Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük, yurt bakıyoruz şu anda annemle, kısa zamanda inşallah halledicez bu işi. Bundan sonrası nasıl olacak acaba? Ailemin yanından ilk kez ayrılıcam. Düşünsene üni 2. sınıfı bitirdim ama ailemleydim hep, öğrenci hayatını bu son 2 yılda yaşicam inşallah. Rezillikse rezillik, parasızlıksa parasızlık, gürültüyse gürültü, açlıksa açlık hepsini yaşamak istiyorum.

İstesem ailemin yanında kalıp okuduğum ünide devam edebilirdim ama ben daha iyisini seçtiğime inanıyorum, çevrem ne kadar tepkili olsa da... Bi yandan da bravo istediğini başardın diyenlerde var. Rabbim pişman etmez inşallah, hayırlısını diliyorum hep
En güzelide sevdiğim adamı istediğim her an görebilmek

günlük uykusuzlukta olmasa herşey daha bir güzel olacak sanki
eve gider gitmez yatıyorum iftara kadar ama yine de gece uykusu gibi olmuyor
az kaldı zaten :) başlanmış iş bitmiş iş

neyse ben kaçar bu arada şafak 48

bize ayrılık yakışmıo be günlük dayanamıoruz barıştık ve sonuç mutlu sona gidio sanırım yakında nişanlanıorum

Bazı $eyLeri asLa affedemem!!
Cesaretsizliği 'gurur'La örtmem..
YaLan ve taktikLerLe uğraşmayın yemem!!
DostLarıma Laf ettirmem...
TutkuLarım var vazgeçemem!
Gidiyorsa eğer,çok özLesem biLe dön demem...
Güvenmedikçe sevemem!
Bazen çok severim ama söyLemem.!
Ağır geliyorsa bunLar, firar serbest üsteLemem...[!]

Biliyor musun ? Bizim bugün 2. ayımız zaman ne kadar hızlı ilerliyor biz yetişemiyoruz sanki. Allah Daima bu günlerimizdeki olmayı nasip etsin..
Seni Seviyorum benim biricik canım Kocam :123:

Sen en iyisine en güzeline layıksın Sevgilim...Bu yüzden senin Karın benim♥ :))))

Bütün gece kabuslar ülkesinde gezdim durdum...
Tam uyanıyorum, oh rüyaymış diyip uyuyorum bir diğeri başlıyor...
Çıldırmaya ramak kalmıştı ki sabah oldu...
Bastırılmış duygularım mı ayyuka çıkıyor anlamadım...
Daha fazla üzülmemek adına şu tercih ve atanma mevzusunu çok düşünmemeye çalışıyorum ama sanırım pek başarılı değilim...Kendimle başbaşa kaldığım her an aklıma üşüşüyor sorular,kaygılar, korkular...Atanmak- o da meçhul gerçi- benim için hem güzel şeylerin başlangıcı olacak, hayallerime ulaştıracak hem de bir çok sorun tekerrür edecek....
Offff....Allah'ım şu mübarek günlerin,huzur ayının hürmetine sen hakkımda hayırlısını nasip et,işlerimi kolaylaştır...

yaşasın bugün cuma günlük:) ama cumartesi o kadar çabu geçiyor ki aa bi bakmışsın yine pazartesi sendromuna girivermişsin:) olsun napalım pazartesiler gelsin ki bi an önce bayrama ulaşalım değil mi? pazartesi sendorumla geçiyor, salı günü adaptasyon sorunu derken en sevdiğim gün cuma akşam üstü sanırsam:)yarın hiç bitmesin hergün cumartesi olsun:)

Günlük 13. gün önce evlenen arkadaşım boşanmış...

Şoktayım

ben geldim.
çok iyi değilim bugün. daha demin biraz ağlayıp rahatlamış olsamda zaman geçtikçe daha mı çok özlüyorum ne ?
bugün aramış beni, sonra yanlışlıkla oldu diye mesaj atmış. iyiki duymamışım aradığını yoksa bu ruh halimle açardım kesin. bunu düşünerek telefonu kapatıp komidine kitledim. kendimi güçlü hissedene kadarda orda kalması daha iyi olucak.
kötü anıları aklıma getirmek gün geçtikçe daha zor oluyo. iyi anıların istilası altında kalıyorum bazen ve bende buna razıymış gibi onları düşünmeye başlıyorum. her ayrılık bu kadar can yakmak zorunda mı ?
bundan sonra yelkenleri suya indirmek istemiyorum ben. iyi anılar hafızamdan silinip beynimin en bulunmaz yerlerine yerleşsin istiyorum. çok seviyomuşum ben onu. o bunu farketmese de böylemiş bu. ayrılıkla bunu anladım ben.
gülüyorum eğleniyorum ama her anımda bi boşluk var sanki o nasıl doldurulur bilmiyorum
bunada alışırım, zamanla acı vermez diye kendimi mi avutuyorum bilmiyorum. koskaca boşluk nasıl dolar ki ?
hatırlamamaya çalışıyorum o boşluğu. ama öyle anlar oluyo ki hiç olmadık birşey onu hatırlatıyor.
sonra bende anılara sığınmaya başlıyorum. o mutlu olduğumuz anılara. neyse..

bugün ilk orucuma niyetlendim. hastalığım bitti ve kavuştum sonunda huzuruma. ben gidiyimde birazda ders çalışıyım. görüşürüz yine

günlük iyi değilim bugün ben..
acaba diyorum bazen sınanıyor muyuz biz..
okullar zaten 12 saat mesafelik ayrı şehirlerde...
yaz tatili gelir aşkım memlekete ailesinin yanına gider..
o da 9 saat mesafede...
ne vardı sanki taşndılar memlekete..
hiç değilse yaz tatillerinde görürdüm aşkımı..
üç yıl boyunca haftanın yedi günü görüştük biz günlük...
bir buçuk yıldır da böyle ayrı gayrı..
2 ayda bir anca görüyorum yüzünü..
tamam alıştım ama bazen isyan etme noktasına geliyorum...
bugün olduğu gibi işte..
ben sadece rüyamda değil, azcık karşımda da görmek istiyorum günlük...
2 dakikacık sarılayım biraz yüzünü görüp elini tutayım bir kere öpeyim yter
zor geliyo artık beklemek..
çok özledim....

