Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlükçüm ben geldim gözyaşlarımla geldim hemde aglıyorum kalktım kalkalıbabacım yok keşke olsaydıda o mubarek sesini duysaydım ama nerde kıızmda yok 10 senedir bıktım günlükçüm rabbim affetsin hayat 2 kişi olarak sıkıcı oldu eşim kaç gündür çırpınıyo mutlu olayım diye ama bir an oluyorum bir an degil yanında artık aglamıyorum günlükçüm biliyomusun üzülmesin diye namaza giti eşim şimdi beni görse bu gözyaşlarımı oda üzülür ne yapıcam günlükçüm nasıl geçer bu içimdeki acı herşeyini hazırlamıştım kocaman bir hurç kıyafet var evde heryerden kıyafetleri çıkıyo ömürümün ah ömürüm annecin çok özledi seni dursaydın 32 haftalık olucaktım allahım ben ne zaman anne olucam ne zaman evladımla bayrama giricem bu gözyaşlarım ne olur rabbim dursun yoksa bu dünyadan gidesim var içim acıyo içimmmmmmmbabamda yok çocuklarımda yok günlükçüm herkez babasının evlatlarının kuymetini bilsin ben bildim ama erken göçtüler bu dünyadan elimden bişey gelmedi bişey yapamadım çok çırpındım ama olmadı olamadı ah babam ah yavrularım yaktınız yürecigimi herkezin islam aleminin bayramı mubarek olsun ben çıkıyorum günlükçüm eşime yakalandım kızıyo genemi aglıyosun diye daha çok yazmak isterdim ama ne çare gözlerim yaşından harfleri göremiyorum içim yanıyo günlükçüm içim bende anne olmöak istiyorum günlükçüm ak sütümle emzirmek altını açmak onun için uykusuz kalmak yavrum diye bagrıma basmak istiyorum neden olmadıkiii günlükçüm eşimi bir mutlu edemedim yanıyorum ona yanıyorumsonra görüşürxz artık kavuşmamız bir başka zamana kaldı artık

bayram gelmiş neyime offfffff yaaaaaa yinede çok şükür günlükcüm....

ama dün gece olanlar canımı çok sıktı, bi yandan babam bi yandan o....

onun bi arkadaşı mesaj attı kendi kız arkıyla ilgili bi problemi vardı... (ona geçmişte ilişkisinde çok yardımım oldu oyüzden derdi olunca direk bana mesaj atar) güzelce mesajlaşıyorduk, onunla bidaha eski sevgilimin ismi bile geçmemesi için anlaşma yapmıştık, ama çok alakasız bi yerde ondan bahsetti, gerçekten çok alakasızdı...

bende onunla artık arkadaş kalamiyacağımı söyledim ve arkadaşlığımı bitirdim... çünkü nedendir bilmiyorum onun ismi geçtiğinde moralim bozuluyor, ona karşı aşkım sevgim olduğundan mı? hayır bana yaptıklarına karşılık gayet rahat bi yaşam sürmesinden, vicdan azabı çekmemesinden, bana yaptığı nankörlüklerden.......... ya üffffffff...

tabi biyandanda babam, evet onu çok seviyorum ama bu onun bazı hataları olduğunu değiştirmiyor, kızıyorum ona ama birşeyde söyleyemiyorum, Allahım sen bana yardım et şu bayramı güzelce geçirim... sonrada okuluma bakim, bana güç kuvvet ver ya Rabbim

Günaydin fistiiiiim..Hem zafer bayramimiz hemde ramazan bayramimiz kutlu olsun..

Bizim rutin degismedi,sabahtan kalktik tombik yuvaya baba ise gitti,annede kizisiyla evde kaldi.

Malum buralarda bayram filan yok,pasami uyandirirken dedimki günaydin annecim bayramin kutlu olsun!

Ne bayrami anne,sacmalama dedi:) babasi acikladi ama ikna olmadi,hayir ben orucum bayram diilim dedi:)

tamam Deniz sen bugün orucsun dedik gönderdik:)Dün aksamda yemegini yerken arada bir duruyor,ne oldu diyorum

orucumya ondan diyor:)Aslinda cok güzel bisiy bu günlük,anneden babadan görüp bazi seyleri benimsemesi.

