Popüler Konu Sevgili günlük...

Bir günü daha bitirdik günlük askerimle kavuşmamıza 137 güncük(!) kalmıışşşş :26:
Sabır sabırrr ya sabıırrr geçecek bu günler de
Askerim usta birliğine gittiğinden beri yatıyo günlük ya bu nasıl bi askerlik böylee :)) Ama komutanları bayram izninde olduğu için tabii. Pazartesiden itibaren eğitimler başlıycakmış
Gerçi benimki yazıcı. Herkesin nöbetini falan ayarlıycakmış. Pek eğitimlere nöbetlere falan katılmıycak yani gene. Şanslı yav benimki ee tabi ne de olsa benim gibi birini bulmuş burdan belli şansı di mi günlükcüm
Off günlük ya bi iş bulmam lazım artııkkkk... Çok sıkılıyorum evde. Bu yıl bi işe girdim girdim artık inşallaaaahhh sen de dua et günlük bi işe giriyim artıııkkkk
Sonra da seneye aşkımla evlencez inşallah mutlu bi yuvamız olcaaakkkk
Çok özledim seni aşkııımm çok da seviyoruummm :123:

Sanırım bir yanlış yapıyorum.
Ne yapacağım belli değil benim ama o ikimiz için planlar yapıyor.
Kendi kendine aklına sokmuş epeyce şeyler. :s
Uzun bir zaman sonra işe girdi ve alacağı maaşı benimle harcamak için hayaller kuruyor.
"Senin için aksın zaman, sen ne istersen yapayım, sadece senin için, seni yaşayabileceğim birkaç gün istiyorum..." diyor. :s
Ve daha buraya yazamayacağım bi dolu şey...
2012 Şubat'ında ilk buluştuğumuzdan beri 4 yıl olmuş olacak. :s Kaç yıl geçmiş...
Bu kadar sevmemeli beni. :s Yıllar bazı şeyleri alıp götürmeli.
Benim gibi birine hala kör aşık gibi öyle cümleler sarfediyor ki aklım almıyor bunu.
Üzerime yük oldu bu iş. Umarım artık beni istemekten vazgeçer.
Malesef aşık değilim ona ve olamıyorum da. Sıkıldım artık.
Ama kestirip atamıyorum da. Hem geri çekilip onu şu an için üzmek de istemiyorum.
Onu düşündüğümü, onu sevdiğimi falan sanmasın da... Ayyyhhh... Erkekler ne saf ya. (

Her şey bitti. Beni umursamayan insan için asla asla taviz vermicm. şu an daha yeni kendime geldim sakinleştiriciyle duruyorum içimi dökmem gerekiyo....

_SuLtaN_'ın günlüğünü yeni okudum. Sağolsun. Ben de onun yazdıklarını okumaktan zevk duyuyorum günlükcüm.
Kendi kendimi beğensem yine kızsınlar dicem (zaten bir insana kimse güzelsin demiyorsa aynaya bakıp bakıp ben ne harikayım da demez herhalde) ,neyse... sadece beğenildiğimi belirrtim diyeydi o sataşmalar.
Nasıl kudurdu insanlar beaa!.
Amaannn gelmesin o kompleksli insanlar aklıma şimdi. Sinirleniyorum.
Hadi ben film izlemeye devam ediim. Mucks.

Günlükcügüm sana bir sir vereyim mi su odun eltime sinir oluyorum neden mi kendini dünyanin merkezinde saniyor insan biraz mütevazi,merhametli,anlayisli olur ya bunda hic biri yok annesi ne sevinmistir bunu dogurdugunda cocuk sahibi oldum diye ama nerde tam bir odun ay kadin dedigin kibar olur edebli olur oturmasini kalkmasini bilir konusunca karsisindakini mest eder bu konusunca herkes birbirine bakiyor ne zaman susacakta kafa dinleyecez diye zor günlükcügüm zor her gün böyle bir odun ile muhattap olmak ...............:26:

