Popüler Konu Sevgili günlük...

ben geldiim.
her zamanki gibi bayram da gezdik gezdik geldim.
yoruldum yahu. her bayramdan farklı bi bayramdı bu bayram. ananemsiz ilk bayramımızdı :/ hepimizde bir burukluk ve dokunsalar ağlayacak durumu vardı.
ananemsiz bayramın da tadı yokmuş onu anladım. onsuz zaten bazı şeyler eksik ama bu bayram gibi özel günlerde daha çok aranıyor yokluğu. bu ara ananemi ne kadar çok özlediğimi anlıyorum ve aslında sandığımdan daha çok sevdiğimi.
hep iyi bi torun olmaya çalıştım ama sanki hala eksiklerim varmış gibi geliyoru. onun yeri hep ayrı bende ve o hep bambaşka içimde.
bugün nerdeyse gitmemiz gereken her yere gittik. bi halamlar kaldı ona da yarın gideriz artık. şu ziyaretleri de hiiç sevmiyorum.
benimkiyle de yarın görüşücektik işe gidiyormuş yarın. öğlene kadar vakti var ama yorgunmuş. bende iyi yorgunsan görüşmeyelim dedim. bu çocuk kaçtıkça daha çok seviyorum ben galiba onu yada o kaçtığı zamanlar anlıyorum sevgimi.
gariplik var zaten bende. o üstüme titrediği zamanlarda buz gibi oluyorum ona karşı sevmiyormuşum gibi geliyor ama o kendini biraz çektiği zamanda deli gibi sevdiğimi anlıyorum. neyse görüşelimde bakalım kim kimin üstüne titireyecek. bu yorgunumun hesabını sormam gerek.
neyse günlük görüşürüz.

kimseyle laf dalaşına girmeyi seven biri değilim ama bazıları hak ediyor
kızla aramda geçen konuşma :

kız:tamam sus ben senin seviyene düşemem.

ben:haklısın ben hiç aşağıdan yukarı düşen birşey görmedim zaten.

kız:

işte böyle olur

Son düzenleme:
yüreğimde bir ağırlık, nefes alamıyorum günlük...
kıyamam rabbim yüregindeki agırlıgı götürsün geri getirmesin işşallah
seni varya her okudugumda kendimi buluyorum yazmak istedim kusura bakmayın alıntı için ama içimdekileri dökmem lazım degilmiben babanı 2009 kaybettim temmusun 5 de haber geldi apar topar gittim memlekete kalp krizi geçirmişti babacım çarşamba günü geldik memlekete büyük ablam dediki okadar giriyoruz konuşuyoruz cevap vermiyo dedi dedim benim sesimi dusun bak nasıl veriyo dedim babamın sevgisi bana başkaydı son kızdım onun küçügüydüm çok acılar çektim bebegi olmadı ve öldügünde benle agladı kimin babası aglar garip babam tüp bebek parası koymuş kenara neyse annam dedi al bu para senin garibim ölmeden beni düşünmüş ablam akşam içeri girmiş demiş bak baba paşa geliyo yolda demiş o kalp atışı varya dedi yemin etti 90lardaydı beni duyunca 160 yapmış 180 yapmış hemşire demiş sus diye seni duyar ama demiş cevap veremez demiş neysa pazar ablamla gittik yogun bakım kapısında bir saga bir sola gidiyorum diyorum anne kapılar neden açıkmadı dedi hastabakıcılar bakım yaparlar belkim kızım dedi dışarı mavi gözlü bir doktor çıktı filancanın yakınları dedi bir koştum zannediyorumki güzel şeyler dicek dedi hastanım üç kere kalp krizi geçirdi malesef hastayı kaybettik aynı bu şekil kaldım yeminleablan dedi ne olmuş elimde çantam babam ölmüş demişim aglama yok sanki kanım dondu o zaman annem bir yerden aglıyo beni bırakıp gitme enişten bir yerden bacanak ben sensiz ne yaparım neyse diyorum burda ne oluyo kime aglıyolar bunlar diyorum sonra babacıgımın naşını sedyeyle getirdiler önüme yüzünü besmele çekip açtım çenesi baglanmıştı bir baba dedim başladım sarılmaya ah babam paşan geldi kalk bak ben geldim çok beklettim seni kusura bakmaüdedim sesime kalk baba beni sensiz bırakma dedim nasıl aglıyorum yüzünü kapadılar gene açtım babacım yüregimi yaralama sende bebegim gibi bırakıp gittin dedim şimdi hanginize aglıyım hanginize yanayım dedimbişeyler yapın ne olur cana getirin dedim okadar kötü sarılmışımki zor ayırdılar sedyeden yıkamayh götürdüler evin önüne getirdiler hakkınızı helal ediyomusunuz dediler evimiz camiyle bitişikti gözlerimi tabutundan ayırmadım öyle baktım rabbim bu nasıl acı dedim içim acıyo Omuzlarına aldılar götürüyolar bende arkada erkek kardeşim aşagıya indirdi beni tutana aşk olsun babam dedim aglamaya başladım beni tuttular kızım geri çekil günah o dedim sıcagı hiç sevmez nasıl yatar dedim 57 yaşında vefat etti babam ah babam dedim ne olur kalk beni duymadı sesimi duyuramadım yemeden içmeden kesildim biri baba dese içim acırbabasızlık çok zor vesselamgeri diden gelirmi seferinden demişler bu bayramda içim buruk geçti tat alamıyorum artık hiç birşeyden sen yazdıkça inan yazılarını gözlerim yaşlı okuyorum babamı görmek için nelerimi vermezdim ben babalrımıızn mekanları cennet olsun hayırlı evlat olucazki amel defterine güzel şeyler yazılsın

