Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün hep dua ettim günlükcügüm ben,Pasam birde bütün bebek özlemi cekenlere hayirli vede saglikli evladlar diledim kaderin bizede gülmesini istedim bu defa olacak inaniyorum

Günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkk ben geldim yehhuuuuuuuuuuu
Naber nasılsın bakalım görüşmeyeli günlükçüm çok özlemişim burayı ya ben
Bayramda hiç giremedim malum uzaklardaydım biliyorsun.
Korktuğum şeyler olmadı çooook şükür dualarım kabul oldu günlükçüm çok mutluyum.
Orada bayram bayram gibi olmuyo ama yinede zaman çabucak geçti ve aşkımı bıraktığım gibi buldum.
Ama hasta olmuş bitanem kıyamam
Bikaç gün yoktum hemen hastalanmış,benim bakmam lazım ona
Neyse günlükçüğüm tatilin tek güzel yanı ormanda keşfe çıkmamızdı,onun dışında her şey sıkıcıydı
Ama o temiz havayı seviyorum.Ayrı bir tadı var oranın da
Çok şükür geçirdik bu ayrılığı
Aşkımla gelir gelmez ilk kavgamızı da ettik ayağımın tozuyla
Ama olsun seviyorum ben
Hoşçakal günlükçüm şimdilik benden bu kadar
Her gün yazacağım yine

günlüğüm önce kocaman bir Amin ile başlayayım:=)

bebişim bize ne zaman geliceksinnnn gelicek misin??

suanda iş yerindeyim iş cok fazla yok henüz cogu kişi tatilde oldugu için..
iyi oldu ama cok sıkılmıştım evde..
burda ofiste arkadaşlar filan çok güzel geciyor...

oofff diyorum günnlükkkkkk

şu düşüncesiz hareketleer beni deli ediyo yaaaaaaaa nedenn hep ben düşünüyorum kiii...istediklerimi söylemiyorum artık bu kezde yine ben böyle deliye dönüyorum..bugn nasıl geçiçek bakalımm cok fenayımm yahu

selam günlükcüm;
bir bayramda bitti işte...
hayret bir şekilde bu bayramı sinir harbi yaşamadan bitirdik...
anlamıyorum bu iki yüzlü insanları...
ya seversin bir insanı ya sevmezsin...
işin düşünce menfaatin olunca canım cicim senden iyisi yok...
ihtiyacın olmadığında tu kaka, vur gitsin yok laf sokmalar yok yukarıdan bakmalar,
yok her şeyin en iyisini ben bilirim en güzeli benimki misali edalar tafralar...
bu tip insanlardan nefret ediyorum günlüğüm...
ben karşımdakinden hoşlanmıyorsam ona yapmacık olsa bile gülemem...
saygı çerçevesinde halini hatırını sorarım ama onunla ikili muhabbete giremem...
biliyorum o da beni sevmiyor hatta nefret bile ediyor diyebilirim ama işi düşecek ya
birkaç gündür canımlı cicimli konuşuyor...
ayy nasıl yapmacık, nasıl belli oluyor...
madem öyleydi neden birkaç ay önce sokmadığın laf kalmıyordu, seninle muhatap olmadığım halde
her lafı bana çarptırıp çocuklarıma eşime kadar laf söylüyordun...
tabii işin düştü şimdi gene demi...
sinir oluyorum sana ve senin gibi sadece menfaatlerine göre yaşayan insanlara...:95:
sana cevap vermiyorsam bu yaptıklarını anlamadığımdan değil, edebimden aldığım terbiyeden...
sana da son söz şunu söylüyorum...

biraz edeb ya hu...

