Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Günlük...

Tüm kk arkadaşlarımın bayramını kutluyorum daha nice mutlu,sağlıklı,savaşsız bir dünyada ailelerimizle ve hep birlikte olmamız dileğimle.

Şeker tadında iyi bayramlara inşallah

Yarın bayrammış günlük!!!

Ne bayramı? benim içimde bir cenaze var...

söyleeeeeeee ne bayramııııı neeeeee!!!!!!

Bu saatte cevizli müslimi yiyip birazda kitapoluyup uyuycam,yorgunum cünkü.

Herkeze iyi bayramlar,zaten siskolasiyorum ha bunun icin bisiy yapiyormuyum hayir!

habire yiyorum,neyse vericez artik,istahim var napiim :) hayatimda ikinci kez böyle oluyorum

kendimi simartmam normal dimi?

iyi geceler günlükçüm ben geldimbugün taksime giitik eşimle gecelerede akıcektimde yoruldum malefef akamadımneyse alışveriş yaptık biraz flodan ayakkabı aldım kendime görsen çok ciciler lacivert sror pardisö almıştım ayakkabı ve çantada aldım eşarpta tamam bu bayram gelme keyfime dicem ama diyemiyorum genekimsem yok bu bayram herkez memlekette bir garip eşim bir ben varım eşimede ciciler aldık banada aman allahım ne kalabalık sormabol bol gezdim ayaklarıma kara sular indi sen yeni aldıgın ayakkabıyla gezmeye gidersen sonu böle olurneyse günlükçüm alışveriş bitti lc waikikiye gitim çocuk kıyafetleri çok güzel hamile tsörtleri varya hani günlükçüm bebek var önünde elim o tşörtlere gitti eşim söz verdi eger saglıklı bir gebelik geçir dedi söz alıcam ondan sana dedi bana 1 tane hediye gelmişti ama giymesi hayal oldu arkadaşım biliyodun o tşörtlerden istedigimi almış sag olsun dedi paşam bak sana ne aldım sen çok istiyodum bende sen sevin diye aldım dedi bende iyi etmişsin ama dedin keşke almasaydın dedim neden dedi bebek yok dedim nasıl yani dedi 5 hafta oluyo dogurdum dedi yapma ya dediaglamamız cabası ama alıcam o tşörten azimliyim işşallah elbet bende anne olucam günlükçüm taksim deyip geçmicen günlükçüm eşimle flodon çıktık iftar edicez eşimle oturduk biri geliyo karşıdan aman allahım ne boy var hatunda eşime dedim aay şunun fizigine bak ne ka güzel oda demezmi onlar lolüpoplolüpop derken dedim yani erkenten kadına dönmüş demek bir yaşıma daha girdim ilk defa gördüm şaştım ben bu işe günlükçüm yaeşim ne güldü ban birde kadınsın nasıl anlamazsın diye ne biliyim dedim hiç anlamadımki anlasam töbe töbeneyse gezdik tozduk gecelerede akıcaktımda korktum taksimden çok kalabalık türlü türlü insanlar var günlükçüm hayat ne garip çeşit çeşit insanlar kimse birbirinine benzemiyo bugün çok yoruldum günlükçüm şimdi bir duş alıyım yataga yatıcam malum yarın bayram deliye hergün bayram ama olsunkadınlar külübünün şeker bayramını en içten dileklerimle kutluyorum evladı olmayanlara evlat diliyorum yaradandan sevgilisi olmayanlarda sevgili bulmasını diliyorum babası annesi olmayanlara sabır diliyorum benim babacım öldü öleli bayramın hiç güzel geçmiyo günlükçüm biri bana dese içim yanar acır yavrum deyim beni bir öpüşü vardı sevişi vardı sorma günlükçüm babacım mekanın cennet olsun herkeze saglık saadet diliyorum rabbim işşallah bir dahaki bayramlara nasip eder işşallah ramazan nasıl geçer dedik bitti yolcu ettik bugün neyse günlükçüm duş beni bekler ben çıkıyorum yarın bakalım girerim belkimherkeze iyi geceler tatlı rüyalar dilegiyse esen kalın ay ne güzel televizyon kapanışı gibi oldu neyse idare edin artık

ahhh günlük..
herkese iyi bayramlar dilemek istiyorum,
ama herkesin bu bayramı iyi geçmeyecek...