Günnnükcanım,
Dün toplamda 16 kişiyi ağırladı evinde bu April kişisi :81: :81:
Resmen bayram evi olduk şahaneydi şahanee
Gündüzden mangal için malzemeleri hazırladık, aşkom tavukları etleri sosa yatırdı, marine oldular kendisileri, sonra rakılar kondu, mezeler sofraya dizildi, denize karşı balkonumuzda koyu bir muhabbet başladı... İlk önce 3 kişiydik sadece sonra yeni nişanlanan bir arkadaşımız ve nişanlısı geldiler. 2 dubleden sonra onlar gittiler, 3 kişi bir süre daha oturduk, ardından aşkomun 2 arkadaşı geldi. Onlarla da 1er duble yuvarladık kiiiiiiii, :86: geçen hafta tatile giderken bizim şehre uğrayan kuzenlerim dönüş yolundan haber ettiler,!!!:81: Çok sevindik, hemen yemekleri yeniledik, 11 kişi geldiler! Ama çokkkk güzel bir akşam oldu çaylar kahveler, muhabbet...Yola gidecekleri için alkol almadılar tabii.
Saat gece 12 de onları İstanbul yoluna uğurlayıp, biz sevdalımla evimizde yorgun ama mutlu şekilde günü noktaladık.
Sabah ta önce sahilde yürüdük, ben azcık koştum, sonra yüzdük ve eve gelip kahvaltıda ineg gibi yidik afedersin hehe :86:
Ben ne zaman düzenli yüzmeye başlasam, daha çılgın acıktığım için kilo alıyorum :79: tabii kas formunda aldığım için ve yüzme en süpersonik faideli spor olduğu içün, benim fücut mıhteşem oliyi. Bakalım hevesim sönmezse hava soğuyana kadar devam edicim
Sevdalımı işe yolladıktan sonnaa gene evi toparlayıp temizledim, her yerime kil maskesi yaptım hehe evet her yerime
Pambik gibin olduktan sonra banyoyu Cifle ovalamak suretiylen moka dönmüş tırnaklarımı :84: kesip manikür pedikür yaptım ve keyif sürmeye devam ettim
Aha şimdik sevdiceğizim geç kalacağını bildirir aramasını yaptı uleyyyn bu nasıl bir çalışmaktır :84:
Neyse yarın işe gitmicekmiş. Oooh deniz kum güneş bizi beklerrrr

Gene denyo gibi her şeyi yazdım gidiyurum Günlük
Sultanıma söle de mesaj sayısını çoğaltsa da özelden hasret gidersek
Süpersonik olmaz mı be Günnüüüüüüüüükkkkkk
:82:

bana telefon almış hediye
yine de yumuşayamadım
belki görünce değişir hissiyatım bilmiyorum

gunlukcum bugun arkadasimin yanina gidemedimm, yarin gidicem... bugun hep evdeydim, pes oynayarak vakit gecirdim, balik yagimida ictim artik guzel bi uyku cekebilirim... ve insallah guzel ruyalar gorurum, mesela su gecen gun gordugum yakisikliyi gorsem, yada lisedeyken asik oldugum insani

Son düzenleme:
bunalımda gibiyim. nasıl sıkıldığımı anlatamam :/ noluyor bana anlamıyorum ! buluşamamayı mı bu kadar sorun ettim acaba ? çok mu seviyorum ki ben onu. bugün işe gidicem dedi ama ne zaman ödemeli atsam açtı. oysaki işe başladığında telefonu eline almak yasak demişti. demek ki gitmedi işe. o zaman niye görüşmedik ? çıldırıcam ! bana neler olduğunu anlayamıyorum. dengesizleştim iyice. şuan ayrılıcak olsak ölürüm heralde.
ama bunu ona hiçbir şekilde göstermiyorum. mesaj attım görüşücek miyiz diye cevap yok. mesaj hakkı yok zaten ama bir şekilde haber vermesini bekliyordum. eğer görüşmiceksek yarın kendimi sokaklara atasım var. beşiktaş-taksim-eminönü öylece boş boş gezmek istiyorum ve çok yorulmak.
şu dershane açılsın artık. patlıycam yoksa :84:

