Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük az önce geldim eve..İftarımız güzeldi. 6 aylık yeğenimin,Emir'imin tombik tombik elleri,ışıldayan gözleri ve attığı gülücükler iyi geldi.Yüzümü güldürdü canım benim..Şu an baya iyiyim Allah bozmasın.Düşündüm de şu sıkıntılı süreci bir şeylerle oyalanarak geçireyim.Burada okumuştum bazı arkadaşlar kore dizilerini (kore de olmayabilir öyle hatırladım ama :26: )izlediklerini çok beğendiklerini falan yazmışlardı.Ben de öyle yapıyım,başka hayatlara karışıp bi süreliğine de olsa sıkıntılarımdan uzaklaşıyım diyorum.Bunun için kk üyelerinden tavsiyeleri bekliyorum.Bana destek olan,dualar eden herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız...​

ben geldim.
daha iyiyim şimdi. ağlayasım falan yok. ama hala o boşluk aynen duruyor ve bi sürede öyle durucak gibi.
televizyonda biribirine sarılan, sevgiyle dokunan sevgililer görünce çok özlediğimi anlıyorum.
o anlarda kendimi tutmak biraz zor olsada tutuyorum. daha çok özleyeceğim günler olucak biliyorum. şimdiden kendimi alıştırmam, dayanmam gerek. dışarı çıktığımda durum daha vahim olucak. el ele tutuşan çiftleri görünce özliycem o günlere dönmek istiycem biliyorum.
amadaha öncede söylediğim gibi şikayetçi değilim ben bu ayrılıktan. ben istedim böyle olmasını. sonuçlarına katlanıcam ve acımı da yakışır bi şekilde yaşıycam. unuturum veya unutamam ama acım bana ait olucak ve gün geçtikçe dahada güçlenicem.
bugün biraz az ders çalıştım. gecede sahura kadar çalışmayı düşünüyorum. yatarkende artık hep orayı hayal ederek yatıcam. bu bana iyi gelicek biliyorum. ne kadar çok ister ve çalışırsam o kadar yaklaşıcam hayallerime.
şimdilik sadece hayallerim ve ben varız.
bazende anılara dalıp gidiyorum. çok seviyorum ben onu günlük. genelde bunu ayrılınca anlıyorum ama çok seviyorum
oda beni çok seviyo biliyorum. benim onu sevdiğimden daha çok hemde neden olmuyo o zaman ? sadece sevgi yetmiyo demekki yoksa bizde çok mutlu olurduk. sevginin yanında birçok şey gerek.

günlük....

içim çok fena yanıyor...

akan gözyaşlarıma hakim olamıyorum...

29 bin çocuk ne demek günlükcüm...

burada bizim çöpe attığımız yemek artıklarını göndersek...

oradaki çocuklar inan obez olurlar...

onları gördükçe kendimden nefret ediyorum...

cennet misal ülkede bir elimiz yağda bir elimiz balda yaşıyoruz...

en fakirimizin evine bile en azından 1 tane ekmek giriyor...

ya somali deki çocuklar...

daha dünyaya geleli ne kadar olmuş ki...

ufffff günlük kahroluyorum...

biz burada yok k.v yok elti görümce uğraşıp duruyoruz,

onlar orada minicik canlarıyla uğraşıyor...

günlükcüm....

koşup gitmek isterdim oraya ellerinden tutmak,

kapkara gözlerine bakıp biraz umut vermek isterdim...

YA RABBİM ŞU MÜBAREK GECELERDE GÜNLERDE SANA YALVARIYORUM NE OLUR NE OLUR

SOMALİ DEKİ KARDEŞLERİMİZE O MİNİCİK YAVRUCAKLARA YARDIM ET YARABBİM...

REZZAK İSMİNLE RIZIKLANDIR ONLARI RABBİM... SENİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHIM...

Son düzenleme:
Tatile gidiyorum günlük, gönlüm rahat,kafam rahat. Bugüne kadar hayatımda hep bir şeylerin derdini çekerek geçirdim. Koskoca 4 sene hayatımızda bizi zorlayacak sınavlar yok artık vize final okul sınavları hariç allahıma şükürler olsun. 4 sene gelmesin hiç karşılaşmayayım şu kpss'yle karşeşimde lys'yle.. Herkese sabır versin...