Aylardır bozuk telefonla idare ediyordum . Aşkım dayanamadı sanırım . Sana bir süprizm var yarın telefonun geliyor dedi . Kıyamam ben ona Kurtuldum bozuk telefon
dan sonunda Aşkımı çok seviyorum .

selam gunlukowıc
bugun gıdıyoruz ayy bı tuhafım yaa askımı goremıcem 25 gun bayagı uzun..
ama sımdıden alıssak ıyı olcak...ben geldıkten sonrada askım gıdıcek yurtdısına ıs ıcın
off offf....:31guzel seylerden bahsedım bırazda ııce ıcımı kararttım ewde dura dura hee
dun aksam bıldıgın uzre yemekteydık askımla bu yılkı ılk we son ıftarımızı yaptık
dondurmalarımızı we tatlılarımızıda yedık bırazda gezdık ewe bıraktı benı..bugunde 6 gıbı gelır
vedalasmak ıcın sonrada abbas yolcuyum ben.:80:
neyse esyalarımı toplım ben hadı sımdılık bu kadarrr...
buarada askım senı cok sevıyorummmm

Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz.Sürekli kırıyorum onu düzeltemiyorum.Hiç iyi değilim günlük...Sürekli bir ağlama hissi...Boşaltamadım hala içimi.Akşam iftara ablamlara gidicez.İnsan içine çıkasım yok ki..Annem de gelemedi bi türlü.Yalnız kaldım.Babam ufak bi kaza yapmış arabayla..Hayat çok zor günlük...Çok...​

Sevgili günlük ;
Yazmayı seven bir kadın olarak varlığını yeni fark ettiğim için üzgünüm.
Beni ruhunun olmayan derinliklerine kabul edersen eğer , bir iki kelam bişeyler yazacağım .

Hayatın koca bir boşluk olduğunu , bu boşluğu , zihnimizdeki düşüncelerin doldurduğunu sanıyordum .
Lakin; düşünceler karışık , bildiğin arap saçı .
Şimdi söyle bakalım bana; dünyanın içini boşaltamalı mıyız , yoksa doldurmalı mı?
Ben ben olmaktan vazgeçmedim hiç bir zaman ..
Kadınlar hep hayata daha sıkı sarılır , tırnaklarını daha fazla geçirir yaşamın gırtlağına , biliyorum .
Ama yorgunluk kalp ritmimi bozar , tansiyonumda hafif dalgalanmalar yaparsa , çizgimi biraz bozabilirim.
Kadın olma zor mudur , sevgili , canım günlük ?
Bu şizofrenik hayatta , kadın olmak , dünyanın boş ol boş ol bol dediğinde boşolmasını sağlayabilir mi?
Madem zihnimizle aydınlattık dünyayı , karanlıkla doldurmak yerine , fırçamızı renk renk boyalarla daldırıp ,saldırsak dünyanın üstüne üstüne olmaz mı? .. Gıdıklar gibi sanki, bir oraya bir buraya , hafif ve naif hareketlerle..
Saçlarımın bugün özensiz ama gözlerim daha fazla yeşil baktığını fark ettim .
Bu hangi saçmalığa hizmet ediyor ? Neden bir yanım yitip giderken bir aynım ışıl ışıl parlıyor ?
Sanki maharetmiş gibi, hüzün sarıyorum kalbime , kasetlerin koyu kahve bantlarıyla ..
Sar ve sonra baştan al ..
Mırıldansın hüzün , yüzüme tükürsün yağmur serin serin ..
Belki yolculuğum , dünyanın içini boşaltmakla başlar , yer çekimine meydan okumakla biter kimbilir.
Ama gittiğim her üstrupsuz yolda , kırılan tırnaklarımı görürsün , cilalı ya da değil..
Onlar benim hayat mücadelem , sakın gülüp geçme.
Hangi alyuvar , kanımı bu kadar koyulttu bilemiyorum, o yüzden çok akıtmadım hayat sıvımı..
Çok akmadı ..
Çok da yanmadı canım..

Velhasıl kelam.
Seni seviyorum günlük .
Bak ve tanı , sonra al koynuna yavaşça..
Unutma beni.

Son düzenleme:
Orucumu tutuyorum çok şükür

İftarda yiyicem türlü türlü şeyin hayalini kuruyorum

Yemekten sonra yicem dondurmalar,tatlılar,kolalar vs vs...

Sonra bugün gazateyi alıyorum elime

Somalide açlıktan son 90 günde 5yaşın altında 29bin çocuk ölmüş

Bu nasıl bi dünya..!

Gelde ye şimdi gelde iç şimdi...

cok kokuyorum günlük biliyormusun
oğlum tam zamanında gelsin istiyorum kollarıma
onu cok seviyorum uzun bir bekleyişten sonra hayatımın anlamı ve benim en güzel hediyem rabbimden
zamanın cabuk gecmesini istiyorum sanki günler geçmek bilmiyor
ama ona kavusucam geliyor aklıma ve hemencik heycanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…