Popüler Konu Sevgili günlük...

yarın görüşücez mi diye merak ediyorum ama mesaj atmıycam.
o görüşmek isterse yada izinliyse mesaj atar zaten.
bu aralar onu çok sevdiğimi hissediyorum nedense.
hiç bana uymayan bir tavırla bağlıymışım gibi geliyo bana.
bu arada beğeni butonları niye yok ya ne güzeldi...

sıkıntısız stressiz birgün geçirmek istiyorum artık. işyeri ayrı eşimin ailesi ayrı. bide yazlık bölgede oturduğum için bütün yaz misafirim eksik olmuyor. gerçi şuanda kuzenlerim var onları seviyorum ama hem çalışıp hem evli olunca onlarlada ilgilenince vücut arsızlaştı yaklaşık iki haftadır günde en fazla 3-4 belki bir iki kez beş saat uykuyla ayakta duruyorum. bende insanım diye haykırmak istiyorum günlük........

hee bide hala ve hala hamile kalmak istiyorummmmmm

gunlukcum tekrar seninleyim, biliyormusun kilo aldim yahuuu bi an once kilo vermem, saclarimi boyatmam ve kaslarimi aldirmam geekiyor okul baslamadan kendime ceki duzen vermeliyimmmmmmm.... benim onemli bi isim var onu yapip uyucam gunlukcum optm

Yokum günlükküm 1hafta netsiz dağ başına gidiyorum sankiiii
Sabahtan beri siteye giremedim bizden bakımlı bu site
Beğeni butunlarıda uçmuşş

Herneyse bayram gayet güzel geçiyodu
Dün aldığım habere kadar
Aslında herşey nekadar boş
Düşünmek istemiyorum kötü oluyorum

Karman çorman duygular içinde gidiyorum ben

günlükcümm şöyle güzel bi tatil ne iyi gelir insana dimi
sahil kenarında güneşin içine işlemesi kızgın kumlardan serin sulara atsam kendimi kendime gelicem
ama olmuyor işte sıkıldım çook yaa biraz uzaklaşmak istiyorum derdinden kederinden kendimi dinlemek kafamı dinlemek istiyorum
zor günler geçiriyoruz bi yerine oturamadı hiç bişey sıkıldım iyice ruhende yoruldumm herşeyden uzak bi yerde yaşasam :98::98::98::97::97:

Günlük ben geldim. Dün yazmamışım ben sana. Ablamlar gelince bi yere gidemedik kardeşimle. Evdeydik hep. Ama bugün kardeşimle Eminönü, Sultan Ahmet, Kadıköy derken baya gezdik. İlk defa tek başımıza gittik oralara. Güzeldi. Kafamız dağıldı. Vapura bindik. Ne kadar güzel bir şey ya... Böyle rüzgar yüzüne değdikçe rahatlıyosun resmen. Kadıköy'de bi cafede canlı müzik yapıyorlardı. Allahım çok güzeldi ya. Vakit olsa oturacaktık daha. Çok yorulduk ama çok güzeldi.Ablamlar bugün de bizdeydi. Yarın annem yola çıkıyor öbür gün burada olacak. Ablamlar da o gelene kadar kalacaklar. En azından evde ses oldular. Hele yeğenim... Bir bebek bu kadar mı etrafa mutluluk yayar ya? Yüzüne bak unut her şeyi. Öyle bi bebek. Maşallah...

