Popüler Konu Sevgili günlük...

neden bu kadar zor be günlük neden?? hep mantıgımla hareket ediyormusum ya neden konu bu olunca öyle hareket edemiyorum :44:

Bu Ne Sıcaktır Yaaaaa, Günde 6 kere duş alınırmı yaaaa... Sıcakta Yemekte Yenmiyor, Çikolata,Dondurma,kola,cips Biraz ekmek ve suyla Besleniyorum :) Vantilatörle Yatıp Sabah İki Büklüm Kalkıyorummm :) Buzdolabında Yatmak İstiyorum BEN yAAAA Biraz Serinlikkkk Ya.. Sıcaktan Yada Yememezlikten Ölücemmmmm eriyip gidicemmmmmm derken babam kendini bu havada dışarı attı madem kahvaltı etmiyorsun gidip dürüm alim sana dedi ve üşenmedi çıktı gitti dürüm almaya onu bekliyorum, valla yenmiyor bişi sıcakta günnüş sadece hamburger dürüm ve pizza yiyorum ama kuru kuru nereye kadar zaten 52 kilo bişeyim iyice kurumaktan korkuyorum:26: havuz yapabilcek bi küvetim bile yok duşakabin gibi bi hata yaptık zamanındaa düşünüyorum 1 80 lik leğen varmıdırki

Pazartesi günüde ilk orucumuzu tutuyoruz RABBİM sabrınıda verir inşallah ve biraz olsun serinlik verir.. Geçen yaz ramazanda giresundaydım ve düşün oruçlu halimle fındık topladım fakat gerçekten ne susadım ne acıktım nede terledim öyle güzel bi ramazan geçirdimki ter yok nem yok.. bu sene kaldık buralarda ve salak gibi nisan ayında gittik bodruma tatile, hani derler ya el gider mersine biz gideriz tersine işte o misal bizimkide neyseki eylül ayında tekrar gidicez bodruma .. ayy laptop bile ısındı yaa neyse ben gidip bi suyun altına kafamı sokim böyle olmicakkk sonrada babam gelir dürümümü yerim

Selam günlük
Ben çok sinirliyim neden özel sektör böyle insanın canını çıkartıyorlar
Buda yetmezmiş gibi bide çalışanına üç kuruş maaş verirler. Diğer ihtiyaçları karşılanmaz. Sen iyi olduğun sürece iyilerdir. Evde yapabileceğime inansam bir saniye bile durmam. ALLAH'ım benim gibi olanlara hayırlı işler nasip et!!!!

Pazartesi büyük gün..Çok istiyorum olmasınıııı mülakatın yeride ayrı bir önemli benim için tesadüfe bak yaa

çok sıcak günlük.. çalışasım yokk artık tatile çıksam

çalışasım yok ama şükür neşem yerinde

Ankara Valiliği; engellilere, gebe ve emziklilere, kronik hastalığı olanlara 2 gün idari izin verdi yahu....

İyi oldu onlar için tabi, ceklmiyor sıcaklar, haftasonu 40 ı görücez. Azıcık da yağlarımız erise daha iyi olucak

Günlükkkkkk çok mutluyum beeee
Kocişime gidiyorum günlükkk, hemi de yalnızzzz
şafağı da 200lere düşürdük
aşkitom nişan için izin de aldııııııı
Çok mutluyum be günlük harbiden bak
Ama nazar değmesin bu huzuruma
Cumartesi kocişimin kollarındayım yahuuuu günnük

Sürekli yagmur yagiyor burda günlük hergün ya hergün üstelik havada soguk... Keske bende suanda Istanbul´da olsamda ayyyyy hava cok sicak diye yakinsam...Olsun be günlük ne kalmis surda tam 4 gün sonra bende Istanbuldayim sükür. Benimkiler beni birakipta gittiler hainler hehe. Saka bir yana kamuda calisinca böyle oluyor iste. Neyse bi tatile gitsemde biraz bi rahatlasam. Universiteydi, derslerdi, sinavlardi, isti, suydu buydu derken acayip bunaldim...

Ahhhhhh ahhhh ama bir yandanda hic mi hic gidesim yok yaw gitsemde gelsem diye bakiyorum böyle düsünecegim hic aklima gelmezdi

bugün daha iyiyim sükür isyerimdeki huzursuzluklar, gecmisimden kalma ihanetin acisi hayla ama hayla canimi s1kmakta israr ediyorlar.

Kim demissen cok güzel demis günes dogmadan az önceki an gecenin en karanlik anidir diye....iste bende tam günesin dogmadan az önceki anini yasiyorum...

