Popüler Konu Sevgili günlük...

yüzümdeki anlamsız gülümseme ve dökülen gözyaşlarıı..

Allah'ım ben napıyorumm..

Son düzenleme:
Hayat ne kadar zormuş...!

Çalışmak,Para kazanmak,Aşık olmak o aşka sahip çıkmak...

Uykunun,ekmeğin,suyun herşeyin değeri arttı gözümde...

Tat almaya başladım hayattan...

Garip...Sanki Gözlerim yeni açıldı herşeye farklı bakıyorum , herşeyi farklı görüyorum

Bi taraftan zorluklarda bırakmıyo insanın yakasını

Ne zaman dört dörtlük olmuşki herŞey şikayetçi değilim..:)

En azından kendi seçtiğim hayatı yaşayabiliyorum '-'

günlük..aşkıma ulaşamıyorum...
teli kapalı ve kahretsin ki 12 saat mesafede..
şuan yaşadığım çaresizliği hiçbir şekilde anlatamam...
önceleri sinirlendim ama artık kaygılanmaya başladım yaa..

yüzümde anlamsız tebessüm kalbim kırık üzgün mutsuz culia bu aralar pek bi mutsuz juli

uffff yarın olsun da şu teslimim bitsin...
Allah'ım son kritik 15 saatimde bu uykusuzluğuma rağmen son dakikada içime doldurduğun enerji için, her an yanımda olduğunu hissetmemi sağladığın ve bunu hep en kritik zamanlarda vurguladığın için çok teşekkür ederim......
bi de şu fazla kilolarım....:78:

herşey güzel giderken ağladığım zamanlarım az olmuştur. ama daha demiin ortada hiçbirşey yokken ağlama nöbeti geldi resmen.
içimi çeke çeke ağladım :/ neye doldum, sabrım taştı emin değilim. daha yaşanmamış, gelecekten bi anı gözümün önüne getirip ağlamaya başladım.
bugünlerde mantığımla hareket etmeye başlıyorum. bu benim için iyi olmasada kendimi hazır hissettiğimde yapmam gereken çok şey var. derinden etkileyecek bunlar beni, yarası büyük olacak.
neşemin yerinde, sakin olmam gerekirken boğazımdaki o yumruk ağlamama rağmen geçmedi hala.
şuan dinlediğim şarkı dağıttı galiba beni ama kapatasım da gelmiyo.
ağlamakta gülmek kadar normal değil mi ? bi duygu patlaması yaşayıp üzerine de biraz tuz biber ektim hepsi bu.

Son düzenleme:
ben arkadaşlarımın sevgililerinin yada kocalarının yanında hep tek başıma yalnız evlatlık gibimi durcam benim yalnızlığım ne zaman bitcek aşk beni ne zaman bulcak

slm günlük..
bugün çok sıcaktı ve uykusuz geçen günüm kötüydü biraz..
yeni bi ev almak istiyoruz bugün gezdik biraz ne güzel evler var ya evlenince bende öyle ev istiyorum..
iki kişilik romantizmin bol olduğu aşk dolu bi ev..
hayal kurmak güzel de herşe bazen istenildiği gibi olmuyor malesef..
onsuz 3.gün sesini duymadan konuşmadan geçen 3.günüm ve çook özledimm...
sesini duymak içime huzur,tarifsiz mutluluk veriyor..

ayrıca bugünden itibaren hergün Mehmet Akif Ersoyun bi sözünü de yazmak istiyorm..
o büyük vatan aşığı şairimizin..

hayır helal ile yoktur benim alışverişim...
inan ki,her ne demişsem görüp de söylemişim.
şudur cihanda benim en beğendiğim mesleki;
sözün odun gibi olsun;hakikat olsun TEK.!!!

Oysa ben senden neler neler isterdim
Senli sevdalarda doğmak isterdim
Sabahlar isterdim, asi ve mavi
Büyüsün isterdim ışığın rengi..

Allahımmm sen kayınvalidesi kötü olanlara yardım ettttt... sabır verr..... Ve benimkini de sakın bozmaaa...!!!
AMİN..

Allah'ımm !! Asker Yolu bekliyorum tamam. Çocuk Güney Doğuya gitmesin diye gece gündüz dua ediyorum tamam. O mutlu olsun diye uyuz kardeşine katlanıyorum annesini haftada iki kez arayıp hal hatır soruyorum tamam. Şikayet etmiyorum ama bari beni onunla evlendirde boşa gitmesin yaptıklarım nolurrrrr

Çook mutluyum annem, kardeşim, eşim, bebeğim artık hepsi yanımda şükürler olsun. n'olur dursun zaman . 5 yıldır ilk kez bu kadar mutlu ve huzurluyum.

günlük.. aşkıma ulaştım....
meğerse çok kötü birşey olmuş..
aşkımın en yakın arkadaşlarından birinin annesi vefat etmiş..
gencecik hem de...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
bir de küçük kardeşleri var...
nasıl üzüldüm bilemezsin..
üstüne bir de anneannem düşmüş ameliyatlı bacaklarının üstüne...
allahtan platine birşey olmamış..
o da şimdi hastanede...
bir günde iki kötü haber..
çok moralim bozuk günlüğüm..
çok boş yaşıyoruzz... boş şeylere üzülüyoruz...

Son düzenleme:
günlük merhaba,

çok kötü oldum bu gece ben, pamuk_helvamla msnde konuşurken elimdeki kahveyi bırakarak deli gibi sahile koştum... kendimden geçtim günlük...

güçsüz ve aciz oldum günlüğüm acı çektim günlüğüm...

uçurumun kenarına geldim, ağladım ağladım, biran ölmek istedim.

en dibe vurdum, yeniden doğmam lazım....

günlük söyle pamuğuma kusura bakmasın, telafi edeceğiz ama anlar o beni...

bu işyeri çok canımı sıkmaya başlıyo günlüğüm,
kendimi aptal gibi hissettiriyor, her gün ayrı bi stres. Birilerinin bi dediği diğerini tutmuyo.
ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.
patron daha ne dediğini bilmezken süpersonik zekalı!, atom karınca ! oğlu gelip stresime tüy dikiyo.
Eşimde burda çalışıyo ama o şantiyede oluyo hep.başka bir iş bulup gidebilsek keşke...
özet olarak; mutsuzum...:88:
haftaya yılllık iznim doluyo ama kullanabilecek miyim diye bi sor. hayır tabi ki de. asla izin vermezler.
cinlerim tepemde. çatacak yer arıyorum.
kpss sonuçları açıklanmış. aklıma ilk firarperest geldi . umarım emeklerinin karşılığını alır firarperest ve sınava giren tüm arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…