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

sevgili günlüük,
bugün iş yerinde tadilat olduğu için yine işe gitmedim.sabah çocuklarla koşturmalı bi gün yaşadım.ütü yaptım.evi temizledim.yarına misafirim var.sonra kocişim geldi.iftardı falandı filandı.herkesi yatırdım.oturdum bilgisayarımın başına bakayım kızlar neler yapıyoomuş

Dün yasadığım korkuyu unutacağımı hiç sanmıyorum...
İçimin çekildiğini hissettiğim nadir anlardandı...
Bastan anlatsam daha iyi olacak sanırım...
Dedemin hasta olduğunu yazmıştım buraya,eve getirdik ama eskisi gibi değil malesef...
Alzheimer hastalığı atak yapmış ve bilinci bazen gidiyor, bazen az çok geliyor..
Neyse lafı çok uzatmayayım hastalığı nedeniyle küçük önlemler de alıyorduk kapıları filan kilitli tutmak vs.gibi..
Dün de annemler hastaneye gitmişti ve benle teyzem evdeydik...Dedem de uyuyordu...Teyzem sürekli kontrol ediyordu ama olacağı varmış derler ya işte aynen öyle oldu...İkimiz de başka bir odadayken dedem kalkmış, kapıyı açmış ve gitmiş.... Evet gitmiş... Bunu farkettiğimiz an o kadar kötü oldum ki bunun kelimelerle tarifi çok zor...
Elim ayağım titriyor, kalbim çarpıyor, nefesim daralıyordu...Teyzem aşağı indi ben de telefonumu kapıp indim ardından..."Polisi mi arasam...Annemleri mi arasam ya o da orda fenalaşırsa..Nereye gitmiş olabilir...Araba mı çarptı...Bir alıp götürdü mü, ya bir daha bulamazsak, noldu nerde.."gibi milyonlarca düşünce gelip geçti aklımdan o anda...Fırladım dışarı apartmanın etrafında herkese tarif edip sordum ordan oraya koştum durdum dakikalarca...Tam polisi arayacakkken bir eve döneyim teyzemin yanında arayayım diye düşündüm...Döndüğümde deriiiiiiiiiiiiin bir nefes aldım çok şükür...Zavallı dedem üst katlara tek başına çıkmış ve merdivenlerde oturuyormuş öylece...Ya dengesini sağlayamayıp düşseydi ya dışarı çıksaydı....O kadar çok korktum ve üzüldüm ki....Bizi suçladım ama yanından ayrılalı bi kaç dakika geçmişti sadece..."Hadi dedecim eve gidelim" dediğimde yaramazlık yapmış küçük çocuklar gibi "ben gelmem"dedi...İçim nasıl acıdı...Bir zamanlar nasıl olan dedem şimdi ne haldeydi... İnsanın ne olacağı nasıl olacağı hiiiç ama hiç belli değil sahiden....Buna da şükür tabi ya çok daha kötü olsaydı...
Kendime gelemedim gün boyu....Buraya yazarken bile elim ayağım titriyor...
Bu tür hastalara gerçekten dikkat edilmeliymiş, ne kadar önlem alsak, nöbet tutsak da bunların yeterli olmadığını gözümüzü ayırmamamız gerektiğini anladım....Hem de kötü bir tecrübeyle....

Gunlukcum cok onemli bi telefon bekliorum ama gelmio gelmio gelmio (
inşallah ararlar bugun yaaaa cok istiorum cok..

Çok geçmedi ama yine ben geldim..
Şu an oruçluyum, Müslüman aleminin bir çoğu oruçlu....
Sahurda onlarca çeşitle doyuruyoruz karnımızı gün içinde acıkmayalım diye...
Su içiyoruz ardından yanmayalım diye....Saatler geçiyor...Bazen sızlanıyoruz acıktım veyahut bir damla su olsaydı diye...Dakikaları sayıyoruz iftar için...Saatin tik taklarını bile sayıyoruz bazen...Biliyoruz çünkü, biraz sonra ezan okunacak ve biz de doyuracağız karnımızı Rabbimizin verdiği nimetlerle...Akacak serin sular boğazlarımızdan...
Biliyoruz çünkü bitecek bu açlık...
Peki onlar biliyor mu?Somalideki çocuklar ve daha niceleri biliyor mu?
Kimbilir kaç kere saydılar saatin tik taklarını...
Kimbilir en son ne zaman vazgeçtiler bundan...
Çok şey değil bir parça ekmeğe bile razıydılar...
Beğenmeyip itmezlerdi tabaklarını önlerinden, burun kıvırmazlardı sevmedikleri yemeğe...
Yeterki doysunlardı...Günlerce, aylarca lokma girmeyen ağızları ıslansındı...
Belki ümit ettiler yardım eden olur diye...Anneleri ümit dolu sözler fısıldadı kulaklarına..
Belki de beklerken verdiler son nefeslerini...
Kim bilir...
Evet saatler geçecek, acıkıcaz biraz...Yine sayıcaz belki dakikaları ve sonra yine dolacak midemiz çok şükür ama dualarımda olacak çocuklar...
Dualarımızda olmalı o insanlar....

