Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlük bugün ilk kez sana yazıyorum. ilk başlangıç olarak umut dolu sevgi dolu sözler yazmak isterdim ama bugün çok mutsuzum....... daha düne kadar belki hamileyimdir diye heveslendim. ama hiç bir belirti yok ki 5 aydır meleğimi bekliyorum. her ay bir umut bir özlem. ama sonu hüzün.... şuan işyerindeyim. evi gidip ağlamak istiyorum. her yerde hamileleri görüyorum. o yüzden dışarı çıkmayacağım. evime gidip dinleniceğim.

Günlük bir insan kaynanasina, kaynina, kayinpederine bu sitede ağzina geleni yazip sonra bu yazılanları eşi okuyunca yazilarim kaldırılsın diye telefonlar açan, mailler atanları esefle öpüyoruz....

ayaklarıma karasular indiii
caddeye gittik bi baştan bi başa yürüdük bunaldk bişeyler içtik sonra karnımız acıktıı gittik bide yemek yedik
yorulduk döndük eve

bu çocuk beni delirtcek kızıcam kızamıyorm eşşekkafalı ya şebekoglan nolcak

Artık bu iş çığrından çıkmaya başladı. Kendime laf geçiremiyorum.. Aklım yanlış yerlerde.. Karışmam bu iş beni aştı.
Aklım çook karışık günlük keşke kendime güç yetirebilsem. Ne olur kendine gel Elif lütfen. İlk defa bu tarz şeyler geçiyor kafamdan ve çok korkuyorumm..

benimkiyle küsüz. şaşırmadın sende dimi ? ardı ardına 3 gün düzgün geçirdiğimizi görmedin çünkü neyse umursamıycam

bugün A moment to remember'ı izzledim. keşke dükkanda olmasaydım da ağlsaydım. uzak doğu filmleri ne kadar güzel yahu erkekleride çok yakışıklı romantikler.
gerçi ilişkimde romantiklik konusunda pek bi sorun yaşamıyorum bizimkinde odun olan benim sanırım
en çok seven erkek olmalı, en romantik erkek olmalı, ilk adımı erkek atmalı herşeyi onlardan bekliyoruz.
off konudan konuya atladım. birazda kkda geziniyim.

ilk defa buraya yazıyorum. bugün hayatımın en berbat gnüydü. erkek arkadaşım babamın halaısının torunu. daha önce ilişkmiizi öğrendi ve ayrıl dedi. ayrıldık diye biliyorken bugün parkta otururken gördü, abim üzerine atladı kaşını patlattı sanırım kulağını da yırttı. güvenlik geldi rezil olduk. eve geldik bi ton laf. erkek arkadaşım aradı abimi i
stdi telefona. abim küfürler saydı. abim bıçak alıp evden çıkmaya çalıştı. annem zor tuttu. şimdi erkek arkadaşım hastanede. sürekli ağlıyo, konuşmuyormuş. yüzü şişmiş. benden nefret ediyo olmasından çok korkuyorum. çok kötüü durumdayım . Allah yardımcım olsun :2::2::2::2::2:

Tükendim. Soruların, öfken yordu beni... Anlamadın, anlatamadım derdimi. Sustum. Konuştuğum her şeyin anlamsızlaştığı, sıradanlaştığı noktada hepsini içime attım. Küstüm. Küstüm çünkü sana en çok ihtiyacım olduğu anda zorladın beni. Sabrımı sınadın. Sabredemedim. Yetemedim ne sana ne kendime. Yetemedim bu ilişkiye. Sussam hataydı, konuşsam yine hata. Belki de ben hata yapmayı sevdim. Beni hatalarımla sev istedim. Aslında sadece seninle olmak istedim. Gül gibi geçinip gitmek mesela... Ama olmadı, geçinemedik. Geçinemedim. Belki de gitmeliydim. Daha ilk seferinde, ilk yol ayrımında gitmeliydim. Gidemedim. Ben hiç en doğrusu nedir bilemedim. Hep yanlışı seçtim.​

Onu öyle çok özledim ki! her gün fotoğrafını görmek canımı acıtıyor yinede bakmak istiyorum.insan bile bile canını yakar mı? onu bedenimd zihnimde kalbimde taşımaktan çok yoruldum! biter mi bu acı birgün? belkide tercihlerime uzak bir yeri yazıp gitsem mi bu şehirden? daha yapacak neyim kaldı bilmiyorum!

