Popüler Konu Sevgili günlük...

benm 2 yaşında cadı kızım:
anne mama..
ben uykumun derinliklerindeyim:
yok kızım istemiom oruçluyum ben bugun gel hadi sende yat
anne istooom
kızım gel şuraya bak istemiom geeeel uyu hadi
bak anne aaliyooooom hüüü hüü hüü..(masusçuktan)
ben ona yemek yemediğinde bak kızım ağlıyooom hüüü yersen alamicam derdim
tamam annnem sen yat uyu uyanınca yicem hadi gel...2 saat sonra
açtım gözlerimi elinde süt şişesi yanımda kıvrılıp uyumuş:44::44: ben hep şu çocugu kendimle doyuruyorum naaapçam bilmem ondan annemlerde kalınca kilo alıyo çocuk:26:

eşimin doğum günü bugün oruçlu mideyle nede güzel pasta yapılır şimdi aç aç

Son düzenleme:
içimden birşeyler;

Hiç bir zaman gülmekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile.
Çünkü gülüşüne; kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin..

*Marquez

Sevgilinle romantizim olsun diye,
Ele ele verip yağmurda ıslanırsın;
Ama hasta olunca çorbanı annen yapar.

Ben ölseydim, o belki ağlardı.
Ama o ağlasaydı;
Ben ölürdüm..

Ö. Asaf

Ben dostlarımı hiç satmadım!
Çünkü ya beş para etmez çıktılar,
Ya da paha biçilemez..

*B. Yılmaz

Slm günlük sana ve herkese Mübarek ramazan ayı herkes için hayırlara vesile olur inşallah günlük... Herkes bu güzel ayda güzel şeyler yaşasın,tüm sıkıntılar bitsin inşallah..Dün gelemedim pek..İşim gücüm KPSS ile ilgili gelişmeleri takip etmek çünkü Of günlük bir bilsen ne kadar istiyorum ilk atamada atanmayı...Eylülde elimi kolumu sallayarak gururla şu evden çıkmayı...Boşa gitmedi emeklerim demeyi öyle çok istiyorum ki...Ben evde oturmak için okumadım ki günlük.Kendimi biliyorum eğer ki ilk atamada atanamazsam bunalıma girerim ben.Hiç sevmiyorum boş oturmayı,sürekli bir şeyler yapmalıyım.İşimi yapmalıyım ben günlük...İnşallah bu ayın yüzü suyu hürmetine,ettiğimiz duaların sayesinde atanıcam.Umutluyum.Yani zaman zaman umutluyum Neyse günlük gece sahura kadar oturduk kardeşimle,film izledik.Malum annem memlekette.Sahuru yaptık yattık.Haliyle geç kalktım.Midem yanıyor biraz.Benim bünyem biraz zayıf ya etkileniyor tabi.Ama olsun cefası da güzel ramazanın.Bi de bakıyorum turp gibi sağlıklı insanlar ay ben dayanamıyorum demiyor mu hey Allahım diyorum yani.Neyse neyse herkesin tercihi kendisine ama bu ayı yaşamak ayrı bi güzel.Bunu da kabul etmek lazım.Yine gelirim ben günlük..Hayırlı ramazanlar herkese

Bu tatil isteği nedir içimdeki dur durak bilmeyen..
boş zamanlarımda çalışasım var

bu hafta assos çekti içim.. biraz yakamoz izleyesim var....

Son düzenleme:
Vay beee günlük, nazar değmesin gerçekten şansım yerinde bu aralar.
Kaç zamandır kapak toplıcaktım Tarkan konseri için, ama gel gör ki gözümde büyüyordu..Bugün bir mucize oldu, bir bayan işyerime geldi ve elinde konser bileti olduğunu, 2tldan sattığını söyledi, hemen atladım tabi, aldım 2 bilet

günlükçüm yaaa.. ramazan geldi hoş geldi de ben sevgilimden uzağım diye çok üzülüyorum... geçen yıl 30 gün orucumuzu da iftarıyla sahuruyla beraber tutmuştuk, birlikte yemekler yapmıştık.. yeri gelmişti o yapmıştı yeri geldi mi ben yapmıştım.. ama bu yıl farklı şehirlerdeyiz ve o tek kalıyor evinde.... ben evimde bi çorba kaynatırken bile içim gidio üzülüyorum... evinde de taşınma işlemleri olduğundan ne tüp var ne ocak... dışardan yemek söyleyip duruo ramazan vakti...

çok üzülüyorum günlükçümm onun yanında olmak istiyorum beeenn... burda kendime ve aileme çeşit çeşit yemek yaparken içim acıyor

beni ona kavuştur günlük, nolurrrr

Lanet olsun !!

3 Şehit daha !!!

BİTSİN ARTIK !!!

DİNSİN GÖZYAŞLARI !!!!