amin işşalah benimde eltim benleydi ama gelde kaç kaçabilirsen gerçeklerden benimde kızdan önce oglum vardı onun ogluylaydı onunla gider artık okul askerlik evlanemek off ne zor evladının ölmesi kusura bakmayın içimden geldi yazdım işşalah bir seferigine sorun olmaz bu arada başın sag olsun kardeşim benim rabbim bir daha acı göstermesin işşallah

Normal mi sürekli gözlerimde akmayı bekleyen yaş...
Tutamıyorum işte..
Ama neden...

Bir daha ki bayrama ailemin yanında olamıycak olmak mı yoksa suan nısanlımdan ayrı bır bayram daha gecırmek mı?

Evlilik psikolojisi mi? Ne bu?
Her ne ise ben hıç sevmedım...

Hanı bayramdı bu gun?
Verdıklerıne bınlerce kez hamd olsun Rabbim...
Ama ben neden boyleyım...

Ah be günlüğüm, içim nasıl acıdı.
Bak sen de oku...

‎15 yaşındaki bir kız yanında 1 yaşındaki bebeğiyle sokakta yürüyor, İnsanlar ona kötü kadın diyor. 13 yaşında tecavüze uğradığını bilmeden.
İnsanlar bir adama şişman diyor, Kilosunu hızla arttıran bir hastalığını olduğunu bilmeden.
İnsanlar yaşlı bir adama çirkin diyor, Ülkesi için savaşırken kaza geçirdiğini bilmeden.
İnsanlar bir kadına kel diyor, Kanser olduğunu bilmeden.
İnsanlar bi kız yürüdüğünde yorulduğunda zayıfla diyor, Astım hastası olduğunu bilmeden.
İnsanlıktan çıkmış, insanlar...

Neden duygusala bağladım bu gece, nedennnn

Son düzenleme:
Günlük!

Yine karanlık gecelerden biri. Bir yağmur hayal ediyorum. Sesini bile duyuyorum cama vuran damlaların.Şimdi burada olsaydı başımı omuzuna yaslayıp kokusunu içime çekerdim.Her zaman gideceğini biliyordum.Her anında uzaklaşan adımlarını duyuyordum. Aynı bugün yağmuru duyduğum gibi! Bir gün geri dönen suretinin ayak seslerini de duyacağım fırtına! İşte o gün çemberimden çıkıp zincirlerimi kıracağım! Soluk yüzünde bir med-cezirden arta kalan dalgalara bakacağım ve bir gün o dalga seslerini de duyacağım!