Son düzenleme:
beyen butonu yok ama HASKENA CIM YAZDIGINI BEYENDİM KATILIYORUM BİR ODUNDA BENDE VARODUN DEDİGİN BİŞEY OLUR AMA BZİİMKİLERDEN BİR HALT OLMAZ GÜNLÜKCÜM AH ONU ELİME BİR VERSELER ELTİMİ GÜNLÜKCAN VAY HALİNEALİME VERSEL BAŞLARIM DÖVMEYE ALLAH NE VERDİYSE VER ALLAHIM VER VER ALLAHIM VERBU ARADA GÜNLÜKÇÜM CEVAHİRE GİTTİM BUGÜN GEZDİM KOCİŞİMLEAY NE KA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİM YAV GÜNLÜKÇÜM CEVAHİRDE MESCİD YAPMIŞLAR NE GÜZEL ŞAŞTIMDA KALDIM GÜNLÜKÇÜMEVDE NAMAZIMI KILDIM ABDSLİYDİM DEDİM NAMAZI KILIYIM AMA NERDE SEN AYAKKABI AYAGIMI VUR KANAT SİNİR OLDUM GİTTİM GENE ABDEST ALDIM NE GÜZEL NAMAZIMI KILDIM BU ARADA GÜNLÜKÇÜM SENLE BİŞEY PAYLAŞIYIM DEDİM TEFALİN DÜDÜKLÜSÜNÜ İSTİYRUM BEN FİYATLAR UÇMUŞ GÜNLÜKCAN YATAKSİMDE BİR YERDE VAR TEFAL YENİ AÇILDI ORADA SORDUM 185 MİLYON DEDİ CEVAHİRDE AYNISINI SORDUM TEFALE ADAM 380 DEDİ AMAN GÜNLÜKÇÜM YA NE KADAR FİYAT FARK EDİYO DEDİM YKM YE GİRİYİM SORUYUM ODA UÇMUŞ ODA 370 TL CİK YAZIK DEGİLMİ PAHALIYA SATIYOLAR BUNU YAV O TEFALİM SAHİBİNİ BULSAMEN KALİTELİSİ 480 TL GÜNLÜKÇÜM AMA GÖNÜL İSTER ONU ALIYIMDA PARAYA ACIYORUM ÖTEKİNDEN ALICAM BENDE EŞİM DEDİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE ALIRIM DEDİ OFF MAYISA ÇOK VAR YAAGLAMAK İSTİYORUM SAYIN SEYİRCİLER

Ben begen butonunu geri istiyorum günlükcügüm :84:Begenmek begenilmek istiyorum :78:Benimde egolarim var bende insanim

naber cıcım
Bugunku zıyaretımız guzel gectı guzel ınsanlarla tanıstım
memnun kaldık yanı hos bır gundu
Yarınkı planımızı farklı bır plan sebebıyle ertelıyoruz sanırsamkı
cumartesı sevdıcegım aksam bensız bı yere gıdıcek ne yapalım

Kendımıze an ıtıbarıyle gereksız bulsamda facebook acmıs bulunmaktayım:18:
heran dondurup her an acarım ben kesın oyun gıbı
ortak actım zatı

bende havadıs yok sekerım oyle ıste askımı ozledım mannak gıbı her dakıka ozluyorum
canım sıkılıyor sekerım usenmesemde su camasırları sersem

bır bayramın daha sonuna geldık gunlukcan
askımın kesınlıkle ustune gıtmemem lazım ya canımın ıcısı cok bunalıyor.
bana bellı etmesede
o etmedıkce arada kaptırıp çen çen baslıyorum gene
su cenemı tutmam lazım
o benım ne ıstedıgımı bılıyor sureklı dıle getırmeme gerek yok

uyuyalım uyanalım hayırlısıyla sabah olsun
hadı gorusuruz cıcım

bana ne olduğunu anlayamıyorum ve anlamk istiyorum artık.
daha demin salya sümük ağlarken buldum kendimi. niye ağladığıma gelince bilmiyorum.
sende olmasan napardım hiç bi fikrim yok günlük. şu an sadece bu sıkıntı geçsin ve sabah olsun istiyorum. mesaj atmıştım görüşücek miyiz diye ama cevap vermedi. bende arayıp sormıycam o arayana kadar. kaçan kovalanıyor her zaman ki gibi. ama ben niye onu kovaladığımı ve neden görüşmeyi bu kadar çok istediğimi bilmiyorum.

