Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günlükçüm kusura bakma geç kaldım yazmayaherzamanki gibi işlerimi yaptım pazara gittim işşallah bu sefer melemenleri yapıcam yav ikidir atıyo melemenler gözemi geldim neyneyse bir arkadaş özelime mesaj attım sagolsun varolsun uyardıgı için bilmiyodum inan bir daha yapmam hayat çok sıkıcı nedense günlükçüm neden insan istedigi gibi mutlu olamıyor neden günlükçüm neden hep mutlu olsa hiç üzülmese ama nerdehep yıkım hem üzüntü aslında derlerya insan üzüntü sıkıntı görünce dahada güçlenirmiş ama nerdeinsanları yaradan yaratıyo rabbim alın yazımızı yazıyo işşalah alın yazımda bir daha acı yazmamıştır bende ilk evlendigim gün gibi mutlu olmak istiyorum neden olamıyo günlükçüm insanlar ya çok çabalamıyoruz yada biryerlerde hata yapıyoruz yada gelene razı olmuyoruz üçünden biri ama hangisi insanlar çok acımasız günlükçüm herkez kendini düşünüyo bu devirde ben onu anladım neden hoşlarınamı gider acaba acı çaktirmek ben bile bir lafımı bin kere tartıp söylüyorum acaba kırılırlarmı üzülülermi diye ama milet benim gibi ince degil nedense günlükçümonun için bu devirde seni üzeni sende üzücen acımıcanki sende üzülmeyesin bu hayatta ben onu anladım laf edene lafı bir sokucaksınki bir daha yanına yanaşamasın seni üzeni öyle bir üzüceksinki bir daha yanına yanaşamasın oda üzülsün bu devirde kalbin taştan olucak bak ozaman nasıl mutlu oluyosun ben bunların hepsini yapsam varya mutlu olurum ama yapıda yok ben böyle insan olamıyourm bir bebek aglasa biri çocuguna bagırsa canım acır aglarım çok yumuşak kalpli oldugumdan galiba yaşamım hep böel acılarla geçiyo malesef günlükçüm biraz kafayı dinlemem lazım biraz kendimle kalmam lazım bunun için ben bu defteri kapatıyorum allah bilir ne zaman açarım içimin acısının dinmesi lazım içimin acısı öyle bir gitmeliki eski paşa geri gelsin eşime diyorumki geçen ben eski paşayı çok özledim keşke geri gelse ama nerde

Artık içimdeki hasret suskunluğum oluyor be günlük...
İçim yanıyor

Duy beni al desem sana
götür yeter çok uzaklara
al beni yanına sorma
sorma büyü bozulmasın
tut elimi hiç bırakma
götür yeter çok uzaklara
sev beni sadece durma
bırak batsın yol bitmesin
kimse bilmesin
gizlice kaçalım her şeyden
sensin her şeyim
yok başka isteğim tanrıdan
sen hayatımın sebebi
aşkın bana değdi değeli
sen yaralarımın ilacı
aşkın bana değdi değeli.........

insan cezasını çekemeyeceği hataları neden tekrarlar günlükcan
seni okuyan arkadaşlarım bana fıkır verebılırmı acaba bile bile neden?
öyle bir laf ettiki çok koydu çook..ama cuk oturdu...

Yaptığım şeyden pişman değilim günlük. Sadece korkuyorum. Babamla savaşmaktan korkuyorum. Ama bunu böyle sürdüremezdim. Mutlu değildim. Hem herkes kendini düşünürken benim de kendimi düşünerek böyle bi karar vermemin nesi yanlış? Ömrüm boyunca onun istediği gibi yaşamak zorunda mıyım? Benim tercihlerim ne olacak? Ayrıca hakediyor mu babam bunu? Haketmiyor. Her dediğini yapan bi evladı haketmedi hiçbirzaman. Haketmiyor da... Geçen bi dizide duyduğum bi söz var günlük. Çok hoştu gerçekten. Aynen şöyleydi:
"Bi kızın hikayesinin bitmesine kim izin veriyor?"
Benim hikayemi babam yazmayacak günlük ben yazıcam. İşte o kadar...​

