merhaba sevgili günlük ben geldim
işşalah görüşmeyeli iyisindir dün karşıya gittik eşimle okadar mutluydumki sorma eşimin halasının kızları gelmişti damatlarıyla kahvaltı yapmaya gittik oraya ikisininde 2 tane kızları var okadar güzellerki heleki birinin kızı beni maffetti şirinligiyle
ikiside çok zor anne oldu kızların saçları çok uzunya dedi hadi kızlar paşa cici anneniz sizleri giydirsin saçlarınızı tarasın dedi ben tabe çekiniyorum ya çocuklar istemezse diye dedim ya saçlarını tarayınca acırsa kıyamam
yok dedi beni onlarla odada bıraktılar birbirleriyle yarışıyolar
kızları teker teker giydirdim saçlarını taradım saçları varya ipek gibiydi neyse kızlarda 6 yassında biri digeride 5 öptüm kokladım bagrıma bastım eşim içerde beni izliyomuş günlükçüm farketmemişim o an okadar mutluydumki nasıl anlatayım sana sanki ben anneleriyimde ben yavrularımın saçlarını tarıyorum teşekkür ettiler bana giydirdigim ve saçlarını taradıgım için sagol dedi biri paşa anne
ne dedin sen dedim anne dedim dedi gözlerim doldu annemi dedim ne olur bir daha söyle dedim anne anne anne ne güzel bir laf o yarabbim anne sarıldım öptüm kıızmı yavrum diye dedimya eşim bakıyo diye gözüm kapıya kaydı öyle hayran hayran bana aglayan gözlerle bakıyo onun gözü yaşlı benim gözüm yaşlı karşılıklı agladık
ben diyorum kurban olurum o göz yaşına aglama diye oda bana diyo günlükcan desene ben aglayınca onun o aglayınca benim canım yanıyo
neyse sabredicez canım dedik halamın kızı girdi ah canım dedi sen mutlu ol diye dedirttim o lafı dedi keşke demeseydim bu kadar üzülücegini bilseydim dedi
dedim o lafı duymak için ben neleri vermezdim biliyomusun dedim kızların saçlarını tararken dedim ah ömürüm sende dogsaydın böyle ipek gibi saçların olurmuydu böyle seni bagrıma basarmıydım
o halamın kızı günlükçüm 3 kayıp yaşadı 4 yaradan verdi benim ne çektigimi biliyo yane içim acıyo günlükçüm ne yaptıysam çare olamuyo kalbime hançeri sokmuşlar sanki ne yapıcam bunu nasıl anlatıcam bilmiyorum canım ya allahım ne güzel herkezin bebegi var diyorum belkim benim için böylesi daha hayırlı ama ne yapamıyorum ana yüregim ah bu yürecigim acıyo
ordan çıktık eşimin dayısına gittik dayısının kızı beni duyunca gelmiş onunda oglu 9 aylıktı dogdu 10 gün yaşadı vefat etti küvezde baş saglıgı diledi başladık aglamaya sonra bana çok kızdı yeter paşa yenge allah aşkına artık konuşma aglama dayanamıyorum dedi sen böle yaptıkça eşine sana bişey olmasın dedi kendi acından dedi dışardaki insanları görmüyosun dedi benim eşim dedi bebek ölünce aglıyomuş benim haberim yok görmedimki dedi acımdan
sonra dedimki dedi kendimce rabbim verdi rabbim aldı biz bişey yapamayız bunu kabul et dedi seni sevindiricek seni mutlu edecek bişeylerle ugraş yoksa kafayı yersin diye çok kızdı
gerçekten haklıydı ama bu kadar bagırmasına açıkçası kırıldım biliyorum iyiligim için dedi ama ne biliyim günlükçüm içim acıdı biliyomusun
ordan çıktık amcasına gittik yengesi dediki kusura bakma gelicektim ama annene gittigini dediler dedi iyide gelmemişin dedim içişmden sevmiyorum nedense o amcasınıda karısınıda
o başladı konuşmaya rahime dikiş attırdında gene neden durmadı keşke bir tane olsa dursaydı vs gene canımı sıktı ortam neden soruyolar neden yaramı dşiyolar ben unutuyum dedikçe sanki millet inadıma yapıyo
inan ne kimseyi görmek nede duymak istiyorum artık yoruldum günlükçüm destek olucaklarına köstek oluyolar