bütün bunlar benim sınavımsa eğer çok zor sabır istiyorummmm

HASKENA kız allah seni ne etmesin hemi okudugumda bir gülmem varmış eşim içerden koştu geldi ne oluyo diyebeni güldürdünya dilerim rabbimde seni güldürsün işşalahbu arada günlükcan saltanatım sona erdi eşim yarın işe gidiyo gene paşa tek kaldı kusuyla yemek ütü temizlik namaz tespih vs işlerle geçer artık günlerim maraton oldu artık offf of günlükçüm ben yatayım artık malum sabah erken kalkıp bebegime kahvaltı vericem sonra işleri halladicem işşallah gidebilirsem cuma dersine gidicem bakalım artık birde pazar var acaba yarın kurulmu:44::44:du ben bir bakıyım geliyim yarın kuruluyomu kurulmuyomugünlükçüm bugün lc waikikiye gittim aman allahım ne nbebek kıyafetlerim var arkadaşa hediye aldım fiyatlar güzel ama ban göre pahalı neden bebek kıyafetleri pahalı olmak zorundaiçim gitti hamile tşörtleri gelmiş çeşit çeşit elimde 2 tane var nasip olmadı giymesieşim söz verdi eger birgün rabbim anneligi tam anlamıyla bahşederse alıcak bol bol çeşit çeşit giyersin dedi neyse ben kaçtım koc ise yakalandım amanın :18::18::18:ben kaçtım bay

Sevgili Günlük;

Çok sinirliyim çünkü kimsenin kimseye saygısı yok.
Herkes en iyiyi kendisi biliyor.

Hep huzursuzluk...
Bayramda bile....

Günaydın günlükcann

tatil bitti iş başı yaptım bugün daha iş yapmadım ama olsun sabah gelmekte bir iş neticede..

ya günlük çıldırmak üzereyim.. bir insan kesintisiz bir şekilde her gece apayrı senaryolar dizermi rüyasında.. istemiyorum rüya görmek istemiyorum yaa :84: bu gece sabah 6 ya kadar bi tane silahlı psikopoat vardı rüyamda :18: neyse uyandım ohh be dedim 6 dan sonrada tavuk sayıklayıp duran başka bi psikopatla uğraştım :95: nedir benim bu rüyalardan çektiğim günlük..bir sırrı varmıdır rüya görmemenin.. istemiyorum görmek falan deliksiz rahat bir uyku istiyorum ben :84:

neysem tatlı şeylere geçelim azıcık.. dün aşkım geldi biraz kavga biraz aşk işte öyle ne bilim bi acayibiz biz seviorum ama işte yinede..:78: hadi kaçtım ben günlükcan görüşürüz yinee

Günaydın günlüüükkk
Naber nasılsın görüşmeyeli
Ben bildiğin gibiyim işte. Asker yolu beklemeye devam
Dün bol bol konuştuk gene aşkımla. Bugün de aramasını bekliyorum her zamanki gibi
Bugünü sayma 136 gün vaarrr
Ahhh ahhh aşkım gelse ben de o sırada bi işe girmiş olsam sonraaa evlilik hazırlıklarına başlasak tarih alsak eşya baksak gelinlik damatlık baksaakkkk çooook uzakmış gibi geliyo bana sanki şu anda bunlar günlük :26: Ama zaman çabuk geçiyo di mi Hayallerim gerçek olsa bi an önce aşkıma kavuşsam onla aynı evde yaşasam artık sonraa bebişlerimiz olsaaa
Bugün pek bi hayal kurma modundayım Napıyım böyle zaman geçiriyorum işte ben de..
Haftasonu bi arkadaşım daha evleniyo sanırım o yüzden bu kadar evlilik hayallerine daldım Benden sonra nişanlananların hepsi evlendi günlük yaa bi ben kaldım
Ocakta kısmetse aşkım gelicek askerden. sonraaa ben nisan mayıs gibi düğünümüz olsun istiyorum ama bazı nedenlerden dolayı engel çıkıyo karşımıza ya offf ben sinir olmayım da kim olsuunnn Ne zaman evlencez taaa eylülde miii. Benim düşüncem fikirlerim önemli değil mi hiiç amaaaa (( Off neyse hayırlısı olsun günlükcüm her şey oluruna varır di mi. Bi askerim gelsin de ondan sonrası konuşulmaya başlanır zaten ben de fikirlerimi açık açık söylerim o zaman
Biraz kk'da geziniyim de zaman geçsin sonra da kitap okurum falan bi şeyler yaparım görüşürüz gene günlüüükk hoşçakallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…