Neyse bugün arkadaslarim gelcek,kiz kiza oturcaz.Evi toparlayim biraz bisiler yapim anca olur.

hepinizin ramazan bayramı mübarek olsunnnn:)))

Bu sabah gözlerimi açtığımda ilk aklıma gelen şey,keşke çocuk olsaydım..
Gözlerimi açar açmaz eskiden olduğu gibi bayramlıklarımı giyme hevesiyle yataktan kalksaydım,:96:
ama yok herşey çok tuhaf:26:
Neyse Şükürler olsun hazırlığımızı yaptık misafirleri bekliyoruz günlükcan canım sıkıldı..
Tatil tatil dedik oda bitti sayılır cuma günü iş var.. haftanın son günü yapılırmı bu yaww
A$kitomlada görüşemicez 2gün yazlığa gidiyorlar bugün..
Kaynanacımında bayramını kutladım.. hadi bakalımmm
]

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun

Şanlı Zafer Bayramımız Kutlu Olsunnn

Son düzenleme:
bu bayram çifte bayram var
herkesin ramazan ve zafer bayramı kutlu olsun !
bu bayramın ülkemizde iyi şeylere vesile olmasını dilerim
sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlara ulaşın inşallah

Negatif başladım bugüne zaten günlük. Onunla konuşmayacağım. Tutabildiğim kadar kendimi,atmayacağım msj. Eğer o ben 10 kere aradıktan sonra ne var konuşmak istemiyorum diyebiliyorsa ben de konuşmayacağım. Gerçi ben arıyorum 3 kereden sonra aramamam lazım ama ben pes etmiyorum hiçbir zaman. O cevap atmayınca 3 msjdan sonra iyi tamam atma diyebilecek rahatlığa sahip. Neyse günlük bugün güzel herkes için bnm için de olmalıydı ama olsun. Vardır her şeyde bir hayır...

sevgili günlükcan senı unutmuycam demıstım ve unutmadımda
bugun bayram ve malum gune babaanneme gıderek basladık
yengemler falan zayıflamıssın falan dedıler
Halam geldi bu ne ya sen universiteye bu kılolarla mı gıtcen falan dedı
deli ettı benı :95: Akapunktura gondercektı neymiş gerı kılo alıomussun
bılmem ne hapı vercektı anam dedıkı bobreklerın rahatsız hıcbı ılac alamaz dıe
spor salonuna yolluyacaktı oda fos cıktı
ne gıcık karıyaa senede 1 defa goruyorum ama delı edıo benı dukanın kıtabını alıp dukan dıyetıne baslıycam
15 kılo verdıkten sonra gorsun benı
sonra ankamall deydık cokkkk ıstedıgım ceket vardı babam almadı
eve geldım baya sıkıntılardayım 2 ay sonra buyuk ıhtımalle gene bunlarda olcaz halamda orda olcak off ya :18:
bu karına gorunmemek ıcın olu taklıdı yapmak ıstıorum acaba yermı
off bıde babaanne faktoru var oda bızde nıe kalmıon bızde nıe kalmıyon dıyıp dıyıp duruo sene bıkere ben bunları yasadıysam
anneme buyuk sabır dılıyorumm :97: boyle gunlukcan bı gunum boyle zehır oldu
daha cok sey yazardım gunlukcan ama ben yazarsam sen sıkılırsın herkes gıbı Bıktım ya bnde kılo problemlerı olmayan bı kız olmak ısterdım ama
OLMUYOR ve bunuda kımse anlamıyoo ozellıklede halam kendımle barısık olsam bıle s... içine neyse fazla tutmuyum senı gunlukcan tekrar goruscez

günlükcümmmmmmm suan cok pis yan cizesim var öyle böyle degil yaa bilemesin cok pissss yan cizmek istiyorum :18::18::18::18::18::18:

yalniz biri bunu duymasin bana cok kizar o biliyo kendini isim vermeye gerek yok

off off ne yapcam ben yaaaa??? :18::18::18: Ne yapacagim biliyormusun bu sefer yapmam gerekeni yapip cesaretli olacagim su sözüde aklima kaziyacagim...

