Popüler Konu Sevgili günlük...

Hayat ne kadar güzel bugünlerde. :97::97:
Ben de süper hissediyorum kendimi doğal olarak. :97:
Ne yapıp edip mutlu olacak şeyler buluyorum.
Gıkım çıkmıyor bu yaz sıcağında okula gittiğim için.
Bu yüzden tatil yapamadığım için, deniz yüzü göremediğim için.
Ve rol yapmıyorum. Gerçekten içten bir huzurla kabul ediyorum yaşadıklarımı.
Sadece gülümsüyorum, çok mutluyum.
Şükürler olsun sahip olduğum bütün güzellikler adına.

günlükcük..
bir gün daha bitti.. uykum var birazdan çıkmalıyım resimleri atıp..:97:
bugün güzeldi hemde akşam 5 den sonra.. depremi unutup 4 aile pikniğe gittik..
yeni evlenen kuzeni de sayarsak 5 aile..çok güzeldi birlkte 7 kiremit oynadık çok zevkliydi bol bol stres attık..
önce çok karşı çıkmıştı kuzenimin ailesi doğulu diye damat beye ama artık öyle iyiler ki..Allah bozmasn
eniştem damatla nasıl da ilgileniyor düğündn önce deseler inanmazdım..
gerçektn zamn ve ayrılık nasıl da değiştiriyor aileyi..kıza ayrılsın diye neler yapmamışlardı ama haklı oldugunu çok güzel gösterdi kuzenim..
ve şimdi doğululara karşı olan ailesi beni damadın kardeşine düşünüyorlar..
bugün birkaç kez bana bakışını yakaladım çocuğun ama o benim abim olsun..
benim aklımdaki kalbimdeki kişi başka..
hayırlısı be günlük.. sonum mutluluk olsun benmde kuzenm gibi bana yeter..
neyse ben kaçar çok yorgunum günlüğüm..
iyi geceleeeeerrr..

günlükkkk çokk ama çok kötü bir doğum günü benim için doğum günümü toplam 7 kişi kutladı sevgilim bile doğum günümü kimse kutlamadı dediğim anda senin suratın kutlamadığım için mi asık dedi sonra dedi doğum günün kutlu olsun diye.. ufak da olsa bir hediye bekliyordum ama ben off günlük off saçma mı bilmiyorum ama bu nedenden ayrılmayı düşündüm ''odunn''!!! ağlayacam günlük yaa kimsenin umrunda değilim artık hadi herkesi geçtim peki ya onun?? ben onun doğum gününde onun bana davrandığı gibi mi davrancam.. ben ilgilensin istiyorum tek olalım istiyorum o arkadaşlarının yanına götürüyor.. en azından dilim pasta yemek isterdim bira yerine yada son anda luna parka gitmek yerine iyi ki doğmuşssun sevgilim cümlesini ALLAH'ım çok sey istemiyorum kii 1 gün olsun kendimi farklı hissetmek istedim.

Sevgili Gunluk,
Cok sukur bu kadar onurlu, dogru, durust ,tatli, akilli ve guzel "Aslan" kizimi dogurmusum..Allah herkese boyle bir evlat verir insallah...

ya günlükkk bu şehirden gitmek istiyorum ömrümün sonuna kadar bu boğuk şehirde yaşamak istemiyorum yaa:84::84::84:zaten ömür kısa ya neden şöyle sahil memleketinde değilim en azından akşamları bi deniz kenarında kafa dinlerim:85:burda herşey cok sıkıcı çokkimseyi gözüm göresi yok işyerindekileri falan boğasım geliyorodam taşıncak yukarıya hala ilgililer yok ortadakime kızayım artık şaşırdım ama çok çokk sıkıldımm ben yaaa:99:biliyorum herkesin bi derdi var ama ben buara kendimle hesaplaşıyorum hep nedenler beynimi kemiriyobu halimi hiç sevmiyorum çünkü ben böyle düşündükçe herşey dahada zorlaşıyorhep uyusam uyusam o zaman huzurluyum en azından hiçbişey düşünemiyorum o zamandün deprem olmus ben hiç hissetmedim vallademek kafadaki düşüncelerden onu bile duymamışım:44:aslında boş herşey de insan nedense dünya dertleriyle meşgul bunu engelleyecek bişey varmıki aslında yanlış yapıyorum biliyorum ama uygulama yok sanki ben kendimi böyle üzünce ne değişcekki :100:hiçbişey dünya bildiği gibi dönmeye devam :18:neyse herkesin içini daha fazla karartmada ben gideyim en iyisi

günnüş
dün akşam işten gidip tartıldım 78 kg.dum sabah kalktım tartıldım aç karnına 76 olmuşum ne oluyoo bee diyetisyene gitcem diye kilolarm isyanmı çıkardı ne anlamadım bugün gidiyorum ama ramazan için diyet listesi alıcam ramazan benim için tehlike aarz ediyor..vücut kitle endeksim 57 olmam gerektiğni söylüyor hafif şişmanmısımm ne hafif i yaa tam olarak şişkoyum koca göbeğim var benim bakalım dr.hanımcık ne diycek mutlaka beni orda tartıcak orda ne çıkcam acep saat 3te randevum yine yazarım..
Özgüvenimin yerine gelmesi gerekkk...elveda kilolar yaşasın sağlılı beslenme​

Merhaba yeni sırdaşım
oofff bugun karnımda kelebekler uçuyo günlükcüm yarın müstakbel kayınvalimlere gidicem tanışmaya
çok korkuyorum ben yafffff düşününce bile elim ayagım titriyor kesin yarın bu heyecanım belli olacak rezil olcam
sevgilim panik yapacak bişiy yok rahat ol diyor bende yookk canım ne paniği neden yapayımki diyorum ama gel sen içimi gör .
neyse günlük ben kuzucumu arayayımda bir sesini duyayım ancak ozaman kendime gelicem sanırım hadi öptüm seni ...

