Popüler Konu Sevgili günlük...

ben geldim
bugün buluştuk benimkiyle. olaylı bol kavgalı bi buluşma oldu. anlatıyım :
ben buluşma yerine biraz erken gitmiş onu bekliyodum. önümden orda inşaat işiyle uğraşan adam geçti. sonra tam önümde durdu. beni izlemeye başladı. benimkini siniri ve kıskançlığı malum uzaklaşmaya çalıştım ordan ama hala adam beni izlemeye devam ediyomuş. ne göz varsa artık uzaktan görmüş sevgilim. geldi çocuğun yakasına yapıştı ne yapacağımı şaşırdım bağırdı çağırdı. ben sakinleştirmeye çalıştım ama olmadı. bi kadın girdi devreye bıraktı yürümeye başladık.

adamdan hıncını alamadı ya bana sardı. üstümün başımın hali neymiş. ben böyle giyinirsem herkes bakamış. üstelik gayet düzgün giyinmiştim açık da değildi. bağırdı sokağın ortasında çok sinirliydi-onunla ömür geçmeyeceğini bikez daha anlamış oldum-siniri geçeceğine daha da artıyodu. katil ediceksin beni dedi. o bağırdıkça bende bağırdım susamadım. oturdu sonra denizin kenarına bende oturdum 10 dk hiçbirşey söylemeden durduk öylece.
ben sinirimden ağlamaya başladım sonra :/ daha önce telefonda hıçkırarak ağladığım olmuştu yanında ilkkez ağladım. içimi çeke çeke hıçkıra hıçkıra ağladım. omuzuna yasladı sonra beni. ağlama vs hiçbirşey demedi.

bıktığımı söyledim. o her zamanki gibi 'napıyım, çok kıskanıyorum. çok seviyorum' demeye devam etti.
adaya gittik sonra. ordada tripli olarak oturdum ona bakmadım, konuşmadım. bi şarkı çalıyodu o sırada ayrıldığımız zaman her zaman dinlediğim şarkı :/ içimde ne biriktiyse artık orda da ağladım. dayanamadı gözleri doldu onunda. hiçbi görüşmemeiz bu kadar kötü geçmemişti. sonları güzel ve romantik olsada kendimi yorgun hissettiğim, bıkkınlığın tavan yaptığı bi görüşmeydi.

böyle işte günlük sabrım sınandı bugün ://

Hay Ben Böyle Telefonun Taa ... Çıldırcam yaaa Çıldırcam Hava Zaten Sıcak Yetmiyormuş Gibi Birde Tel Kendi Kendine Soba Görevi Yapıyor (üstelik henüz 3 aylık bi telefon) ... Valla laçkalaştı iyice beynim yarın türkcele gidicem ve oranın sorumlusuyla konuşucam.. Ben beni ısıtıcak tel değil alo diyip mesaj atıcak tel istiyorum dicem ve üşüdüyseniz buyurun dicem.... umarım yarına kadar sakinleşirim, Yarına Kadar Tel Elimde Patlamassa Görüşmek Üzere :44:

karmakarışığım..
kendimi rol yapıyomuş gibi hissediyorum.

nişanlım askerden geldi.. aile yemekleri, mutluluk pozları, toplu piknikler,gezmeler.. peki yalnız kaldığımızda???.. ağzını açmayan bir adam.. konuş ya konuş sadece sorunlarımızı çözmek için adım attığını göster! eee? hani herşey güzel olacaktı? herşey yoluna girecekti? hani nerede? sana kalırsa hiçbir sorun yok. biz çok farklıyız çooook.. ben ne kadar duygusal ve romantiksem, sen ise bir o kadar ''odun''sun. ben ufacık şeylerden beile mutlu oluyorum, ufacık jestler bile beni uçurur, ama tam bir odula nişanlıyım ve en geç seneye evlenelim diyosun ama ben gerçekten evlenmek istediğimden emin değilim, yok yok eminim.. İSTEMİYORUM.. ben bir ömür boyu etrafımdaki çiftlere özenerek geçiremem! ne para ne pul hiçbişey umrumda değil tek istediğim beni anladığını,sevdiğini görebilmek.. ben masallardaki gibi bir aşk istemiyorumki. gayet gerçekçiyim. bu kadar zor olan ne? ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM?