Dün 4 e kadar ablam kardeşim ben bizim aile meselelerini konuştuk. Ne çok şey yaşanmış, neleri unutmuşuz. Aslında unutmamışız da öyle gibi yapmışız. Zihnimde öyle görüntüler var ki bi türlü unutamadığım,bi türlü silemediğim. Ara ara gözümün önüne geliyorlar,tekrar tekrar yaşıyorum sanki hepsini. Her seferinde aynı acı... Öyle öfkeliyim ki babama ve anneme. Bir evlilik bu kadar mı kirletilebilir,bu kadar mı etrafına zarar verebilir? Evlilik diyorum ama değil aslında bildiğin savaş. İktidar savaşı... Kazanan yok henüz,ama kaybeden biziz. İçimde öyle kırılmışlıklarım var ki silemiyorum. Söyleyen,yapan unuttu belki ama ben unutmadım,unutamıyorum. Ve kendimi salak gibi hissediyorum günlük. Annem boşanmaya karar verdiğinde ona sonuna kadar destek olduk,boşan bitsin dedik. Mahkemeye gittik en özel sırlarımızı,anlatılamayacak şeyleri anlattık ki bu iş bitsin. Ne mi oldu? Şu geldiğimiz noktada annemin boşanmayı isteyip istemediğinden emin değiliz. Ne saçma di mi? Saçma ama çocuk oyuncağı değil,biz de çocuk değiliz zaten. Sayelerinde erkenden büyüdük. Öyle işte günlük. Şimdi ben napıyım alsan karşına desen ki yanlışsın zerre önemi yok. Zira bu evde öyle anlar yaşandı ki ders alacak insan o zaman alırdı dersini. Peki biz kime güvenelim? Ya ben anneme babama güvenemeyeceksem kime güvenicem? Ablam diyo ki onlar için hiç kendinizi üzmeyin. Onlar barışır siz üzüldüğünüzle kalırsınız,hayatınızı yaşamaya bakın diyo. İyi de aile bu nasıl umursamazsın? Ben neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum artık. İnanmıyorum da kimseye. 1,5 yıldır bu dava var,bizim evimiz ölü evi gibi. Arada bi yükselen sesleri saymazsak... Bunların hepsi boşuna mıydı? Ya biz günlerce boşuna mı gözyaşı dökdük? Elaleme boşuna mı rezil olduk? Olanlar,konuşulanlar o kadar çirkindi ki ben anlatırken düşünürken utanıp ağlıyorum. Ben evin en sessiz bireyi ben asabi sinirli bi insan oldum. Bu ev kaçıp kurtulunası bi yer oldu. Ve bunu biz yapmadık. Hiçbir zaman bu evde bizim sorunlarımız konuşulmadı biliyo musun günlük? Ama hep onların sorunları,kavgaları. Çözüm istediler. Denedik. Yeri geldi biz suçlu olduk,yeri geldi kötü evlat olduk. Böyle işte. Ne dediğimi de bilmiyorum ya yazdım öyle içimdekileri. Anneme kızgınım hem de çok. Babama karşı bir şey hissetmiyorum bile.

