Popüler Konu Sevgili günlük...

:ilkdefa yazıyorum slm günlüğüm çok heyecanlıyım aslında çünkü evimizi taşımaya karar verdik eşimle aynı semtte olucak ama biraz blunduğumuz yerden uzaklaşıcaz laf aramızda sevinmiyorda değilim çünkü kayınvalidem bana şu an yakın onlardan uzaklaşmak istiyorum heran nerede olduğumu ne yaptığımı kiminle ne konuştuğumu bilmek isteyen bi kaynanam, var bi anda kapının önünde biten bi görümcem var onları çağırmadan misafir ağarlıyamam önce onları çağırmalıyım evekim gelirse gelsin onlarda olcak neyse yazmaya devam edersem sabah,,,,,,,,,, olur çok güzel bir gece ilk sahur onbir ayın sultanı ramazan ı şerif geldi bütün kk üyelerinin ramazanı hayırlı ve bereketli olsun..............

ya günlük bugun kaplumbağam kivi yumurtlamış :) veterinerden aldım getirdim eve artık odamın bi köşesi onun minyatür evi gibi oldu kedim sipside gelip gidip yumurtalara bakıyor tırsıyorum yer diye inş minik kivilerimiz sipsi onları yemeden çıkar yumurtalarından :)

kendimi çok ruhsuz ve bomboş hissediyorum günlük
hayatımın merkezi yapmışım onu ne aptalım oysa ne kadar önemli sorunlarım varken...
ahh şu sınavım umarım kazanırım ve hayallerimi 1 yıl daha uzatmak zorunda kalmam

ilk davulll sesleriii... ilk sahurr... 11 ayın sultanı ramazanınız hayrola günlüğüm...

Son düzenleme:
herkese hayirli ramazanlar..
davul sesi cocuklugumuzun bir parcasi duyunca hep ayni cosku oluyor insanin icinde.
forevertogether tesekkur ederim paylastigin icin ben davul ne de ezan sesi duyuyorum icim bir tuhaf oldu yaw..

hayırlı ramazanlar arkadaşlarım..​

Günlükcan

3 gün sonra gene ben geldim ama bu sefer karmakarışık. Bugün indim otobüsten, evimdeyim yani. 2 yıldır kaçmak istediğim şehre baktım az önce, o kadar da kötü değil mi dersin? 2 yıl önce maddi imkansızlıklardan ve tek kardeş oluşumdan dolayı bu şehre tanıştık ya, gene o maddi imkansızlıklardan dolayı İstanbul'a okumaya tek gidicem bu sefer, ailem burada kalacak.Taşınmak düzen bozmak zor. Yurt baktım çok pahalı hepsi- artı yemek vermiyolar, kimseyi tanımıyorum ki eve çıkayım, şimdilik İstanbul'da samimi olmadığım bi halam var onlarda kalcam. Çocukları yanlarında değilmiş evde eşiyle berabermiş, çalışıyolar zaten... Buna karar verildi.

Annem kızgın gibi bana, düzen bozuyorum diye... Ben telaş içindeyken o "çekiceksin sen istedin" diyor. Ama yıllardır hayalimdi bu benim, elime fırsat geçti tabiki değerlendirecektim. Ama bi yandan da sevinemiyorum moralim bozuluyo bazı sözlere... Okulumun eğitimini de hiç beğenmiyordum ki...
sorun değil ben tekte giderim, okurum, gerekirse çekerim. her öğrenci yaşamıyor mu zaten bunları, bende yaşamalıyım...:44:

Bi yandan 4 gündür aşkımla beraberdim, çok güzeldi herşey Beraber okulumu gezdik, tavla oynadık, kahvaltı-yemek hazırladık,bulaşık yıkadık, arada bi küstük birbirimize sonra gönül aldık, ben sipariş verdim o eve gelirken siparişlerimi getirdi. birde "sen çayı demle ben geliyorum" diye mesaj atmış, nasıl hoşuma gitti anlatamam. sabah ben uyandırdım onu... evlilik böyleyse süper bişi valla günlük kendi işini kuruyo şu anda, o yüzden gün içinde bir dükkana bir eve koşturdu durdu, yalnızda bırakmadı beni evde, akşamları dışarı çıktık, yemeğe - sinemaya gittik... Rabbim bize hayırlısını versin, ayrılık vermesin inşallah hiç...

Bu arada yalnız kalmamam lazım günlük, duygusallık had safhada

Son düzenleme:
Yok be günlük ;
Kalmadı takat filan.
Hep pas hep pas.
Her kapı kapanır mı insanın yüzüne ?
sanırım benim kaderim eşime hasret gitmekmiş.
aile saadeti de yokmuş demek ki ?
Hani derler ya parayla saadet olmaz diye !
Evet gerçekten olmuyomuş.
memur olduk çocuklarımızın rızkı dedik 3 yıldır bekliyoruz.
Rızık biriktireceğiz derken ömür tükettik.
Gerisinde de kavuşma var mı muallakta ?
zaten bebeğe sarıldık bizi kavuştursun diye,
o da istemedi bizi.Allah ta bize bunu layık görmüş demekki.
Ne diyelim verdiğine de vermediğine de şükür ...
Yinede sağlıklıyız ve birbirimizi nadirde olsa görebilyoruz.
dilersen her kapıyı açarsın.
İçimiz sana ayan. Tek dileğim buydu kabul etmedin şimdiye dek.
Demekki var bi bildğin rabbim.Yinede nasip eyle beraber yaşayıp, yaşlanmayı ....