kıpır kıpırım yine

hayatımda geride bıraktığım ya da bırakacağım hiçbir şeyi düşünmüyorum artık.. bir kere geldik bu dünyaya ve sadece bir kere genç olunuyor.. yaşamak istiyorum içimden geldiği gibi :97:

hey ben geldim günlükçüm herzamnki gibi erkenciyim
günlükçüm dün sabah eşimin sülalesini şöyle bir gezdimsonrada kendim çok sevdigim biri var ona gittim ordan ver elini taksim gecelere gene akamadım günlükçüm aslında akıcaktımda gene yeni ayakkabının gazabına ugradımdefaktoya gittik eşimle arkadaşa hediye cicler aldım işşallah beyenir işin garibi burda tanıdım onu benim gibi garip bebegini kaybetmiş yüregi yaralı bir anne hiç görmedim onu ne yüzünü ne sesini sadece faceden tanıyorum kıyafetleri bulana kadar anam agladı eşimle magaza magaza gezdik eşim yoruldu canım artık beyen bu kaçıncı magaza dedi bir girdigim yeri didik didik edersen bende kızarımeşim hiç sevmez öyle işlere alışverişe ama hatrım için katlandı bebegim benimişşalah bayram geçsin kargoya vericem hediye gidicek işşalah beyenir öyle kolay kolay çirlin şey beyenmem zevkli hatunumdur vesselambu arada dedim taksimde resim çekineyim ama nerde eşim tam çekiyo biri geçiyo önümüzden bende sinirlendim çektirmedim yoksa faceye eklicektim kendimi yeni cicilerle olmadıazimliyim ama işşalah karşıya gidiyim bugün orda çekerim artık azimliyim yanibu arada saat 8.30 kalktım duşumu aldım dişlerimi fırçaladım bornozla oturdum sana yazıyorum maksat biraz kuruyum bir taşla iki kuşneyse bugün allah nasip ederse karşıya gidicez eşimle şimdi uyuyo aman uyandırmayalım daha üstümü giyinicem saçlarımı kurutucam çok işim var çok ondan sonra ver elini karşı günlükçüm ben duş alınca neden uykum geliyo anlamış degilim şimdi beni bıraksalar varya ne uyurum bir bilsen ama mecbur kalktım kahvaltıya gidicez bebişimle ayıp olmasın degilmi artık metroda uyuklarım birazda otobüste orayua gidene kadar uykumu alırım nasıl fikir amabirde aklıma geldi demeden geçemicem sinir oluyorum şu otobüslerde uyuma numarası yapana geçen otobüse bindim gidiyoz bir adamda uyuyo gözünü bir açıyo bir kapıyo nedensebu erkek mileti ölmüş kardeşim neden dersen bayanlara saygısı kalmamış pehbenim eşim ölemi dedim geçen diyoki sen aklıma geldikçe yer veriyorum saygı bu günlükçüm neyse ben kaçıyorum daha saçlarımı kurutucam tarıcam üstümü giyinicem başımı yapıcam of of çok işim var
herkeze tekrardan hayırlı bayramlar bugünde karşılara akıyım bari ama azimliyim bir daha taksime gidiyyim yanıma terlik alıcem olucek biticem ne demişler demokraside çareler tükenmez demişler gecelere akmak lazım degilmi

Bir seyi kirk defa söylersen oluyormus günlükcügüm iste söylüyorum;

ben saglikli bir bebek istiyorum,ben saglikli bir bebek istiyorum,

ben sagikli bir bebek istiyorum,ben saglikli bir bebek istiyorum,

ben saglikli bir bebek istiyorum,ben saglikli bir bebek istiyorum

ben saglikli bir bebek istiyorum, ben saglikli bir bebek istiyorum,

BEN TEKRAR ANNE OLMAK ISTIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM.............

