Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günlük ;
bugün benim doğumgünüm ve eşim hatırlamadı kutlamadı....sabah uyandı oğlusumuzla oynadı oturdu oturdu yanımda gözünün içine baktım bişey desin gönlümü alsın diye ama yok yok yok...bilmiyorum akşama bi planı varmı bilerekmi yaptı böyle yoksa cidden unuttumu dersin?hem sinirlendim ,hem üzüldüm,hemde kendimi çok kötü hissettimbu saat oldu hala bi ses yok...

Annem tatilin bi'kısmını ramazan ayına denk getirdiği için sadece güneşlenmekle ve sudaki turistleri izlemekle yetiniyoruz şu günlerde :97:
Yine de her şey çok güzel
O'nu halen göremedim ama gelmesine çok az kaldı
İçimden bir ses güzel şeyler olacak diyor hadi bakalım

sözde stajıma bugün başladım :18:
çok mutsuzum ben bu işi yapmak istemiyorum ama artık ne istedigiminde önemi yok sanırım
hayalim bu değil yapmam gereken iş bu değil istemiyorum ya
hele bi kadın var görme allahım nemrut ne soruna cevap verir ne gülümser suratsız bakımsız erkek gibi bişey
napıcam günlük mezun oluym diye yırtınıp duruyorum da ömür boyu mutsuz olucagım bi işimi yapıyım :18:
mezun olunca yapmak istedigim şey tamda bu değil yani şuan gümrük müşavirliğinde başladım (sözde) staja ama istedigim yer bi şirketin ithalat-ihracat departmanı yani gümrük şirketlerinin müşterileri diyelim ama ne fark edicek çok mu farklı olucak bundan ?
dur ben cevap veriyim HAYIR !
neden böyle oluyo ya istedigimz meslegi yapamıyoruz onu kazananlarda KPSS illeti yüzünden istediklerine kavuşamıyolar YETERRRRRRRRRR off ya
mutsuzummm mutsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bugün kederliyim, beterim bugün
Sesime ses değse çığlık oluyor
Üşüyor toprak, taşlar üşüyor
Vuslatı yakın eden yollar üşüyor...​

"Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey vardır,
kazandığın her şeyde biraz yitirdiklerin.
Bu yüzden birileri ısınıp dururken dinmez üşümelerin.
Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın,
seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın sakın vazgeçme.
...
Ve unutma;
Eğer hayallerin olmazsa bir gün başkasının hayali olamazsın!
Her şey; bir sokak çocuğunun elini cebine sokabildiği kadar boş.
Öznesi olmayan cümleler gibi değersiz.
Ve senin 'Naber' soruna, 'İyilik' dediğim kadar yalan..."​

İnanamam dayanamam
bile bile bu acıya katlanamam
Neler diledim neler bekledim
Zavallı gönül
Söyle benden ne istedin
başı belam gözü karam
Bu ne gurur bu ne öfke
Yeter bu cezam
Benim mi hatam benim mi sevdam
Sende gördün sende duydun
Bezdim canımdan
Aklım başımda değil
Ağlamak kar etmiyor
Öyle çok sevdim seni
Başka bir aşk yetmiyor
Yıllanmış şarap gibi
Harcanıp gitti ömrüm
Yanlızlık kaderimdi
Beni çoktan öldürdün

Mutsuzsun benim gibi mutsuzsun
Haksızsın ölüm gibi zamansızsın
Vazgeçtim ne varsa götür benden
Kalpsizsin bırakta git istersen

ben geldim
bende oruç tutmak istiyorum bitsin artık şu hastalığım kendimi daha mutlu daha huzurlu daha güçlü hissediyorum oruçluyken.
dükkana gittim bugün. benimki aradı gün içinde açmadım, aramadım. bikaç e-posta atmış, onlarada cevap vermedim, umursamıyorum
hele o böyle peşimden koştukça takmıyorum bile. bu sefer görücek gününü, ceyda kimmiş tanıycak. çoktan yapmam gereken şeyi yaptım ayrılmakla. aramayacağına dair sözlerini hiç bir zaman tutamadı zaten.
beni sorarsan onu ne seviyorum ne sevmiyorum kendimide anlayamıyorum ki. bian geliyo anılar aklıma çok özlüyorum sonra hepsi uçup gidiyor. hep böyle oldum ben hiç koşulsuz şartsız körü körüne sevemedim. belkide gerçek bi sevgi değil bu bilemiyorum.
şuan hayallerime çok konsantre olmuş durumdayım. tek hayalim orası ama daha onun için çalışmaya başlamadım. perşembe günü başlıycam inşallah. ve hayallerime giden adımları atıcam teker teker. hayalim büyük ama çok istiyorum başarıcam inanıyorum.