bugun cok iyiym gunlukcum, sanki birseyler benim lehime dönüyor...dahada doncek insallah...
tum gun evdeydim, onunla ortak arkadasimizin yanina gitcektim, bi yalan uydurdum vazgectim... uzun bi zaman gitmemeyi dusunuyorum. zaten ortak arkadasi, hic soylememis ona benle gorustugunu... bu iyi haber...benle ilgili hic haber almasin, bigun ole haberler alcakki benle ilgili kiskancligindan catlicak bende zaten onu sormuyorum, banane herkes kendi hayatini secti birde su tatilde olan arkadaslarim gelsede bende kendimi sokaga atsam, dertlessek.dedikodu yapsak biraz... ozledim yaaaaaa gelin bi an once dostlarim cok ozledim sizi.
nese gunlujcum benden bukadar balik yagimi ictim uyucam
optum seni

Sevgili günlük ben seni daha önce niye farketmemişim oyun oynamaktan topiklerden haberim yok vallahi :86: neyse şimdi tanışıp kaynaşalımm ben bebek özlemi çekiyorummmm üstelik 5 yıldır ama mucizemi bekliyorum her ay her ay her ay ama bu kez bir garibim adet günüm gecikeli yarın 12 gün olacak veee yarın doktora gidicemmm bana şans dile günlük mucizemi öğreneyim dünyanın en mutlu insanı olayım

Hata mı edıyorum gunluk
Kalbımın yerıne koydugum ınsanı uzuyormuyum?
Bende cok uzuluyorum ınankı cok hemde kalbım o kadar kırılıyor kı
Ofkemı kontrol edemıyorum

Beklentılerım var bunlar ıcın zaman lazım belkı.
Ama beklemek yoruyor benı kızdırıyor
acısını cıkarırken sabır zorluyorum

Oncelık beklıyorum kendı verdıgım oncelıgı beklıyorum..
Bılıyorum benı cok ama cok sevıyor hayatı benım ustume kurulu
Ama planlarımızın ertelenmesı duygusal davranmama sebep oluyor
Haksız mıyım hayır ama tepkılerım haksız konuma dusuruyor benı

Hatalı oldugu cok taraf var bu konuda ama bellı bır mantık cercevesınde ılerlıyor
Bana mantıklı gelsede gelmesede bu olacak gıbı duruyor
kızıyorum ofkelenıyorum zorluyorum
Ama frenlemem lazım kendımı zaman sadece zaman ama sabırısızım be gunluk:26:

Daha fazla uzulmeme ızın verme askım ne olur verme..
kalbım ruhum nefesım sensın en cok sevdıgıne mı en cok kızar ınsan?
caresı bı tek o'nda oldugundan olsa gerek

Günlük,

Ben hep hayallerime uzaktan seyirci mi kalicam ? Hep yikilmalarini mi seyredicem?

Sen az cok bilirsin beni, ben onlari kolay kurmuyorumki, neden kolayca yikabiliyorlar?

Kendimce zor günler geciriyorum. Insan umutlari kalmayinca tükenirmis, ben yavas yavas tükeniyorum.

Buranin enerjisine inaniyorum, iyi kalpli insanlar oldugunu biliyorum, cok sey degil, Allah´tan umutlarimi yesertecek birini istiyorum sadece,

okuyanlar dualarini ve bir "Amin !" i cok görmesinler ne olur... Ihtiyacim var.

ozledimmmmm ozledimmmmm cok doldum yeterrrr, mutlu gibi gorunmekten yoruldumm,beklemekten yoruldummm,bagira bagira aglamk iyi geliyoooooo:84:

bağıra bağıra yaklaşan son gelip de çattı işte... ama ben bunun böyle olmasını istememiştim ki

