Popüler Konu Sevgili günlük...

PorseLenBebek
guatr testi yaptır istersen. bende de aynı sorun vardı. tahlillerde guatr teşhisi kondu. ilaç kullanmaya başladım. işe yaradı. kilo vermeye başladım.

Son düzenleme:
biblo
yaş biraz daha ilerleyince (mesela 27 olunca) daha da şaşırıyorsun.

ben ortaokula başladığım sene doğan çocuk liseye başlamış. bu sabah öğrendim.

ya da 93 doğumlu deyince bebek gibi geliyor bana. ama 18 yaşında olmuş onlar. garip hayat çok garip

15-16 yaşındayken 35-40 yaşında hayatını kaybedenler için kullanılan "çok da gençmiş" sözü garibime giderdi. 35 ya yuh neresi genç yaşlı derdim. 30 olmama 3 yıl kalmış. (itiraf ediyorum 2,5 yıl)
şimdi diyorum evet gençlermiş. baksana 27yim ne borçlar bitti ne bir çocuk var. demekki hala yaşlı değilim böyle avutuyorum kendimi

bir de ne oldu senin sürpriz durumu? çok merak ettim. gelişme varmı?

Son düzenleme:
muhterem günlük sana ilk kez yazıyorum dünden beridir kocamla aram kötü
böyle devam eder biraz
bugün akşama kadar oturdum yarın arkadasım kızını bana getircek bakmak için
napcam bilmyorum 2 tanede
bende var oldu 3 kafayı yemezsem gene
yazarım inşallh.

rabbim bana sabıırrr

kusura bakmayın. yardımcı olmak fikir vermek niyetiyle yapmıştım alıntıyı. bir daha olmaz. yazmam rahatsızlık verdiysem.

içimden o kadar çok şey geçiyor ki,
ama gariptir hiçbirini dile getiremiyorum. cümle dahi kuramıyorum.
hepsinin bir çözüm yolu var mı , daha ne kadar böyle gidecek hiç bilmiyorum.
ama sıkıldım artık...

reglimde çok gecikti.1 hafta oldu bugün ama hala tık yok..
dün kan testi yaptırdım. gebelik yok...
çok stres yaptım günlük.
ne zor şey kadın olmak:96:

Günlük,

Ben yine kendi kendime verdiğim sözü tutamadım, ne olacak benim halim böyle ? Yine gittim Taksim'e attım kendimi bir fal kafeye(güya tövbe etmiştim :) ), aynı hikayeyi dinledim döndüm. Hayır herkes aynı şeyleri söylüyor, ben daha neyi zorluyorum ki?

Rahat batıyor bana, valla bak. Dinle kızım kafanı işte. Geri gelse ne olacak hergün kavga dövüş. Şimdi ohhh, azıcık aşım kaygısız başım de gitsin. Zorlama! Kader, kısmet her şey. Aylar önce de aynı girdapta değil miydin? Sen onu çok severken, onu seni görmüyordu bile, yine falcı falcı dolaştın, sadece 2-3'ünün dediği çıkmadı mı? Çoğunun imkansız dediği şey olmadı mı?

Bekle kızım, su akar yolunu bulur, akışına bırak hayatı

Epeydir yazmıyorum dimi? Ama sen de bi uyarı vermiyorsun? Nerde kaldın, niye yazmadın, halin nicedir diye sormuyorsun

Oda arkadaşım izinde, iki hafta oldu. Allahtan yarın gelecek yoksa kafama huniyi takmak üzereydim Çok zor oluyor tek başına mesaiye kalmak. Dün sekizi geciyordu cıktığımda. Eve gittiğimde yemek yemek bile istemedi canım.

Offf cok yorgunum işin özü. Gözüm yatakta, uykuda kaldı. Biraz arsızlık gibi olucak ama yedinden tatile gitmek istiyorum beeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Neyse bayrama ne kaldı sunun surasında

gidiyim accık dedikodu yapıym kızlarla öglen buluşcaz artık akşama kadaarrrr ohhhh özlemişim
ayy dün yine sinirlendm bak hani demiştm ya bi arkadaşm sevgilisindn ayrıldı çocuk knuşmaya bile tenezzül etmedi...
şimdi gelmiş binbir yalanla kızı ikna etmeye çalışıyo ... inş barışmazlar ya hiç ısınamadm zaten o çocuga biliyorm bugün barışsalar yarn aynı şey olucak
bi-li-yo-rum
sonra o üzüp bıraktıgında arkasındaki çöküntüyü biz toparlıcaz
yok saatlerce yalvarmışmış gözleri dolmuşmuş bi gram üzülmedim inanmıyorm çünkü ...
3 hafta haber vermeden gezdi tozdu şimdi gel barışalm özledim ne bu özgüven ya kimsin sen !
bizim kızda yumuşamş gbi aglıyodu dün telefonfda dayanamadm diye of allhm ya ..
neyse bugün kızlarla ikna ederiz artık o-nay-la-mı-yo-rum 2 gün mutlu olup 3. gün yine aglıcak biliyorm çünkü !

