Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük,
Dün herşey birden tepe taklak oldu, ne olur sanki içmese o sigarayı...
Benden çok mu daha değerli, bizim hayatımızdan sağlığımızdan geleceğimizden....
Onu öyle görünce yıkılıyorum, anlamıyo ki, anlamıcakta....
Beni hep üzücek bu konuda, verdiği sözü hiç tutmucak.
Hep bekliyorum ama, bi gün verdiği sözü tutmasını, gözlerime bakarak adam gibi.

Bu gün 12 de kalktım yataktan, eğer gelmeseydi daha kalkmazdım da, dünkü sinirle telefonumda payını aldı, çalışmıyo :44:
Telefonun olmayaşından dolayı kimsede bana ulaşamadı
Ama en güzeli pizza keyfiydi

Seviyorum pazar günlerini.Kendimi tuhaf bi boşlukta hissediyorum bu işi 30eylülde bırakıyo olmamız, yepyeni bi başlangıç...
Kocamı da çok seviyorum
7 ekim cuma, Allah nasip ederse gidiyo olmamız beni çok mutlu ediyo. Çok güzel bi planım var.
Görüşürüz günlüğüm öptüm seni.

Son düzenleme:
akşam benmkine söyledim sen bu çocugun ne konuştugunu anlıyabiliyomusun
yoooo dedi abuzittin ne anlıcam ben bunu
tercüme ediyim dedim
anne anee yeeemiiiiiiimm =anne ver
lölölö(dili dudaklarında gezdirrir)=eller yıkansın(yıkamak -silmek)
anne lölölö yeeemiiiiim=anne ıslak mendili ver

Günlük bugün alışverişe gittik,kendime sarı oje aldım ..Eskiden hiç sevmezdim şimdi koleksiyon yapma yolunda emin adımlarla ilerliyorum Napıyım seviyorum ..
Sonra profiterollü dondurma aldık,beraber yedik Çok güzeldi valla,erimişti falan.
Bugün ilk sahuru yapıcaz tabi ben tutamıcam,özel sebeplerden dolayı.:78: borç olcak,napalım.
Neyse bi kaç gün sonra bende tutabilcem inş.,Ramazanı çok seviyorum ..İçime böyle bi huzur doluyoo..
Kilolarda gelmese harika olur tabii.:18: (inşaallah) Neysem yine gelirim,öpmedim taam mı? byy.

selam günlük...

"yanlızlık" tan ne kadar nefret etsemde, çoğu zaman yalnız kalmak zorundayım...şu yaz günlerinde herkes farklı telaşlar içerisinde, bense dört duvar arasında uzaktan insanları takip ediyorum, sıra acaba ne zaman bana gelecek diye sabırla bekliyorum...ama o da sıkıntılı ve o sıkıntılıyken,bende eğlenemiyorum...kışın birbirimizi o kadar çok özlüyoruz ki, görüşememekten yakınıyoruz...şuan uzun süredir evdeyim,yalnızım görüşme ihtimalimiz çok fazla ama elde olmayan sebeplerden dolayı görüşemiyoruz...tek derdim onun sıkıntısının geçmesi,artık kafasının rahatlaması çok bunaldı...elbet dualarımızın kabul olacağına inanıyorum ama ne zaman...belirsizlik bir türlü geçmek bilmiyor...

ben artık hayallerimi gerçekleştirmek ve hep onunla beraber olmak istiyorum...çok mu şey istiyorum sevdiğimle beraber olmak gibi bilmiyorum ama sabrediyorum...insan büyüdükçe dertler bitmiyormuş,işe girince herşey düzelmiyormuş...napalım sağlık olsun herşey elbet birgün olur...

oluruna bırak....

hayatım o kadar monoton ki.. sıkıntı olmasından iyidir elbette ama çok boş gibi hissediyorum kendimi. çözümü de yok. olsa çözülecek diye düşündüğüm bir kaç önerim var ama hayata ne zaman geçer bilmiyorum. hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin.. gerçekten sıkıntıyla şüpheyle düşünüp durmayla vaktimi harcayamam. bomboş geçsin daha iyi.