Neyse günlük görüşürüz.​

merhaba sevgili günlük ben geldimişşalah görüşmeyeli iyisindir dün karşıya gittik eşimle okadar mutluydumki sorma eşimin halasının kızları gelmişti damatlarıyla kahvaltı yapmaya gittik oraya ikisininde 2 tane kızları var okadar güzellerki heleki birinin kızı beni maffetti şirinligiyleikiside çok zor anne oldu kızların saçları çok uzunya dedi hadi kızlar paşa cici anneniz sizleri giydirsin saçlarınızı tarasın dedi ben tabe çekiniyorum ya çocuklar istemezse diye dedim ya saçlarını tarayınca acırsa kıyamam yok dedi beni onlarla odada bıraktılar birbirleriyle yarışıyolar kızları teker teker giydirdim saçlarını taradım saçları varya ipek gibiydi neyse kızlarda 6 yassında biri digeride 5 öptüm kokladım bagrıma bastım eşim içerde beni izliyomuş günlükçüm farketmemişim o an okadar mutluydumki nasıl anlatayım sana sanki ben anneleriyimde ben yavrularımın saçlarını tarıyorum teşekkür ettiler bana giydirdigim ve saçlarını taradıgım için sagol dedi biri paşa anne ne dedin sen dedim anne dedim dedi gözlerim doldu annemi dedim ne olur bir daha söyle dedim anne anne anne ne güzel bir laf o yarabbim anne sarıldım öptüm kıızmı yavrum diye dedimya eşim bakıyo diye gözüm kapıya kaydı öyle hayran hayran bana aglayan gözlerle bakıyo onun gözü yaşlı benim gözüm yaşlı karşılıklı agladıkben diyorum kurban olurum o göz yaşına aglama diye oda bana diyo günlükcan desene ben aglayınca onun o aglayınca benim canım yanıyo neyse sabredicez canım dedik halamın kızı girdi ah canım dedi sen mutlu ol diye dedirttim o lafı dedi keşke demeseydim bu kadar üzülücegini bilseydim dedidedim o lafı duymak için ben neleri vermezdim biliyomusun dedim kızların saçlarını tararken dedim ah ömürüm sende dogsaydın böyle ipek gibi saçların olurmuydu böyle seni bagrıma basarmıydımo halamın kızı günlükçüm 3 kayıp yaşadı 4 yaradan verdi benim ne çektigimi biliyo yane içim acıyo günlükçüm ne yaptıysam çare olamuyo kalbime hançeri sokmuşlar sanki ne yapıcam bunu nasıl anlatıcam bilmiyorum canım ya allahım ne güzel herkezin bebegi var diyorum belkim benim için böylesi daha hayırlı ama ne yapamıyorum ana yüregim ah bu yürecigim acıyoordan çıktık eşimin dayısına gittik dayısının kızı beni duyunca gelmiş onunda oglu 9 aylıktı dogdu 10 gün yaşadı vefat etti küvezde baş saglıgı diledi başladık aglamaya sonra bana çok kızdı yeter paşa yenge allah aşkına artık konuşma aglama dayanamıyorum dedi sen böle yaptıkça eşine sana bişey olmasın dedi kendi acından dedi dışardaki insanları görmüyosun dedi benim eşim dedi bebek ölünce aglıyomuş benim haberim yok görmedimki dedi acımdan sonra dedimki dedi kendimce rabbim verdi rabbim aldı biz bişey yapamayız bunu kabul et dedi seni sevindiricek seni mutlu edecek bişeylerle ugraş yoksa kafayı yersin diye çok kızdıgerçekten haklıydı ama bu kadar bagırmasına açıkçası kırıldım biliyorum iyiligim için dedi ama ne biliyim günlükçüm içim acıdı biliyomusun ordan çıktık amcasına gittik yengesi dediki kusura bakma gelicektim ama annene gittigini dediler dedi iyide gelmemişin dedim içişmden sevmiyorum nedense o amcasınıda karısınıdao başladı konuşmaya rahime dikiş attırdında gene neden durmadı keşke bir tane olsa dursaydı vs gene canımı sıktı ortam neden soruyolar neden yaramı dşiyolar ben unutuyum dedikçe sanki millet inadıma yapıyoinan ne kimseyi görmek nede duymak istiyorum artık yoruldum günlükçüm destek olucaklarına köstek oluyolarcanımı yakıyolar eşim ne kadar milleti frenlese bile bagzılarını frenleyemiyor günlükçüm herkaezden nefret ediyorum artık sinir oluyorum keşke ev kendimin olmasada eşimin işi sabit olmasada kendime başka yerden ev alıp başka bir muhite taşınsam yoruldum artık günlükçüm yeni iş yeni ev yeni hayat ama nerdeacılar yaşandıkça iyileşirmiş zaman herşeyin ilacıymış gene olurmuş böyle diyenleri varya öldüresim geliyo eşimle bayramlaşmaya gittik dedimya dedim yengesine beni sinir ettiler iligini çiligini sordu yengesi bende başladım konuşmaya canımı yakmayın ne olur bilip bilmeden konuşmayın siz benim neler çektigimi bilmiyosunuz 1 degil dedim 3 kayıp her hamile kalışımda bir umutla kalıyorum hayallere dalıyorum adını şu koyarım bu koyarım vs yapmayın dedim karnımda oynamalarını hissediyosun senide erkenden terkedip gidiyolar ozamanda yıkım yaşıyosunuz bayramda biliyomusunuz dedim elim karnımda agladım sabah dedim yavrum dursaydı 32 hafta 3 günlük olucaktı dedim yavrum beni terketti siz halen çenenizi kapamıysunuz dedim kızmaya başladım okadar sinirlrim oynadıki eşim dedi hadi gidelim hazırlanm paşa içerde giyiniyorum yengesi biz bişey yapmadık dedi eşimde yok canım dedi yaparmısın yenge biz ona bebegi hatırlatan ne varsa hatırlatmamaya çalışıyoruz siz ise aman nasıl oldu neden durmadıki acaba ne varki ne yapıcaksınız vs dedi canını yakıyosunuz dedi keşkede getirmeseydim dedi okadar dedi bana dedi beni oraya götürme gene üzülücem bende hataki siz sormasınız sandım dedi ama nerdeyazık dedi beni aldı evimize geldik yoldada bebegim üzülme rabbim verdi rabbim aldı artık bu bebek defterini kapatalım dedi eşim bir müddet sonra iyi oldugumuz zamman konuşuruz dedi üzülme dedi sen üzüldükçe benim buram acıyo diye kalbini gösterdi ben artık üzülmek istemiyorum kendim için olmasada eşim için dayanmalıyım günlükçüm çünkü onuda kuşum paşayıda çok seviyorum bebegim yoksada olmasın benim kusuma paşama rabbim ömür versin işşallah oda benim bebegim gel dedigimde geliyo oglum birlikte yemekler yapıyoruz temizlik namaz bile kılıyoruz helede ben kılarken namazı omuzumda benle yatıyo benle kalkıyo keratatespihimlede oynaması cabası hayranlıkla izliyorum yemin ediyorum dün halamın kızı dedi bize gidelim orda kalalım dedim canım paşa evde tek kalamam dedi aman dedi bir kuş neticede dedi sen dedim kızını bırakırmısın evde tek dedim o dedi hayvan ne alaka dedi yok dedim o benim oglum canımın parçası evladım yerine koydum olmayınca dedim ogluma nelşer neler aldım ucuz yem almıyorum damlaları var bir sürü dedim oda hiçmi acımıyosun paa vermeye onlara dedim yok dedim ama günlükçüm paşa astım hastası kuşum gene damlalarını artırmak lazım hapsürüyo işşalah bişey olmaz yavruma birde güzel hamşürüyo sorma pek dadlugeçen arkadaşıma gittim bayramlaşmaya oda annesindeydi neyse beni aramıştı konuşuyoduk dedim dur ben bir paşaya bakıyım filan telefon açıkya paşayla kekişiyorum filan annesine diyokiş anne vallahi o bir anne oda oglu bir duysan telefonda sesini paşanın ne gülersin dedi başladık gülmeye neyse günlükçüm ben fazla uzatmayım şöyle güzel bir kahvaltı hazırlıyım bebişimesonrada öpücüklerle kaldırıyım aşkumuben kaçtım günlükçüm sonra sevişiriz artık seninle bugün nereye gdicez acaba eşim süprüz didi ama ney acabagelince yazarım artıgım bebemöpüyorum günlükçüm seni yanaklarından görüşürüz beni özle hemi bu arada unutma bu konuştıklarımız aramızda kalsın inana çok iyi geliyo içimi sana dökmek

