Popüler Konu Sevgili günlük...

olmadı günlük yine olmadı yine olmadı,aşılama da olmadı üstelik şimdi mecburi 6 ay ara vereceğiz,eşim olmayacak...sanki çok zaman varda bir de araya yine zaman girecek...şimdi yine bir sürü sorular,yokmu varmı olmuyormu...kendimi o sorulara hazırlamaya çalışıyorum ama çok zor 1-2değil ki tahammül sınırlarımı aşıyor artık...hiç mi olmaz yaa bir kere bile mi olmaz nasıl birşey bu anlamadım umut mu günlük o ne ki kalmadı artık,yok...

şoklardayım günlükcüm çok şaşırdım ayşe evleniyomuş hemde almanyaya onun adına sevindim aslında ama kendime üzülüyorum ben ne zaman evlencem.kendimi onla karşılaştırmamam lazım yaşlarımız aynı ama onun yaşadığı hiç bişeyi yaşamadım şükür.genç yaşında şiddet hakaret küfür hepsni yaşadı o koca bozuntusu psikopat kılıklı heriften küçücük yavrusuyla ayrıldı kolay değil.inşallah gerçekten istediği için evleniyodur onunla geçmişte yaşadığı her şeyi unutturcak kızına gerçek baba duygusunu yaşatcak biridir.
bu mübarek günlerde Rabbim herkese hayırlısını versin.benim hayırlı kısmetim nerdeyse oda gelsin artık bak millet 2.yi buluyo

Güncem;
Annemsiz geçirdiğim ilk Ramazanım..
Gece sahurda aradı; yavruumm lokmalar boğazımdan geçmiyor.....
Ağladı Annneeemmmm...
Belli etmemeye çalıştım amaaa ben de ağladım... Konuşamadım...
Dün geceden beri çookk kötüyümm gözlerim şişti ve zonkluyoorr..
Başımı tülbentle sıktımm ağrısı geçsin diye ama geçmiyor..
Dokunsalar yine başlıcam.. Bu yüzden arayamadım bugün Annemiiiiiiiii
Aşkımın da gözleri dolduu sarıldı sarıldııı.. Ağlama dedikçe ağladımm...

(Seni çook sevmeseydim Annemi asla bırakmazdım..!)

Canımm Annem pamuğummm neden bukadar zorr..? Sensizliğe alışmak neden bukadar zor..
Annesinden ilk ayrılan ben değilim ki.. Sende Anneni bıraktın.. Yuvanı bıraktınn.. Sende benim gibimiydin Annem..??

Ah ne hayatlar ümidiyle
zamansız yollara düştük
ilk yenilen biz değildik elbet
gün oldu dünyaya küstük

Ağlama anne benim için ağlama
ben de herkes kadar aldım acılardan
ağlama anne benim için ağlama
ben de herkes kadar yandım

Sen ne olur çocukluğumu sakla
tek kalan bu elimde avucumda

Her birimiz başka bir hikaye anne
bu ayrılıklar niye
sen yine bir ninni söyle bana
yavrum uyusun da büyüsün diye

Ağlama anne benim için ağlama
ben de herkes kadar aldım acılardan
ben de herkes kadar yandım

Sen ne olur çocukluğumu sakla
tek kalan bu elimde avucumda
ben de herkes kadar yandım.....
Hayırlı Ramazanlarımız olsun, çoook seviyorum seni ANNEM..

ilişkiye son noktayı koymanın vakti geldi günlük.
ne mi hissediyorum ? inan bende bilmiyorum.
çizelgemi kaldırıyımda buda böyle sona ersin.

1 yıl 3 hafta 1 gün buraya kadarmış...

Son düzenleme:
Ön yargılarımı kırdı...

Bi insan hakkında ne kadar yanlış düşünebilceğimi gösterdi...

Gamze_Belinay.....

‎2,5 Yıldır Kanka Diye Hitap Ettiğim.. Her konuyu Rahatça Konuşabildiğim, Onun Kız Muhabbetlerini Dinleyip Akıl Verdiğim Adam Tutmuş Bana Ben Artık Senin Kankan Değilim Bana Kanka Deme Diyor Ve Sonunda Ondan Duymak İstemediğim Şeyleri Söylüyor SANIRIM HAKİKATEN ERKEKLERE GÜVEN OLMUYORMUŞŞŞ.. ULEYN BEN SANA KANKA DEDİM KANKAAAAAAA.... Aynısını facedeki iletimdede yazdım ve sonuna şunu ekledim Bİ ZAHMET BUNU OKUYUNCA BEN YORULMADAN KENDİN ÇIK LİSTEMDEN "KANKA

Bu arada cecenn çok tatlı çok şeker biriymiş yahuu az önce arkadaş olduk facede çok beğendim kendisini ve ufakta bir yazışmada bulunduk hımm gerçekten dobra biri bunuda söylemeden geçmimmm

"Hep geçer diyorlar ya Olric... Sence geçer mi?
-Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer..."

Geçer mi günlük?

Bu sitedeki kavgalardan çok sıkıldım günlük Yav birbirinizi tanımıyorsunuz bile neyin kavgası bu? Verip veriştiriyolar hey yarabbim Sanırım ben bu yüzden pek fazla yorum yapmıyorum. Korkuyo muyum ne? Mazallah birinin ters bi tarafına denk gelirim falan. Neyse azizim hayat zor,yapılacak işler aşılacak engeller var. Tüm bunlar boş,anlamsız...Nacizane fikrim

Son düzenleme:
günlüğüm bu sene bana uğurşu geldi herhalde nişanım rüya gibiydi sorunsuz atlattık çok şükür.

kpss de açıklandı hiç beklemediğim halde 85.370 aldım umarım 4. girişimde bunu başarırımm

bu arada herkese iyi ramazanlarrrr

Yorgunum günlük. Taş taşıdım sanki. 10 saat uyudum ama dayak yemiş gibiyim. Offf niye böyle oldu ki. Ne güzel zindeydim.

