Popüler Konu Sevgili günlük...

onunla iletişime geçmek istemediğim halde bazen arasın diye dua ederken buluyorum kendimi.
böylesi içimi rahatlatıyo galiba.
yarın teyzeme gidicem. bikaç gün evden uzaklaşmak iyi gelicektir.
kendimi çok iyi hissetmeyi, huzurluyum demeyi özledim ben.
bikaç saat öncesine kadar iyiyken yine bi telefon konuşmasıyla dağıldım. hakettim ama ben bunu, ne olacağını sinirimin bozulacağını bile bile konuştum telefonda. daha demin aradığında bile açmayı düşündüm !
sanki 2 kişi var içimde. biri ona karşı koyamayan biride onunla konuşmak istemeyen. hangisi baskın gelirse o an sonuçlarına katlanıyorum.
iyi değilim ben yoruldum. sözde bi yorgunluk değil bu. onunla geçirdiğim 1 sene yordu beni. ama biliyorum ki özliycem onu. kokusunu duymak için kendimle savaşıcam. onunla niye mutlu olamıyoruz ki ?
ikimizde bu kadar severken niye olmuyo ?
olmuyo işte günlük. hayatta her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor.
kaçıp gitmek istiyorum. biraz olsun dinlenebileceğim, yalnız kalabileceğim bi yere. bundan sonra kendime bile söylemeyeceğim bi cümle olucak içimde: ben onu seviyorum günlük !

Son düzenleme:
geçerken zaman, elim kolum çaresizce kilitleniyor karşısında...
gücüm yok, takatim hiç yok elimi atıp tutmaya... öyle zorlanıyorum ki artık acılarımla savaşırken saatlerce yerimde dursam ses çıkarmasam kimse seslenmese bana...

uyusam günlerce uyusam,ellemese kimse beni. yoruldum herşeyden, geçecek diyorlar, inanmıyorum.

yorgunum, acizim ve güçsüzüm... hayat acımasız ama bende direnemiyorum artık ona.

isyana gitmiyorum ama istemiyorum artık ben bu hayatı sevemedim, alışamadım...

yaşamak büyük cesaret istermiş, ne yani çokmu cesurum?

inan ne yazdığımı bilmiyorum...

açılan yaralarıma 'dua ve zaman' sürdüm bekliyorum....

Rabbim bilir...

Günlük bugün sevgılı babamız bıze bir sürü hedıye almıs geldı..

bana bır kot etek ,bır de kot tulum almıs ..hamıle magazasından :)

kızımıza da 3 tane kısa kollu tulum ,ama grsen o kadar guzel kııııı bır tane gömlek bır tane de beyaz sort ..gömlek renklı boyle cıceklı beyaz sortla takım yapmıs guya sortun bır kenarında da cıcek var cok guzell bır gorsen ..

Allahım nasıl guzeller hemen gıttık dolabına astık ..

canım kocam benım Allahım ayırma bızıııııııııı

günlük..
şu mübarek ramazan ayında herşeyin yollunda gideceğine inanmak istiyoum...
ama gitmiyo sanki..
zaman benim inadıma emekliyo..

ah günlük bugün oğlum çok yordu beni. bir haftasonu eşim gelmedi diye sabahtan akşama kadar ağladı mızmızlandı. bi yandan yoğun işer bi yandan da oğluşum cidden yoruldum valla. neyse ki pazartesi asu ve neşe ablasının yanına götürüyorum onu çocuklarla debeleşmekten mızmızlanmaya vakti kalmayacak :))

Onlara yardım et rabbim...
onlar daha küçükler onların bi günahı yok ki...
Onca insan orda perişan bu durumda olmayı haketmiyorlar ki...
Umarım her şey yoluna girer...
Herkes bi msj atsa keşke... Herkes elinden gelebilecek yardımı yapsa...

Selam bugün kliniğe gittim. Iq mu ölçtürmek için tabi. 75 çıktı. Anlaşılan protein iktidarını popom beynimden devralmış. Run sam run. Koşarken şu şarkıyı dinledim içimden. Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye zaman ki sana hasta olmuş incelikli haytasın.. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum şimdilik ölümüne kadar hayattasın.

küçüçük görünür evler günlük! yukarıdan bakıldığındaa ..
e bende uzaktan baktım malum bazı konularaa :82:
bi küçüldü gözümde, neymiş ki onlar aslındaa

Son düzenleme:
gidiyorum günlük.
bikaç gün evden uzaklaşmaya ihtiyacım var.
onu da özlemeye başladım. telefonumu kapatırım ki aradığında açmıyım.
herşey güzel olsun artık. onunla mutlu olamadım. onsuz mutluluk benimle olsun.