Yavas yavas güzel baslangiclar yer almaya basliyor hayatimda gec olsun ama güc olmasin degilmi

Ne güzelde demis sair "Bilsem ki sana varmak içindi bütün mola sancıları bütün stabilize arkadaslıklar daha hızlı kosardım severadım gelirdim..." diye degilmi??

Not: Juliacim canim düsündügün icin cok ama cok tesekür ederim tatlim

Son düzenleme:
Sevgili günlük

Annemin olumsuz konuşmaları, herşeye bi kulp bulması, sürekli kusur araması beni kardeşlerimi ve babamı çok çok çok çok yoruyor. Sürekli negatif düşünür mü bi insan sürekli negatif konuşur mu?!. Kılı kırk yarar mı?. Hiç mi iyi bir söz çıkmaz ağızdan. Böyle olunca hiçbir işimiz uz gitmiyor günlük. Çok sıkıldım ben bundan. Annemin hırçınlıkları bir yandan aksilikler, uz gitmeyen işler bir yandan... Nefes alamıyorum bazen. Güzelce söyledim kaç kez söyledim. Anne bu kadar negatif olma. Bu kadar agrasif olma diye kaç kere dedim. Ufak tefek terslikler olur. Herkeisn hayatında olur. Sağlımız yerinde çok şükür, siz başımızdasınız biz size deste oluruz. Herşeyin çaresi bulunur neşemiz huzurumuz bozulmasın dedim her seferinde. Değişmedi değişmiyor... iyide söylesen kötüde söylesen anlamıyor. Babama hakaret edip duruyor. Geçen hafta başkalarının yanında hakaret etti. Ablamda haklı olarak tepki gösterdi. Konuşmadı bizimle 3gün. Soframıza oturmadı. Düşman mıyız biz günlük. Evlatlarıyız, ailesiyiz. Neden böyle yapıyor ki ( Yalvarıyorum Rabbim'e Ramazan ayının hürmetine anneme iyilik versin sakinlik versin. Derdi neyse derman olsun. Belki biz anlamıyoruz onu. Bilmiyorum.

Ben anne olursam günlük çocuklarıma hep destek olacağım.
Yormayacağım onları hırçınlıklarımla.
Çok seveceğim onları.
Hayat için yaşam için cesaretlendireceğim.
Üzmeyeceğim.

Bakma çocuk mocuk dediğime anne olmayı istiyorum hemde çook istiyorum ama hiç cesaretim yok evlenmeye.
Korkuyorum çok korkuyorum:/

Vişneli yaş pasta yapacaktım, kremayı mahvettim. Sonra da çöpe döktüm.
Ağıza alınacak durumda değildi.
Bir vişneli pasta yapamadım yeaa... Üf!

Büyük bir mallık yapıyorum şimdi de hala nette dolaşarak. 4 üniteyi kapsayan bir sınavım var yarın.
Vizem berbat, her şey finale kalmış durumda ama kitabın yüzüne bile bakmadım daha.
Bir de sözde Iris'i bitirecektim bugün. ( Son 4 bölüm kaldı.
Halbuki dersime adam gibi 1,5 saat baksam, sonra gelip diziyi izlesem ne güzel olacak.
Bak hala yazıyorum... Gidip çalışma masamın başına geçiim ben en iyisi...
İnşallah geçerim şu dersi. :/ Hadi görüşürüz günlükcüm.

saat 1 buçuktan 6 bçuğa kadar başının etini yedik günlük ..
aldık karşımızı 3 kişi başının etini yedik !
ama sanırım barışıcak ya diyorm çocugun bi olumlu yönünü söyle yakışıklımı , zengin mi , çok mu seviyo seni , çok mu sürpriz yapıyo , çok mu kültürlü , üni mezunu mu ? hangsiiiiii ?? hiçbiri deil '!
dost acı söyler bizde söyledik ama dinleyen kim çok üstüne gittik haklıyız çünkü ama bakalm artık hayırlısı ne diyelm artık

neyse :)) bugn pek bi tatlı olmuştm begendm kendimi

Son düzenleme:
hayatında her zaman cicili bicili günlükler alıp birkaç sayfasını özenerek doldurup asla devamını getiremeyen biri olarak burda da günlük tutmaya başlıyorum