Buzdolabı alıcaktık,cuma günü bakmış,beğenmiştik annişkomla.
Bugün almaya gittik;fatura vs. işleri.Yarın montaj için gelicekler inş.
Çok beğendim ya A+ sınıfı,iyon ve hijyen özellikli..Bide mesela üst tarafa
su dolduruyosun bi kaç dakika içinde buz kütleleri çıkarıyo alt taraftan.
Çok beğenmenin yanında ısındım da pozitif enerji yani.:76:
Sonra annem şurda yemek yiyelim dedi,bende tamam dedim hemen tabi
Gittik,ohh bi güzel yemek yedik elhamdülillah.Ramazan öncesimidir nedir
gelen giden bayağı çoktu..Evdeyim yani öyle işte,yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Pratik şeyler yapıp atıcam yeni dolabımıza:81:
Laf aramızda,annemde bayağı mutlu bu durumdan şş sus aman duymasın.
mumua.

Son düzenleme:
pembiş..
ne demiş orhan abimiz..
dünya dönüyor dönecek
hayat sensizde sürecek
bitecek acılar bu günler geçecek
sen ne dersen dee...

Günlük :)
Günlük diyorum ama malesef hergün girip yazamıyorum. KK'ya girsem bile sana yazamıyorum.Nedense birşeyler engel oluyor yazmama. Her neyse günlük yazıyorum işte şuan :)
Yazcak çok birşey olmasada yazmaya çalışıyorum.24 gün kaldı günlük abime kavuşmama :) Hakkari alcam senden abimi Allah izin verirse 24 ağustos çarşamba günü evinde olacak.

Ve 2.bir kez asker yolu beklemeye nasıl dayancam bilmiyorum fakat yıllardır ameliyatı eğitimi derken sözlümün ertelediği askerlik geldi çattı.Şimdide 5 senedir iyi kötü güzel çirkin herşeyi yaşadığım insan herşey vatan için diyor ve gidiyor..

Gidiyor eLLerin gidiyor sesin gidiyor nefesim ama hepsinden önce sen gidiyorsun.
Gidiyor yarınım gidiyor eLLerim yaşamım sebebim gidiyor ama hepsinden önce sen gidiyorsun
.

miiiis gibi bi odadan selam günlük
dün akşamdan başladık bizim odayı temizlemeye gece yarısına kadar olabildiğince temizledik. bugün öğlene kadarda sürdü temizlik. ama değdi her yer miis gibi oldu.
odaya girip oturasım gelmezken şimdi odadan çıkasım yok.
bütün fazlalıkları attık, oda ferahladı.
bana gelince. bugün telefonda fena kavga ettik benimkiyle. baktım kırıcı oluyo suratına kapattım telefonu sonrada açmadım aradığında. sıkıldım ben ondan
kavga etmekten bıktım.
asıl şaşırdığım dengesizliğim. daha 1.5 hafta önceki ayrılığımızda hıçkıra hıçkıra ağlarken şimdi suratına telefonu kapattıktan sonra kalkıp dansetmeye başladım
bıkkınlık geldi ondan, yordu beni. zamana bırakıyorum onunla ilgili herşeyi. bi süre ne sesini duymayı nede yüzünü görmeyi istemiyorum .
yaşasın özgürlük
yarında ramazanın ilk günü. ben kendimi ramazanda çok daha huzurlu ve güçlü hissediyorum. gerçi ilk 3 günü tutamıycam :/ hasta olduğum için ama olsun sonra Allahın izniyle başlarım.
benden bu kadar günlük öpüyoreee

Son düzenleme:
çok yorgunum günlük ; bugün de işe gittim akşam sekizdi çıktığım... iyi oldu ama sakin sakin baya ilerledim... ee yarın da gitmeyeceğim sonra salı günü bana kabus gibi gelecekti... günlüük yarın sabah 10da dişçi randevüm var ; çok korkuyorum bir aksilik olacak da vazgeçecek ; şunu da yapalm sonra çıkartalım diyecek diye... zaten çok içime sinmiş değil ama çok da sıkıldım; bitsin gitsin artık bu çile... sonra bol bol sırıtmak istiyorum... Susan teyzem de yazmış ağustos yorumunda ilk 3 haftayı çok iyi kullanmalıymışım güzel şeyler olması için... söz dinleyeyim en iyisi...

"Seni düşünmek güzel şey
seni düşünmek ümitli şey
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey

seni düşünmek güzel şey
seni düşünmek ümitli şey
fakat artık ümit yetmiyor bana
ben artık şarkı dinlemek değil
şarkı söylemek istiyorum..."

derken herşey yalan oldu günlük.oysa her defasında ne güzel söylemş Nazım derdik...onu o kadar çok özledim ki.o kadarr özledim ki hasretinden çatlıycam.tekrar ararsam bu tükürdüğümü yalamak olur.sesini duymak için neler feda edebilirdim neler...