Tatsi'nin Seyir Defteri-1

Sevgili günlük, ilk defa Büyükada'ya gittim. İlk ve son gidişimdi. Kalabalığı ve faytonlar yüzünden felç olan bisiklet sefamızı geçtim, bir adanın her yanı at pisliği mi kokar ya? (Yediğim dondurma, içtiğim su bile kokuyordu adeta.) Sadece koksa yine iyi, gelişigüzel her tarafa saçmışlar o pislikleri. Bir iç açıcı ki sorma. Üstüne Aya Yorgi kilisesini göreceğiz diye "ölüm yokuşu" denilen bir yolu tırmandık, bari çıktığımıza değseydi! Tek göz oda, ufacık yer... Manzarası güzeldi ama sırf manzara için o yol çekilmezdi. Etrafta çok güzel tarihi konaklar var. Tabi fondaki malum koku ve gürültüyle, bunların tadını çıkarabilen varsa tebrik ederim. Kısaca keşke filmlerde, dizilerde gördüğümüz gibi kalsaydı Büyükada aklımda. Tamamen hayal kırıklığı...

az öznce idrar testi yaptım tek çizgi gördüm malesef günlük kahvaltıdan sonra doktora gidicem bakalım o ne diyecek :18: ben bebeğimi ne zaman kucağıma alıcam günlük :84: 5 yıldır özlemini çekiyorum inanki bazen taşıyamıyorum yoruluyorum hep ağlıyorum bugün gecikeli 12-13 gün olmuştu oysaki :97: çokk üzgünüm günlük çokkk