Selam günlük...Aslında yazacak pek bir şey yok.Bugün de dünün aynısı çünkü..Lakin bir fark var bir öğretmen adayı intihar etmiş bugün.Sınavda başarılı olamadığı,umudunu kaybettiği için...Hastahanede yaşam savaşı veriyormuş şimdi.Allah yardım etsin.Allah kimseyi çaresiz,umutsuz bırakmasın.Başımızdakiler de deri koltuklarında rahat rahat otursunlar.Zira bir öğretmen ölür,yerine bir başkası gelir nasılsa.Cana kıymet veren mi var???​

Çok mutsuzum günlükkk hatılamadı ya?? Bu saate kadar uyudu şimdide kalktı gitti dükkana Mutsuzum yaaa mutsuzz Biraz romantik olmak bu kadar zor mu? Ne tepki vereceğimi bile bilmiyorum hatta versem mi onu bile bilmiyorum sadece çok üzgünümmm

Sevgili günlük,

Bazı arkadaşlar derdim var diye konu açıyor.
Yol gösteriyorsun. Ayna oluyorsun; kendini görsün diye rahatsızlık duyuyor.
Ne yapalım anlamadım ki...
Birşey yazmayınca da "ama benimle neden ilgilenmiyorsunuz diye dudak büküp ağlıyorlar."
Gerçekleri söyleyince "olumsuz yazacaksan yazma girme bu topiğe okuma takip etme" diyorlar.
Destek vermek demek insanları pohpohlamak, yanlış yolda olduğunu bile bile yürü bee koçumm demek midir sence?
Uslûp çok önemli günlük Uslûp!. Kalk bana su getir demek var. Bana su getirir misin lütfen demek var. Kutuplaşmayı ayrışmayı saf tutmayı ne çok seviyoruz.
Neyse günlük diyeceğim o ki insanlar seslerini yükseltmek yerine sözlerini yükseltseler keşke.
Allah hepimize iyilik versin.

Günnüşüm aşkımın salı günü çoook önemli bir görüşmesi var,
tüm KK ailesinden şu mübarek günde dua istiyorum,
bizleride unutmasınlar dualarında olur mu :78: :78:

Sevgili günlük;
bebişim bu ay bana gelecek mi?Bugün yaşadığım ağrılar onun habercisi olabilir mi?
Yoksa tamamen psikolojik mi?

Ona hissettiğim her şey hiç oldu.
Ona söylemek istediğim şeyler küçüldü,küçüldü ve bu dizelere sığdı...

Sana gelince.
Ne ben Sezar'ım,
Ne de sen Brütüs'sün.
Ne ben sana kızarım,
Ne de zatın zahmet edip bana küssün.
Artık seninle biz,
Düşman bile değiliz.

O kadar kötüyümki günlük, ne yapıcam bilmiyorum. elimden kayıp gidiyor ve ben birşey yapamıyorum. çaresizce bekliyorum bitti demesini. bitmesin yapamam nefes alamam. tam herşey yoluna girdi düzledik derken tam biz olmuşken bitemez. bize bu aşka yapılan en büyük haksızlık bu. allahım sen yardım et

içim kan ağlıyor şu mübarek aya bile hürmet yok..
daha kaç şehit vericez daha kaç ocak sönecek ne zaman dinecek bu terör..neyin kavgasını yapıyorlar..
diken üstünde oturmaktan haberlerde yangın yeri olmuş cigerleri görmeye can dayanmıyor...
Yok kardeşim, kardeşlik bitmiştir. Ramazan da eline silah alan, mayın döşeyen benim kardeşim olamaz. Bunları yapanlara destek verende kardeşim olamaz... Hele hele din kardeşim hiç olamaz... Çünkü kutsal ayıma dahi saygısı yok. Yani düşman, yani inanmıyor benim değerlerime... Suç devlette diyorum, suç içerdeki PKK lıları görmeyenlerde. Milletvekiliyim diyenlerin, KCK ya üye olanların ve Özerklik ilan edenlerin KAFASINI koparmayan devlete yazıklar olsun.vatan için diyar diyar gezen polisim askerim çoluğum çocuğum bayram seyran gece gündüz demeyen nöbet tutan cefakar mehmetlerim daha dik duralım dimdik it sürülerine inat...

şehitlerim mekanınız cennet olsun kabriniz geniş olsun
yüreği yangın yerine dönen ailelerinede eyüp a.s sabrını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…