Sevgili günlük bugün 2 eylül cuma eylül ayları mart ayları ve mayıs ayları buruk geçiyorum 22 eylülde oglumu kaybettim hep o tarihler geldiginde ölüp ölüp diriliyorum
geçen sene bu aralar oglum karnımdaydı tekmeleri hissediyodum yavrum diye seviyodum 3 aylıkken belli oldu oglum benim adını umud koymuştum hani insanlar asker yolu gözler bebek yolu gözler bir sevdiginin yolunu gözler bende oglumun yolunu gözledim
oladı olamadı malesef bugün erkenden kalktım eşime kahvaltı hazırlım bir mum eksik
neyse kalk derim tamam der kalkmaz artık sinirlendim bak dedim terlik geliyo terligi duyunca fırladı yataktan
uykum kaıcak dedim neyse tam kafamı yastıga koydum karşıda insaat var matlkap sesi çekiş sesi çıldırdım ya:95::95:neyse camı kapadım yok nafile olmaz bende paşanın odasına gittim oda üstüme kondu hadi anne oyun oynayalım dedi ah be kuşum uykusu çok var dedim annenin neyse gitti kafesine başladı oyuncagıyla oynamaya sen nasıl ses çıkarıyo oyuncagı paşa suz derim halen susumaz paşa bak vallahi giderim başka odaya dedim baktım susutu oh dedim tam daldım hayde bu sefer ötmeye başladı:95::95:sonra kalktım ordan yemek odasına gittim vurdum kafayı bir yerden uykum ha gitti ha gidicek diger yandan eşim şu nerde insaat çalışıyo ses var kuş bir yerden çıldırıiç dedi,m allahım bu ne ses:95::95:en sonunda pes ettim kalktım eşimi yolladım paşaya ballı yem verdim kendimede yumuşak bir yer buldum yeni kalktım günlükçüm i,şim çok az uyuyum dedim cuma dersinede geç kalmışım
aytık evde okurum evi temizlicem ütü yapıcam çamaşırları katlıcam duşa kabini temizlicem yemek yapıcam menüyüde düşündüm zeytin yaglı barbunya yapıcam pirinç pilavı ve çorbada yayla düşünüyorum bakalım ama mutfaga girince nedense fikrim degişiyo bir bakmışsın başka yemekler yapmışım çıkmışım
tatlıda yogurt tatlısı yapıcem kocişime
çok sever kendileri
ah ne yapıcagım belli degil vallahi günlükçüm
artık güzel kuşum paşamla tek kaldık babamız işe gitti
tek canım çok sıkılıyo günlükcan bir yerede gidemiyorum canımı yakıyolar diye bayram dediler geçti deliye hergün bayram
artık bayramların neden tadı çıkmıyo önceden çoockken içim içime sıgmazdı keşçe çocuk kalsaydık günlükçüm ya özledim ya o çocuk hallerimi canım acımıyodu en azından
derlerya her acı seni kuvvetlendirir diye yalan be günlükçüm dahada güçsüzleşiyosun
günlükçüm bir umudum olsa keşke içimde yeşeren bir umut içim acıyo günlükcan ben dün ne yaptım biliyomusun seninle paylaşıyım ama aramızda kalsın kimseye deme lc waiyikikiye gittik hamile tşörtleri varya onlardan aldım ne yapayım çok hoşuma gitti umut dünyası diyolarya işte öle
eve geldim giydim nasıl oldu diye çünkü içimde ukde kaldı 3 gebelik geçirdim bir jkere giyemedim
teyzemin gelini benim oglanlaydı o tşörtlerden almış onu giyinmiş faceye koymuş görünce içim acıdı benim aldıgım tşörtlerdendi neden giyemedim ben o tşörtlerden neden hamilelere gibi iş güç yürüyüz gezmeye gidemedim içim acıyo günlükçüm içim
kardeşimin karısı hamile ona alıcam bir tane işşallah memleketten gelsin buraya o dogunca onu severim işşallah en azından hor görmezler beni alma demezler buun nazarıu deger verme eline demezler çocuklarını esirgeöezler en azında bagrıma sokarım yavrumu gelin o gün telefonda vallahi abla kardeşin bebek düşünmüyodu sen istiyosun diye oldu dedi kardeşin dediki dedi annelik özlemini çıkarsın artık hor görülmesin demiş ah halasının gülü ben ona neler neler alırım bir olsunda
günlükçüm işler beni bekliyo :18::18:sonra sevişirik artık bakalım dedigim yemekleri yapıcammı sanmıyorum ama her an fikrim degişebiliyoda
öpüyorum o senin güzel derli yapraklarından günlükçüm ben didiyom