Mutlumuyum mutsuzmuyum bilmiyorum..
Misafirlikler koştrmacalar masa kur masa topla kahvaltıya git yemeğe git..
Ben tatilimi böyle hayal etmemiştim ama böyle de güzel oldu nedense..
Kuzenler muzenler bayadır böyle muhabbet etmemiştik.. Çok eğlendim..
Sevdiğimi özledim... O böyle uzaktayken iyi olduğuna bir türlü inanasım gelmiyor..
Bir an evvel işlerimi halletmem lazım..

Naber gunlukcan
ben ıyıyım Allah'a sukur
Sevdıcegım uyanırsa gezmeye gıdıcez zıyarete:18:

Bu arada sevgılı annecım benı sınır etmeyı basardın
Kımsenın tırıbını cekemem haberın olsun.
Herkes ektıgını bıcıyor kusura bakma lutfen.
Bayramın ılk gununden sana vakıt ayırmam ıcın ne emek verdın cok pardon?
Bızım evın kapısı burda ıstedıgınde gelıp gorebılırsın.
hayırlı evlat bekleyenler hayırlı ebeveynler olmalı degıl mı?
Halımden cok ama cok memnunum uzerıme tıtreyen bı aılem var
sende bu kervana katılmadıgın surece benden anne pesınde kosan bı evlat bekleme.
Ergen donemlerınıde asalı cok oluyor
Aklım fıkrım mantıgım yerınde cok sukur neyse gunlukcan gece gene gelır yazarım

sıkılıyorum günlük, niye olduğunu bilmediğim bir şekilde sı-kı-lı-yo-rum.
canım ne birşey yapmak istiyor ne de yapmamak.
benimkide bir çalışmaya başladı pir başladı görüşemez olduk. bugün görüşmeyeli tam 2 hafta oluyor. istese sabahta olsa 1 saat görüşebiliriz ama izin günümü bekleyelim sabahtan akşama kadar yanımda ol diyor.
eğer yarın da buluşmaya dair herhangi birşey olmazsa 2 hafta dershanede hızlandırma etüdü olacağını buluşamayacağımızı söyliycem. madem onun yüzünden 2 hafta buluşamadık birazda benim yüzümden buluşamayalım. di mi ama ?

Ağlıyorum artık hep günlük son 3 gündür hep ya sinirli ya hüzünlüyüm. Ama neyse ki hatasını anladı ve haketmedeğim şeyleri söylediğine pişman oldu.. Bu da bir gelişmedir di mi????

Bi yazmaya başlasam ardı arkası kesilmez be günük. Her şey bi yandan geliyor üstüme ortada sıkışıp kaldım sanki. Birilerini bir şeyleri idare etmekten, onun üzülmesine üzülmekten, kendime üzülmekten anlamıyorum bile zamanın nasıl geçtiğini ..

günnük dün askimi ben ise biraktim.. :114:
deli sanki dün ehliyetimi almisim gibi, yok gaz ver yok sagdan git..
kizdim sonra karisma bana, 6 senelik söförüm ben diye..
gülüp sustu sonra.. :97:
onun icin bir seyler yaptigimda cok mutlu oluyor tabi ben iki kat mutlu oluyorum o zaman..
söylemimis miydim günnük sana herseyden cok seviyorum onu..