sevgili günlük ya ben ne tembel bir insanım 1 buçuk aydır evde yatıyorum.okul varken her gün deli gibi tatil planı yapıyodum ajandam dolmuştu.tatil bi geldi aman allahım evde yatmaktan bi kilo aldım ki sorma:26: bir sürü dizi film izleyecektim bir düzine kitap okuyacaktım ama sanki günler az geliyo bana.sabah uyanıyorum bi bakmışım öğle olmuş sonra tekrar bakıyorum akşam olmuş tv bilgisayar başında.sözde gezip tozucaktım.geçen gün gezerken sıcaklardan bayıldım mağazanın ortasında.paranoyak oldum şimdi evden çıkamıyorum oof allahçım ne heyecanlı bir hayatım var anlat anlat bitmedi sıkıntıdan yazıyorum bunları da.aman neyse ki burayı keşfettim dedim bir üye olayım.bütün günüm geçiyor okunacak öğrenecek ne çok sey varmış bu forumda.ha bu arada bu yaz incelmeyi planlıyordum ama yooook bende azıcık dişimi sıkacak irade yok.keyfimden hiç taviz veremiyorum.ye,yat,ye yat oooh ne rahat beni tetikleyecek bir şeye ihtiyacım var

Hayat azad edilmiş bir canavardır :83::83:

kafam çok karışık..
vicdanım çok rahatsız

umarım düşündüğüm olmamıştır düşünmekten sabahı edemicm sanrm

moralim asiri derece de bozuk..bu kadar yalnizken ne kadar guclu ayakta kalmisim ben,birilerinin kendine bakmadan benim hayatima devamli karismalarini ne engelleri astim.simdi kendimi o kadar guclu hissetmiyorum.neden bilmiyorum.yaslandikca vurdum duymaz olamiyorum.hani bana gamsiz derdiniz kendileri beni gamli yapip tek birakti.herzaman ki gibi en kiymetlisinin pesinde.insallah ben oyle olmam,insallah sana hic cekmem.herzaman yaptigim gibi dogrularimin pesinden gidecem.boyleyim diye beni hep elestirirdin ya.ve Allah bundan soonra da hic utandirmasin beni bunu istiyorum.o kiymetlin gibi seni tek birakip,yuzune vurmadim iyiliklerimi.hak etmedim ben bunlari.hattimi degistirecem seni asla aramayacam..anladim ben.senin de buna ihtiyacin yok zaten.cok uzugunum gercekten.

günlüükkkk ben cok mu yanlış bişey yaptımm kii hııı ???

yokde banada içim rahatlasın..
pffffff....:78::78::78:
yapptım ama durduk yere yapmadım ki.
ama yinede yanlış bişey yaptım:18::78:

günlük
çok çok ama çok yalnıızım
artık bıktım
alahım bana bir yol göster bir değişiklik olsun hayatımda
kocamda gelmedi bugün
1 de gelecekmiş
yine yalnızımm

Günlük herkes dertli ya...Bu nedir böyle?Kendime mi üzüleyim burdaki dertlilere mi bilemedim.Hayat ne zorsun,ne kadar yorucusun.Ben bugün yine karamsarlıklarımla boğuldum durdum.Bütün gün memurları takip ettim,akşam beşe kadar da ÖSYM'yi..Nişanlımla telefonda puan kritiği yapıp durduk.Yok yok iyi değilim ben biliyorum.Bu kez çok daha ciddi.Bu kez de olmazsa toparlanamam ben.Ciddi ciddi inzivaya çekilmeyi,kimseyle görüşmemeyi düşünüyorum.Herkes soracak,olmadı mı diyecek.Onlara cevap vermek öyle zor ki...Biliyorum kimse anlamayacak.Bu kız mı beceremiyor,iyi çalışmadı mı acaba diyecekler.Sonra bak benim arkadaşımın arkadaşı,yok amcamın oğlu yok halamın kızı atandı sen niye atanamadın ki diyecekler.Ben de onları boğmak isticem boğamıcam.Sadece kendi başarısızlığımda boğulucam.Karamsar olmıyım diyorum,olur belki diyorum ama içim,hissettiklerim öyle söylemiyor.Ben biliyorum kendimi.Hiçbir şeye kolay ulaşamadım ki zaten.Hep tamam pes dediğimde kazandım.Offf...
Atanana kadar benden farklı bir şey duymayacaksın sanırım günlük...Senden,okuyan herkesten özür dilerim bunun için.

Son düzenleme:
sevgili günlük
sana ilk defa yazıyorum ama inşallah son olmaz biraz önce gebelik testi yaptım ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm

inşallah yarın adet olmam ve kan testinde bebişim olduğu kesinleşir hayırlısıyla bebişime kavuşurum

şu an şoktayım
tansiyonum çıktı inşallah herşey yolunda gider

bütün gün evde oturmaktan nefret ediyorum ! sonrada dışarıdaki sıcağı farkedip iyiki evdeyim diyorum. bu aralar dengesizliğimle başım belada. aynı anda bikaç şey geçiyor kafamdan. mantıklı düşünmeye başlıyorum sonunda. yeni kararlar alıp, hedefler koydum önüme. herşey istediğim gibi olucak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…