Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük biliyor musun bıktım babamdan babannem BIKKKKTTTIMMMM
NEFRET EDİYORUM İKİSİNDEN DE..
BABAM BÖYLE BİR GÜNDE BENİ AĞLATTI YHA NE DİYİM
GÜNLÜK BEN SADECE EVİMDE (HUZUR İSTİYORUM)..
AMA OLMUYOR BE GÜNLÜK OFFF OFFF YHA SABIR YHA MUHAMMET..
GERÇKETN BAZEN NEFES ALAMICAK GİBİ OLUYORUM.
NE OLUCAK BİZİM DURUMUMUZ BENDE BİLMİYORUM.
DIŞARDAN BİZE BAKANLAR NE GÜZEL MUTLULAR BABAM İÇİN EFENDİ SAYGILI MELEK GİBİ ADAM DERLER.
BİRDE GELİP BİZE SORSUNALR MELEK Mİ
BEN BABAM DEDİĞİM İNSANLA YABANCI GİBİYİM PARA İSTEMEKTEN ÇEKİNİYORUM.
SANKİ BABAM O DEĞİL.
YA RABBİ.DGS ÇIKSADA GİTSEM HEM OKUYUP HEM ÇALIŞICAM ZOR OLUCAK AMA BAŞARICAM KENDİME GÜVENİYORUM.
GÖNLÜME GELİNCEDE BİLİRSİN GÜNLÜK HEP AYNI DEĞİŞEN BİRŞEY YOK OLUCAK GİBİDE DEĞİL HADİ BEN KAÇTIM.

TÜM KADINLAR KULÜBÜ BAYANLARINDA ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUN.
UMARIM HERKEZİN ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM GEÇİRİRLER..

Günlükkümm Hani yarın bayramya ve o bayramın adı RAMAZAN BAYRAMI'DIR...
Herkesin RAMAZAN BAYRAMI mübarek olsun...​

günlük ben artik sabirli olmayi ve olaylari biraz olsun kendi akisina, zamana birakmayi ögrenmek istiyorum?! :84::84::84:

Merhaba günlük

Papatya falı bakıp günlük hayatımın sıkıcı ayrıntılarıyla sayfalar dolduracak biri olmadığımı anlaman gerekirdi şimdiye kadar. Öyleyse neden soruyorsun nasılsın diye? Farklı bir gezegende yaşıyor gibiyim. Onların gördüğü dünya bana illüzyon gibi geliyor. Bayramlaşan eller, yarı gülümseyen yüzler,daha daha "nasılsın"dan ibaret hal hatır sormalar.Gerçekten bilmek istiyorlar mı nasılım? hayır onlar sadece tek cevabı bekliyorlar.Çağrı merkezlerinde ezberletilen standart cevaplardanbirini: "İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız?". Birer robot gibi o akrabadan bu akrabaya gitmemizi ya da tatil furyasına kapılıp deniz güneş avuntusuyla mutlu olmamızı bekleyen kim peki? Nasılsın dendiğinde :" Hiç iyi değilim.Özensiz, anlamsız ve samimiyetten uzak sohbetinizden sıkılıyorum.Hatta tiksiniyorum. Belki mutlu olmamak için sebebim yok. Ama mutlu olamayacak kadar farkındayım her şeyin!" desem deli muamelesi yaparlar. O yüzden copy paste.Rol yap gülümse!İçinkan ağlasın sen yine dişlerini sık rivera!!!

Alışverişimizi yaptık günlükcüm. Yapacak bir şey bulamadım. Evi toplayayım biraz bari can sıkıntısı gider. Annem yok artık yani dayım dükkanını ona verdi o bakacak. Gidene kadar yemekleri ben yapayım bari. Pek severim yapmasını şaka değil aslında benden çok iyi ev hanımı olur ha sorma işte hayat şartları altın bilezik olacak falan Havalar çok sıcak ya sözde bugün aydın yağmurlu ama havayı bir görsen maşallahı var.
Yarın da bayram be günlük içimde hiçbir his yok. Artık hem ailemle hem de aşkımla birlikte olduğum bayramları görmek istiyorum. ALlahım göstersin bana. Aminnnnnnnnn
Bu arada buradaki herkesin de bayramı mübarek olsun tabi en başta senin