Eşim beni deli ediyo günlük; barut fıçısı gibiydi iftara kadar. Böyle oruç mu tutulur? Marketten eve gelene kadar kim bilir kaç kalp kırdı En son kırılan da benimkiydi tabisi . Hiç cevap vermedim, kendi kendine söylendi. Kavga cıkmasın diye saat sekize kadar cıt cıkarmadım. Soru sorarsa cevap verdim. Sigarasını icince yüzü aydınlandı paşamın ama benimki kararmıştı bi kere. Güldürmeye calıstı ama nafile. Çayını içmesini bekledim; iyi geceler bile demeden yattım o PC parçalarıyla oynarken. Gece gönlümü almak icin öpünce; "uykumu bölüyosun, rahat bırak!" cümlesiyle fırçasını yedi. Ben de huzur içinde uyudum...

Tüm ramazan full time fazla mesai alıcam. Tek başına yesin yemeğini, anlasın kıymetimi. İnsanların kalbini kırınca tuttuğun orucun hükmü var mı acaba?

Neyi kınasam başıma geldi günlükcan; babam da böyleydi, anneme; nasıl çekiyorsun, Allah aşkına? diye sorardım....

Ben nasıl çekiyorum günlük? Sevgi mi
?

Depresif olmaktan yoruldum.
İçimdeki herşeyi bırakıp kaçıp gitme isteğinden yoruldum.
Sevmekten yoruldum.
Ağlamaktan yoruldum.
Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu sitede öyle insanlar var ki çok seviyorum onları
ve bu site olmasaydı ben napardım bilmiyorum :44:
hele biri var ki sitede çok konuşmamamıza rağmen kendime o kadar çok yakın hissediyorum ki. böyle farklı bi özelliğim var yoldan geçerken hiç tanımadığım insanlara bile kanım kaynayabilir, oda aynen öyle. bazılarına çok havalı geliyo o ama bence çok iyi biri, çok tanımamama bikaç cümle dışında konuşmamamıza rağmen seviyorum onu.

benimki bikaç e-posta atmış. pişman olacağımı düşünüyor. çok bekler. herkes kendi yoluna bundan sonra.

olan olur, biten biter hayat devam eder

Günlükk sabah 7:15 aşkım beni aradı aşkım hadi kalk 15 dk sonra kağının önüne çık diye kalktım acaba dedim bu beni kandıroyrmu..neyse çıtım gelmiş benimki.. tamam bugün gelicekti kuzeninin askeri sınavı var onu getirdi ama bu akdar erkenden beklemiodum şaşırdım valla.. yarım saat görütük aşkımla.. sonra ben 10 gibi yine çıktım işten 11 e kadar birlikteydik yine..Ayy çok güzel geldi sabah sabah aşkımı görmek

Çok kötüyüm günlük,bir şekilde rahatlamaya ihtiyacım var.
Genel alım belli oldu,kontenjanlar belli olmasa bile aşağı yukarı tahmin edilblir.
ümidimiz yok,şubatta ek atama bile olsa şubata kadar neye güvenebiliriz,tekrar mı sınava çalışacak.
yoksa geçici işler mi yine.
yoruldum günlük
bir yıl daha nasıl geçer.
Şubat'a kadar beklemeyi bile istemezken.
Ailem zaten onu istemezken bir de bunlar.
Boşuna mı beklemelerim...
Gidip uyumak istiyorum.

Alt yapıyı hazırladık; destekleri aldık...

Yazarlığa başlıyoruz...:126:

Hadi bakalım, kolay gele...

Sabah sabah iki kötü haberle uyandım günlük...Birincisi nişanlım rahatsızdı biraz doktora gitmiş.İlaç vermiş geçmezse hastahaneye yatırırız demiş doktor.Duyunca şok oldum,çok kötüyüm.İnşallah gerek kalmaz hemen iyileşir.İkinci kötü haberim kontenjanların belli olması...11544...Nasıl rakam ama?Harca harca bitmez.200 bin öğretmen adayı girmiş sınava.Alıma bakar mısın?Yok işte atanamıyorum,lanet olsun!!!​

günlükk...
dün yaptığım birşeyden dolayı çok utandım sonra..
arayıp özür diledim aşkımdan..
bir da garip ama kafama ne dank etti biliyo musun?
bayağı bir güvensiz olmuşum insanlara karşı ben günlük..
dün aşkıma da emin emin çemkirince neye uğradığını şaşırdı çocuk..
sonra anlattı işin aslını da anca öyle sakinleştim..
özür diledim tamam olabilir dedi ama ben çok korktum kendimden...
neden böyle insanlara karşı güvensiz olmuşum ben günlük..
hele ki aşkıma.
ayy hala çok üzgünüm anlatamam sana

11.544 alım olcakmış günlük duydun mu?
Ne kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr çok böyle sağolsunlar gerçekten... Sınav öncesi bool bol aldılar peki bizim suçumuz ne? ;ilk kez girenlerin suçu ne? Bu mübarek günde emeğimizi göz ardı edenleri Allah'a havale ediyorum gerçekten, başka da bir söz diyecek halim yok.....

baş ucumda yarıya inmiş bir rulo tuvalet kağıdı. gözlerim şiş. kızarık. hiçbir şey düzelmiyor. gün geçtikçe uzaklaşıyor benden. 4.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…