şu durumda olduğuma inanamıyorum. resmen ayrılırsam kime ne derim diye düşünüyorum.. ailem.. ailesi.. kime ne anlatırım? duyacağım şeyi biliyorum. anneme tam olarak mutlu olmadığımı söyledim. cevap: daha ne istiyosun?...
nişanlıma da defalarca mutlu olmadığımı, böyle giden bir ilişkiyi asla evliliğe dönüştürmeyeceğimi söyledim. ne yaptı? o anda üzülüp unuttu.. ama ayrılırsam herşey nasıl olacak? nasıl başedicem? gücüm yok..

4 gün onun memleketindeydim gezdik tozduk güzel vakit geçirdik sayılır, eve döndüm tık yok. sıradan mesajlar, evdeyim çıktım cafedeyim iyi geceler...
aşk bu mu? 4 gün yanındaydım be adam insan ayrılırken bile 2 güzel laf etmez mi? kaç kere konuştum anlattım çocuk değilsinki 26 yaşında adamsın! bu kadar mı ruhsuzsun??? anlamıyorum ne istiyosun! her kavgamızda duyduğum tek şey,''ben ayrılmak istemiyorum,seni ne kadar çok sevdiğimi biliyosun!''.. evet biliyorum.. sadece biliyorum!! ama ben hissetmek ve görmek istiyorum... düzelir birbirimize uyum sağlarız dedim ama değişen ben oldum.. 6 yıl sonra şimdi ben de senin kadar odunum!!

İyi Geceler Günlüğüm...
Kafamın içinde dönüp dolaşan öyle bir sorun varki 2 gündür...
Ben ki ygs miş bilmem neymiş sınavlarını takmayan suan öyle bir takıyorum ki
Hayatının yönünün belirlenmesi sadece 1 sınav 120 dk bu ne ya...
Kendime güveniyorm o ayrı ... Ailemde hep yanımda...
Ben LYS sıanvını 4 yıllık kazanmayı istemiyorum... Ben KPSS yi kazanmayı istiyorum...
Ama her hoca ya da ders durumumu bilenlerin hemen müdahale hakları varmış gibi karşı çıkmaları yok muuuuuuuu
Deliriyorum işteeeeeee
YGS puanlarım denemelerde hep güzel oluyor... 2011 inkinden YGS-4 te 302 puan yapmıştım + Okuldan da 70 kesin alırım... Ki Bir arkadaşımla birlikte yaptık... Süre tuttuk...
LYS mi... Hiç denemedim niyetimde yok
KPSS aklıma gelincede bir an umutsuzluk çöküyor günlüğüm... Ya kazanamazsam...
Çünkü KPSS puanlarımda hep yerinde sayıyor ve moralim alt üst oluyor...
En azından YGS den Puanımın çok altında Büro Yönetimini(kendi bölümüm) yazmaı düşünüyorum...
Böylece Belki derece yapıp direk işe girebilirim.. Böyle olanlar çok...

Neden ben soğudum bu kadar Üniversiteden bilmiyorum...
Belki Ablamın üni yi geç kazanması + bide Fizik Okumasıyla ilgilide olabilir
Şaka Bir yana Öylee insanlar varki başımızdaa Okumak değil Kalıcı olarak Emeğimin HAKKIYLA çalışmak istiyorum...
Bölümümü seviyorum veee öğrendiklerimi iş hayatımda uygulamak istiyorum....

Ah günlüğüm ahhh Gülsem mi Ağlasam mı :)))

Sevgili Gunluk,
Son bir kac yildir nedense Temmuz ayi bana acisiyla, tatlisiyla surekli buyuk degisiklikler getiriyor..ama dun yasadiklarim sanki bana cok guzel, huzurlu bir yasami mujdeliyor,hayirlisi.....

çok sıcak bayılicigimmmmm
ramazanda napıcaz hadi biz evdeyiz allah çalışanlara güç versin

kuaföre gidicm saçımı boyatmaya üşeniyorm yanlş anlaşılma olmasn kuaför alt katta
ama şmdi git bi ton o adam knuşsun sen dinle saçını boyasın bitkisel boya diye bi saat sıcak şeyin içinde kalsın kafann ayyy derken bile terledim