Sevgili günlük bugün 2 eylül cuma eylül ayları mart ayları ve mayıs ayları buruk geçiyorum 22 eylülde oglumu kaybettim hep o tarihler geldiginde ölüp ölüp diriliyorumgeçen sene bu aralar oglum karnımdaydı tekmeleri hissediyodum yavrum diye seviyodum 3 aylıkken belli oldu oglum benim adını umud koymuştum hani insanlar asker yolu gözler bebek yolu gözler bir sevdiginin yolunu gözler bende oglumun yolunu gözledimoladı olamadı malesef bugün erkenden kalktım eşime kahvaltı hazırlım bir mum eksikneyse kalk derim tamam der kalkmaz artık sinirlendim bak dedim terlik geliyo terligi duyunca fırladı yataktanuykum kaıcak dedim neyse tam kafamı yastıga koydum karşıda insaat var matlkap sesi çekiş sesi çıldırdım ya:95::95:neyse camı kapadım yok nafile olmaz bende paşanın odasına gittim oda üstüme kondu hadi anne oyun oynayalım dedi ah be kuşum uykusu çok var dedim annenin neyse gitti kafesine başladı oyuncagıyla oynamaya sen nasıl ses çıkarıyo oyuncagı paşa suz derim halen susumaz paşa bak vallahi giderim başka odaya dedim baktım susutu oh dedim tam daldım hayde bu sefer ötmeye başladı:95::95:sonra kalktım ordan yemek odasına gittim vurdum kafayı bir yerden uykum ha gitti ha gidicek diger yandan eşim şu nerde insaat çalışıyo ses var kuş bir yerden çıldırıiç dedi,m allahım bu ne ses:95::95:en sonunda pes ettim kalktım eşimi yolladım paşaya ballı yem verdim kendimede yumuşak bir yer buldum yeni kalktım günlükçüm i,şim çok az uyuyum dedim cuma dersinede geç kalmışım aytık evde okurum evi temizlicem ütü yapıcam çamaşırları katlıcam duşa kabini temizlicem yemek yapıcam menüyüde düşündüm zeytin yaglı barbunya yapıcam pirinç pilavı ve çorbada yayla düşünüyorum bakalım ama mutfaga girince nedense fikrim degişiyo bir bakmışsın başka yemekler yapmışım çıkmışımtatlıda yogurt tatlısı yapıcem kocişimeçok sever kendileri ah ne yapıcagım belli degil vallahi günlükçüm artık güzel kuşum paşamla tek kaldık babamız işe gitti tek canım çok sıkılıyo günlükcan bir yerede gidemiyorum canımı yakıyolar diye bayram dediler geçti deliye hergün bayramartık bayramların neden tadı çıkmıyo önceden çoockken içim içime sıgmazdı keşçe çocuk kalsaydık günlükçüm ya özledim ya o çocuk hallerimi canım acımıyodu en azındanderlerya her acı seni kuvvetlendirir diye yalan be günlükçüm dahada güçsüzleşiyosungünlükçüm bir umudum olsa keşke içimde yeşeren bir umut içim acıyo günlükcan ben dün ne yaptım biliyomusun seninle paylaşıyım ama aramızda kalsın kimseye deme lc waiyikikiye gittik hamile tşörtleri varya onlardan aldım ne yapayım çok hoşuma gitti umut dünyası diyolarya işte öleeve geldim giydim nasıl oldu diye çünkü içimde ukde kaldı 3 gebelik geçirdim bir jkere giyemedim teyzemin gelini benim oglanlaydı o tşörtlerden almış onu giyinmiş faceye koymuş görünce içim acıdı benim aldıgım tşörtlerdendi neden giyemedim ben o tşörtlerden neden hamilelere gibi iş güç yürüyüz gezmeye gidemedim içim acıyo günlükçüm içimkardeşimin karısı hamile ona alıcam bir tane işşallah memleketten gelsin buraya o dogunca onu severim işşallah en azından hor görmezler beni alma demezler buun nazarıu deger verme eline demezler çocuklarını esirgeöezler en azında bagrıma sokarım yavrumu gelin o gün telefonda vallahi abla kardeşin bebek düşünmüyodu sen istiyosun diye oldu dedi kardeşin dediki dedi annelik özlemini çıkarsın artık hor görülmesin demiş ah halasının gülü ben ona neler neler alırım bir olsunda günlükçüm işler beni bekliyo :18::18:sonra sevişirik artık bakalım dedigim yemekleri yapıcammı sanmıyorum ama her an fikrim degişebiliyodaöpüyorum o senin güzel derli yapraklarından günlükçüm ben didiyom

Bir masal biter... Sessizlik başlar... Kalbini okşar uyutursun... Gözlerin dolar... Avuçların terler... Bir yalan söyler avutursun, avunursun... Yerle bir olmuş bu yıkık dökük şehre bir şarkı söyler susturursun... ACIYA ACIYA, ACITA ACITA, KENDİNİ ACIYA DOLA DOLAYA... Bir kalbi kanata kanata unutursun...
Sanki hiç olmamış gibi... Unutursun.CANIM ACIYO