oh bee haftasonunuda getirdik pembişim,
bu hafta çok mu çabuk geçti, yoksa bana mı öyle geliyor
ömürden gidiyor gerçekten.. :44:

Iris'le beraber ben de bittim. Gerim gerim gerildim. Ne olacak diye bekledim. Olan oldu ben bittim. (
Oofff ooooofffff... Bir aksiyon dizisinde bu kadar ıstırap bu kadar dram... Yürek dayanmaz günlükcan. Üstümdeki karamsarlığı ve Lee'nin bünyemde yaratmış olduğu uyuşuk, hipnoz etkisi, tutulmuş, vurulmuş, hülyalara dalmış, leyla modundaki Tryamor'dan kurtulmalıyım bir an evvel. Çok fena çarptı. Zaten çarpıktım bir daha çarptı. Bu kadar da güzel olmaz ki bir insan canım. Ne o kaslı vücut, müthiş bir ten, cezbeden gözler, insanın kalbini eriten bir gülüş falan...
Sonra etrafımdakileri beğenmez oluyorum. Neysee...
Kk aracılığı ile allegria'nın önerisini dikkate alarak uzakdoğu dünyasına adım atabildiğim için dünyanın en şanslı insanlarından sayıyorum kendimi. Dualarım allegria ile her zaman. Epeydir de girmiyor siteye ama bilir ona ne kadar müteşekkir olduğumu. Kknın bana kazandırdığı en güzel şey bu oldu. Hayatım değişti. Şükürler olsun, bu yepyeni kapıyı açıp da dünyamı aydınlattığı için. :))

Bu arada sessizlik bozuldu, imzam kalktı. ) Buluşacağımız gün için heyecanlanıyorum. Neler yaşayacağız, nasıl vakit geçireceğiz, ne kadar yakınlaşacağız merak içindeyim. Çok fazla güzel olmalıyım. Aylardır görmüyor beni. :97::97:

Zaman geçmek bilmio günlük.
7 ay boyunca ilk sınava girmeyi bekledim.
2 ay boyunca 2.sınavlara girmeyi ve
1 ay boyunca puanların açıklanmasını bekledim.
Hiçbirinde bu kadar gerilmedim bu kadar sabırsızlanmadım.
1 ay daha yerleştirme sonuçlarını nasıl bekleyeceğim?

benim isim cok zor günnük..
bu kadar alinganlikla üzülmeden kirilmadan birgün gecirmek imkansiz..
hayat, yasadiklarim yetmezmis gibi birde kendim kendimi yoruyorum..
biliyormusun günnük en iyisi mesafeli olmak, herkese ve herseye karsi..
uzaktan izlemek bir seyleri ve tepkisiz kalmak bu daha dogru galiba..
hani hep derim ya ben cok cesaretliyim hic bir seyden korkmam diye, yalan, bedenimi terkedecek kadar cesaretim var ama ona karsi o kadar korkak o kadar savunmasizim ki buna ben bile sasiriyorum...
iki yol önümde, ikisinde de bile isteye canimi yanmasini göze alicam, secim yapmak hic zor degil anlayagin, son ayni son.....

bugün sıradan bir gündü çok şükür , çok şükür diyorum günlük cünkü kötü bişeyde olabilirdi.
işte işe gittim geldim yemek yedim bi değişiklik sadece komşuya gittim evlendiğimden beri ilk defa bi komşu oturmasına gittim
ben evde yanlızlığa alışmışım galiba pekde canım istemedi yani giderken...
pazar günü de pikniğe gidicez iş arkadaşlarımla ama ona da canım istemiyo ya benim canım hiç bişi istemiyo kardeş nedne böyle oldum ben...
insanlardan kaçıyorum galiba ben

Bir ay sonra nerede olacağım ?
Hiç bir fikrim yok...
Zorlu stresli ve meraklı bi bekleyiş...
Öncekinden daha stresli hemde...
Bilmiyorum hayat ne sunucak bana,bize...
Neler bekliyor bizi... ?
Bilmiyorum... Tahmin bile edemiyorum...
Her ne bekliyorsa bizi her nerede olucaksak bizim için hayırlısı olsun...
Gönlümüzde olsun her şey...

sevgili GÜNLÜK NEDEN ADMİN YADA MODERATÖRLERE ULAŞAMIYORUM NEDEN ÇÖZÜM YADA SONUÇ ALAMIYORUM?

VARMI FİKRİN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…