Popüler Konu Sevgili günlük...

Hayat benim her anımı yaşadıkça sevesim var. Aldırmam hiç yağmurlara, benim güzel hatalarım var. Biran bile vazgeçmedim kendi yolumdan... takıldım kaldım bu şarkıya günlük. Her şey güzel olucak

kaynanamdan ve cahilliğinden nefret ediyorum

başa çıkamıyorum ben bununla...

çalışmak istiyorum kendi paramı kazanmak istiyorum diye bi yerlerimi yırttım sonuç muu
salı günü bi görüşmeye gidicem maaş yok sSk yok belki harçlık veririm demiş amca :82: saolsun ya
hey allahım ben bi mezun oluym göstercem hepinizeeeeee neyse işi ögreniyim acık cv'm dolsun şekerim :78:

aşkın daha bundan haberi yok onunda izin günü haftaiçi oluyo baanada muhtemelen pazar izin vercekler bi ay görüşemicz akşamlar dşında anlaşıldı off pofff afra tafraaaa

bu arada kısık ateşte yemek yakma rekoru bende açılın mutfakta biblo var

Son düzenleme:
sevgili günlükçük
sınav puanı açıklandı bugün kuzumun.
beklediğimizden düşük geldi netleri de puanı da
umutsuzluğa kapılmak istemiyorum
her şey alıma bağlı
ooooffff offffff
yoksa bizim işimiz çoooook zor bundan sonra

Son düzenleme:
yaptın yine yapacağını ; daha doğrusu yapmadın hiçbir şey her zaman ki gibi... yoruldum kader senle savaşmaktan ; taş koyma yoluma yardım et bir kez için yaa...

Boşversene biz aşık olmayalım birbirimize. Konserlere gidelim. Maça gidip küfür edelim. Uçurtma uçuralım, kumsalda uzanıp deli gibi içelim. Gecede yıldızlara bakabiliriz. Bisikletle gezerken yağmur yağsın, sırıl sıklam olalım. Benimle kek yap. Balık tutalım, sonra tekrar denize atalım. Boşver aşık olmayalım biz. Aşk korkutucu. Beraber eglenelim en iyisi, ama hep benimle uyu..

İnsanlara güvenmeye çalıştıkça herkesten bir darbe almaktan, en sevdiğine bile güvenemeyerek yaşamaktan ne kadar yoruldum bir bilsen.

Oysa dün telefonu geldiğinde ne mutlu olmuştum. Cıvıl cıvıldım bir kuş misali, kalbim pır pır atıyordu mutluluktan, sürekli 'Allahım çok şükür' diye inletmiştim ortalığı!Yanımdaki arkadaşım da neşemle neşelenmiş, sevincime ortak olmuştu. Buluşacağımız yere uçarak gitmiştim, her nerede kaldın mesajında "Allah'ım beni bekliyor" diye düşünürken, içimi kaplayan mutluluğu, umudu tarife kelimeler yetmez.

Yüzünü, güzel gözlerini gördüğüm ilk dakikada aradan sanki bir ay değil asırlar geçmiş gibi hissetmiştim. 'Ne kadar özlemişim' demiştim kendi kendime. Görür görmez sarıldı, öptü kocaman. 'Oh' dedim, 'Sonunda benim işte, geldi.' Başımı omzuna yasladım, kokusunu çektim uzun uzun... İlk defa el ele yürüdük. Onla ilgili her sevinci, her umutu, her masumiyeti, her mahremiyeti, her kederi, her acıyı kısacası her duyguyu tek bir geceye sığdırdım. Dün geceye...

Sevgiyle, aşkla, tutkuyla sarıldım. Sımsıkı... Kopup gideceğimizi hissedercesine... Gözlerinin içine baktım, yaşadığı sorunlu hayatı içimde hissettim. Dertleriyle dertlendim, umuduyla umutlandım... Ama bir şeyler hep eksikti, uğraştım tamamlayamadım. Ne eskisi gibi güvenle bakıyordum ona, ne de inanarak dinliyordum. Sırtı dönük uyurken bile ilk defa ortamızda aşılması zor bir duvar oluşturdu mesafeler, ilk defa kolumu kendine dolamadı, ilk defa yüzlerce kez sırtını öpmedim. Öpemedim... Sadece tek bir söz beynimde yankılandı tüm gece, 'Beni sadece sev, çok sevme'...

