beni gönül rahatlığıyla yazabilirsin diyen adam bugün olumsuz referans vermiş. Şok oldum diyeceğim ama yalan olacak onun böyle birşey yapacağı belliydi. O kadar da yazıp yazmama konusunda düşündüm, ne diye ekledim ki ismini.

Kurumsal firma güya, sabah 8:00 akşam 00:00-01:00'e kadar çalıştığımı, yeri geldiğinde hiç eve uğramadan sırf stand yetişsin diye fuar alanında sabahladığımı, il il ülke ülke dolaştığımı, aynı anda hem kurumsal iletişime hemde müşteri hizmetlerine baktığımı, 3 kişinin işini tek başıma yaptığımı, cumartesi tatil olmasına rağmen işleri yetiştirmek için hep orada olduğumu ve en önemlisi paşam 3 ay dil okulu bahanesiyle yurtdışına gittiğinde yerine ekip olarak vekalet ettiğimizi iş ile ilgili tek bir soru sormak için bile kendisini hiç aramadığımı, hatta Genel Müdürümüz'den ne kadar iyi elemanlar yetiştirmişşiniz yokluğunuzu hissetmedik diye takdir aldığımızı referans verirken unutmuş müdürüm. Sağlık olsun....

Ve dahası şeytan şimdi beni dürtüklüyor. Ara "Müdürüm hayırlı olsun planlarınız tutmuş, orda sıradan bir satış elmanıyken yalan dolanla benim eski müdürümü işinden ettiniz, yerine kuruldunuz, Pazarlama Müdürü oldunuz sonra satış müdüründen de kurtulup ünvanınızın başına bir de Satış eklediniz, zamanla koordinatörlüğe çıktınız. Aynı yöntem+ yalakalıkla duydum ki yurtdışı satış müdürlüğü de size verilmiş, bir de üstüne Genel müdür yardımcılığı ünvanı almışsınız. Benle derdiniz nedir?

Planlama ve Satınalma Genel müdür yardımcıları da sayenizde işten ayrılmış :) Sizden kralı bir genel müdür o da firma sahibi. Daha ne diye benle uğraşırsınız? " de diye.

He bir de siz bilmediğimi düşünüyorsunuz ama "Özel hayatınızdaki detayları Genel Müdür'e uçurmak isteyenleri ben engelledim yakışmaz diye ayrıca gizli gizli neler çevirdiğinizde herkes tarafından bilinmekte, siz de maaşallah firmada bilen bir allahın kulunu bırakmadınız ama hatırlatırım her şey bir isimsiz zarfa bakar diye"

Ama dedim ya şeytan dürtüklüyor diye... Ben uymayacağım, size taş atıp kendimi de pisletmeyeceğim. Benim çok şükür içim-dışım, özüm sözüm bir! Allah değiştirmesin, size benzetmesin. Gün olur devran döner!

off günlük off çok sıkıntılıyım..bu aralar hep böyleyim
çok dengesiz ruh halleri içine giriyorum bi iyiyim bi kötüyüm
bi ağlıyorum bi gülüyorum ..kendime yakıştıramıyorum bu hallerimi
kendime gelmek istiyorum gelemiyoru..
doğru bi karar vermek istiyorum veremiyorum
bu aralar delirmek üzereyim inş herşey iyi olur artık

saçımı boyatıcam kendi rengine mi dönsem yoksa açılmışken öyle mi devam etse :26:
açıldı derken çok bişeyde açılmadı zatende ay bilemedim ben onu

renk renk topuklu ayakkabılar babetler istiyorum yaz geldii ya florasan gibi dolanmak istiyorum ortalarda

günlük marmara denizinde deprem oldu çok korktum yaaaaa :18:

günlükkkkkk
deprem oldu ve ben her zaman ki gibi çok korktum hep korkuyorum panik panik ama hareketsiz bir paniklik hali
şu anamda hiç hissetmiyor beni gıcık ediyor çok korktum bennnnn:84:

deprem olmuş ama hiçç duymadım..işteyim ondan herhalde...bu arada günlük yarın doğum günüm..26 olacağım...yaşlandımmı? ne.. bakalım eşim bana ne alacak ...yarın 12 kadar yatıp sonra hastane sonrada pazar ve alışveriş yapacağım......inş günüm güzel geçer..hadi iyi geceler herkseyciğe...:79::79::79:

:79::79::79::79::79::79:

eh bende yazıyım baaaari şimdik bugn kızım ateşlendi ama dünki piknikte güneş çarptı kanımca çünki 38e kadar çıkmadı o geçti.çarşıya gittim hemen sürüntü ben aldım bşiler dondurmamı yiyorum anam bir baktım ayağımı uzattığım sehpa sallanıyo ben gemlikte oldgm için alışkınım burası gemlik körfezi burda deprem normal pekte umursamadım ama bana büyük deprem yakınmış gbi geliyor.allahım korusun havalar çoooooksıcak ne alakaysa sıcakta deprem oluyor korkuyorum..bir başka gün allık pulluk açık kalmış bezelye gbi dolanan komsumdan bahsedicem beni deli ediyorrrrrrrrrr çok açık gyinior yapışacam bign bacaana kapat şunnarı biraz sade sanamı sıcak kardeşim allahallaaaaaaaah

Off günlükkk...
Kilo vermek istiyorum veremiyorum.Ne olacak benim bu halim.Diyet yap spor yap herşeyi deniyorum fakat kilo veremiyorum Üstüne üstük bide kilo alıyorum.Bayrama kadar 8-9 kilo vermeliyim.Başka çaresi yok.
:2:

Günlükcan birini yıllar boyu ilk günkü aşkla sevebilmenin formülünü arıyorum. Neler okuyorum şu sitede.
Millet yıllar boyu eski sevgililerinin yasını tutuyor. Aradan 3 - 4 yıl geçmiş.
Nasıl bir şeydir bu anlamıyorum ki! Acaba ben mi hiç sevmedim? :26:
Ya peki evlenirsem bir gün ve kocam dediğim insana karşı birkaç ay içinde hislerimin bitmeyeceği ne malum?
Kendime hiç güvenemiyorum bu konuda.
Ben hiç kimseyi tutarlı ve çoookkk uzun soluklu sevemiyorum, sevmedim, sevemedim.
Ne olacak bu halim?
Keşke ben de büyük bir aşk yaşayabilsem, birini çok çok sevebilsem ve o sevgi her daim katlanarak devam etse sevdiğim insanın yanında. Sonuna dek mutlu yaşasak. Ama nasıl olacak?
Kendimi evrene teslim ettim artık aslında, lakin bazen yine düşünüyorum, sorguluyorum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…