bugün teyzemin oğlunu toprağa verdik,

çok gençtin abim yaaa..
daha kızlarını gelin edecektin,kırmızı kurdelelerini sen bağlayacaktın bellerine..
daha dede olacaktın,orta yaşına rağmen saçlarına ak bile düşmemişti oysaki..
sana ölüm hiç yakışmadı..hala inanamıyoruz...

her bayram senin evin türbe gibi dolar taşardı..

bu bayramda öyle olacak, ama bir farkla,,,
bu bayram senin evine, taziye için gelecekler...

teyzeme,yengeme, kızlara baş sağlığı dileyecekler..

İnşallah mekanın nurla dolsun, cennet olsun..
Oruçlu halde can teslim ettin yarada,mübarek bir günde kabre konuldun..
nur içinde yat abim..

üzeni yollaaaa
isterse dönsün sonraa
sallaaa
ardına bakma aslaaaa

yollaaa
aldatan aldansın
sallaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevlam, biliyorum yüreğimde açılan yaralar sende derman bulur. ne olur senden başka kimseye muhtaç etme beni.
Sensiz çaresiz kalırım,yok olurum Rabbim sen çekersen merhametini üzerimden.

öyle kötüyüm ki bu gece, kıyamet kopsa umurumda değil. tadım yok, yemek yemeye halim yok,mecalim yok...
yarın bayram diyorlar, inanasım yok, Allah'ım sen affet ama elimde değil...
neden yüzün gülmüyor diyorlar, gülüyorum bu seferde gülüşlerin sahte diyorlar...
gözlerimdeki buğuları nasıl kaldırırım? neden kimse düşünmüyor?
herkesi mutlu edeceğim diye kendimi paralarken,ben neden düştüğüm bu durumdan kurtulamıyorum...
korkuyorum bu hayattan, sevmiyorum da zaten...
korkum ölmek değil Rabbim hergün diğer günden daha kötü sanki,kalbim parçalanıyor her saniye...
ölmek sadece kurtuluş olur...

gözyaşlarım ateştenmi Allah'ım neden aktıkça yakıyor heryerimi?

peki ben affedermiyim beni bu hale sokanı Allah'ım affedermiyim!!!!!!
afettmem, sende affetme Allah'ım afettme, yalvarırım....

yarın herkes mutlu olsun, ben içimde bir alev topuyla yürürken sahilin en ücra köşelerinde,yine umut doldurmaya çalışacağım...

ama iki adım yürüyeceğim ve sona erecek gidecek hepsi anlık avuntular...

hadi söyle sessiz arkadaşım, sence bir çaresi varmı benim derdimin?

ben gidip biraz daha ağlayayım, belki içim açılır (YALANNNN) için parçalanıyor iyice...

gün olur, geçer belki, unuturum herşeyi ama izi kalır, Rabbim senden başka sığınağım yok...

ADALETİNDEN HİÇ AMA HİÇ ŞÜPHEM YOK...

Herkesin bayramı mübarek olsun...

Son düzenleme:
bayramımız kutlu,gönüllerimiz mutlu olsun arkadaşlarım..
en büyük hediye sağlığımızdır..
herşey için şükürler olsun...

