Popüler Konu Sevgili günlük...

Tatlıkıs ın dualarına en içten amin diyoruz tabi ki :) inş ameliyatıda bir an önce netleşir, kolay bi ameliyat geçirir ve çabucak iyileşir inş :) abisinin nişanında da kurtlarını iyice döker :)

brownim
; üzme kendini inş Allah sanada dileyenlerede nasip edecek bu duyguyu, bende bebkk uğraşındayım seni çok ii anlıyorum.doğum anı edilen dualar kabuldur denir, ablan seni unutmasın dualarında.Bi duada benden glsin yaın sana, inş gönlünce olsun canımcım ...

Son düzenleme:
ben geldim günlükcan,
yine ilginç şeyler olmaya başladı hayatımda...
şaşırıyorum olanlara...
Neyse allah hayırlısını versin.
bende 13 ağustos gibi yıllık izne ayrılmayı düşünüyorum. 2 hafta aslında ama ben 1 haftasını kullanıcam.
stres atarım en azından.
eşim gelmeyecekmiş bu akşam. yalnızım yani...
film izlemeyi düşünüyorum. hangisini izlesem ki acaba:97:

Bugün gökyüzü başka bir mavi,
Güneş daha bir güzel parlak
Kuşlar heyecanla dört bir yana uçuşuyor
Çiçekler bile, betonların arasından inatla fışkırmış
Ya umutlarım....
Onlar bile bir başka yeşeriyor
Kalbim, kalbim bile bir başka pır pır ediyor
Her şey ama her şey bir başka güzel
Başka nasıl anlatsam bilmiyorum ki
BUGÜN HARİKA BİR GÜN...

günlükk çok iyiyim ben biliyo musun
allahım hep böyle gider umarım
o kadar çok üzüldüm ki zamanında şimdi de şaka gibi geliyor herşey
hoş aslında daha ortada bişey yok ama düşünmesi bile güzel
mutlu hissediyorum kendimii en son ne zaman böyleydim hatırlamıyorum içim içime sığmıyor
yoksa artık herşey güzel mi olacak kaderi döner ya insanın birden artık benimki de mi dönüyor ?
bakalım iyi düşünelim iyi olsun herşey
ne olacağı askerden gelince belli olacak ee o zaman bende şafak sayarım burda şafak 49

cok felaket karnim agriyor dayanacak gibi degilim gerci simdi biraz hafifledi
ayagima sicak su koyunca..bu agrilar neden böyle siddetli ki .gecen ay dogum kontrol hapi kullanirken
hic agri sizi olmamisti ama icmek istemiyorum onuda mecbur cekecez..gelecek ayda yoldayken hastalanmis olacam ne zaman yola ciksak ben
bu durumdaym..arabayla zor oluyor o kadar yol bilmedigmiz issiz yerler ama saati basi durmak zorunda kaliyoruz böyle olunca,
ramazana o kadar alismistim ki üzüldüm hasta olunca ne zamandir kaybettigim ama 4 gündür saran ruhen arinmadan uzak olacagim icin

tamam o mevzuu kapandı.ama aşk istiyorum ben ya...aramak ve aranmak...özlemek ve özlenmek...

yazcak bişey yok ama dur başlıyım kesin gelcek devamı
öncelikle acıktım hala oruca başlayamadım c.tesi başlarım sanırım ,aşk yarın iziliydi izin kullanmıcakmış işkolik oldu başımıza ya ben çalışıyorm ya boşa izin almadı tabi aferin :123:

ama yani alsaydıda .... neysee

12 agustos yaklaşıyo günlük içim bi tuhaf geçen sene nasıldı şmdi nası olucak
gelsin duygularımı o zaman anlatcam sana

"ÖN YARGILI İNSANLARDAN NEFRET E-Dİ-YO-RUM" Nekadar kolay peşin hükümlü konuşur oldu insanlarımız, tanımadan bilmeden etmeden hooop biletini kes ve şu böyle bu böyle die konuş arkandada şakşakcıların olsun dahada bir havaya gir... Bunu Bugün Anladım Güünüşüm.. Ve Bak Bi yerde hikaye okumuştum çok hoşuma gitmişti..