Bu arada dün yardım için mesaj yolladık bir numaraya ancak bu yardımı sadece faturalı hatların yapabileceği söylendi...Bu imkanın böyle bir durumda herkese tanınması gerekmez miydi?

günlükk yine bunaltılı birgün yaklasık 1 aydır böyleyimkendimi sevmiyorum hiç böyle zamanlardabelki aksama kadar 4 duvar arasında oldugumun etkiside vardır deglmi:82ffff bide yine cumartesi calısmaa sendromu bastı benii:84:dinlenemiyorum bi günde ya olmuyo işte ama carede yok işin kötüsü:89:birde artık kalbimden geçen güzellikler olsun lütfenallahım su serp gönlüme neolurbiliyorum o zaman hersey daha güzel olcak benim için her adımda güzel hayal ettiğim günlere kavusmanın sevincini yaşarken bir yandanda yasadığım beklediğim günlerin yorgunlugu var üzerimdebiliyorum hersey olacak birgün ama o birgün gelene kadarbe tırlatmazsamaman diyorum bazen yalan dünya salla gitsin derdimi biter :97:ama kısaca günlük keyfim yok sabah bi uyanıyorum bazen saclarımı aynaya bakmadan toluyorumbunalım durumu baş gösteriyor ama umudumu yitrmicem sabırr:98:

günlük öğlene kadar uyumaktan nefret ediyorum :84:
kalktığımda günün yarısı bitmiş oluyo ve hemen akşam oluyor.
yapıcak onca iş varken bide bakıyorum ki akşam olmuş. ama sabaha karşı uyuyuncada insan erken kalkamıyor.
bundan sonra saat 12de kalkmaya çalışayım ben en iyisi.
o kadar direnmesine rağmen gece aradı beni. bende açtım ama ödemeli arıyormuş o yüzden konuşma falan olmadı. kapatıp yattım bende. şuan çok iyiyim özlem falan yok içimde. hatta şuan sevgi bile yok. ama bu anlar o kadar çabuk geçiyo ki hemen özlemeye başlıyorum.
özlemekte ayrılığın olmazsa olmazı galiba.
iyiki bu site var iyiki. kendimi oyalayacak şeyler buluyorum, çok sevdiğim arkadaşlarım var. Kazene teşekkür borçluyuz bize böyle bi site yaptığı için
gelelim somalideki çocuklara. bilmediğimiz daha niceleri vardır kimbilir. şükretmemiz gereken o kadar çok şey var ki. Allah yardımcıları olsun onlarında. inşallah artık ölmez çocuklar.

açlık ve susuzluktan ölmek nasıl birşeydir günlüğüm?
boğularak ölmek yanarak ölmek, soğuktn ölmek vs hepsini idrak edebiliryorum ancak
nasıl bir şeydir açlıktan ölmek?
vücudundaki her zerrenin acıdan yanması, derinin büzülüp çekilmesi nasıl birşeydir

Rabbim yardım et onlara nolur...
Rezzak olan sensin Allahım! Rızklandır onları...

Günnüşüm uğrayamadım sana kaç gündür,
senin vesilenle tüm KK ailemize Hayırlı Ramazanlar diliyorum.
Allahım dualarımızı kabul etsin

offf offf kardeşimi 3 aylıgına nefes filmindeki gibi bir karakola gönderiyorlar .içim acıyor.şu mübarek günlerin hatırına sen hem kardeşimi hem tüm askerlerimizi koru ya Rabbim..

hey günlük yazmadım sana ne zamandır..
Suanda acayip canım sıkılıyor forumda sarmadı bugün... tatsız geciyo akşam olsada eve gitsem ohh tatil 1 günde olsa ...
oruçluyum Allah kabul etsin akşama yemeğimde var ısıtıp yicem sonraaa canım kocişimle film izleriz sahurlamayı düşünüyorum bu gece ama ondan önce kesin biraz kestirirm çok uykum da varrr...

mesaj attı beni arar mısın diye. bende sanki olucakları bilmiyomuş gibi aradım !
tekrar iyi ki ayrılmışım dedirtti bana sağolsun. en iyisi uzaktan sevmekmiş. nefret ediyorum ondan !
onu sevmek falan istemiyorum artık !
zaman geçince onu özleyeceğimi, sesini duymak isteyeceğimi bilmek istemiyorum !

Günlükkkkk;

Kocişim 1-2 saate kadar evinde inşallah 1 haftalık iş seyahati bitti,umarım bundan sonra daha az olur..
En sevdiği yemekleri yaptım,en sevdiği iç çamaşırlarımı giyindiiiiiimmmm ayhh utandım birden:78:

Çok özledim aşkımı çooookkkk!!!!

off günlük kociş yine gece calısmaya döndü vardiyası
ve ben evde yine yalnızım cok sıkılıyorumm
anneme gidesim var ama yolda gözümde büyüyorr
yalnızlık zor be günlük

Allah'ım sen tüm insanlığa insanlığını hatırlat, Somali'deki çocuklara bir umut ışığı yak Yarabbim! Sen ki kullarını gözeten, rızklandıransın... Onlara bir damla da olsa su, bir parça da olsa ekmek ver! Hepimiz yardım edelim, yardım etmeye gücümüz olmasa bile dua edelim. Kimseyi o duruma düşürmesin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…