Popüler Konu Sevgili günlük...

of günlük yaaa bu saçma insanlar ve bu insanların YAPAMAYACAKLARI İŞİN BAŞINA GİTMELERİ ve kabağın başıma patlamasından nefret ediyorumm nefrettt...artık bıktım zorla bişeyleri yapmaktan offf offfff......

Günlükkkkkkkkkkk yarin bu saatlerde cokta ISTANBUL´da olacagim

Ailemi cok özledim...

Tabi birde esmer_sekerimle kavusacagiz hehe seviyorum bu kizi

Kizlarlada bulustum vedalastim bugün simdi hazirlanayim biraz daha hicbisiyimi toparlamadim valla

sevgili günlük , bugün annemle babam geldi .. annem her zamanki gibi çok çekingen davranıyor. sanki bir yabancıymışız gibi ...
ben evlendikten sonra annem bana karşı özellikle çok soğuk davranıyor rahat değil huzursuz oluyor yanımda özellikle benim evime geldiğinde..
bugün biraz kzdım babamda bana destek oldu ama nedense o andan itibaren çok moralim bozuldu ve ağlayasayım var halen..
nolucak böyle neden böyle yapıyo... sanki benim annem değil başka biri ben onun kızı değilim... kabullenemedi deseem öyle bişey oldugunu sanmıyorum cünkü 24 yaşında evlendim erken de değil... evliliğimde de mutluyumm eşim cok iyi biri..

ama annem ablamla eşlerimizi sanırım kabul edemiyor halen yabancı sayıyor sıcak davranmıyor... off annem beni çok geriyo ve çok üzülüyorum...
ki annemede çok baglıyım hiç ayrı kalamazdım evlenene kadar ama onun soguk durması benim ona yaklaşamamam cok canımı yakıyooo

Beynimde bir cümle takılmış bir plak misali dönüp duruyor. "Ben düşündüğün gibi biri değilim!" Şu an ona "Peki nasıl birisisin sen?" dememek için zor duruyorum, biliyor musun? Son bir yılda her şey o kadar değişti ki. Acı çekiyorum, üzülüyorum, kime ne faydası varsa! Oysa ben sevdim, güvendim, inandım. Kime, neye yazık oldu kavrayamıyorum bile? Ona mı? Bana mı? İkimize mi? Sevgimize mi?

Günlük daraldım sana geldim.Biz niye evlenemiyoruz günlük ya?Herkes evleniyor.Bizden çok sonra ilişkiye başlayanlar bizden önce evlendi ama biz...Her şey bu kadar zor olmak zorunda mı?Eşyalar,takılar,düğün derken harcıyoruz zamanı..Geçen sene bugün nişanlanmıştık biz..Tam bir yıl olmuş,tamamı ayrı geçti.Nişanlılığı yaşayamadan...5 yıl 6 aydır da birlikteyiz nişanlımla..Ne olacak bu işin sonu?Sence de geç kalmadık mı?Aman ya...Eylülde düğün istiyodum ben.Giyecektim gelinliğimi,takacaktım nişanlımı koluma.Hayal ettiğimiz gibi konakta yapacaktık düğünümüzü.Ama olmadı,maddiyat yine girdi araya.2 yıldır ayrı şehirlerdeyiz zaten.Böyle uzaktan uzağa öyle zor ki.Her gün farklı bir dertle geliyorum di mi?Bitecek,bitecek.Önce atanıcam,sonra evlenicem inşallah.Hem de konakta

-Kimseyi suçlama, suçlanacak biri varsa o da sensin!-
Sonuçta o sana küçük bir umut verdi,
Sen ise ona her şeyini verdin..