"Korkaklar ecelleri gelmeden birkaç kere ölürler. Cesurlar ölümü bir kere tadarlar.." Shakespeare

Acizik cesaret ve sabir pamuk_helvam

selam günlük, mahsun ve yalnız geçen bir bayram gününün ardından yarın evim gerçek bir bayram havasına bürünecek. üç yıldır görmediğim can dostum evime gelecek.5 yaşındaki ikiz oğulları ve eşiyle... benim eşim yine nöbetçi, oysa tanışmalarını çok isterdim. ama yine de kızım abileriyle ve ben arkadaşımla çok güzel vakit geçireceğiz. çok uzun kalamayacaklar sanırım yol uğrağı yapacaklar.olsun görmek bile iyi gelecek:)

sevgili günlük;
her bayram gibi bu bayramımı da rezil eden babamdan utanıyorum artık!

sevgili günlük kötü başlayan günün sonunda daha iyiyim burda okuduğum bi konu resmen beni uykumdan uyandırdı, özellikle Laale ablanın yazdıklarıyla biraz aklım başıma geldi, ve günün sonunda şuunu söyleyebilirimki, ARTIK hayatıma bakıyorum, olan oldu biten bitti, evet beni üzdü ama Allaha havale ediyorum, umrumda değil artık ne p.k yerse yesin çünkü elbet bu dünyada ve öbür dünyada cezasını çekicek, kimsenin hakkı kimsede kalmaz...
o hiç yokmuş gibi davranıcam, çünkü "Keşke tanımasaydım" dediğim hiçkimse olmadı benim. "Keşke beni tanımasına izin vermeseydim" dediklerim oldu.
vicdanım rahat içim rahat

şükürler olsun Rabbim günün sonunda daha huzurlu olabilidğim için

selam günlüğüm;
bugün bayram...
beraber olunan mutlu olunan gün...
eşim yanımda çocuklarım yanımda annem yanımda
hepimiz sağlıklıyız huzurluyuz mutluyuz...
ama bir yanım hep eksik hep çocuk...
kalabalığın ortasında babasını kaybeden
ürkek korku dolu gözlerle etrafına bakınıp
her an ağlamaya hazır bir kız çocuğu kadar yalnız...
etrafımda ki kalabalıkların içerisinde gözlerim hep babacımı arıyor...
sabah bugün bayram yaşasın diye kalkıp boynuna atılmak istiyorum...
o güzel ellerinden yanaklarından öpüp baba kokusunu içime ciğerlerime kadar çekmek istiyorum...
her zaman çok özlüyorum babacımı
ama şu bayramlar da bir başka özlüyorum arıyorum...

daha ne diyeyim günlükcüm Rabbim evlatlarımızı anne babasız ve sevgilerinden mahrum bırakmasın...

Son düzenleme:
sevgili günlük
bugün yine askerimi sevdiceğimi özlemle beklediğim günlerden biri
17 ocakta kavuşucam ona inşallahhh
Allah tüm askerlerimizi korusun
ben ona aşık olmuşum günlük ya tüm organlarımı istese veririm o derece yani
biraz garip bi benzetme oldu ama
seviyorum ulennnnnnnnnnn
çocuklarımın babası işinin ustası olacaksın

Bugün bayram ama ben hiç mutlu değilim
geçen sene babacığımı kaybetmiştik insan bu günlerde öyle buruk oluyoki mezarlığa gidiyorsun biliyosunki baban orda yatıyo elini öpemedikten sonra insanın çok zorunda gidiyo
bide halamın kızını görünce içim acayip buruldu çünkü 1senede hem babamı kaybettim hemde bebeğimi
ve halamın kızıyla 1hafta arayla hamile kalmışız, o ne güzel 2,5ay sonra alacak kucağına mis kokulu bebeğini bense ellerim bomboş hasretle hamile kalacağım günü bekliyorum
Alahım bebek isteyen herkese bebiş versin İnşallah

Sabah kalktığın da hayata güleryüzle bakmanı sağlayan,
gün hiç bitmicekmiş gibi yaşatan.
Hayatın tüm olumsuzluklarına rağmen hayata pozitif bakmanı sağlayan
için de en ufak bir sıkıntı,keder,üzüntü,hayal kırıklığı,üzüntü olmadan geçirebilmeni sağlayan tek şey içinde ki

