Popüler Konu Sevgili günlük...

evime kocaman kırmızı vazoda çiçek göndermiş, eskişehirdeyken iyiydi de memleketimdeki komşular pek meraklı çıktı

ama hala duygusuzsun.. çiçek gönderip put gibi durmakla olmuyo.. bunun yerine ağzını açıp 2 güzel laf etseydin, ne hissettiğini anlatabilseydin yeterdi be sevgili nişanlım..

Son düzenleme:
"Öğrendim ki...
Karşısındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin
nereden geçtiğini bulmak zor. " ATAOL BEHRAMOĞLU

Sanırım biz KK'da bunu beceremiyoruz günlük:26:

2 hafta kaldı tam tamına.Sonra da staj. Bu yaz nasıl geçti, anlamadım. Üstelik 0 tatil. Ağustos böceği olmak zor be günlük. :93:

hahhaahahaha sana bi cimcimem olcağını,babasıyla birlikte bu haberden sonra ayaklarımızın yerden kesildiğini

oğlumun,yakışıklı balığımın habire göbeğimi öptüğünü,seni saçlı bebek seni diye sevdiğini söylemedim heralde dimi?

Du hemen anlatayım..

bi kızım olcak,eşimle beraber uçuyoruz adeta,hadi ben pembeler alcam kokoş yapcam onu diye seviniyorumda

ondaki heycanı tam anlamış değilim.Adam tam bi bebe hastasıı,canım aşkım bu halini çok seviyorum.

Yakışıklı balıktan iyi haberler var,kardeşini çok benimsedi habire öpüyor.seni saçlı bebek seni

diye sevmesine hayran oluyorum..

işte bu kadar zaten uykumda geldi..

Erkek Dediğin Asla Ana kuzusu olmayacak,Annesi gibi kadın aramayacak.Seni onunla kıyaslamayacak ve ona göre davranacak Elbette ailesini sayacak,onlara sevgi gösterecek ama seninlede aile olduğunu unutmayacak.İlişkileri rayında tutmayı bilecek Ortalığı karıştırmayacak herkesin nabzına göre şerbet verip iyiyim ayaklarına yatmayacak Hayatında herkesi yerine oturtmuş ve herkese nasıl davranması gerektiğini biliyor olacak

Bir tane de yüreğimde büyüteceğim bebeğim olmalı...Kızımın ve oğlumun yüreğimde büyüteceğim bir kız kardeşleri olmalı.....Kısmet............

Günlük;
Bugün aşkımla konuştum.ve şu karara vardım evlenmek için acele ediyorum.Yüksek Lisans bitsin önce bi sonra Fransızca öğrenmek istiyorum.Sonrada sertifika almak istiyorum...
Günlük hayallerim ideallerim vardı benim ünv başlamadan önce.Ünv'ye başlamadan daha kayıtta çıktı karşıma aşk.
Offffffffffbunları hiç hesaba katmamıştım. Ben AŞK değil deli gibi okulumu düşünüyordum.Offfff yaaa kafam çokkk karışık.Önümde 2 yol var nereye gideceğimi bilmiyorum beni en çok korkutan şey ise yanlış yolu seçmek.
Bugün bitirdiğim kitabın etkisindeyim.İlk kez bi kitap okurken ağladım hüngür hüngür yaa.Offf günlük yaa bu kitap beni paramparça yaptı.Ben babamı çok özledim.Bak ağladı ağlayacam şimdi en iyisi susuyum

Aşamayacağın hiç bi yol olamaz,

Bunu da unutma bi kenara yaz,

O ne dedi, bu ne dedi diyene kadar;

Kaderini yaşa ya da yenisini yaz!!!

Hobaaaa :92::92:Sinirden kıpır kıpırım günlükcan

günlükkkkkkk ramazana alışmaya başladım daaaa bu sigarasızlık beni öldürcek.... 3gün oldu ağzıma sürmedimmmm... sence bırakabilirmiyim????:44:

Bu kez olsun günlük ...

Yarın ki duamda kabul olsun lütfen...