*C. Süreya

kocam telefonda-
napıyon
iyyim sen napıyon
iyyim nasılsın
iyyim ,sma,l napıım atıştırıom
nasılsın kolun iimi
iiiiyi ,sma,l geçti biraz
nasıl çocuk iiimi
iyi naaapsın (benim sestonu yükseldi)oooynuyoooo
gece nasıl olursun
allah cezanı ,sma,l şimdi fenalık geldi bi kapat şu hal sormayı yaaaaaaaa

ALLAH iyiliğinizi versin ya

ALLAH iyiliğinizi versin ya

benmkinin ödü patlar benden geçen mutfaktaym kaynanam geldi eşim felan geziniyolar ayamın altında eşim pat diye anneeeeeee sen bizim çiçekleri ekseneee.kafamı bi kaldırdım nasıl çattıysam kaşlarımı bütün gece kaldılar ööle..gitti caanım saksılarıma güzelim çiçekleri ekti kafasına göre geçenlerde geldi evime kapıdan girdiği gibi biber ekicem demezmi allaaaahım geliyorum sana dedim ekti gitti balkonda biber çiçeklermin yanında hemde.benmki geldi eve benm surat bi karış sen cesaretlendiriyosun bööle kadını dedim benmki tınnamıyo yine hal hatır sorma derdinde ucunu yataga bağlıcak biberler uzamadan senn biberi yemem dedimher allahın günü biberleri sulayımmı kıs dio allamm yaaaa

gözlerim kapanıyo günlük demek cok yorulmusum bu haftaabu arada kızlar günlükte alıntı yasak:18:hatırlatıyım dedimherkese iyi pazarlar iyi gecelerr

günlük..neden böyle oluyor?ben yaklaşmaya çalışırken o uzaklaşıyor..ama artık adım bile atmıyorum ki neden bu hala birbirimizi tanıma evresi..?
yetmedi mi beni tanıdıgı?hala neyi bekliyor..?:97:
neyse alıştım hayal kırıklıklarına yanlış hayaller peşinde koşmaya alıştım..
artık hiçbişey yapmayacağm.. beni istiyorsa o adım atsın bundan sonra..
çok yorucu bi gündü ayrıca günlüğüm..
şu 84 ün söyle diye bi parçası varya defalarca dinledim hala dinliyorum..

günlük...

aşamıyorum kendimi...

hayallerimi çok önemsiyorum...

boşver diyemiyorum...

ama olmayınca da hayal kırıklığına uğruyorum...

neden mutlu olmak için elimdekilerle yetinmeyip,

hayallerimin peşinde koşmaya uğraşıyorum...

oysa şu an sahip olduklarım bir zamanki hayallerim değiller miydi???

bir söz vardır;

"mutluluk varılması gereken bir istasyon değil, yolculuk süresidir" diye,

bilemiyorum günlük kendimi anlayamıyorum...

özellikle bu aralar...

şu üniversite affı için başvuru süresini geçirdiğimden beri daha da karışık içim...

aslında çok mutluyum şükürler olsun...

huzurlu bir yuvam sağlıklı çocuklarım var...

neyse boşver be günlük ben kendimi anlamıyorum ki...

sana nasıl anlatayım....

Dün sabaha karşı kendimle konuştum.
Ben hep kendime çıkan bi yokuştum.
Yokuşun başında bi düşman vardı,
Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum ...

sevgili günlük bu gece tarkan konseri için hazırlandım gidecekken eşimin işi çıktı bittiğinde geldi çıktık gittik daha göremeden konser bitti bir baktım herkes dağılıyor çok pis canım sıkıldı hayallerim yıkıldı

Günlük,bu ilk yazı sana.Menfaatçilerden nefret ediyorum ben işi düşünce konuşanlara,arayıp soranlaraOldukça iştahım açık bu aralar kendimi hırpalıyorum,sadace bir tencere bamyayı oturup lüpledim halbuki
Şimdi sevgilim kıvrılmış uyuyo gidip yanına sarılıyım bi,yarın arkadaşlarımızla güzel bi kahvaltı yapalım sonra denizee cup cupbikinime girebilsem bariHee bi de annemi özledim,anne olmak istiyorum bi de en acilinden bu ay hediyem olsun canım eşime istiyorum...

sabahtan anlamıştım zaten ve oldu :18: yine ramazanın ilk gnü oruç tutamıcamm
ana vatan kan aglıyo
çok sıcak bayılıvericem bi yerlere yaaa
off içimden bişey gelmiyo ne yazsam bilemedim dün evden çıkmadm ya atraksiyonum yok

hiçbir şey düzelmiyor. bana çok soğuk davranıyor.çok üzülüyorum çoook. nolur her şey düzelsin allahım nolurrr :2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…