sevgılı gunlukcan senın varlıgını unutmustum nerdeyse
içimi dokmeye o kadar ıhtıyacım varkı bu sene sınav senesı ben kazanabılırmıyım die karaları bagladım
cokk calısmam lazım gunlukcan çokkkkkkkkkk :18:
yarın bayram ve ben hıcbıyere cıkamıycam bı suru odevım var
5 gunde aldıgım kıtabıda bıtırdım yenı kıtapta almam lazım
off off en onmlısı gecen gece onu ruyamda gordum ulan bıde yanında cok guzel mavı gozlu sarısın bı kız vardı kızın adını bıle hatırlıyorum S.da dıyodu bnm sevdıgım kız dıodu uff hersey gercek gıbıydı aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum
Neyse ya herseyın hayırlısı inş.

neyse gorusuruk gunlukcan soz bu defa senı unutmam

Selamün Aleyküm günlüğüm:)
Bugün aklıma geldin ,çünkü yalnız kaldım, yalnız hissediyorum kendimi.
Üstelik yarında bayram, inan bana alışveriş yapmak bile gelmiyor içimden,eşimin ısrarlarına rağmen...
İnanabiliyor musun...
:2:
İçim sıkılıyo,bugünün arefe olduğunu hatırlatan şeyler olmasa yarını normal bir gün olarak eşortmanlarla evde
yatarak geçirebilirim
Orucun son günü Ramazan bitti ona mı üzülüyorum nedir,gerçi bugün benim için çok zordu aç kalmak:18:
Neyse umuyorum ki akşama moralim düzelsin, bu halimle başkalarını üzmekten korkuyorum
Görüşmek üzere

slm günlük .... bayram gelmiş çatmış..allahıma şükür bu ramazanıda sağ sağlim atlattık ..ve ben hamile hamile herkesin ayrı bir telden laf söylemesine karşı bütün oruçlarımı tutabildiğim için çok mutluyum hem borçlanmadım hemde seneye kafamda borcum var diye sıkıntım olmaz..malum doğum yapcam ölüm var kalım var en iyisi borcum olmamasıydı çok şükür onuda tamamladım....
ramazan bayramını kurbandan daha çok severim çünkü kurbanda hayvanlar kesildiği için kan aktığı için dışarı çıkmaya bile korkarım bişey olcak diye zaten kurbanda daha çok can kaybı oluyor buda beni daha çok korkutur..ama ramazan hem oruçlu geçen bir ayın ödülü hemde şekerler gelsin bayılırım....
günlük bu bayram annemlere bayramlaşmaya gitmicem çünkü geçen gün büyük bir tartışma yşadık ve ailem hamile hamile beni hiç yok yere üzdü..artık size bu fırsatı vermicem dedim çünkü 1 değil 2 değil kaçtır sineye çekiyorum eşimi ve beni incitmelerini.. 6 senedir eşimi onlara kabul ettiremedim oysa eşimden çok memnunum ne kumarı var ne içkisi ne karıya kıza gitmesi işten eve evden işe bi dönem iş bulamadı çalışamadı diye demediklerini bırakmadılar o zamanda sineye çektim ama ne zamanki bu bizi yaralamaya başladı artık dur demem gerekir..kardeşlerimin bile beynini yıkamışlar..hamileyim annem arayıp hiç demedi bile kızım bebek nasıl cinsiyeti ne diye kaynanam arayıp soruyo..inanılır gibi değil..oysa bu sitelerde genelde gelinler kaynanalarından şikayet eder ben kendi öz annemden şikayet ediyorum zaten kime anlatsam sen özmüsün eminmisin diyorlar inanamıyorlar..artık çok yoruldum günlük en iyisi yarın bol bol stres atmak..hiç kimseyi düşünmemek..nasılmış bayramda evlad gelmemesi anlasınlar..onların yaptığını benimde evladım olcak ben ona yapsam zaten gelmesinide bekleyemem...allahım onları islah etsin başka ne diyeyim..insanlara imreniyorum ne güzel aile ilişkileri var ben doğuştan şansısım... neyse sırdaş..

