Günlükcan
3 gün sonra gene ben geldim ama bu sefer karmakarışık. Bugün indim otobüsten, evimdeyim yani. 2 yıldır kaçmak istediğim şehre baktım az önce, o kadar da kötü değil mi dersin? 2 yıl önce maddi imkansızlıklardan ve tek kardeş oluşumdan dolayı bu şehre tanıştık ya, gene o maddi imkansızlıklardan dolayı İstanbul'a okumaya tek gidicem bu sefer, ailem burada kalacak.Taşınmak düzen bozmak zor. Yurt baktım çok pahalı hepsi- artı yemek vermiyolar, kimseyi tanımıyorum ki eve çıkayım, şimdilik İstanbul'da samimi olmadığım bi halam var onlarda kalcam. Çocukları yanlarında değilmiş evde eşiyle berabermiş, çalışıyolar zaten... Buna karar verildi.
Annem kızgın gibi bana, düzen bozuyorum diye... Ben telaş içindeyken o "çekiceksin sen istedin" diyor. Ama yıllardır hayalimdi bu benim, elime fırsat geçti tabiki değerlendirecektim. Ama bi yandan da sevinemiyorum moralim bozuluyo bazı sözlere... Okulumun eğitimini de hiç beğenmiyordum ki...
sorun değil ben tekte giderim, okurum, gerekirse çekerim. her öğrenci yaşamıyor mu zaten bunları, bende yaşamalıyım...:44:
Bi yandan 4 gündür aşkımla beraberdim, çok güzeldi herşey
Beraber okulumu gezdik, tavla oynadık, kahvaltı-yemek hazırladık,bulaşık yıkadık, arada bi küstük birbirimize sonra gönül aldık, ben sipariş verdim o eve gelirken siparişlerimi getirdi. birde "sen çayı demle ben geliyorum" diye mesaj atmış, nasıl hoşuma gitti anlatamam. sabah ben uyandırdım onu... evlilik böyleyse süper bişi valla günlük
kendi işini kuruyo şu anda, o yüzden gün içinde bir dükkana bir eve koşturdu durdu, yalnızda bırakmadı beni evde, akşamları dışarı çıktık, yemeğe - sinemaya gittik... Rabbim bize hayırlısını versin, ayrılık vermesin inşallah hiç...
Bu arada yalnız kalmamam lazım günlük, duygusallık had safhada