Popüler Konu Sevgili günlük...

canım sevgilim
iyi ki doğmuşsun iyi ki benim aşkım olmuşsun
bundan sonraki bütün doğumgünlerinde de birlikte olalım tamam mı
seni çok seviyorum
doğum günün kutlu, bundan sonraki yılların benli olsun

Günlük ben bunları haketmedim ya haketmedim her şeyin hesabını soracağım gün bu dünyada gelecek mi?

hiçbir zaman umduğumuz gibi bir hayat yaşamıyoruz insanlar o kadar çıkarıcıki nefret ediyorum öle insanlardan
ama etrafımda var öleleri herkes kendini düşünüyor ben o kadar bencil olamıyorum işte iyi niyet her zaman suistimal edilmek zorundamı
hayat çok acımasız bu mübarek günlerde hep dua ediyorum bazen insanların hırslarına şaşıyorum sanamı kalıcak dünya
off off daralıyorummmm

ben geldim
off şu dükkana gelmekten sıkıldım artık ! sabah geç kalkmak istiyorum, uyumak istiyorum. neyse yarın evdeyim uyurum istediğim kadar. gece benimki yine bana bi veda mesajı yazmış aramayacağına dair sonra ardından 2 kere aramış
aramıycam diyip yarım saat sonra arayan şahıs hiçbir zaman tutamadı bu sözünü.
ya bende birazda özledim sakin. amaaaan yelkenleri suya indirip açmak, aramak yook !
kendimi tutabiliyorum şükür
hadi öptüm

Son düzenleme:
Kapılar ardına kilitlemişim kendimi ve üstüne de kırk kilit vurmuşum...
Dünyada bir kendimi görmüşüm bir de onu buğulu gözlerin ardından...
Nasıl kapattım kendimi nasıl duyarsızlaştım böylesine, ne zaman yabancılaştım bir şeylere farkında değilim...
Bu BEN değilim üstelik...
Dün acı sözlerle farkettirdi bunu bana...Kalbim her kelimesinde yaralansa da haklıydı...Son 1 senedir yaptıklarımı daha doğrusu yapmadıklarımı göz önüne alınca kırılmaya hakkım da yoktu üstelik...Kırılan oydu bu kez...Kırılıp ve susan...
Sustum her sözünde ve kazımak istedim hiç silinmemecesine...O kapıların ardından da çıktım artık ve bu kez öteki yüzünden vurdum kilitleri... Kpss denen girdap yüzünden üzemem onu bir daha...Kör edemem gözlerimi...

Ne illet bişeymiş bu sınav tüm hayatlarda yaralar açıyor, hayalleri uzaklaştırıyor... Önüm karanlık umut desen bir gün var bir gün yok ama ben Ramazan'ın rahmetinden huzurundan mıdır bilmiyorum ağlayamıyorum bile bu günlerde...Dua ediyorum bol bol RAbbim'e...Biliyorum ki O hep duyuyor bizi, görüyor bizim çektiklerimizi, emeklerimizi...Ve aklıma hep şu dizeler geliyor....

Açılır bir gün bahtımız
Hemen battıkça batmaz ya.
Sebepler halk eder Halık
Kerem babın kapatmaz ya.
Benim Hakk'a münacatım
Değildir rızk için haşa
Hüda rezzak-ı alemdir
Rızıksız kul yaratmaz ya.

Günlük isolde'nin ve Sumak'ın sana yazdıklarını görünce gözlerim doldu.
İş yerindeyim şu an zor tutuyorum kendimi.
Allah sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin.
Sence ben de buraya böyle bir müjdeli haber verebilecek miyim?
Mübarek günlerde Rabbim benim ve birer melek isteyen herkesin yardımcısı olsun.
Eşimin kuzeninin kızı oldu pazartesi günü.
Dün akşam aradık tebrik için, nasıl geliyordu sesi cıyak cıyak :)
Hep süt istiyormuş kuzum.
Ah nasıl da güzel kokuyordur şimdi.
Allah'ım bana da nasip et ya Rabbim bu güzel duyguyu...

Ben cok sevdim burayi ya :86:

Yazip yazip desarj oluyorum. Öyle diyorlardi demi? Hani böyle icinde bi CANSIKINTISI olur da, yazarak giderirsin falan.. He iste ondan bahsediyorum.

Bu arada icimdeki o büyük özlem devam ediyo sevgili günlük. Nolcak benim bu halim, höf
3. gün oldu bugün.

Bugün ikinci direksiyon dersimi aldim. Dünkünden kötüydü, ehe :) Yolda kalmadim emmee.. Cok düsünüyormusum vites vs. atarken. Baslicam haa.. Niiiyse.. ögrenicem ben daha ögreniceeem..
Bi dahakine ilan vercem yola cikmadan önce.. Cekilin yoldan ben geliyom deyi :86:

"Umut, şimdi hiç görmeyen birine gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız..."