Allahım bu kez yüzümüzü güldürürsün inş ....

merhaba günlük,,

uzun zamandır ilk defa bu kadar huzurluyum,,, hergün güzel bi şeyler yapıyorum,,, bu ayın güzelliği olsa gerek,,

içimde de bir umut var ayrıca, sanki dilediğim istediğim şeyler olacak gibi,,,

hani derler ya "vermek istemeseydi allah hiç istetirmiydi " diye aynen öyle ben olacağına inanıyorum ve sabırla bekliyorum,,,

allahım içimi biliyo,,,

Naber günlük,

iyisin dimi? :86:
Hm, bende cok iyim. Hatta cok cok coookk. Hem duygulandim, hem sevindim bugün.
Haberini aldim cünkü
Söylecek cok güzel sözlerim vardi ama heyecandan unutuluyo hepsi. Sesini duymak istiyorsun o anda sadece.
Özledigini anliyor ve sacmalamaya basliyosun bu sefer, ehe :)
Telefonu kapayinca da ''Allah seni kahretmesin, bu muydu diyeceklerin?'' diyorsun kendi kendine

off günlük hiç iyi değilim şuan hem bedenen hem ruhen.karnım öyle ağrıyo ki dört büklüm duruyorum dayanamıyorum bayan olmak ne zorrr.canım çok yanıyo çookk
3 gündür nerdeyse hiçbşey yemiyorum nerdeyse hiç birşey!!yüzüm çöktü ve cok halsizim.annemler bugün gelirse tepkisi ne olcak acaba.bana 365 gün 6 saat oruç zaten!
yemek en son düşündüğüm şey o değil de herşeye karşı bi isteksizlik bi üşengeclik sorma.bana azıcık enerji kırıntısı lazım yaaaaaa

Günlükcüm bugün doktorumla konuştum ve midemi bulandıran balık yağı hapını içmeyi bırakıyorum. artık balık, ceviz, semizotuyla takviye edicez. ama hiç bişey o haptan kötü olmaz. hem coşkuluyum hem de endişeliyim. inşalalh şu süreci sorunsuz, sağlıkla atlatırız. bebeğim sağlıklı şekilde dünyaya gelsin Allahım. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ve kimseyi üzmesin yormasın inşallah.

şimdiden içimdeki minicik varlık için bu derece endişeleniyorsam, annemin beni büyütürken ve sonrasında yaşadığı endişeleri düşünmek bile istemiyorum:) annemin ben sana demiştimlerinden nefret ediyorum ama onunla konuştukça haklı bir gururla "yaaaaaaa bana hep aman öf derdin. nasılmış, anne olunca anlıyor insan değil mi diyor" henüz anne olmadım adayıyım ama inşallah meleğim hayırlısıyla gelir, bizi üzmez miniğim

bu arada yaz rehavetine kapılmış gidiyorum:) bir an önce çalışıp şu tezi toparlamam lazım biliyorum söz yapıcam ama birazcık daha miskinlik yapayım olmaz mi ki?

işte benden bu kadar günlükcüğüm.

mrb
bugunlerde ıcım daralıyor evde olmak sıktı benı yaa işe gitmek istiyorum bıtsın artık şu uzuunnnnn tatılım kafemi özledım bilgisayarlarımı özledim ck özledım yaa kocacım bugun benı üzüyor ama bı gelsın merdane ile dövcem onu böle üzüyor sonra yuz yuze gelınce hemen yılışıyor ben sinir olmakla kalıyorum tabıkı off neyse görşrz pek halim yok bugun...

ooofffff günlükkkkk işyeri çekilmezdi ramazan geldi iicene çekilmez oldu....öğle araları sinema günleri düzenliyorummmm romantik bifilm izledim... yaa sonra... bukadar hoş olacağını tahmin etmemiştim...neyse şurda kaldı 6SAAT...

günlük,bugünde doktora gideceğim,artık inşallah son olur,yeter artık ben bıktım doktora gitmekten artık karar bağlansada neerede olucak olsun şu ameliyat.abmin nişanına kadar olsa ne güzel olur:)

oruç güzel gidiyor ,susamadım acıkmadım galiba:)

burda hem güzel hem de kötü şeyler okuyrum..