HERKESE MUTLU HUZURLU İYİ BAYRAMLAR..İNŞ SENEYEDE RAMAZANA KAVUŞURUZ...BEBEĞİM İNŞ O ZAMAN BENİMLE OLCAK..İNŞ... ALLAHIM TÜM HAMİLELERE SAĞLIKLI EVLADLAR VERSİN OLMAYANLARADA İNŞ BU DUYGUYU NASİB ETSİN HAYIRLISIYSA..

:79::80::79::80::79::80:.

Selam günlük
Aşkımla birlikte geçirdiğim bi 3,5 gün sonunda gene ayrıldık dün usta birliğine teslim oldu
Birlikte bikaç gün geçirip sonra gene ayrılmak çok zor oldu, tekrar başa döndü her şey..
Daha 140 gün var yaaa nasıl geçicek kii
Tek tesellim iyi bir yerde olması o bakımdan aklım kalmıyo en azından.
Ama çok özlüyorum günlük çook. Her an şimdi napıyodur diye düşünüyorum.
Bugünler de geçicek ve biz seneye bu zamanlarda kendi evimizde mutlu mesut yaşıyo olcaz inşallah hep bunun hayaliyle yaşıyorum
Yarın bayram ve aşkımsız geçirceğim de ilk bayram onun da hüznü var biraz
Napalım artık onun canı sağ olsun da..
Askerlik bi değiştirmiş bi olgunlaştırmış bizimkini bi gör günlük
Gitmeden önce ben ona takılıyodum diyodum ki git de bi olgunlaş gel, adam ol gel o da diyodu askere gitmekle mi adam olunuyo diye şimdi diyo ki valla olunuyomuş, biz orda her şeyi, bardağın dolu tarafından görmeyi öğrendik, çok çok farklı bi ortam, mutlaka gitmek gerekiyomuş diyo. Baya gaza gelmiş yani sormaa Memnun hayatından çok şükür. Bi de sağ salim bitirseydik şu günleri..
Neyse günlükcüm ben iftara hazırlık yapmaya gidiyorum görüşürüz sonra hoşçakaaall

Son düzenleme:
Yüregimde eksik kalan siir bayramdada tamamlanmiyacak e o zaman bayram gelse neyime be günlük...

Günlük merhaba son iftarı beklerken sana yazıyım dedim. Karnım çok ağrıyor son günün orucu gitti ne yazık ki... Bugün bi sürü temizlik yaptık, ölüyorum yorgunluktan. Bu arada nişanlım ve kayınvalidem bana bayram için hediyeler almışlar. Bugün elime ulaştı çok beğendim, çok sevindim. Ben seviyorum diye ne gönderse içine mutlaka kastamonu çekme helvası da koyuyor nişanlım. Bugünümüze de şükürler olsun günlük.. Akşam yeni kıyafetlerimizi ütüleriz kardeşimle. Sabah da börek yapıcaz. Annem yok ama onun yaptığı gibi yapıyoruz her şeyi. Belki ablamlar gelir yarın. Gelmezlerse çıkıp gezicez zaten. Öyle işte...

Herkesin tuttuğu oruçlar,yaptığı ibadetler,ettiği dualar kabul olur inşallah...İyi bayramlar...​