MERHABA GÜNLÜK:)

HAYATIMIN EN GÜZEL VE EN HEYECANLI DÖNEMLERİNİ YAŞIYORUM. BEBEĞİMİN, CANIM OĞLUMUN TOPRAĞIMIN GELİŞİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM. VE ŞU 4 AYI ALLAHIN İZNİ İLE SAĞLICAKLA ATLATMAK İSTİYORUM. SIKINTILARIMIN ARASINDAN GELEN MİNİK MUCİZE.YÜCE RABBİMİN BANA BİR ARMAĞINI O.
BAZEN ÇOK SIKILIYORUM, İSYAN EDİYORUM ASLINDA BİZ ÇOK GÜZEL ÇEKİRDEK BİR AİLE OLUCAZ OĞLUM BEN VE EŞİM. AMA BİRDE BAŞKA İNSANLARI DÜŞÜNMEK ZORUNDA KALMASAM DİYORUM. KAFAMI HİÇKİMSEYE TAKMAK İSTEMİYORUM. AMA MALESEF OLMUYOR. HAYAT HEP ÜÇÜMÜZÜN EKSENİ ETRAFINDA DÖNMEYECEK MALESEF. HERKES İYİ OLSUN VE HİÇ KİMSEYİ DÜŞÜNMEYEYİM İSTİYORUM. İNŞALLAH ÖYLEDE OLUR. HERKES DAHA İYİ OLUR O ZAMAN BİZDE ÇOK AMA ÇOK DAHA MUTLU OLURUZ.:97:

Selam günlük,
Her gün bi hadise yaşıyorum, Allah beterini göstermesin. Tam geçti derken bi bakıyorum hoop gene en başındayım.
Hiç bi sorun tam anlamıyla geçmiyo, tahammülüm yok, eskisi kadar güçlü de değilim.
Kendimi yanlız hissediyorum, sorunlarımla başedemiyorum.Bu gün bi ara telefon konuşmasından sonra çok sinirlendim çünkü, ellerim nasıl titriyo bi bilsen. kEndime şaşırdım.
Eminim bütün bunların hepsi süreç. Bütün bu yaşadıklarım geçicek. Sadece zamana ihtiyacım var. Ve bu zaman geçerken ben en mantıklı karar alıcam. Kendim için yapabiliceğimin en iyisini yapıcam. Ve bi süre sonra dönüp arkama baktığımda sadece GÜLÜCEM.
Evet günlük teselli etmeliyim kendimi, yoksa kandırıyomuyum bilmiyorum ama geçicek....

Son düzenleme:
sevgili günlük ;

bugün kan testi yaptırdım ve hamileyim
çok şükür

dünkü testlerden sonra bütün endişem kalktı sanki üstümden tonlarda yük kalktığını hissediyorum
inşallah bebişim sağlıkla büyür

Sevgili günlük,

Herkesin derdi farklı benim de şu kilolar
Bugün zayıflama kararı aldım.Ne rahat bir canım var ki kendimden nefret etsem bile boğazıma hakim olamıyorum ama yetti bu kadar. İncecik olucam tığ gibi Beni görenler aaaa nolmuş sana çok zayıflamışsın diyecekler o gün bi gelsin ooh keyfime diyecek yok
Bütün gün evdeyim zaten tek başına insanın canı yemek yemek istemiyor ama beni şu abur cuburlar mahvetti artık abur cubur sokmayacağım bu eve. O geçen gün denediğim 38 beden pantolonların içine girebilene kadar pes etmek yok.Bi zayıflayayım da gidip bir güzel alışveriş yapacağım
Ya günlük bu arada benim sevgilim niye böyle odunlaştı bilmem kii....İnsan arada bir küçük sürprizler yapar iki güzel söz söyler ama yook çok monotonlaştık çokkk Zaman işte...

Aklıma gelmemesi gereken şeyler geliyor günlük çoook yanlış şeyler düşünüyorum 2 gündür
Beni mahvetti bu çelişki..
Kendine gel Elif kendine geelll sen bu değilsinn :88:

Kendimi çok mutsuz hissediyorum günlük. Ne olacak benim bu halim. Kendime bile itiraf edemiyorum ama ben galiba depresyondayım. Güçlüyüm maskesiyle dolaşıyorum ama değilim güçlü görünmekten yoruldum...Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum hiçbirşeye mecalim kalmamış gibi hissediyorum. :2:

günlük isyerimde huzursuzluklugum ne zaman biticek dersin. Iyice kendinden nefret etirdiler beni Su tatile bi gidip gelsemde baslasam basvurularima...Biktim biktim yaa...

Ya benim gibi uyumlu birinide nefret etirdi yaaa kendinden isten su kisiliksiz patronum. Artik dayanacak gücük kalmadi be günlügüm kurtulmak istiyorum burdan. Eski isarkadaslarim diyor senin gibi uyumlu bir kizida biktirdilarsa vardir bunda birseyler. Adami görsen yüzünden zaten hayir yok.

En fazla 2-3 ay kadar buraya baska bir yere gecsem cok iyi olacak fazla sürecegini sanmiyorum zaten. Kendimi kafese tikilmis gibi hissediyorum. Her gecen gün iyice daraliyorum burda...

neyse günlügüm sabir ya sabirrrrrr, Sabrin sonu selametir insallah...

günlük
çok üzgünüm,yaralıyım sürekli ağlamaklıyım
lütfen artık bu yaralarım geçsin lütfen

yorgunummmm
alışverişe çıktık kardeşimle biraz bişeyler aldım iyi geldi
ama aklımda hala soru işareti var , düşünmek istemiyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…