Çoook Şükür Bu ramazanıda gördük ve ailemle yine bir sahur gecesinde beraber olma lüksü sohbet eşliğinde sahurumuzu yapmak ve şimdide iftarı beklemek ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM BU RAMAZAN AYINIDA SEVDİĞİM KİŞİLERLE BANA GÖSTERMEYİ NASİP ETTİĞİN İÇİN...

Dün gece sahurumuzu yaptktan sonra balkonda bol bol suyumuzu içtik ezan okununa kadar ve sohbet ettik babam annem ben.. sonra ezan okundu sırayla abdetslerimizi alıp namazlarımızı kıldık ve çok güzel huzurlu bi uykuya daldık.. uyandığım saat 10'du ama biraz daha uyumak istedim ve tam olarak 12 gbi kalktım biraz evi topladım sonra öğle namazını kılıp kuran okumaya başladım, bu ramazan RABBİM bi mani vermesse inşallah hatim etmeyi düşünüyorum ve istiyorum.. Şimdiden 2 cüz bitirdim hadi hayırlısı RABBİM beni şeytana uydurma şeytanın vesveselerine getirme İNŞALLLAH..
Neyse Gidim İlkindiyi kılim ve akşama ne yemek yapılcak bi bakimm çok şükür ilk gün olmasına rağmen ne acıktım nede susadım RABBİM sabrını veriyor işte... SENİN VESİLENLE HERKEZE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM SEVDİKLERİYLE...

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Of günlük ya kocişim yine ş.dışında
artık çok olmaya başladı bu patronları,fazla yaptığı birşeyde yok ki,
arızalı araçları zaten tel de tespit ediyor burda,teknik elemanın başında duruyo,arabanın sağ koltuğunda oturuyo,arızalı araç sahiplerini yumuşatıyo
kısacası gezip duruyo ve ben de geriliyorum artık daha 2 hafta önce gönderdiler,oysa ki kendisi müdür yardımcısı ama herşeye koşuyo sinilerim bozuluyo yaaaaa
1 hafta daha yok,o kadar yoğunlar ki o yoğunlukları beni geriyo

neyse allah sağlık versin de,bu son olur umarım...

Günlük!
Napçam ya ben her kafadan bir ses çıkıyor bu olay iyice karmaşıklaştı.Ooof beklemeden yapmak en kolayı aslında ama Bir cesaret Allah'ım bi cesaret...

ruh gibiyim günlük,
suratımın halini bi görsen.. bembeyazım, gözleriin önü karardı.
haftasonu toplasan 2 saat anca uyudum. canım o kadar sıkkın ki...
kızımı özledim, ve daha bi sürü şey...
şu mübarek ramazan ayında herşeyi hayırlısıyla atlatırım inşallah.
olmuyo günlük, o kadar çok sıkıldım ki herşeyden.
kızımı istiyorum sadece kızımı
babaannesine anne diyo biliyo musun çok koydu bana bu

ne zamandır okuyorum günlük sayfalarını çok insan yazıyor da, kimse yaptığı İBADETİ gözümüze sokmuyor birde yapmayanlara laf atmıyor!!! BİR KİŞİ DIŞINDA!!!

sen anladın onu...

bir laf vardır bilirmisin günlük İBADETTE GİZLİ,KABAHATTA...

yok kuran okudum, yok namaz kıldım, oruç tuttum. tutmayanlar ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOR...

yazık acıyorum kendini böyle gösterenlere... Allah ıslah etsin...

Son düzenleme:
Günlükcüüm havalar berbat sıcak.
Malum ramazan da geldi,insanlar açlığın susuzluğun ne demek olduğunu bir kez daha anlıolar.
Umarım bu açlık ve susuzluğun can taşıyan her varlık için geçerli olduğunu,sadece insanlara mahsus olmadığını da hatırlarlar ve sokak hayvanlarına bir kap su,bir kap yemek koymayı bir görev sayarlar.
Sadece biraz empati.
Ramazan ayının asıl amacı da bu değil mi zaten?

çok yalnızım ve mutsuzum...

hayattan soyutlanmış gibi, hiç gibi, amaçsızca nereye gittiğini bilmeden...
duygusal bir boşluktayım içimi kimselere dökemiyorum,
tek istediğim kendimi tutup beni özlemesini ve görmeden yapmasını sağlamak...

ama ne kadar çırğınsamda ilk günlerdeki gibi olmuyor hiçbirşey...
ben özlüyorum peki o beni özlemiyormu günlük???hep onun elinin altındamıyım ben,her istediğinde göremeyecek artık beni...

az önce actik orucu,Allah olmayanlara versin..kimseyi aclikla sinamasin..
kimsecikler yok ortada benimkinin pc si bozuldu..ablam pat yatti kaldik yine bas basa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…