Belimi üşüttüm sanırım inanılmaz ağrıyor :|
Kışın annemin tüm uyarılarına rağmen salak ben uzun kollu, açık belli kazaklar giymeye devam ettim olacağı buydu. Sanırım kilo da aldım bu aralar. Aslında etrafımdakiler keşke senin gibi ince belim dolgun kalçam olsa der ama ben takıyorum işte. Eritince daha güzel olacakmış gibi geliyor. Neyse bakayım bi'diyete başlarım belki.
Moralim bozuk olduğundan telefonumu kapatmıştım bir kaç gün. İçimden bir ses ondan mesaj geldiğini söyledi nitekim de öyleydi 10 dk önce atmış. Mesaj aynen şöyle; "ilk defa böyle oldum unutamıyorum nasıl bir şeysin sen " Ben tabii her zamanki odunluğumla "ben de özledim beraber geçirdiğimiz günleri" dedim. O'nu hala unutmadım ama onsuz yaşayamam diye bir şey de yok. Tabii o olsa her şey daha güzel olurdu ama imkansız şu an. Seneye 10 günlük gelecek yine. Anıları hatırladıkça özlediğimi farkediyorum. Gülmekten yerlere yattığımız zamanlar.. Bulaşık makinesi bozulduğunda bana kıyamayıp bulaşığa yardım etmesi.. Doğum günümü ilk kutlayanın o olması.. Gözlerini ayırmadan beni izlemesi.. Sürekli saçlarımla oynaması.. Okeyde ona yenilmeyi bile özledim. Ve tabii ki bal gözlerini, kusursuz suratını.. İmkanlara razı olmaktan başka yapacak bir şey yok ve bu beni çok üzüyor Şimdi en romantiğinden bi'film izleyeceğim hayat devam ediyor nasılsa..

Son düzenleme:
sevgili günlük bugün uzun zamandır yapmadığım birşey yaptım... ağladım..
dökülen gözyaşlarım öfkedendi şaşkınlıktandı, ama iyi geldi gözyaşı dökmek... galiba çok içime atmışım, ama eskisi kadar acı vermiyor..
hayırlısının bu olduğunu bilmek bana güç veriyor...
Rabbimden dilerim bana dahada güç kuvvet sabır versin inşallah...

hmmm buarada herkese şimdiden iyi bayramlar

Günlük senin vasıtanla tüm kk ailesinin bayramını kutluyorum.
Rabbim huzurla, sağlıkla erişeceğimiz nice bayramlar nasip etsin inşaallah.

Bayanlarr, Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Ailenizle, sevdiklerinizle beraber nice huzurlu, sağlıklı, mutlu Bayramlara inşallah
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim

Ve 30 Ağustos Zafer Bayramımız şimdiden kutlu olsun

Son düzenleme:
bak şimdi günlük...birileri bana çıkma teklif ettiğinde,evlenme niyeti ile geldiklerinde bir sıkıntıdır basıyor...kimseyi beğenemiyorum...kibirden değil incinmekten korktuğum için sanırım...ama kimse aşktan evlenmekten bahsetmiyorsa,o sıralar elde birileri yoksa yine sıkıntı basıyor...sanki kırk yaşına gelmişim,çok çirkinim gibi...evde kalma sendromu...cesaret yok...kararsızım...tüm bunlara sinir oluyorum yine...Rabbim yardım et bana...netleştir hayatımı...

Günlük!

O günü hatırlıyor musun? Kış ortası rüzgarı saçlarımı uçuruyordu. Yedi tepeli şehrimde yalnız ve puslu günlerden biri daha yaşanıyordu.Paltoma sarılıp senin yokluğuna yürümüştüm Raven. İsimsiz bir kahramandın sen.Çizgi romanlardan birine sıkışıp kalmış cesur bir ruhtun belki de.Uriah Heep vardı kulağımda. Şarkının sözlerini mırıldandıkça nefesim havaya karışıp beyaz bir duman bırakıyordu geride. Şimdi İskender 'in saflarını bırakıp bana gel! Unutma ateşin içinden ne denli iyi yürüdüğündür mesele! Şimdi bir Viking'e aşık olma zamanı!

şiitt günlük enden 5 adın geri dur agresifim bu ara..

sebebini bilmiyorum ama gerginim kocişim sanada sert çıktım ve de annem sanırım benim kimyam yine bozuldu en kısa zamanda bir hastaneye gidip kan değerlerime baktırmalıyım farkındayım saçlarımda çok dökülüyor... Ah tiroid beni sinir hastası yaptığın yetmiyormuş gibi bir de kel mi yapcan.. Kansızlıkta en iyi ortağın olsa gerek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…