Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük yaaa yemin ediyorum nefret ediyorum bu hatunlardan yaaa... sardılar bana bir de beni cclemeden patronuma şikayet maili atmışlar... neymiş çok açık olan birşeyi anlamamışım da sormuşum... aptal kadın yaaa o yazdıklarından o anlaşılırsa ben de yes - no diyecek kadar bile ingilizce bilmiyorum... off yaa her mailin sonuna best regards yerine öztürkçe bir küfür bulup eklemek istiyorum... çalışmak istemiyorum dedim bunlarla ; patronum da istemiyormuş ama ekmek parasıymış... oturup ağlayasım var yaaa hatunların işi gücü yok tek dertleri bana laf sokmak yaa... bunların yüzünden diğer işlerimi yapamıyorum ama canım zerre kadar çalışmak istemiyor artık... görmezden gelmeye çalışıyorum bir süredir ama bu son yaptıkları yeter yaa... neyseki patronum da benden yana ama dayanamıyorum... allahım sabır ver bana yaa; yakındır ufak çaplı bir kriz yaşatmam...

Aşk ve öfke
sevgi ve uzaklaşma
kenan doğulunun aklım karıştısı bana yazılmış be günlük
aynen :44:

şimdi ben napıcam

günnüş dün babykem in düğünü vardı..saat 19.00 oldu ah dedim başladı..ne mutludur şimdi..Allah herkesi sevdiğine kavuştursun günlük bee :123: Aşıkları ayırmasııın :97::98:
benim gibileride nası biliosa öyle yapsın :103:

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni baslangiclar yapiyorum...
biliyorsun gunlugum yerimde duramam ben keyfim yerimdeyken, mutlaka isimi evimi calistigim seyleri birseyleri degistirmem gerekir yoksa sklirim bunalirim hemen..
ben de evimi degistirmekten basladim ise.. saat 9 da oturdugum yerden kalkip 11 de evde olmaktan bir de buna surat asilmasindan oldukca bunaldim... evin uzak olmasi her zaman problem.. ben de okuluma ve isime yakin bir yere tasiinicam kismetse..
aslinda sevdigimle beraber de cikabiliriz gibi hala...
of cok zor karar vermek soyle seylere.. birsuru parametre var dusunulmesi gereken.. o yuzden de kararsiz kaliyorum bu tur seylerde.. neyse daha zamani var demek ki karar veremediysem...
yapmam gereken calismalar var.. su bayram tatili cok ise yarayacak gibi gozukuyor...
onun harcinde cok sukur hersey icin... huzurluyum mutluyum...

Elif Şafak'ı çok sever ve takip ederim kitaplarını ama 1 - 2 kitabı hariç hepsini orijinalinde ingilizce yazdığından yeni haberim oluyor. Hiç kitabın ilk kısmına dikkat etmemişim. Yazar: Elif Şafak Çeviren: xxx ... Bunu görünce oha oldum. Gerçi bir yerde okumuştum kendini ingilizce yazarak daha iyi ifade ettiğini söylediğini ama gözardı etmişim demek... Meşhur ve şahane 'Aşk' romanının çevirisini okumuşuz biz yani. İnanamıyorum. :S Ve daha pek çoğunu tabi. Hoşuma gitmedi bu. Bir Türk yazar kitabını ingilizce yazıyorsa nasıl Türk Edebiyatı içinde yer alabiliyor kitapları onu da anlayamadım. Ama okumaktan vazgeçer miyim ? Hayır tabi ki.
Ben de bunun üstüne dedim çeviri olmayan bir kitabını alayım. 'The Bastard of Istanbul' ... İstanbul piçi nedir ki diye düşündüm durdum, bir türlü baba ve piç gelmedi aklıma. Meğerse o oluyormuş istanbul piçi. Bakalım orijinalinden de aynı hazzı alacak mıyım.

Sevgili günlük bir arkadasim bana "sana neden güveneyim ki sanalsin"" dedi evet ,
Sanalim
Sanalsin
Sanal

Sanaliz
Sanalisiniz
Sanallar

e ne oldu simdi ?????????????????:79:
Sanalim ama özümdede iyi bir insanim......

sevgili günlük şu KK'da bi tryamorun aşk hayatını çözemedim

dünde babyke evlenmiş sanırım allah mutlu etsin çok güzel geçmiştir eminim

hirasımda tatilden döndü

beni sorarsan sabahn çok erken saatleri şuan yazıcak pek bişeym yok görüşürz birazdan

pamuğum geliyor yarın bizde o memleketten dönünce buluşacağız, sabaha kadar sohbet edip, gezeceğiz. çikolata almış bana 2-3 kilo :) anneside çeyiz yapmış bana.

biliyormusun günlük buranın en büyük hediyesi o bana....

benimde ona süprizim var.

heyecanlıyım günlük, seviyorum bu kızı ve ailesini....

ben nasılım mı günlük?

gözü yaşlı, kalbi kırık, bir yanı güçlü bir yanı çaresiz...

nereye gider bilmiyorum bu durum...

Günlükkkkkk
Dün sabahtan akşama kadar sevgilimleydim.....
Çok güzeldi yaa Onunla zaman çok çabuk geçiyoo ama haksızlık yaa onunlayken zaman dursun lütfen:84:
Hımmm KPSS sonucumu yazmayacam İmkansız atanamam çünkü

her şey çok kötü. 2 gündür ağlamaktan gözlerimi zor açıyorum. sevgilimin ailesiyle düüşmen olduk ve biz akrabayız. her şey çok kötü çoook. ailem çok kötü davranıyo. sürekli beni suçluyıolar. annem bugün seni evlatlıktan reddediyorum bi daha bana sakın aanne deme dedi. babamda dün ne ben senin babanın ne de sen benim kzımsın ne halin varsa gör nereye gidersen git istersen öl umrumda değilsin dedi.

Dünyada aşamayacağın hiçbir yol olamaz!!!
Bunuda unutma bir kenara yaz
O ne dedi bu ne dedi diyene kadar
Kaderini yaşa ya da yenisini yaz ...

Ya günlük yaaa

kociş yine 5 günlüğüne şehirdışına çıkıyo
yine yalnızım,zaten vajinal enfeksiyonum başladı yanaşamıyoruz da
inşallah gelene kadar iyileşirim yaaa nolur yaaa
bu ikinci enfeksiyon
nedir biz kadın milletinin çektiği yaaaaaaa
öööööffffffffff..................

Kavga etsekte,vazgeçemiceğimizi bile bilebitirsekte ve ben hep inat yapsamda,sen sevdiğin halde beni kızdırsanda...

Keşke hatalarını erken anlasan,sürüklemesen bizi buralara kadar.

Çok seviyorum ben günlükk çok!

Son düzenleme:
Selam günlük,kendim için birşeyler yapmak çok güzel.
Küçük şeylerden mutlu olabilmek,güçlü kılıyo insanı.O insanın gözünü boyayan kötü hırslardan koruyo.
Oje sürmek,tırnaklarımı uzatmak,yeni aldığım kitabın sayfalarına göz gezdirmek,boll köpüklü şekerli türk kahvesi içmek,kardeşimle oyun oynayıp,ona sımsıkı sarılmak,ders çalışıp ideallerimi gözümün önünden hiç ayırmamak,sevdiğim diziyi seyrederken çay içmek,bisiklet sürmek,saçlarımı düzleştirmek yada buklelerimi belirginleştirmek..
Bunların hepsi o kadar mutlu yapıyo ki beni,hergün ne kadar çok şey var şükretmemiz gereken.Binlerce kez şükürler olsun RABBİME..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…