Günlükk tercihlerimi yaptırmaya gidiyorumm
Bugün ulaştıracağım artık ösym'ye.
Bana şans dile :)

saçmaladığımı biliyorum sakın yüzüme vurma günlük. çünkü o kadar sıkıldım ki herkesin gerçekleri göstermeye çalışmasından dört bi yandan saldıraya geçen savaşçılar gibi çevremdeler belkide en yakınımda içimden sesleniyorlar bana gerçekleri gör artık alış diyor ama ne yapayım benimde bi yanım istiyor. benim yerimde olmak isteyenler vardır mutlaka ama bana bu durum yetmiyor. kime yeter ki onuda bilmiyorum. konuyu açanlara sadece gülümseyebiliyorum. en azından gelişme var önceden hemen ağlama moduna geçerdim buna şükür diyelim :) sorun ne mi günlük seninde kafan karıştı üniversite okurken daha iyisini istemek içinden gelmeyerek çalışmak ve hiç bi üniversiteye yetmeyen puanınla tercih yapmak geçen seneyi tekrarlamak. sanada yalan söyliyim mi? :) HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAKKKK gülümse :)))

Kırgınım....
Sinirliyimm.....
Şu temcit pilavımıydı neydi o..??? işte o durumdayım...!!! :18::18::18::18:

günlüğüm...
dünkü yazdıklarımın hepsini geri alıyorum.. tamamen aptallıkla yazmışım..
ayy günlükcüm ya hafta sonu beni görmek için o kadar yoldan gelmiş..
ama ben köye gitmiştim ya kahretsin..
sırf hafta sonunu benle geçirmek için ne planlar yapmış.. off yaa
hem sevndm hemde üzüldüm biraz ama hiç kötü davranamıyo bu çocuk bana
seviyorum onu günlüğüm..
Allahm ikimize de hakkımızda hayrlısını versn..

Günlük dün deprem olmuş yaa

benim en korktuğum şeylerden biridir bi de evde tekim kocişi bekliyorum yemek hazırlıyorum,kociş aradı kapat altını
taksime gel dedi geç kaldım nasılsa dışarda yiyelim dedi,tam ben evden çıktım,yarım saat sonra deprem olmuşşşşş

iyi ki tek başıma evde değildim,ama elbet olacak,korksam ne fayda ki
allahım sen görünür görünmez afetlerden koru yarabbiii....

sevgili günlük :)
bu inanılmaz sıcaklarda bu forumu farkettim, üye oldum içeriğinde geziyorum zaman zaman kayboluyorum :) umarım hoş vakit geçiririz, yeni bi arkadaş edinmiş gibiyim mutluyum :)
tekrar görüşmek dileğiyle günlükçm :)

niye böyleyim ben ?

içimde fırtınalar koparken içim kan ağlarken neden ben böyleyim kimseyi üzmemek için elimden geleni yapıyorum..

Bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum...

ahhhh günlük ahhhhhh pamuk helvama ne olmuşş

slm günnüşşçalışma odamı yukarı taşıtıyorumbıktım usandım ben işlem yaparke konusan sohbet eden pazarlamacılardan fenalık gelmişti koca adamlar susundan durundan anlamadılar 3 senediryiter tak etti canımayukarısı karanlık dışarı bakan bi penceresi yok ama en azından sakin sessiz bazen insan yüzü bile göresim gelmiyorpsikilocimmi bozuk benım anlamadımkısen ne dersinelbet vadır bir hayır :26:canım çalışmakta istemiyor zaten ama napcan işte geçim dünyası günlükkimisine göre bir zevk çalışmak ama maalesef ben öyle düşünmüyorum zengn olsam mümkün değil yaniinsanlarla ugrasmak iş stresi:84::84:bazen cok bunaltyor insanı ve gününün 12 saati bu dört duvarda geçiyorneyse bunalım olmadan ben kaçıyım bari,,yeni gün yeni umutlarda bulusmak üzeere:78:

o kadar yoğunum kiiiiiiii

bir yanda harıl harıl toplantılar
bir yanda yurtdışı evrakları vize işlemleri otel rezervasyonlarıııı ahhhh nasıl çalışıyorum potansiyelime hayranım yaaa :82:

günlükkk bana dua etttt en büyük hayalimmme umarım bir adım kalmıştır.ben asistan değilde hostes olmak istiyoooruuum mülakata çağırıldım pazartesi gününeeee umarım olur. hatta olmalı yaaaaaa İstanbula yerleşmek istiyorummmmmm:84: Kendime güveniyorum daaaa inş nasip olur :97:

bu yoğunlukta bide onunla uuğraşıyorum

Günlükk yeni odaöda mutluyumm .en azından konuşucak insan var.:)

mutluyumm,doktorlara gidip duruyorum,hayırlısıyla bikaç doktora gidip snuca bağlansa daha çk sevincem..

Kpss ye girmeye karar verdim ilk başta şu sınavları versem

daha ders çalışamadım elime alamıyorum yani

ama hedefim 3 'e geçmek arrtık midem bulandı aynı dersleri okumaktan,çalışmaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…