Yavrusunu incitmemeye çalışan bir baba misali söylemişti bunu. Sevgisinden diye düşünmüştüm.

O vucüdundaki yaraların acısıyla inlerken, ben yüzündeki ızdırap çeken ifadenin, gözbebeklerime her değişinde, içim titreyerek izliyor ve dinliyordum. Her şeyi geçmişte bırakmaya o dakikada karar vermiştim ben oysa. Anlamıştım ki, onsuz ne yüreğim yürek ne hayatım hayat, ne de sevgim sevgiydi. Onsuz olamayacağımı düşünüyodum, nefes bile alamayacağımı.

Uyurken ilk defa öpmedi beni, ilk defa belinden çektiğim elimi yerine öperek yerleştirmedi, ilk defa parmaklarını parmaklarıma kopmayacak şekilde kenetlemedi. Dedim ya, ilk defa aradaki bu soğukluğu aşamadık tüm gece...

Rüyalarım, kabuslarım bitmişti. Yanımda demiştim, birlikteyiz işte... Oysatek gecelik , bu yarı kabusun - yarı rüyanın sonuna geliyormuşum. Sabahın ilk ışıklarında, gözümü açtığımda, onu uyandırmaya çalışırken, 'Keşke' demiştim, 'Keşke, hiç uyanmasak, hiç gitmek zorunda olmasak, hep böyle birlikte uyuyup, birlikte uyansak'.

Ve ilk kez birlikte uyandık, gülümseyerek baktım yüzüne. 'Kalk uykucu' dedim, gülerek. Mızmızlanarak kalktı. Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum. Anlayamadım, anlamlandıramadım. Zaten aylar önce yarısı kabusa dönen bu hikayenin kalan rüya yarısı da tek bir cümleyle kabusa döndü. Farkedilmeden, akşamdan kalmanın etkisiyle gelişi güzel söylenmiş tek bir cümle.

İçerisinde aylara sığan onca yalanı, onca riayı yüzüme çarparak vuran, gözümdeki aşk perdesini yerinden koparırçasına çekip atan ve en acısı beni tüm gerçeklerle tek başıma bırakan tek bir cümlecik... Yapılması gerekeni yapıp, hiçbir şeyi fark etmemiş gibi davrandım. Sarıldık, vedalaştık. Bu tek cümlenin karşılığı, içimdeki fırtınalara, aklımdan geçen onlarca kelimeye rağmen, azğımdan çıkabilen tek bir sözdü 'NEDEN?'. "Ne neden?" diye sormadı, ya da soramadı.

Susarak uzaklaşmanın verdiği ağırlık, sırtımdaki yük, içimdeki yangın ve ben yollarımızı yepyeni bir başlangıca çevirdik. Gözlerimden ince ince yaşlar akarken, aslında yıllardır bir araya gelmemesine rağmen, birbirlerini kendileri gibi yakından tanıyan bu dörtlü, tüm gelgitleriyle yepyeni bir hayata başlamanın eskisinden de zor olduğunu bilerek ve hissederek yol alırken, pencereden görünen boğazın eşsiz sularında hayatlarını sonlandırmama kararını, her durumda ve koşulda ritmini ve özgüvenini kaybetmeyen mantığıma boçlu.

Uzun zamandır göz ardı edip, itelediğim, her doğru sözünde kızarak inadına kalbime yöneldiğim mantığıma... İlk defa, hazır her şeyin ilkini tek bir güne sığdırıyorken, onu dinlemeye, ona inanmaya ve değer vermeye karar verdim. Bedeli ne kadar ağır olursa olsun, kalbimden fazla zarar veremez ya....

Son düzenleme:
Bende bu ay adet olmamak istiyorum günlük ama tabiki biliyorum biraz sonra adet olacağım :)

Kırmızıyı severdim ama onun beni bu kadar sevdiğini bilmezdim günlükcüm :))

Günlükcaann ben geldiiimm ama süppeerr geldiimm......
Dur dur anlatcam.