bende tam bu dıleklerı yazmak icin gelmistim.bende yeniden saglikli birbebeegi kucegime almak istiyorum canim.ortada beziyle dolasan bir yumurcagim olsun istiyorum

günlük....
bu aralar çok umursamaz oldum inanamazsın..
takıntılı bir başak olarak kendime inanamıyorum yaa
başıma gelebilecek en kötü şey geldi ama tık yok bende
dünyadaki en sulu göz insanım ama ağlamıyorum bile..
noluyo bana anlamadım vallahi

günlük

içimi senden başka kimseye dökemiyorum uzun zamandır.
bayramlardan nefret ediyorum....
bayramlarda eşimin tarafına yaptıgım ziyaretlerde bebek yok mu demelerinden nefret ediyorum..
görümcemin eşime " baktın oluyor 4-5 tane yaparsın" demesinden nefret ettimm
resmen dayak yemiş gibi oldum suratım asıldı... bütün gün ce gece o saatten itibaren neşem kaçtı...
eşimin ziyaretlere gitmek istememesinden cok sıkılıyorum...
cok mutsuzum günlük..
bu hayattan da insanlardan da nefret ediyorum... uyumak ve uyanmamak istiyorum....

Naber gunluk
Kadınsal durumlar harıcınde ıyıyım yarında bıtse ben rahatlııcam
sende ne var ne yok gıbı abuk bır soru yonelteyım sana

Anlasyıslı sevgılı modunda ılerlıyorum suanda
Benım ıcın zor zanaat ama ne yapalım
Şımarıgım ben sekerım ama nazımı kaprısımı ceken ınsanlar olmalı etrafımda:18:
Bencılce bı yaklasım ama suan o moddayım

Herkes cok mutlu olsun cıcım
ıstedıklerımız olsun hepımızın ıyı nıyetlı oldugumuz surece

Aksam renklı havadıslerım olursa gene ugrarım hadı çav

Şimdi ben sana eski üyeliğim hakkında bilgi verirdim günlük ama uzun iş.
Neyse bir bakayım dedim neler yapıyorsun.
Ben de dün biraz fazla dağıtmanın cezasını çekiyorum şuan.
Geceden kalanlar ise gelen mesajlara attığım saçma sapan cevaplar ve ilan-ı aşkın eşiğinden dönmem.
Hayır yani Allahtan mesaj gitmemiş yoksa şuan bir köşede utanıyor olurdum herhalde.
Bir de okul olayım var ki aman aman.
Bahçeşehir Üniversitesi burslu kazanıp gitmek istemeyen bir bünyem var.
Madem gitmeyecektim neden yazdım dimi ? Haklısın.
Neyse canım sağ olsun seneye bütün üniversiteler bizim.
Yakın bir zamanda da burun estetiği olayım var bakmam lazım biraz buralara.
He bu arada Çanakkale'ye gitmek istiyorum ben.
Büyük ihtimalle bir ay sonra Çanakkale diye ağlayan, bunalım bir kız göreceksin burada.
Üzüldüm sana şimdi.Hadi görüşürüz gülüm

Günlük geldim yine seninle dertleşmeye. Yine bütün evi baştan sona temizledim sinirden. Ama bu seferki başka.
Benim çok yüzsüz bir arkadaşım var onunla doğdumdan beri birlikteyiz ve her zaman beni kıskanmıştır. Bunu nerden biliyorsun diyeceksin biliyorum çünkü gösterek yapıyor. 1 ay önce bize geldiler ve eşliğinde gıcık bir kadınla annemin arkadaşı. Bana laf etti de etti etti de etti ben ilk başta demiştim ama bak .......... teyze bu kapıdan giren laf edemez diye şimdi beni gaza getirdin deyip bir başladııı maşalllaaah ne çene var ben de saygımdan sustum gözlerim doldu çok kötü oldum. Her neyse gittiler işte. Sonra o gelen çok yakın arkadaşım msj attı müsait değildik açıkcası kabul etmek de istemezdim müsait olsak. 2 gün sonra tekrar msj attı gerçekten yine müsait değildik insan atmaz de mi artık attı bu sefer ......... teyzeye gidelim diye ben gelmeyiz dedim tmm dedi. Sonraki 2 gün sonra .......... teyzeyle ............ teyzeye gitcez dedi ben yok gelmem dedim yani dedik annemle. Bugün msj attı öğleyin cnm müsaitseniz biz gelcez diye. Ben de annemi aradım gelsinler mi diye gelsinler dedi. Akşama geleceklerdi işte. Sonra aradan bir saat geçti annem beni aradı tek mi geleceklermiş diye ben de bilmiyorm dedim msj attık hayır .............. teyzelerle gelcez dedi. Ben de cnm kusura bakma siz tek gelin dedim. O da bana ben haber verdim git kendin ara söyle dedi!!!! Bu nasıl bir yüzsüzlüktür allahım sen bana onlarla gelicez demedin kiii ben nerden bileyim ya niye ben arıyorum kafayı yiyeceğim bana abartıyosun o gün sana bir şey demedi dedi. Ben de k.bakma sorunum senle değil karışma dedim. Hayatımda ilk defa bir arkadaşımın yüzüne bir şeyler söyledim msjla da olsa. Ama rahatladım günlük hep içime attım senelerdir....