günlük içim sıkılıyor ruhum daralıyorum bunların tek sebebi BABAM
aslında bakarsan babam diyorum ama lafta bana o bir yabancı gibi.
bugün annem öyle bir şey söylemiş ki içim parçalandı.o an annem, ablamı alıp evi terk etmek istedim.a
ama yapamazdım nereye gidicektim ki.
hiç sevmiyorum babamı hem de hiç.evde ki huzursunluk hep onun yüzünden.
her şeyimiz var çok şükür durumumuz iyi ama en önemlisi HUZURUMUZ yok be günlük of.
en büyük yara dil yarası derler yha aynen öyle benim babamın.psikolaga ihtiyacı var her şeye kızar mı bir insan
kızgınlığı geçince o kadar küfürü hakareti sanki o söylemedi bize yüzsüz yüzsün gelir hiç olmamış gibi istediğiniz bir şey var mı diyeç
evey var senin evden gitmeni ya da ömür boyu bizle konuşmamanı sinir oluyorum yha.sinir
rabbim bunları elbet görüyor sana bırakıyorum ALLAHIM elbet bir gün cezasını çekicek
bize yaptıklarını sen ona 2 mislisini yap ki canımız ne kadar yanıyor,acıyor anlasın..

Bayramınız mübarek olsun sevgili hanımlar ve aileleri :)
Sevdiklerimizle beraber geçireceğimiz nice sağlık, mutluluk ve huzur dolu bayramlara inşallah...

Günlüükk hem mutluyumm hem mutsuzz. Ramazan bitti mutsuzum bayram geldi mutluyum.. Rabbim nice bayramlar nasip etsin hepimize inşallah sevdiklerimizle..

Karnın Şekerle Dolsun,Yanakların Öpülmekten Solsun,Cüzdanını Bücürler Soysun,Bayramın Kutlu Olsun

Sana hep yazmaya nıyetım yokken yazıyorum gunnukcan
Bu sefer Esmer_sekerımıcın yazasım geldı
Neden bu kadar kırgın neden bu kadar uzgun bılemıyorum ne yazsam bos gelır bılıyorum ama
genede yazıyorum ıste:26:

cok klıse oluyor ama oldurmeyen acı guclendırır be gunlukcum
ama uzuntulu kırgın bıtkın ofkelı olunca hersey ne kadar da anlamsız oluyor
yorum yapmamak en ıyısı sanırım sadece dua edıcem onun ıcın

Bızde bısey yok sekerım
oyle duse kalka gıdıyoruz bakalım
Alttan almalar sıneye cekmeler olumsuz modumdayım heralde

Herkesın bayramı mubarek olsun

günlük yanımda olduğunu gösteren arkadaşlarıma söyle lütfen Allah onlardan binkere razı olsun. öyle mutlu ettilerki buraya ve özelden yazdıklarıyla sevinç gözyaşları içinde okudum.

Dilerim Rabbim tüm isteklerini gerçekleştirir onların da...

Büyük bir vurgun hilafsız bir malubiyetsin sen. Şimdi bütün kelimelerimi topluyorum ama yine de anlatamıyorum o yaşadığımız günü. Ah Raven. İsimsiz, suretsiz, sessiz…Işıltılı gecenden bir yıldız ayır bana! Kuzey denizine kaçtım.Kayboldum.Hükümsüzüm. Söz verdiğim gibi!

Günlük geldiler bana yine. Canım sıkkın,daralıyorum. Arada kendimi işe güce kaptırıp unutuyorum sıkıntılarımı. Ama biraz sessiz kalınca, durup düşününce hepsi üşüşüyor beynime. Hayatıma bakıyorum da günlük ne kadar belirsiz. Her şeye inşallah olur inşallah inşallah deyip duruyorum. Ama sıkıldım, yoruldum. Beklemekten,umut etmekten yoruldum. Bazen berbat durumdaymışım gibi hissediyorum. Bomboşum sanki... Durup durup geçmişin muhasebesini yapıyorum. Kırgınlıklarım, kötü anılarım... Sonra dönüp geleceğe bakıyorum. Karanlık... Ne olup olmayacağım belli bile değil. Hayatımı ben yönetmek istiyorum günlük. Bir şeyler elimde olsun. Düzeltiyim,yapıyım ediyim işte... Gidiyim mesela. Gidebilmek çok güzeldir biliyo musun? Bi gün gidebileceğin bi yer olduğunu bilmek, oraya gitmek, gidebilme ihtimalini bilmek bile çok güzeldir. Ben gitmek istiyorum günlük. Her şeyi arkamda bırakıp gitmek istiyorum. Çünkü biliyorum ki kalırsam üzülürüm,yıpranırım. Kimseye faydam olmaz aksine kendime zarar veririm. Üniversiteden sonraki 2 yılın tamamını ailemin yanında geçirdim. Ne mi elde ettim. Hiçbir şey... Daha fazla hüzün,daha çok kırılmışlık... Hiç gelmemeliydim.