slm günlük..
ascıkta olsa toparlanmış bi şekilde karşındayım....
hamilelik ne güzel duyguymuş bee.
herkes sana bi ilgi bi alaka gösterioki sorma..
ama midem o denli bulanıoki daha keyfini çıkaramıyorum..
her gece ama her gece Rabbim isteyen herkese bu güzelliği nasip etsin die dua ediyorum..
bu nasıl bi özlemdir iyi biliyorum be günlük..
az ağlamadım sana..
ama o günler geride kaldı.
şimdi sağlıklı bi şekilde doğması için dua ediyorum Rabbime..
herşeyini öylesine merak ediyorumki..
cinsiyeti ne acaba,eşimemi benzicek banamı..
off off
ben neler neler alıcam meleğimee...
eşiminde ailesininde benim aileminde ilk torunu olucağı için şimdiden şanslı görüyorum sıpamı...
annemi görsen hele..
şunu alıcam falan diye liste yapıo..
Rabbim inşallah kucagıma almayıda nasip eder be günlük...

Son düzenleme:
Masal'ımın odasıının kapısını acık bırakıyorum hep ..ne zaman gecsem gorsem uzun uzun bakıp duruyorum ..

bugun penceresını actım havalandırdım ..

besıgı ,dolabı,sifonyerı,benım yatagım ..

cok guzel oldu prensesımın odası ..

ben zaten yerlestırmıstım tek tek herseyını ,

o kadar sey almısım kı ama hala dolabına yerlesınce gözume az geldı .

dün de halası ıle de aldıklarımızı askıya taktık ..

hala rüyadayım gıbı halaa..

Allahım sag salım kucagıma almayı nasıp et ne olur..

Çok mutluyum, kendimi yeniden buluyorum sanki...

Aylarca iş aramalar, saçma sapan iş görüşmeleri, mülakat stresleri, gereksiz zırvalar,teraneler hepsi bitti...

Ne kadar yıpranmışım meğer, ne kadar yormuşum zihnimi.

'Olmazsa olmaz'larım artık 'olmasa da olur'a dönmüştü.

Sonunda kendime yeni bir iş,hedef,yol çizmeye başladım. Önceden düşünmekten öteye gidemiyordum. Nihayet, kara göründü..

Bu kadar alternatifi bir arada nasıl yürüteceğim bilmiyorum ama; azmin ve çalışmanın elinden birşey kurtulamaz değil mi..

Sadece biraz daha altyapı, gerekli ek eğitimler için biraz daha zamana ihtiyacım var.

Dilerim yeni kararlarım, yeni hedeflerim bana mutluluk,bolluk,huzur getirir...:125:

Coktandir takipcisi oldugum bu foruma nihayet üye olduuum..
Bugün ilk direksiyon dersim vardi, cok heyecanliydim ama cok güzeldii :)
Cok sevdim ben bu araba sürme isini :86:

Bu arada uzaklarda olan, cok deger verdigim birini düsündüm bugün, ki araliksiz düsünüyorum zaten
Özledim

Yok günlükcüm yok.. doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyor.. napcam bilemedim valla