Uzaklarda bir köyde, kocası, çocuğu doğmadan ölmüş, tek başına yaşayan
hamile bir kadın kendisine arkadaş olması açısından dağda yaralı olarak
bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar. Gelincik kadının yanından bir
an bile ayrılmaz.

Her ne kadar evcil bir hayvan olmasada, oldukça uysallaşır. Bir kaç ay
sonra kadının çocuğu doğar. Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve
yavrusuna bakmak zorundadır. Günler geçer ve kadın bir gün bir kaç
dakikalığına da olsa evden ayrılmak zorunda kalır.

Gelincik ile bebek evde yanlız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer
ve anne eve gelir. Eve geldiğinde gelinciği ve kanlı ağzını görür. Anne
çıldırmışcasına gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı. Tam o sırada
içerideki odadan bir bebek sesi duyulur. Anne odaya yönelir Ve odada
beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında parçalanmış olan yılanı
görür.

Einsteinin bir sözü vardır:

"insanlardaki önyargıyı parçalamak benim atomu parçalamamdan daha zor "

Başka türlü olsaydı daha iyi olurdu tabi.
Mesela sen daha düzgün durabilseydin karşımda,
İnsaniyetsiz tarafının dirilişine müsaade etmeseydin.
Ya da madem oyun oynuyorduk,
Hazır sen bu kadar kaptırmışken rolüne kendini,
Perdeler kapanmadan son bir kez hayran bıraksaydın beni kendine.
Öyle ki ben de alkışlarla uğurlasaydım seni
Hayal kırıklıklarıyla değil...

Son düzenleme:
Hayatimdan gitmeyi tercih edenlere dönüs bileti seferleri sonsuza dek iptal edilmistir....Giden gitmistir gittigi gün de sonsuza kadar bitmistir hadi by .......Oh be cok rahatladim günlük riyakar bir arkadasi hayatimdan cikardim ......Hayat onsuz daha bir güzelmis

ben geldim
bugün ders çalışıcam demiştim ya. çok az çalışabildim :/ uykum geldi hemen yattım ve 3 saat uyumuşum ama yarın daha uzun çalışıcam söz. yan gelip yatarak gelmez o hayaller. benim onlara gitmem, çabalamam gerek.
ayrılık bu sefer oldu galiba. bugün de aramadı. arasada açmazdım zaten. kendimi kötü hissetmedim bugün. dün o ağlamadan sonra dahada ağlamadım zaten.
rüyamada gelmesin istemiyorum. dünkü rüyamda mutluyduk gerçekte olamadığı kadar.
haksızlık etmiyim mutlu ettiği anlarda oldu ama mutsuz olduğum anlar hepsinin üstünde gölge artık.
mutlu anıları düşündükçe daha zor oluyo. bende aklıma gelince hemen kötü anıları getiriyorum aklıma o zaman ne ağlayasım geliyo nede üzülesim.
ayrılığında çaresini buldum ben
ama çok özleyeceğim, gittiğimiz yerlere gitmek isteyeceğim zamanlar olucak biliyorum.
o zamanda içimden ne geliyosa onu yapıcam. büyük konışmıyım ama ne kadar özlesemde aramıycam.
kendimi durdurabiliyorum. onun arayacağından emin olsamda bu sefer zaman geçince yelkenleri suya indirmicem. zaman ayrılık düşüncemden birşey götürmicek.
biliyo musun unutmakta istemiyorum ben onu. onu sevmenin bana bi zararı yok ki. kendi kendine sevip özlemekte güzel. aşkın her halini seviyorum ben
zamanı gelince zaten unutulucak. hatta belki yenisi olacak kalbimde. ama bunun için çabalamk istemiyorum.
her şey olacağına varsın. her zaman böyle mutlu olayım huzurum olsun yeter.