Tam saat 00.00da ağlıyordum günlük. Ben dedim böyle girmeyelim bayrama diye. Üstüme geldikçe geldi. Hep bir kişi mi olur acaba tartışmada. Hep ben oluyorum da günlük. Ondan hiç beklemediğim şey yaptı. Beni yargıladı. Yapabilirdin dedi. İstesen içinden gelse yapardın dedi. Ama ben gerçekten tutamayacağım için tutmadım oruçları yani tutmadığım günler. Ne demek içinden gelse yapardın 40derece sıcaklıkta ben sabah 6da kalkıp bütün gün güneşin altında bekledim kardeşimin mülakatlarında. Nasıl oruç tutabilirdim. Oruç tutmak kendine eziyet etmek zorlamak değildir ki. Ki zaten o bana yalvardı o zamanlar tutma diye ve şimdi ben dedim diye mi tutmadın yani diyor. Bu nasıl bir çelişkidir. Nasıl bir mantık. Koskoca 2 senede ilk defa böyle konuştu. Tanıyamıyorum. Ağlasam bile suç. Ben diyorum hatalı olabilirim ama o demiyor ben bir şey yapmadım diyor. Şoktayım şu an ona nasıl davranmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum günlük. Vay be ben neymişimm

Kendi evimde ilk baryam
Kendimi kırdım bugün temizlik yaparken ama iyi oldu
Zaten 2 gün önce de derin temizlik yaptıydım
Anam halılar yeni olduğundan mütevellit çılgınca gogu yapıyor
O sebeple her gün süpürüyorum zati
O hızla kaptırıp siliyorum, eh toz da alim, Banyo mutfak zaten her gün temizlenen yerler
İşin kötüsü benimki fena alıştı bu titizliğe
Az salsam garipsicek
İçimde bir Kakılmış vardı zaten yıllardır temizlik yapmayı severdim :44:
Şimdi habire elimde bir Vileda bir vızvız süpürge bir Domestos
Kişisel bakımımdan da geri kalmam hacı
Temizlik bitince kendimi bakıma alıyorum
Misal bugünkü temizliğin ardından kafamı boyadım, o boya saçımdayken küveti doldurup Lush banyo balistiklerinden attım kaynattım köpürttüm
30 dakka öyle keyiften keyiflere daldım
Sonra kendimi gücel yıkadım, saçımı düzledim :78:
Denyocan kocam geldi sonra
Şimdi kendisi ona verdiğim dondurma siparişinin peşinde
Dediğim dondurmayı bulamazsa eve almicim
Üff sıkıldım ama ya bulamasa da gelsin bari
Bi de uykum geldi :131::131::131:
Canım kayınvalideciğim tatile gitti zaten yastayım. 1 hafta yok. Ben çok seviyorum onu Günlükcan Allah bozmasın
Geçen dershaneye uğradım (kendisi emekli örtmen ve şuan 1 dershanede genel müdür)
Bayağı muhabbet ettik filan, ben tam çıkarken bir öğretmen arkadaşı beni çevirdi kapıdan, diyor ki
'Annen sana bakarken gözleri ışıldıyor resmen öyle çok seviyor'
Oyy ben onu yirim! Canım benim o, annem gibi sahiden, kankam gibi yavrum ya
Sağ salim indi uçağı, aynı şekil gelir işalla
Kendi annecim ve bubacım da Eylülde gidicekler gene turla tatile
Anam bizim balayı yalan oldu ne şans bee
Annemlerin peşine mi takılsam napsam
Yok kız insan kocasını bırakır mı be
Üff ama onun bu işten kendini sıyırıp tatil yapması pek mümkün değil

Bak şimdi bulamadı dondurmayı düdük yaa
Neyse gelsin hade bulduğunu alsın gariptir yazıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…