biride sürpriz olayını sormş valla bnde merakla bekliyorm canm tahminlerim dogrultusunda 10 gn fln var
ayy bide bşka bişeyse o sürpriz tüm KK alemine rezil olucaz iyimi

Son düzenleme:
Obezim ben günlükk o *b *e * z***
karnımı görsen 6 aylık hamile sanırsın o kadar çok şişiyor ki bazen iniyor anlamadım
en kısa zamanda diyetisyene gitmem gerek belli ki bi yerim çalışmıyor
vallahi çok yemiyorum dikkat ediorum eskisinden daha çok su içiorumm
nideeen nideeen bu kilolarım gün geçtikçe çoğalıooo
çok mutsuzum buyüzden özgüvenimi kaybediorum yavaş yavaşş

merhaba günlük ilk defa yazıcam sana ;
belki sana yazmak beni rahatlatır .bugun yine çok üzgünüm , çok mutluyum ,karışık duygular var hep mutluluguma set vuruluyor .
onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ailelerimiz ne kadar olumlu bakıyor onlarda çok mutlu ama gel görki onun daha iyi bir iş bulması lazım
neden herkesin işleri bukadar kolay olurken biz hep çabalamak zorunda kalıyoruz .birbirimize destek oluyoruz üzüntülerimizi sıkıntılarımız birbirimize yansıtmamak adına elimizden geleni yapıyoruz ama işte hep o kavuşamamanın verdiği sıkıntı ortamızda oturuyor.ciddi bir adım atamıyoruz .Herkesinde düğün ne zaman eee artık bir yüzük takın demesinden çok bunaldım günlük .çünkü biliyoruzki bu şartarda bi yola çıksak maddi cok sıkıntı çekecegiz o zaman yıpranmaktansa şimdi özlemle beklemeyi tercih ettik .
Dua ediyorumki bu son yerden olumlu bir haber gelsin .Biliyorsun ozaman her şey okadar güzel ve o kadar hızlı olacakki beklememize degecek günlük.
Olsun napalım beklemek güzelmiş eğer doğru durakta bekliyorsak Onu çok seviyorum ve bu sıkıntıları onunla göğüslemeyide seviyorum ona anlatıp üzmektense seninle paylaşayım istedim günlük .:26:
Görüşmek üzere

günlük..
az önce deprem oldu.. 5 şiddetinde hemde..:18:
tam uyuyordum sallanmaya başladık..geçti derken daha da şiddetlendi..
hiç sevmiyorum ben bu depremi ya gece nasıl yatacam ben hemde yalnız..:18::18:

Günlüğüm bugün nasılız bir bakalım :44:

rutin hayatıma geri döndüm kafam rahat sanki biraz daha
işten cıkınca eve gidicem takılcam kafama göre :82:

Ya günlük şu idrar yolu enfeksiyonu ne berbat bişeydir yaa
1 saatlik uykuyla duruyorum,gece dakika başı wc ye gidiyorum ama çiş yok nasıl bir acı nasıl bir yanma anlatamammm
sabah acilen dr a gittim yine sistit olmuşum yaa

umarım ilaçlar iyi gelir,su içe içe karnım patlamak üzere

ayrıca havuz kesinlikle yasak dedi yaaa

Günlük neden konu açıp bir ton yorum alıp sonra da ilk mesajı editleyip silerler. Bu o yorum yapan üyelere saygısızlık değil midir?

Son düzenleme:
Günlük havalar çok sıcak ya...
Hayra alamet değil demek istemiyorum ama
al işte 2. deprem, valla yeryüzünde alışılmış dışı durumlar olunca deprem oluyo sanki....
Allah beterinden esirgesin...
Ama direk konuyla ilgili yorumumda;
Ben millete havai fişe atmayın, mümkün oldukça kendi taşıtlarınızla çıkmayın, gazlı ürünlerden uzak durun dedikçe..
Bırak bi candaş ya diyolardı... Al işte yer küre mahvoldu, mutlu musunuz sayın sebepkarlar ????? !!!
Deldik ozon tabakasını rahatladık ... Ohhhh !!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…