HERKES SEVDİKLERİYLE BERABER OLSUN

BENİM GİBİ SEVGİLİSİ OLMAYANLARA HAYIRLI BİR SEVGİLİ

bebeği olmayanlara güzel,sağlıklı bir bebiş

hamiş olanlarda hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin

rabbim herkesin gönlüne göre versin

Son düzenleyen: Moderatör:
bugünde bu saate kadar aramadı. daha aramaz heralde. inan aramasını istemiyorum aramayıncada üzülmüyorum. ben istedim çünkü böyle olmasını. ayrılık dediğin böyle olur. ama ben yine arayacağından o kadar çok eminim ki. fakat kendimdende emin gibiyim bu sefer. ayrılığı kabullendim şimdiden. bugün ilk defa sevglim varDI dedim evet o artık di'li geçmiş zamanlarda kaldı.
bundan sonra şimdiki ve gelecek zamanlarım bana ait. ben nasıl istiyorsam öyle olacaklar.
bütün gece rüyamda onu gördüm. özlediğimden mi acaba ? bölük bölük olan uykumun içinde bile o vardı. bu gidişlede artık rüyalarımda yeri hazır. çok mutluyduk rüyamda şimdi olamadığımız kadar çok.
dün ağladım ya ben hani farkettim ki o an arasa açarmışım. bu yüzden artık kendimi kötü hissetiğimde telefonun sesini kapatıp komidine kitliyorum
birazdan bu sezonun ilk ders çalışmasına başlıycam. Rabbim yardım etsin bana zihin açıklığı versin. hayallerime sağlam adımlarla gitmemi sağlasın. tek istediğim bu artık. öğrencilik hayatım orda geçsin istiyorum, orada olmalıyım.

Son düzenleme:
Heyecanlıyım günlük be ,

içim içime sığmıyor yarın sabah yeğenim dünyaya gözlerini açacak.

Ablamda çok heyecanlı bebeğini kucağına alacağı için.

Şimdi yarın ''darısı sana olsun'' demeler başlayacak

fesatlar laf sokacak ve benim yine içim acıyacak.

İnsanlar çok kötüler be günlük,bilip bilmeden konuşuyorlar,

yarana tuz basmak için mücadele veriyorlar.

Nedersin bir gün bende muradıma ererde bebeğimi kucağıma alır mıyım ?

Bak gözlerim doldu yine dokunsan ağlayacağım,

neden hayatta sahip olmak istediğim herseye çook uzun yollardan geçtikten sonra kavusuyorum.

Neden hep zor oluyor işlerim,neden diye sorduğum cevabını kendim bile veremediğim okadar çok şey var ki.

Rabbime sığındım,şimdi ondan gelecek bir mucize bekliyorum.
:97:

günlük okadar halsizimki buaralar canım hiçbişey yapmak istemiyor tabi bununda sebebi var yaa 2 seçenek arasında kalmak ne zor işte bizde bugünlerde bunu yaşıyoruz aşkımda öyle sıkıntılı buaralar önünde 2 yol var hangisi geleceği için hayatı için iiyi karar veremiyor ben hiçbir şekilde karışmak istemiyorum ister istemez fikrimi söylüyorum ama bencilmişim gibi hissedip tekrar susuyorum 2 hafta sonra belli olcak ama o 2 hafta nasıl geçcek bilmiyoruzdünde aşkım ben birde çok yakın bir arkadaşım iftar yaptık sonra miss gibi deniz havasında kahvelerimizi içtik buarada şakasına sallamasyonuna fal bakarken artık fincanları elimde buluveriyorum:)işte öyle güzeldi ama ikimizinde kafası o konuyla dolu olduğu için tuhaftı neyse günlük hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,biz bukadar dert ettik başımıza iş açtık şimdi çekicez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…