Biliyosun 2yıldır hiç istemediğim bir üniversitede ve şehirdeydim. Aşkımdan tam 10 saat uzaklıktaydım 2 yıldır. Ondan önce 1yıl boyunca hep dip dibeyken ayrı kalmıştık. Artı okulum hiç hayal ettiğim gibi değildi... Kısa bir süre önce istediğim üniversiteye yatay geçiş başvurusu yapmıştım. Heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyordum. Ortalamam iyiydi, alttan ders bırakmamıştım. Sevgilime vekalet vermiştim o gidip üni.ye başvuru yapmıştı..

neyseee ayın 26sı geldi. ben deli gibi bütün gün sonuçların açıklanmasını bekledim.İnanır mısın günlük resmen kriz geçiriyordum ama çalıştığım iş yerinde kimseye belli etmemek içinde içimde tutmaya çalışıyordum. annem,sevgilim ve bir kuzenim dışında kimse bilmiyordu. sonunda akşam sonuçlar açıklandı. ellerim, hatta tüm bedenim titriyordu. sayfayı açtım veeeee başvurum kabul edilmiş. Tekrar İstanbul'dayım ve en çok istediğim üniversitedeyim, ayrıca aşkımla aramdaki mesafe biteceeekk

Dün geldim İstanbul'a.sevgilimle okula gittim ve başvurumu tamamladım. Geçici öğrenci kimliğimi aldım. Okulu beğendim ben, koridorlarında müzik sesleri, heykeller... aşkımla akşama kadar dolaştık ve şu an onun bilgisayarından yazıyorum sana...

İstanbul aşığıyım günlük.kaç kez haykırdımm özledim istanbulumu diye buralarda... artık kurtuluşun yok benden koca şehir:90:
2 yılım daha var... Yurt veya ev bakıyorum şu anda. Ev istiyorum ama bi yandan da kimseyi tanımıyorum. Dün 2 yurt sordum ama birinin odaları çok kalabalık,diğeri çok pahalı.Bakalım beni neler bekliyor günlük,Rabbim hayırlısını versin inşallaah

Son düzenleme:
of günlük kuzenimden nefret ediyorum beni deli ediyor
bi'yere gidince sürekli sağımı solumu kolluyor sanarsın ki güvenlik
bakanlara ters ters bakıyor bi'durum mu var diyor ara sıra
dün gece de kardeşime "ben yokken dışarı çıkarma ablanı" demiş
bu sabah da gelmiş "makyaja gerek yok çok bakıyorlar süslenme" diyor
yahu bi'rimel bi de allık sürüyorum buna süslenme mi denir
sanki hayatımı onun dediklerine göre yönlendireceğim kim oluyorsa salak
her türlü sözü söyledim yine de rahat yok
kudursun dursun hiçbir sözünü takmıyorum
denizin kumun güneşin tadını çıkarmak varken nelerle uğraşıyorum.

sevgılı günlük

haftanın son günü bıtırdık bugünüde buyuk yorgunlukla..neyse 2 gün tatılız hafta bası görusmek üzere herkese ıyı tatıller...:82:

Günlük ben geldim.Konumuz malum KPSS Hey Allahım...80.269 aldım,beklediğimden iyi ama atamaya yeter mi bilmiyorum.Sabahtan beri her yeri takip ediyorum bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı...Dengem bozuldu Ne olacağı belli değil henüz alıma,branş sıralamasına bağlı.why_be merak etmiş çok sağolsun İnşallah herkesin duasıyla atanmayı umuyorum bu sene.Atanıyım ilk iş buraya yazıcam inşallah...Yine gelirim günlük hoşçakal...​

Son düzenleme:
günlük yine iş görüşmesine gittim yine umut doldum

yabancı bir yemek şirketinin türkiyedeki şubesi.proje müdürü arıyor.işin tanımı tam benlik.çok içime sindi.Allahım hayırlısıysa olsun inşallah...

Selam günlük
Ne kadar sıcak bigün
Allah'ım bize ramazan da güç ver orucumuzu rahat tutalım...
Günlük firarperest İNŞALLAH bu sene atanır....

günnüş pazartesi sunexpress görüşmemde ne giymeliyim kestiremedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Staj yerimi ayarladım sonunda Geriye bi tek dersleri bitirip mezun olmak kaldı şu okuldan :) Yüzümü kara çıkartma yarabbimmm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…