Popüler Konu Sevgili günlük...

Mevlana iki kisinin tartismasina sahit oluyor .

Tartisan iki kisiden biri digerine diyorki;

""Bana bir söyle BIN karsilik alirsin"" diyince

Mevlana hazretleri ona dönüyor ve

""Ne söyleyeceksen bana söyle ,vallahi BIN söylesen BIR karsilik bile alamazsin""diyor .....

Ah sevgili günlük keske hic kalp kirmasak .....

Hic samimi olmadigim biri arkamdan konusmus ...

Neden diye sorup tartissam orucuma yazik

Sormayip sussam bana yazik .......

aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dön banaaaaaaaaaaaaaaa..... sensiz hıc bıseyın tadı yokkkkkk

Rabbim sana binlerce kez şükürler olsun..
Ramazanın yüzü suyu hürmetine öfke kin gibi duyguları kalbimizden atmamıza yardımcı ol Rabbim sana layık kul olmayı bize nasip eyle

"Tam vaktinde yetişti Ramazan..
Umudun kırılmaya başladığı bir zamanda. Tam da ihtiyaç hissettiğimiz vakitlerde. Girdiğimiz bilmem kaçıncı çıkmaz sokaktan sonra karşımıza açılan geniş bir sokak gibi. Bize yabancı bir şehirde tedirgin adımlarla yürürken, uzunca zamandır görüşemediğimiz eski bir dostla karşılaşmak gibi yetişti imdadımıza. Artık sokakları daha güvenli yürüyebiliriz yol arkadaşımızla. Gece vakti sayıklamalarla dolu bir kabusun ortasında, saçlarımızı okşayan, alnımızdan öpen müşfik bir anne gibi girdi odamıza. Tam vaktinde yetişti Ramazan. Her şeyin bir yüzü hüzne dönük dediğimiz zamanlarda gösterdi dua değmiş güzel yüzünü..."

Günlük çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.​

Son düzenleme:
Günlük;

kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki,kocişim iş seyahatinde 3 gündür
4 gün sonra gelecek ama ben artık dayanamıyorum,üzülüyorum,
15-20 günde bir seyahate çıkmaya başladı
tel.de ağlamalarıma dayanamadı ve patronuyla konuşacak,başkasını göndersinler diye

Allahım aşkımı başımdan eksik etmesin,kimseyi de yalnızlıkla sınamasın yarabbim...
En başta sağlık,huzur ve mutluluğumuzu arttırsın....

2.günü bitirdim
çok sıkılıyorum bayılıp kalcam orda burda ya :82: aşkımı özledim :123:
cuma günü izin günü ama bu salak iş yüzünden anca 6 bçuk gibi buluşabilcm allahm sabır ya 2 hafta sabrediym şurayaa
off bitsin şurası bi mutlu mutlu bişeyler yazıym şuralara

internetten para kazanma yolunda emin adımlarla ilerliyorm bu arada

son 15 dakika ay su icsem söyle kana kana...
off aklima afrikadakiler geldi kuraklik,aclik Allahim biz simdi acip suyumuzu ekmegimizi yiyeyecez
rabbim sokaklarda kalan,böyle aclik icinde olan ülkelerede yardim etsin..

öyle ağrıma gidiyo ki. seni sevdiğim kadar kimseyi sevmedim şimdiye kadar. ondan her şeyini alttan aldım. büyütmedim. seninle olduğumuz zamanlar sorun çıkarmamaya baktım. çünkü geçirdiğimiz her saniye bizim için çok değerliydi. her an o saniyelerden mahrum bırakılabilirdik. ve çat diye olurdu bu. ve bak oldu. 4 gün oldu yanyana olmayalı. ben böyle olsun istemezdim. niye isteyeyim ki? ben en çok seni sevdim. en çok sana bağlandım. ben senin için hep evleneceğim adam bu derdim. ama hayat ne çıkmazlara soktu bizi. ben en çok sana yalvardım bitmesin diye. sen hep farklıydın çünkü. senin yanında farklıydım çünkü. aileler karıştı işin içine. soğuk soğuk davranıyosun, konuşmak istemiyosun, cevap vermiyosun bitsin demek isterdim. ve senin de yerinin diğerleri gibi olmasını isterdim içimde. ama değilsin işte. allah kahretsin ki değilsin. bitsin o zaman bak olmuyor diyemiyorum. seni seviyorum. başka neden yok. niye, nasıl seviyorum yok. sadece seviyorum. varsın ama nasıl varsın. kafana esince cevap veriyosun, kafana esince sevgilinmişim gibi davranıyosun. ama varsın. konu nasıl olup olmadığın değil var olup olmadığın. keşke hiç doğmasaymışım. hem kendi hayatım berbat hemde başka insanların hayatını berbat ediyorum. ben hiç istemedim böyle olmayı. ben hiç düşünemezdim birgün ayrılmayı.evet biliyorum. ilerde benim o kadına nefretle bakmam gibi bakıcak bana kızın. böyle olmasını istemezdim. seni çok seviyorum. her şeyden, herkesten çok. ama sırf bana sırt döndüğünde kendime zarar veririm falan diye korkuyorsan yada seninle olduğumuz ve bu durumda olmamaın, ailemin bu tavırlarının bu yaşadıklarımın sorumlusunun yarı yarıya sen olduğunu düşündüğün için vicdan yapıyorsan. gidebilirsin. kendime zarar vermem. sadece sevmiyorsan git. ben sevgimden bir şey kaybetmem.