Verdim kararımı günlük.
Allah utandırmasın.
Bu sefer sözümün , restimin arkasında durabileyim.
Acım dinsin,gülücükler saçıyım.
Allah kimseyi acıyla sınamasın.
Yıl oldu kalbimde acısı

sevgili günlük

çok feci hıçkırık tuttu niyetli olmasaydım 1 bardak suyu lıkır lıkır dikerdim kafaya
hıçkırıklar yüzme bilmezmiş

Kimse kimsenin içini bilmezmiş derler ya ne de doğru söylemişler....
Dışardan bir gözle baktığımda yolunda her şey...Üniversiteyi kazandım, okudum, başarıyla bitirdim.Kpss'ye çalıştım ve ne çok iyi ne çok kötü bir puan aldım...Peki bundan sonrası??? Bundan sonrası ne olacak?.. Bir kaç bavulla gidebilecek miyim beni bekleyen günlere...Yoksa tarih tekerrürlüğünü yitirmek istemeyerek ardımdan sürükleyecek mi bir evin tüm eşyalarını...Bu kez parça parça mı yaşanacak bir ailenin hayatı, yoksa değecek mi bir sihirli değenek yüreğimin hayallerine?? Söylemek isteyip de söyleyemediklerim yakıyor içimi... Hayatı zorlaştırmak mıdır sorunların çözümü?
Bilmiyorum... Bir kaç gün sonra tercihler yapılacak ve benim yazmak zorunda olduğum 2 şehir ve elimde boş umutlarım var... Sanırım almış olduğum puanla dahi atanamayacağım...

Bazen uzun uzun yazmak ister insan düşüncelerini

Bazende bir kelimeyle anlatmak,anlaşılmak ister...

Yorgunum...:97:

Herkesin Ramazan ayı kutlu olsun

Bulutların üstünde bambaşka bi dünyada yaşadığımı hissederim bu ayda hep...

Sanki Dünyadan kötülük silinmiş gibi gelir iftar sofralarında

sevgili günlükkk... şu mübarek aylarda 15 AY beklemeden sonra çok şükür olsunki HAMİLEYİM Allahım sen bebeğime sağlıkla hayırla kavuştur.(amin) .. gözü yaşlı annecim umrede onunda en güzel şekilde umresini tamamlamasını ve sağlıkla evine tekrar dönmesini Rabbimden istiyorum... Amin...

selaaaaaaaaammm
ruya gıbı bır tatılden sonra bronz tenımle enerjı depolamıs vucudumla karsındaım yıne ıste gunlukowıc
bodrumdan sana cook selam getırdııım..bu sefer kı tatılımız cok guzel gectıı yaa bodrum we ızmırdeydık.
pamukkaleyıde zıyaret edelım dedık.hersey tam ıstedıgımız gıbıydı otelımız yemeklerımıızz gelırken cok garıp oldum
huzunlendım acıkcasıı bayagı alısmıstık cunkuu..zaten kac yıldan berı orda cewremız yenı guzel arkadaslıklarımz oldu.ayrıntıları daha sonra yazarrıımm
ama zorlu bır surec bızı beklıyor sanırım askımın ıs ıcın yurtdısına gıtmesı gerekıo we az bır zaman deıl suan bunu dusunmek dahı ıstemıyorum bu mesafe kısa olsa belkı ılıskımıze ıyı gelebılırdı ama bu bızı zorlıcak.gercı calısmadanda olmuo bı ıkı yıl hızlı gecer.geldıgındede ewlenırız artık.zamanı geldı dıye dusunuyoruzz.onun harıcınde onumuzdekı haftada aılemle karadenız turuna cıkıyoruzz...hersey guzel olsun gunluuk...
bu arada tum musluman alemının ramazan ayı mubarek olsuuun.

herşeye rağmen...
iyiki doğdun...
iyiki varsın...
yoksa bir yanım hep eksik kalacaktı...

günlük yaa nerder o eski ramazanların heycanıyok eskisi gibi degıl sanki hiçbirşey neden böylegece bi uyandım saat 4e 10 dk var bisküvi falan yedım anamm ezan okundu sonraayani ac ac tutuyorum bugün hayırlısı bakalım rabbim sabrını elbet verirbu arada oda tasındı tek başımayım artık ama bu insanlar neden böyle 1 tane dolabım ve klasörler aşağıda kaldı 10 kere söyledım adamların umrunda değil yaasinirlenmiyım dıyorum ama düzensizliğide sevmiyorum:84::84:bu işyrnde problem hiç bitmiyor maalesef:84::84:neysee birgün hayatımda burası da kalmaz elbet ilerde ne olcak kimse bilmiyorki günlük değilmi:97:her doğan gün yeni umutları simgelerya sabırrrsabahtan çok iş yaptımdaha bunun akşamı varryalnızlık bazen cok güzell ohhh kafa dinliyrumo başımda ben iş yaparken dır dırcılar sımdı ayagıma evrak cıkarcaklarrcanıma değsin cok söyledim ama dinlemedilerolan onlara olduneyse çenem düştü yine ben gidiyore

more than blue'yu izledim günlük. A moment to remember'ı daha çok beğenmiştim ama. ağlamaklı bi film olduğunu duymuştum gözüm dolmadı bile.
ama o güney koreli erkekler yakında sırf onlar için izlicem sanırım filmleri
bugüne bikaç film daha sığdırabilirim umarım.

benimki en son dün aradı ama açmadım ! bundan sonra açmıycam ve aramıycam. çok sinirli ve kırgınım bu sefer :/ kendi kendimi gaza getirip ne kadar uzatabiliyosam uzatıcam bu küslüğü isterse ayrılığa kadar gitsin
seviyorum onu ama koşulsuz bi sevme değil bu. olsada olur olmasada.
akışına bı-ra-kı-yo-rum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…