Lütfen bu sıcakta oruç tutanlara acımayınız.. Onlar Afrikalı açlar değil.. Cennette köşkler inşa eden zeki girişimcilerdir!
Rahmet ve Bereket Ayı Ramazan HOŞGELDİN ..

cıvıl cıvıl mutlu sesimle selammm demek isterdim sana günlüğümm...
ama sadece yazabiliyorum..
bugün ailemle evde olmaktan böyle çok huzurludum..
evimizi satacaktık biliyorsun günlükcüm bugün 3 veya 4 kez evlere bakmaya gittik..
ayy günlüğüm yaa bugün öyle bir ev gördük ki aklımız gözümüz o evde kaldı..
mükemmel ötesi hayallerimin evi..
o evde yaşlanmak isterdim gerçekten..bayıldım ya resmen orayı ne yapıp edip almamız lazım..:26:
akşama kadar abim ve kardeşimle o evin hayallerini kurduk..

az öncede O'nun kız kardeşiyle konuştuk ay nasıl kibar kız anlatamam ya çok hoş ve düzgün bi ailesi var
vee yarın dönüyormuş..işte bu benim en güzel haberim mutluluğumu arttıran kalbimin hızını değiştiren en önemli haberdi..
yarın ilk orucumuzu tutacağız Allahın izniyle bu yüzden de mutluyum.. o kadar güzel anlamlı bir havası var ki Ramazan ayının..
çok seviyorum bu ayı evimizde yarattığı eşsiz bi güzellik var sayesinde..
Şükürler olsun...
Her kim ramazanın başlangıcında müslüman kardeşini bi ramazanı daha gördüğü için tebrik ederse Alah ona cehennem azabını haram kılarmış..
tüm kk bayanlarına hayırlı ramazanlar dilerim..

Ve yarınnn ramazannnn
Rabbim Hayırlı Ramazanlar nasip etsin.

Dün kuzum Ankara'ya gitti,ben de kalakaldım buralarda.
tüm gün internetten öğretmen alımlarının arttırılması kampanyalarına hem katılıp hem de takip ediyorum.
Rabbim tüm bekleyenlere atanmayı nasip etsin

Sevgili günlük
2 gündür yazmıyorum sana ilk kez şuan yazıcak bir şeyim oldu:) An itibariyle hayatımda bir değişim sürecine girme niyetindeyim günlük İnşallah umduğum gibi yolunda gider her şey ve okul başladığında yepyeni bir ben olurum.Çook istiyorum günlük artık tak etti canıma.Umarım derdime bir çare bulurum.Sana gelişmeleri yazacağım.
İyi geceler

ramazana girmiş bulunmaktayız. bütün kk ailesine hayırlı ramazanlar diliyorum.
ALLAH hepimize güç versin

Günlüüüüük

Sevdicekle buluştuk bugün

Bana parfüm almış

Yirrim ben onu yiirriiiiiim

Nasılda heyecanlıydı sıpa

Armani she...

Wooow

Gerçi kolanya da alsa mutlu olurdum:78:

Önemli olan düşünmesi

Ayrıca tüm günlük müdavimlerine, kk sultanlarına hayırlı bereketli ramazanlar dilerim

Allah'ın rahmet ve bereketi üzerimizden eksik olmasın inşallah.....

günlükkk
an itibariyle babam ciddi bir ilişkim olduğunu öğrenmiş bulunmakta
ve ben hala sağ durumdayım
ve babam hiiiç bişicik demedi
ayyy nolcek şimdiii

ilkdefa yazıyorum slm günlüğüm çok heyecanlıyım aslında çünkü evimizi taşımaya karar verdik eşimle aynı semtte olucak ama biraz blunduğumuz yerden uzaklaşıcaz laf aramızda sevinmiyorda değilim çünkü kayınvalidem bana şu an yakın onlardan uzaklaşmak istiyorum heran nerede olduğumu ne yaptığımı kiminle ne konuştuğumu bilmek isteyen bi kaynanam, var bi anda kapının önünde biten bi görümcem var onları çağırmadan misafir ağarlıyamam önce onları çağırmalıyım evekim gelirse gelsin onlarda olcak neyse yazmaya devam edersem sabah,,,,,,,,,, olur çok güzel bir gece ilk sahur onbir ayın sultanı ramazan ı şerif geldi bütün kk üyelerinin ramazanı hayırlı ve bereketli olsun..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…