Günlük ben hiç iyi değilim.Yıkıldım ya yerlerdeyim resmen.İçim sıkılıyo,yüreğim daralıyo.Beklemek kelimesinin geçtiği her cümleden nefret ediyorum artık.Ya çok yaklaşmıştım günlük..Olacaktı bu sefer.Atandım diyecektim.Gidecektim buradan.Hayallerimi gerçekleştirecektim bir bir...Para biriktirecektim evlilik için.Annemlere yardım edecektim dava sonuçlandıktan sonra.Her şeyden önce artık bi umudum olacaktı günlük.Bir şeyleri çözecek,halledecek gücüm olacaktı.Olmadı.Yok yok iyi değilim.Biri beni uyutsun aylarca.Uyandığımda her şey hallolmuş olsun nolur...Bi gün bile beklemeye tahammülüm yokken belki de gerçekleşmeyecek bir ek alımı mı beklicem ben şimdi?Birilerinin yok yok ........lerin ellerini vicdanlarına koymalarını mı beklicem?Yoksa yeni bir seçim falan mı?Öfkem çok büyük,sığmıyo içime.Hiç yapmadığım yapamayacağım bir şey ama birilerine bağıra bağıra küfür etmek istiyorum.İçimi soğutacak bir şeyler işte...Çok kızgınım.Anlatılacak gibi değil.Biliyorum ya biliyorum ben kendimi.Aptal gibi bekliyicem ağustos atamasını.Karşımda atanamadınız yazısını göreceğimi bile bile beklicem.Ondan sonra günlerce gelip buraya karamsar şeyler yazıp durucam.Ücretliye başvurmak dahi istemiyorum.Ama evde durursam depresyon belirtileri göstericem.Ben kendimi,ben şansımı biliyorum günlük...Lanet olsun ki biliyorum.​

günlükcüm ben geldim..
ramazan güzel geçiyor..son saatler dayanılmaz aglayacak gibi olsam da Rabbim sabır veriyor..
yarın 3.gün bak nasıl da çabuk geçiyor sayılı gün..
sonra bayram hiç gitmek istemesemde mecbur gidecegz memlekete..
aslında istiyorum bayramın tadı bi başka ama evin en büyük kızı olmak beni hiç dinlendirmeyen bi babam olunca zor geçiyor..
sonra okulum başlıyor özledim yurdumu üniversitemi...
onları değil arkadaşlarımı özledim aslında..
ve bu kez tek gitmeyeceğim kalbimde aklımda biri olacak..
oralarda yalnız olsamda onun benmle oldugunu bilmek yetecek bana..
dün bana hemen bitir okulunu sana ihtiyacım var çalışırken bana destek olursun yanımda ol artık dedi...
benimle ilgili hayaller kuruyormuş.. aptal aşığım benim
ve şimdi sahuru beklemeden uyuyacağım sanırım.. uyku düzenim bile belli değil sinir bozucu
neyse herkese iyi geceler..

not:firarperest kendini bu kadar üzme elbette vardır bunda da bir hayır..
dualarım seninle atanmanı gercekten cok istiyorum..bu mübarek ayda dua et ümitsiz olma o mutlu haberi birgün burda paylaşacağına inanıyorum..

Şafagımız 16

Çok çok çok az kaldı. Çok mutluyum, artık telefon görüşmelerimizde çok uzun oluyor buda ayrı bir mutluluk benim için. Günde 5 saate kadar çıkıyoruz bazen.
3-4 ay kadar sonrada nişanımız var
Herşey harika gidiyor.

En yakın arkadaşımla birlikte onun anneannesinin yazlığında harika bir tatil yaptık 1 hafta. Buda bana çok iyi geldi. Dinlendim kafa dağıttım. Balık tuttuk, piknik yaptık, arabayla dolaştık. Gerçi 'O' yokken içim hiç rahat etmedi. Ama gelecek benim sevgilim ve nişanlım olacak

Pazar günü arkadaşımla birlikte alışveriş yapacagız, balım'ın gelişine hazırlanmam gerek. Bu aşk çok fena birşey yaaa

:82: :98:

Son düzenleme:
"Beklemek;şimdi hiç duymayan birine, dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız..."

Günlük uyumadım,uyuyamadım.Bu ramazan hep böyle geçecek sanırım.Aldığım birkaç kilo varsa onları ve daha fazlasını da veririm ben yakında.Gemileri yaktım ya bi kere.Gidecek bi yerim olsa da gitsem keşke...Tek başıma yaşasam biraz.Bi kafamı toplasam..Dar geliyo bana her yer şu an...Neyse...

Not:Bu arada forevertogether çok teşekkür ederim mesaj attım ama mesaj kutun dolu olduğundan gitmedi.
İnşallah dualarınızla,iyi dileklerinizle güzel haberler veririm sizlere.Çok karamsarım bunaldınız biliyorum
Çok sağol ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…