HUZUR

Ama günlük ben bu huzur bu aralar pek bulamıyorum.
Biraz bana da uğrasa yha:)
Bugün babanneme gittik her zaman bayram da gittiğimiz gibi yengem kahvaltı hazırlamıştı yine.hep birlikte ettik.
Ama sağolsun babam yine moralimi bozdu ve beni sinir etti.
Buraya yazsam sen bile gülersin be günlük buna kızılır şeye.
Benim hatam olmamasına rağmen herkezin için de bana bağırdı.ve ben yine bir şey söyleyemedim ağzıma bir şey sapladın.
Ama yengem dedi ki bak fulya ya babası o kadar bağırdı hem de herkezin için de ama bir cvp bile vermedi.
buna diyen kişi kendi çocuğuna tabi beni üzmek için demedi.
yeğenim bu aralar her şeye bir lafı var da neyse.
ergenlik çağın da ne olsa..
günlük tatile gitmeyi çok istiyorum.
keşke bir şey çıksa da ailemden uzak kalsam bugün etrafa mutlululuk pozları dağıttım.
halimi hatırımı soranlar iyim sağolun siz nasılsınız dedim.
bilakis robot işte bana ne oluyor böyle ben mi her şeyi abartıyorum yoksa gerçekten sabrım mı kalmıyor.
ah bir dgsyi kazansam ne güzel olur 4 sene yokum istanbul da babamı görmicem ne güzel dimi:)
babam sayesinde evlenmekten bile korkuyorum.baba evin de fazlasıyla çektim.Ama olsun buna da şükür isyan etmemeye rabbimden
her zaman her saniye her şeyin hayırlısı hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum...
Günlük öyle bir şey olsun ki çok seviniyim sonunda bende huzuru yakaladım mutluyum diyebiliyim.
lütfen olsun ne olucak bilmiyorum ama bu aralar buna gerçekten çok ihtiyacım var.

Gelelim gönlümdekine tek kelimeyle yine aynı değişen bir şey yok...
vardır bir hayır bunda da elbet geçicek buda her şey yoluna giricek.
neyse günlük babamın sayesin de unutamıcam en berbat bir bayram yaşadım..
bu en berbat yaşadığım ikinci bayram umarım sonuncu olur.

RABBİM TÜM HERKEZİN BAYRAMINI HUZURLU VE GÜZEL ŞEKİLDE GEÇİRMESİNİ NASİP ETSİN..AMİNN..

MEVLANA Der ki;

Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın,
Biri seni bulacak.
Önce...korkacaksın eski acılara yakalanmaktan,
Biraz ürkeceksin,
Ne kadar dirensen de nafile
İnsansın sonuçta seveceksin.
Eski acılara bakıpta küsme sevdalara,
Gavuru kızıp da oruç bozulmaz.
Sök at kafandan acabaları!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.

Son düzenleme:
Naber sekerim Bayram geldi birinci gunu gecti bile:76:
Bende bir havadis yok sekerto Allaha sukur ıyı gıdıyoruz bakalım
Yalnız ıstedıklerımın olması konusunda hala ısrarcıyım su ısrarımı abartmamak konusunda frenleme yapmam lazım
Adamı bunlatmamak gerek bunalmasın sıkılmasın benım pasazade
kendımce cok cok haklıyım o da bılıyor haklı oldugumu ama benım sartların olgunlasmasını beklemem gerek malesef
buda can sıkıcı oluyor benım ıcın sabırsız kısılıgım dolasıyla sorun oluyor
ama yapcak bısey her zaman kı gıbı yok
neyse cok sukur bın sukur Allahım yardım edıcek ınsallah
sorunsuz hayat olmuyor herhalde

Bayram cok sıradan bu sene herbıkescıkler tatıle gıttı bızımkıler felan
ıclerıne sınsın umarım
ay nettede bısey yok ya koca dısarı cıktı bayram dolasıyla arkadaslarıyla bu aksam sesı cıkmıyo
bende oyle bos tvye bakıyorum
vakıt gecırmece uykum zatı yok

azcık daha dolanayım barı hade hoscakal gunlukcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…