Ne geçmişe saplanıp kalacaksın,
Ne geleceğin düşlerini kuracaksın..
-Ömür dediğin şu andır,
Onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın!- KELEBEK 29

günlüğüm tekrar geldim

harika bir ramazan geçirdik inşallah bereketi ve feyzi kalplerimizi aydınlatır...
Rabbim sen şu dünya üzerinde evlat hasreti ile yanan senin emanetine bakmayı canı gönülden talep eden
paşama, hevukuma, kediciğime ve isteyen tüm kullarına tez zamanda bu emaneti nasip et...
bizlere verdiğin emaneti de senin rızanı kazanacak şekilde yetiştirmeyi nasip et...

Son düzenleme:
günlük merhaba...
ben hiç iyi değilim günlüğüm
sanırım bir psikoloğa falan danışmamın zamanı geldi....
hiçbirşey yapmak istemiyorum çok sinirliyim mutlu olan insanlar sinirlerimi bozuyor..
hiçbirşey heyecan mutululk vermiyo bana günlük..
kendimi evdeyken nefesim kesliyomuş gibi hissediyorum
bunların hepsi ne yapacağımı bilemememden kaynaklı aslında..
ömrüm boyunca hçi bu kadar bilinmezliğe düşmemiştim..
yüreğimin orta yerinde birsancı bütün içimi kemiriyo...
ne yapıcam nasıl ayakta kalıcam günlüğüm nolur bana bişeyler söyle...
derdimi anlattıoğım kimse beni kendi yerine koyup düşünmüyo...
çok kötüyüm günlük çok...

dünkü kadar canım sıkılmıyo ama sıkılıyorum birazda olsa.
dün çıkıp gezmeyi düşünüyodum ama bugün canım hiçbirşey yapmak istemedi.
dün attığım mesaja sabaha karşı cevap verdi. ailesiyle arasında problem varmış. bende yanında olduğumu belirten ama soğuk bir mesaj attım. sonrada ne aradım ne sordum. içimden ona karşı hiçbirşey yapmak gelmiyor şuan. bellki onunda gelmiyor. aramızda soğuk rüzgarlar esiyor ama bakalım nereye kadar sürecek. görüşsek herşeyi çözeceğimizden eminim ama oda yok. neyse, yarın halamlara mı gitsem diye düşünüyorum :44: kuzenim sünnet oldu. pazar günü mevlüdü var belki bir yardımım dokunur. babama sorıyım da gidiyim en iyisi. yoksa evde oturdukça sıkıntıdan patlıycam. sana bu satırları yazarken beni aradı ama meşgule attım onunla konuşmak istemiyorum şuan. neyse günlükcüm görüşürüüüz

içimde garip bir sıkıntı var,
hayır olsun inşallah
Rabbim kötü şeylerden, kötü insanlardan ve üzülmekten korusun inşallahh

MERHABA GÜNLÜKÇÜM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİBEN İŞLERİ HALLETTİM BİTTİ YANLIZ TATLIYI DEGİŞTİRDİM SÜTLAÇ YAPTIMDA PEKDE DADLU OLMUŞ BENİM ÜSTÜME YAPAN YOK YAV ŞU SÜTLACI
SANA BİŞEY DEYİMMİ GÜNLÜKÇÜM HAYAT ÇOK GARİP BİZE BİR SENARYO VERMİŞLER ELİMİZE OYNUYORUZ BAKALIM NEREYE KADAR OYNUCAZ
BİR ŞARKI VAR BİLİRMİSİN GÜNLÜKÇÜM ONU DİNLERKEN GÖZLERİMİN YAŞI SEL OLUYO BENİM HER DUYDUGUMDA İÇİM ACIYO HANGİ ŞARKI DİYE MERAKMI EDİYOSUN GÜNLÜKÇÜM RAFET EL ROMANDAN DİRENİYORUM ACILARA VARYA SANKİ BANA YAZILMIŞ İÇİMİ ACITIYO BU ŞARKIYI DİNLERKEN