Bana evime gelip ıyyyy ub kahve iğrenç dedii çok yakın arkadaşımın da annesi o gün arkadaşımda anne evde olsa içmezdin dedi ayıp ki ne ayıp ben beğenmesem de asla söylemem. Bende hata tepsiyi önüne götürüp alayım demedim sustum ben de hata insanları hep kendim gibi sanıyorum. Çok sinirliyim çokkkkkk

Zaman çabuk geçsin istiyorum günlük.Ameliyatım olsada bitse bir an önce.Sıkıntıdan garip garip tanecikler çıktı vücudumda Bunlar yetmezmiş gibi birde sevgilimi özledim.Bu aralar biraz işkolik oldu.Zaten farklı şehirlerdeyiz bunlar beni üzüyor Bir an önce kendime oyalanabileceğim birşeyler bulmam lazım.Sence de zamanı gelmedi mi günlük? Ne dersin?

yoktum dimi bi müddet bayram ovvv bayram harika ötesi geçiyor yaaa, arife gününden başladı benim bayramım.. bayram sabahı erkenden kalktım sofralar donatıldı ablam bize geldi ve babamla eniştemin namazdan gelmesini bekledik bir güzel sohbet eşliğinde kahvaltılar yapıldı daha sonra alt kata dedemlere gidip tüm herkes bayramlaştık tüm bina ordaydı ohh harçlıkta aldımm düşün 28 olucam ama hala harçlık alıyorum seviyorum bu bayramı yaa sonracığıma ablamların 6'da otobüsü olduğu için erkenden kalktılar ve tatile çıktılar, önce bodrum orda 3 gece kalıp yunan adalarına geçicekler ordada 2 gece kalıp muğlaya geçip ordan afyona geçicekler ordada 1'er gece kalıp istanbula dönücekler inşallah.. az önce konuştum yavrumun sesi fevkalede geliyordu dedim sakın istanbulu düşünme evinde kapını kapattın ve dertler sorunlar sıkıntılar orda kaldı biraz uzaklaş biraz kafa dinle ve kocişinle tadını çıkar dedim neyse onları fazla rahatsız etmem lazım ve bende biraz nete girim dedim.. sabahta ben çıktım arkadaşlarla buluştuk yemekti okeydi dedikoydu derken 5 gibi eve geldim birazdanda dedemlere inerim sonrada kuzenlere geçerim böyle iştee günnüşüm..

HADİ BEN KAÇARRRR HERKESE İYİ BAYRAMLAR.................

Son düzenleme:
günnlükcüm bugün kendime yeni ciciler aldım, ve waffle ın gözüne vurdum offff çok şişim yaaaa dur daha gün bitmedi akşam gece tekrar yazarım

Egom tavanı da deldi geçti şu 3 günde. Çok abartıyorlar bence. :93::93:
Ama yazmıcam detayları.
Hem fesatlık, hem kıskançlık, hem nazar... Aman aman...
Klavye başında çıldırtmak istemem kimsecikleri.
Bu uğurda bana sataşmak için 2. üyelik açıp iki üyelikten de ceza alan dangalak yine geziniyor mudur sitede, merak ettim bak şimdi. Ahahaha...
Şu günlükte de eski formuma dönmek istiyorum bu aralar. Bakalım... :97::97:

Hadi baaayyyyyyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…