Merhaba canımın içinin içi ghünlükçüm nasılsın görüşmeyeli
Beni sorarsan eh işte bir iyi bir kötüne yaptıysam olmuyo günlükçüm kafamı neyle meşgul etsem diyorum ama artık hiç bir şey bana zevk vermiyo canım ruh gibi bişeyim ne yedigimden ne içtigimden bişey anlıyorum bayramda gezmelere bile gitti,ysemde zevk alamadım nedense nedeni bir yerim eksikti günlükçüm her hamileyi her bebegi görünce içim acıyo 3 evladımı kaybettitim çünkü ilkini hadi cahildim öldü ikincisini okadar doktorlara dedim kaç tanesine rahime dikiş atmadılar oda giti vicdan azabından öldüm öldüm dirildim keşke diktirseydim dedim ama oda beni terketti sana bişey diyeyimi günlükçüm 23 şubatta oglumu kucagıma alıcaktım ama 23 şubatta kızıma hamile oldugumu ögrendim bu kerez dedim rahime dikiş atılıcak durucak dedim 18 hafta günlükçüm dile kolay bebek nasıl yatar öyle yattım kızıma bişey olmasın diye zaman geldi doktor dediki yatışını ver rahimi öylen dikicez verdikte sen şansıma oglumu dogurdum oda yatak ve gün geldi çarşamba 32 mumara allahım dedim benimi sınıyosun kaynanama dedim anne burayı hatırlıyomusun yatak şte dedi iyi bak dedim oglumu ben bu yatakta dogurdum kardeşine bu yatakta can vericekler başladım aglamaya dedi kızım bak panik atagın azıcak ameliyatı yapmıcaklar dedi allahım dedim ne olur bişey olsun yaptırmıyım rabbim sesimi duyduda olmadı çünkü koraspirin içtigim için haftaya attılar gene geldim hastaneye salı günü yatak 15 düştü nasıl seviniyorum orası düştü diye doktor geldi hadi paşacım gidiyoruz dedi eşimin gözleri benim gözleri dolu korkuyorum nasıl bişeyle karşılaşaıcagımı bilmedigim için izin istedim doktordan az biraz sonra eşime döndüm canım canım korkuyorum tamam dedi gel diktirme ozaman gene kayıp yaşarsak dedi üzülürsün dedi bir ameliyat hanenin kapısına baktım bir yandanda karnımı okşadım kızım ömürüm annen kurban sana dedim yok dedim bir daha dayanamam acısına yavrumun deyip girdim ameliyathaneye tansiyonumu ölçtüler elime koluma kalbimin üstlerine makinalar bagladılar kalp makinası okadar atıyoki doktor bile dedi bu ne heyecan korkma bak dedi senin için ugraşıyoruz dedi sakinle canım herşey güzel olucak narkozcu geldi damardan narkozu verdi bana bişşey oluyo dedim bayılmışım günlükçüm gözümü açtıgımda doktor canım tamam bitti dedi sedyeyle diger sedyeye koydular odaya gelmeden dışarda eşim kaynanam vardı anacım odada bekledi tansiyonum çıkar kızım dedi beni 4 kişi yataga yatırdılar eşiim geldi annımdan öptü canım dedi bu sefer başarıcam dedim canım bakta gör tamam dedi inanınyorum sana dedi okadar acıyoduki alt tarafım doktora dedim erdogan bey neden altım acıyo canım ameliyat cerrehi operasyon geçirdin kolaymı dedi okadar mutluydumki havalarda uçuyodum hastaneden çıktık eve geldik 10 gün kalkamadım yerimden yattıgım tyerde yemek yedim bir tuvalete kalkıyodum üstümü bile çocuk gibi eşim garip eşim giydirdiyoduherşeyi aldım günlükçüm odasını yaptım mobilyalarını internette beyendim yürüteçten tutta ana kucagına battaniyelini ellerimle işledim kıyafetleride cabası agız mendilelri yaptım ne aklıma geldiyse heryerden hediye yagıyodu günlükçüm 10 senedir beklenen bir bebek olunca sag olsunlar sevenlerim çoktu ama gena yıkım 29 mayıs olunca sabah kahvaltımızı yaptık eşimle dedim canım sancım var canım kanama yok sana öle geldiyo beni hastaneye yetiştir dedim 2 dogum ettim bilmemmi kızımı ömürümü dünyaya getirdim okadar güzel bri kızdıki saçları simsiyahtı çok istedim kucagıma vermediler öyle aldılar o soguk morga götürdülen ben onu üşümesin diye o havada çorap giyiyodum aman kızım üşümesin ah gülükçüm neden deek istemiyorum ama nedennnnnnneşime dememişler içeri getirdiler beni kaynanama sen çık dedim çıktı eşim canım iyimisin dedi bak bakalım iyimiyim deyince kanları görünce nasıl ya dedi canım gene başaramadım gene olmadı sana evlat gene veremedim dedim başladım aglamaya dedi dur yapma ne olur üzülme sen iyi ol beni giydirdi tek kaldık odada günlükçüm 15 numaralı yatak sen düş gene hem rahimi diktirdigim yatak hemde dogum ettigim yatak sen benim sinirlerim bir oyna nasıl tepiniyorum dokjtorlar hemşireler geldi içeri bir yandan sülalemde gelmiş orda eşim diyo yapma paşa ben diyorum allahım ben bu sefer olucak zannett,im canım acıyo demeye başladım bir yandan beni sakınleştirmeye çalışıyolar bir yandan eşimi dışarı çıkarmaya ne olur bana doktor bir igne yap içim acıyo dedim doktor biz elimizden geneni yaptık canım sen biliyosun dedi canım acıyo ne olur beni öyle uyutunki hiç kalmayayaım en azından yavrularıma kavuşurum dedim ama dinleyene bir igne vurdular sersem gibi çok canım yanıyo günlükçüm çük keşke karnım boş olmasaydı keşkeler ah o keşlere yokmu keşkeler pspkoljit tedavide aldım olmadı günlükçüm doktor kendin yenmelisin dedi bir umuudm olsa inan başarıcam ama yok ayagımın birini attım digerinide atsam iş biticek ah günlük sana içimi dökünce ne iyi oluyo birt bilsen içim rahatlıyo
Bu arada dün düdüklüde melemen yapğarken dalgınlıktan kaynar sular karnıma döküldü yandı acısınıdan duramıyorum çok kötü oldu eş,imdende bir toz azar yedim iyimibenden bu kadar günlükçüm sonra işşallah görüşürüz keşke insanlar elindekilerin kıymetini bilseler ama nerde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…