Sessiz Bir Mecra Şimdi Hayat

MAFFETTİN ULEN BENİ RAFET OF ULEN OFFFFFFFFFFFF

Sen Giderken Soğuktan Soğuk

Dondu Yüreğim Durdu Yaşam

Savaş Sonrası Gibi Her Yeri

Hüzün Yaslı ve Revan

Büyür Gittiğinde inan

Yokluğun Azap

Yer Yüzünde Vebalı Günahlar

İçinde Bir Hayat Var

Kalan Geriye Göz Yaşlarıyla

Yazılmış Her Satır Sözlerimde

Direniyorum Acılarına Dünya Yalanmış

Aşklarından Yaşıyorum Ama

Sorma Kıyametin Ortasında

Günlük kendim için bir şey yaptım az önce. 17 yaşımdan beri benden çalınan bir şeyi geri aldım. Pişman değilim. Zor olacak biliyorum ama vazgeçmicem. Sorun seven aileme bi sorun da ben hediye ediyorum. Buyursun tartışsınlar. Umrumda bile değil.​

Güncem; Bir işe başlıyoruz ama haydi hayırlısı...
Tedirginim...:44:

Heyy günlükk bacıı nassın
Ben acayip heyecanlıyım yaaa pazartesi günü benim doğum günümmmm veeee yeni işimde ilk günüm olacak
Sonra bide benim sevgili kocacım bana ne süpriz yapıcak:97::97::97: daha doğrusu yapacak mııı
Bu sefer de bişey yapmazsa benden çekiceği var duysun burdan günlükk

Bayrama gelince; 2 yıldır ilk kez mutlu huzurlu bayram geçirdik kocacımla çünkü kaynanamın yüzünü görmedim laf sokamadı
Beraber gezdik tozduk eğlendikk ohh sefamız olsunn
Mutluyummm mutluyuzzz
Haydi ben gidiyorum gene görüşürükk :80:

Günlük bana bi haller oldu sankim.
Sıkıldım galiba ben.
Değişiklik istiyorum,heyecan istiyorum.
Oradayken özledim aşkımı ama sanki içimden bişeyler kopmadı.
Onsuz yarım hissetmedim kendimi
Hatta bazen bütün gün boyunca onun hiç aklıma gelmediğini farkettim.
Üzülmediğimi farkettim.
Yani daha doğrusu üzüldüğüm tek şey onu eksik bırakmamdı.
Kendim için üzülmedim.
Bilmiyorum günlük sence bunlar tuhaf mı?
Bende bişeyler eksik mi günlük?
Kalbim küt küt atmıyo artık.Midemde kelebekler uçuşmuyo.
Ona olan sevgim biter mi dersin günlük
Kafam çok karışık

Allahıma şükür iyiyim günlük. Ama kendimi eve kapatma kararı aldım. Ve uyguluyorum dün bugün ve bundan sonra. Annem akşam üzeri geliyor işten e tatil bittiğine göre pazartesiden itibaren babam da yok evde kardeşimle birlikte baş başayız yani. O dağıtır ben toplarım o yığar bardakları benatarım makineye Hiç halim yok sakinleştiriciden midir nedir ruh gibi gezdim bütün gün ama iyiyim şu an. Hem Türkiye'nin maçını izliyorum hem çeviri yapıyorum. Aşık olduğum iki şey işte sıkıntımı alıyor napayım...

yepyeni bir ayrılık durumuyla daha karşındayım günlük sende alıştın dimi artık bizim ayrılıp barışmamıza ? hatta içinden bu kızda bir ayrılmayı beceremedi falan diyorsundur. bu sefer due et beceriyim ayrılmayı günlük.
aradı bugün. konuştuk sinirliydi zaten. neyi olduğunu sorduğumda yok birşey dedi gitmedim üstüne. sonra saçma sapan birşey söyledi ve kapattım telefonu suratına. aradı açtım ve artık beni aramamasını söyledim. hayatımda başka biri olduğunu düşünüyormuş. sanki işe girdikten sonra değişen benim.
neyse anneme yalan söyleyip attım kendimi sokağa. kardeşimde geldi benimle. üsküdara gittik. cafede oturup birşeyler içtik. sonra kumpir yedik. oturduk biraz kız kulesinin karşısında. düşünmek için gitmiştim ama düşünmedim. düşünmek istemedim.
her ayrıldığımızda el ele tutuşan birini görünce özlüyorum nedense :/ bu sefer büyük bi yemin ettim barışmayacağıma dair :/ barışmamam gerek. kendimi oyalamam lazım. dershane başlasa herşey daha kolay olucak.
onu özleyeceğimi bilmekten de nefret ediyoruuum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…