bugün hiç aramadı günlük. üzülmedim ama şaşırdım sadece
dün attığım mesaj yerine ulaşmış sanırım
hala ağlamamamda cabası ağlasamda kurtulsam şu boğazımdaki yumruktan. olur olmaz herşeye gözlerim doldu bugün. ama olmadı ağlayamadım.
yarın evdeyim, öğlene kadar uyuycam. kalkıp ders çalışıcam sonra. 1 sene yatıp hazırlanmadım sınava ama artık bu sene vaktidir. o kadar güzel hayallerim var ki Rabbim inşallah duyar sesimi ve görür ne kadar çok istediğimi.
eğer o dileğim gerçekleşirse herşey çok güzel olucak benim için inanıyorum. en önemlisi mutlu, huzurlu olucam ve amacıma ulaşmanın haklı gururunu yaşıycam.
Allah'ım sen bana o günleri göster yalvarırım, sen bana o kapıdan girmeyi nasip et.

Canım sıkkın günlük...Beyefendi staja başladı diye anlayışlı davrandık,güler yüzlü olduk,ne dese tamam dedik.Sonuç: tepemize çıktı.İki gündür bi değişim bi değişim sorma! Konuşma tarzı bile bi farklı oldu sanki.Bu kadar mı ilgisizlik olur ya,umrumda değilsin diyo hareketleriyle.Zaten bütün gün konuşamıyoruz,eve gelince de bu odunluğuyla deli ediyo beni.Bi akşamda rahat ver ama yaa...Başım ağrıyo uyku yok bana bu gece...Beyefendi mışıl mışıl uyusun rahat yatağında:84:

oh be daha demin ağladım geçti boğazımdaki yumruk
böylesi daha iyi. hem ayrıldığımıza hiç pişman değilim ben. iyiki ayrılmışım sadece özlüyorum o kadar onsuzluğa alışırım elbet.
zaman su gibi akıp gidiyo. ben niye yerimde sayıyım ki ?
ara sıra ağlarım sonra yine gülümsemelerim benimle olur. geçinir gideriz

Hayatta neyi düşünürsen onu çağırırsın
Bir şeyi ne kadar yürekten istersen o şey gelip seni bulur

Kafama acıyorum ya..:)
Bugüne kadar ona okadar şey taktimki değersiz
Onu hep meşgul ettim
Bundan sonra değişmek istiyorum

Olur olmaz herşeyi kafaya takmadan yaşamak, huzurlu olmak istiyorum
Evet istesem başaramicam şey yok benim
Herşey kendine güvenmekle başlıyor

Değerli olduğumu biliyorum
Her insan değerlidir...!

sana git diyemem ...

ama kal demekte gelmiyor içimden .... :97::97::97:

gúllaç profitrol tel kadayıf ve dondurma yersem bôyle evde su kalmaz imdat midemde horon tepiliyor ve ben kıpırdayamıyorum sanki önümden alan vardııı ara vererek yesem yaa, ama yok illa hemen yicem tüm günün açlığı vardıı ama şimdi cenemesini çekiorum işte

eskiyi özledim günlük eski günlerimi neşemi mutluluğumu özledim
tekim burda beni anlayabiliecek biri bile yok
eşimde çorumda işi uzamış gelemeyecekmiş anca ramazanın sonunda gelebilirmiş
canım daralıyor burdada öle kafa dengii biri yok
yanlızım bi kızım var işte onunla vakir geçiyor
off günlük offff

benim kadar dengesizi var mı acaba günlük ?
daha demin salya sümük ağlarken şimdi çook mutluyum.
anlayamıyorum kendimi iyiyimde diyemiyorum kötüyümde.
dengesizim galiba ben.
ne mutluluğum uzun sürüyo ne mutsuzluğum.
bi anda ağlayabiliyorum daha demin ki gibi.
iyiki kk var yoksa zamanım daha zor geçerdi.
hayallerime çok konsantre olmam lazım.
çok istemeliyim, çalışmalıyım ki olsun.
bütün çabamı ortaya dökücem orası için
olucak inanıyorum

hayat çok garip günlük..
severek evleniyorsun sonrasında yine seviyorsun ama garip garip huyları çıkıyor eşimin..
herşey tam yolundayken bebek yapalım diyorum ama bi anda sinir krizine sokabiliyor eşim beni..
bugun çok üzdü..
küfürler agza alınmıycak laflar..aglamam bileee umrunda deil..alıştım aslında niye üzülüyosam bilmiyorum..duygusalım malesef..
ben sadece ilgi alaka şefkat istiyorum.. eşimse tam tersi..
her istedigini yapıyorum azcık surat yapmam bile adamı çileden çıkarıyor..neden böyle sinirli oldu anlamadım.. benim haricimde herkese kedi gibi uysal ..
öle işte günlük içim doldu yine.. umarım sabaha gönlüm ferah uyanırım
....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…