Günlük su eskilerin durup durup kendilerini hatirlatmalari yokmu sinir oluyorum sinir

Ama ne güzel demis sair degil mi???

"Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa bende yaprak kımıLdamaz..!"

Istedigi kadar yirtinsin bu saaten sonra hicbiri beni tinlamaz

cünkü tam olarak benim istedigim gibi olmasada özel hayatimdaki taslar birbir yerine oturmaya basliyor sanki ha ne dersin???

nerde o eski bayramlar günlük...
yoksa herşey küçükken mi güzel???
mutsuzum günlük ... hayat çok anlamsız geliyor..
karar verdim kurban bayramında çalışıcam en azından bir anlamı olur günlerin...
imkanı olsa 4 günde calısırım....

sevgılı gunlukcan bugun cok yorucu bı gunun ardından sana yazıyorum
bugun kızılayda ipi koparmıs kopek gıbım gezdım
sonra olgunlardan dukan dıyetı kıtabını sordum bana kaLmamıstııı
baska bı abıye sordum ondada yoktu ve sonraa bırı sesımı duydu ve
bnde dukan olması lazım dedı sonra ondada yokmus karatay dıyetını verdı bende onu aldım
Nasıp gunlukcumm sonra bujıterılerı gezdım kolye kupe ne varsa baktım beyendıklerımı aLdım
test kıtabıda aldım :97:
defactodan gomlek aldım okul ıcın ama haLa ıstedıgım ceketı bulamadım :95:
su kıtabı okuyumda yarın baslıyım 2ay 6-8 kılo versem halamın cenesını bırasda olsa kapatsam guzeL olcak

neyse gunlukcum be saaaa gene yazarım bb

Selam günlükcüğüüüm
Daha yeni uyandım resmen,sanırım bana yalnızca ilk gün bayramdı.
Gerçi büyüklerin hepsi Giresun'da olduğu için bayramımız oldukça kısa sürdü.
Önümüzde ki hafta içinde kayıt olup olmayacağım kesinleşecek.
Eğer olmazsa önce bir hafta tatil ardından da burun estetiği beni bekler.
Eylül'de ne tatili deme sakın.Ege,Akdeniz de hala ağustos
Öyle işte cancağızım uğrarım ben sana yine :82:

dümbüükkk:86:
özledim seniöncelikle aprilimin öpücüklerine karşılık vererek başlıyorum sana yazmaya muaahhh
ona kalpli öpücükler yolladım,söylermisin kendisinegünlüğünü ortada bırakmış,bende okudum çaktırmadan
demek içinde bi kakılmış vardı kanka heev garısı modunda yazıları öyle hoşuma gidiyoki günlükcanım kardeşim ya
günlükoviç,güzel bi bayram geçirdimbayramdan 2 gün önce hazırlıklar başladısolaryumdu,ağdaydı,kıldı tüydü,alışverişti derkeen,bayrama hazır ve nazır cillop gibin girdim1.günü ben sevgilimin evine bayramlaşmaya dittim,2.günü o bize geldibayramın en sevdiğim yanıda güzel yemekler günlükaşkım beni kızdırmak için annemin yemeklerinin daha güzel olduğunu söylüyoanamda mest oluyo tabiherşeyime laf söyletirim yemeklerime aslabiri olarak bende bozuluyorum haliyle
saçlarıma az önce maşa yaptım.yaptığımı sandım daha doğrususaçımla kendim uğraşmayı hiç sevmiyorumilla kuafır yapıcak:87:bakalım sevgilim beğenicekmiremazan bitti,diyet başladı...bu gün abur cubur yemedim,kola içtim:26:bide bişeyler daha yedim ama:26:yavaş yavaş be durbirden bire kesemem gırtlağımdanboğazıma düşkün hatunum ben
günlüğünü okumayı sevdiğim nadir insanlardan biri tryamour(doğrumu yazdım la:44:)yalnız bi kaç yazısında gördüğüm kadar sanırım biraz sataşma var kıza:)insanın kendini beğenmesi güzel bişey,niye takılıyolarki anlamadım:44nun yazılarından keyif alıyorum şahsen.ki nadir okurum günlüğe yazılanları
herkes kendini çok beğensin günlükbiz kadınız,kadınlığımızı dibine kadar yaşamalıyız süsümüzle püsümüzle işvemizle cilvemizle...insan önce kendini severse başkalarınıda sever dimi
ben kendimi çok seviyorumbak kendi kendimi nası sevdimçokta beğeniyorumaynaya bakınca gördüğüm yüz için şükrediyorum,bide süsüm püsümde var tabihayat çok kısa be günlük.enerjimiz güzel olsun,her zaman mutlu olalım lalalalalala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…