Son düzenleme:
Bugün daha iyiydim günlük...Kötü düşünceleri biraz olsun uzaklaştırmaya çalışıyorum kendimden..En azından şu branş sıralamalarını ve kontenjanı beklemeye karar verdim.Gözyaşı dökmek için erken dedim kendi kendime.Birkaç gün ağladıktan sonra tabi...Neyse...Her gün birbirinin aynı biliyo musun?Sıkılıyorum.Hava çok sıcak o yüzden pek dışarı çıkmıyorum.Ama böyle de zor oluyo.Bi atansam bak o zaman çıkar gönlümce dolaşır,alışveriş yaparım.Neyse neyse iç karartmak yok.Bu arada gün geçtikçe forumdan yeni arkadaşlar ediniyorum.Sağolsunlar bana destek oluyorlar,çok mutlu oluyorum.Bir de enteresan bir şey var günlük burada günlüğünü okuyup kendime yakın hissettiğim kişiler bi bakıyorum bana özel mesaj atmış oluyor.Karşılıklı çekim gibi bir şey galiba bu...Ama hoşuma gitti ne yalan söyliyim.Pek arkadaşım yok benim.Hepsi uzakta bi yerlerde.Buradan da arkadaş bulmak iyi gelecek bana biliyorum.Bu dünyada kim gerçekten yalnız olmak ister ki zaten?Hepimizin bir insanın varlığına,sesine ihtiyacı var öyle değil mi?Kimsenin yalnız kalmaması dileğiyle hoşçakal günlük...​

"-Hani yarınlar güzel olurmuş Olric ?
Bu yaşadığımız günde dün'ün yarın'ı değil miydi ?
-Kandırıyorlar efendim, kandırıyorlar..."

ben de bir gün olsun kanmak istiyorum günlük!

selam günlükcüm...
bugün öğleye kadar uyudum.. sonra uyanınca aklıma dün gece geldi..
onla konuşmalarımız onun sesi.. Allahm ben ona aşık oldumm..
şimdi hala çalışıyor kuzum ya hem uykusuz hem hiç dinlenmeden kıyamam ben ona ya
ayrıca bugün ilk yemeğimi yaptım..güzel de oldu..
yavaş yavaş öğrenmeliyim 3 yıl sonra tamamen sorumluluk bende olcak..
kısaca bugün güzeldi günlüğüm..
Ramazan ayınında getirmiş oldugu bi huzur var..
şimdi bu sessiz sakin gecede hayallerimi kurarak uyumak istiyorum..
hayatın daha çok başındayım..

günlük...

kısa ve öz...

herkes yüzüne güler, arkandan konuşur...

işlerine geldimi senden iyisi yok, işleri bittimi senden kötüsü yok...

rabbim büyük herkes kendi geleceğini kendi hazırlar...

– Ben küçükken babamın dikkatini sadece kötü şeyler yaptığım zaman çekerdim.Sonra ne yaptım biliyor musun?

-Ne?

-Kötü olmakta çok başarılı oldum.”

Günlük;

Az önce o kadar duygulandım ki,eşim ş.dışında bende kayınvalidemlere gittim yemeğe,dönüşte de yürüyüş yaptık beni eve bıraktılar,eski evleri yıkıldı kötü zeminden dolayı,yeni bir ev aldılar

koltuk takımı alacaklar kendilerine,k.pederim bana ne dedi biliyor musun günlük"isterseniz siz koltuklarınızı bize verin,bendeki parayla kendinize istediğiniz gibi yeni bir takım alın,sizler gençsiniz gözünüzde bişey kalmasın"dedi.

2 sene oldu daha benim koltuklarım ve çok severim koltuklarımı dedim,tşk ederim bu düşüncen için,sizin gözünüzde kalmasın asıl biz severek aldık dedim...

Dilimi ısırayım,allah başımızdan eksik etmesin...Hep böyle kendisinden önce bizleri düşünür...

Günlükcüm bugün annemin ısrarıyla mÖhim bir camiye duaya gidiyoruz :)

Rabbim kabul eyleyenlerden etsin :) sayın kk üyelerinin sipariş duaları varsa almaya hazırım :)

Hayde rast gele bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…