canımı yakıyolar eşim ne kadar milleti frenlese bile bagzılarını frenleyemiyor günlükçüm herkaezden nefret ediyorum artık sinir oluyorum keşke ev kendimin olmasada eşimin işi sabit olmasada kendime başka yerden ev alıp başka bir muhite taşınsam yoruldum artık günlükçüm yeni iş yeni ev yeni hayat ama nerde
acılar yaşandıkça iyileşirmiş zaman herşeyin ilacıymış gene olurmuş böyle diyenleri varya öldüresim geliyo
eşimle bayramlaşmaya gittik dedimya dedim yengesine beni sinir ettiler iligini çiligini sordu yengesi bende başladım konuşmaya canımı yakmayın ne olur bilip bilmeden konuşmayın siz benim neler çektigimi bilmiyosunuz 1 degil dedim 3 kayıp her hamile kalışımda bir umutla kalıyorum hayallere dalıyorum adını şu koyarım bu koyarım vs yapmayın dedim karnımda oynamalarını hissediyosun senide erkenden terkedip gidiyolar ozamanda yıkım yaşıyosunuz bayramda biliyomusunuz dedim elim karnımda agladım sabah dedim yavrum dursaydı 32 hafta 3 günlük olucaktı dedim yavrum beni terketti siz halen çenenizi kapamıysunuz dedim kızmaya başladım okadar sinirlrim oynadıki eşim dedi hadi gidelim hazırlanm paşa içerde giyiniyorum yengesi biz bişey yapmadık dedi eşimde yok canım dedi yaparmısın yenge biz ona bebegi hatırlatan ne varsa hatırlatmamaya çalışıyoruz siz ise aman nasıl oldu neden durmadıki acaba ne varki ne yapıcaksınız vs dedi canını yakıyosunuz dedi keşkede getirmeseydim dedi okadar dedi bana dedi beni oraya götürme gene üzülücem bende hataki siz sormasınız sandım dedi ama nerde
yazık dedi beni aldı evimize geldik yoldada bebegim üzülme rabbim verdi rabbim aldı artık bu bebek defterini kapatalım dedi eşim bir müddet sonra iyi oldugumuz zamman konuşuruz dedi üzülme dedi sen üzüldükçe benim buram acıyo diye kalbini gösterdi ben artık üzülmek istemiyorum kendim için olmasada eşim için dayanmalıyım günlükçüm çünkü onuda kuşum paşayıda çok seviyorum bebegim yoksada olmasın benim kusuma paşama rabbim ömür versin işşallah
oda benim bebegim gel dedigimde geliyo oglum birlikte yemekler yapıyoruz temizlik namaz bile kılıyoruz helede ben kılarken namazı omuzumda benle yatıyo benle kalkıyo kerata
tespihimlede oynaması cabası hayranlıkla izliyorum yemin ediyorum dün halamın kızı dedi bize gidelim orda kalalım dedim canım paşa evde tek kalamam dedi aman dedi bir kuş neticede dedi sen dedim kızını bırakırmısın evde tek dedim o dedi hayvan ne alaka dedi yok dedim o benim oglum canımın parçası evladım yerine koydum olmayınca dedim ogluma nelşer neler aldım ucuz yem almıyorum damlaları var bir sürü dedim oda hiçmi acımıyosun paa vermeye onlara dedim yok dedim ama günlükçüm paşa astım hastası kuşum gene damlalarını artırmak lazım hapsürüyo işşalah bişey olmaz yavruma birde güzel hamşürüyo sorma pek dadlu
geçen arkadaşıma gittim bayramlaşmaya oda annesindeydi neyse beni aramıştı konuşuyoduk dedim dur ben bir paşaya bakıyım filan telefon açıkya paşayla kekişiyorum filan annesine diyokiş anne vallahi o bir anne oda oglu bir duysan telefonda sesini paşanın ne gülersin dedi başladık gülmeye neyse günlükçüm ben fazla uzatmayım şöyle güzel bir kahvaltı hazırlıyım bebişime
sonrada öpücüklerle kaldırıyım aşkumu
ben kaçtım günlükçüm sonra sevişiriz artık seninle bugün nereye gdicez acaba eşim süprüz didi ama ney acaba
gelince yazarım artıgım bebem
öpüyorum günlükçüm seni yanaklarından görüşürüz beni özle hemi bu arada unutma bu konuştıklarımız aramızda kalsın inana çok iyi geliyo içimi sana dökmek