Gitmeliyim demiştim di mi?Evet gitmeliyim.Çünkü biliyorum ki bu halimden kimseye hayır yok.Sıkıcı,kavgacı biri oldum yine.İçimdeki kasveti etrafıma yaymaya devam ediyorum.Nişanlım...İşi çok zor...Bana,bu halime katlanması kolay değil.Haklı..Ama o kadar da rahat beklersin demesi...Beklemek kelimesinden nefret ettiğimi söylemiştim di mi?Ne zaman bana böyle şeyler söylese sinirlenip kızıyorum ona.Ne kadar daha sabreder bilmiyorum.Belki de görüşmemeliyiz bu süre içerisinde.Ben kendime bir şeyleri kabul ettirene kadar,biraz daha olumlu bakabilene kadar...Ama salaklık bende diyorum bazen.Gidip de umudunu tek bir şeye niye bağlarsın ki?Neyime güvendim ki?Neyse...​

11 ayın sultanı geldi :)

bugün oruç tutuyorum..

devamınıda getiririm inşallah,ama sahurda sadece makarna yedim .
bu gece iyice yemem lazım:)

herkes ramazan ayı mübarek olsun,dualarımız kabul olsun.

selaam
bızımkıyle hafıf lımonıyız dunden berı otuz kere aradı hıh bende naz yapıorum
yarın aksam ıftara gdıcez belkı unıw.den arkadaslarda gelır.bugun sacmı kestırcektım
yarın yemege gıtcez dıye erteledım hem sekılde werdırırım gıtmeden once askımın aklını basından alım dımı ama
geldıkten sonrada sacımı sarıya boyatıcaam uzun sure kullanamıcam ama olsun napalım degısıklık olur dıyorum:90:
buarada dun kuzenıme annemler kız ıstemeye gıttılerr ayy bı acayıp oldum benden bı yas buyuk ne cabuk buyudukte ewlencez yaa
allahım herseyın hayırlısını wersınn
hdı sımdılık bukadar gorusmek uzere gunlukcann:92:

Günlükcan ben geldimm

Yeni ciciler aldım kendime pembeye eklicem akşam
Akşam adalar ekibi yine toplandı bi güzel iftar yaptık.. Aşkımın kuzeniyle benim cancağızım arasında bişiler olucak gibim..Ne diyelim kısmet Ne yalan sölim olmasını çok istiyorum ikiside çok sevdiğim insanlar.. Ama kuzen askere gidio 10 gün sonra

Neysem akaşm öle geçti işte çok güzeldi.. Bugün bonnyfodun indirim çeki fonilere girmiş aldım bitane ramazan bitsin aşkıma süprüz yapcam hep o mu çiçek yollıcak bana bende kek yollarımm

önümüzdeki haftalarda aşkım yine gelicek birlikte güzel bi iftar yapıcaz yinee Görüşürüz günlük benden bu kadar..

Sevgili günlükk :) Nasıl mutluyum anlatamamm Rabbim bozmasın aşkımla öyle mutluyuzki şu sıralarr.. Kem gözlerden nazarlardan korusun allah bizii,herkes bizi konuşuyo bizi merak ediyo ama biz sadece gülüyoruz,birbirimizden başkasını göremiyoruzz.. Nefesine ölürüm,gülüşünü yerim aşkımınnn !!
Ahh birde şu babam sorun olmasa..

Kadere inanırımm olacaakk olacakkk

Sevgili Günlük;
Sumak arkadaşımın özel mesaj kutusu dolmuş Ziyaretçi mesajı da atamıyorum, yani o yüzden cevap veremedim kendisine bir iletiver gözünü seveyim
Bu akşam Samsun Fanta Tarkan konserindeyiz Kopcem gitcem, kopcem gitcem
:118:

Akşam İşten 8'de Çıkma Hayalleri Kurarken, Çıkamadığımı Öğrendim....
Çıksaydım Nolurduuuu Nolurduuuu Nolurduuuu....

günlükk.....

içimdeki tüm kötü hisleri, kötü düşünceleri bu ramazanla birlikte tarihe gömmek istiyorum...

ve inanıyorumm başarıcam...

ramazan geldiğinden beri içimdeki farklı bir huzur farklı bir sevinç var...

galiba bu bana bir hatırlatma...

manevi hayatıma daha çok önem verdiğimde içimde duyduğum huzuru başka zaman yakalayamıyorum...

ve kötü hisler kötü düşünceler yakalıyor yakamı...

ama kurtulucam onlardan...

varmak istediğim istasyona giderken mutluluğu yakalayacağım...

birşeyler beklemeyeceğim...

ve daha da çooooook şükredeceğim rabbime...

bana verdiği ve yaşattığı tüm güzellikler için....

demek ki huzur hayallerimde değil içimdeymiş...

neredeyse 3 aydır kafamı kurcalayan soruların cevaplarını...

sadece 3 günde anlayabilmem çok enteresan...

rabbim seni çok seviyorum ve bana verdiğin herşey için sonsuz kere şükürler olsun sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…